icon

Zarazila ma reakcia môjho brata

26. dec 2021

Ahojte nerada zakladam takuto temu ale rozmyslam nad tym uz dva dni ci je to vobec normalne no ide o to zarazila ma reakciu mojho brata. Mali sme nejake problemy teraz aj zdravotne doma. Na Vianocnu veceru sme vzdy varili vsetko mozne od reznov cez rybu so salatom kapustnice atd..proste mali sme taku klasiku ale tento rok kvoli tym problemom sme si s mamou povedali ze kasleme na to a spravime len jednoduche jedno jedlo. Nemali sme na to popravde ani chut ani cas. No a moj brat ked to zistil ze nebudu rezne ani nic take tak nam pri veceri potom povedal ze ako on pojde k frajerke ked jej nema co zobrat a ona donesie od mamy. Ja som ostala aj s mamou ako zatata ze co to povedal. Nemaju uz najmenej rokov obaja mali by byt uz samostatni a sme sa ho pytali preco mu nenavari frajerka tak sa vyhovaral ze ma nieco s kuchynou. A ze mu je trapne tam ist naprazdno. Ako podla mna to ok nie je ked si zavolam frajera k sebe domov aby mi on este nosil z domu rezne

Strana
z2
autor
26. dec 2021

@lopka1313 no my sme to vraveli aj jemu dva tyzdne dozadu ze ak sa nebude dat nebude klasicka vecera. Sam povedal ze v pohode ze rezne je najmenej spravit ze ich uribi ak tak aj on ale on si asi naozaj myslel ze to urobime my lebo to tak vzdy bolo. U nas doma boli vzdy zeny brane ako sluzky

lopka1313
26. dec 2021

@viestta nevieme ako bol zvyknuty doma doteraz a prechod v priebehu minuty na iny system mohol byt sok. Mozno sa dohodli, ze ona donesie salat a on rezne. Alebo neviem. Jeho reakcia v prvej chvili nebola ok, ale nevieme ako reaguje v takych situaciach, to by zas mohli poznat sestra s mamou, po tych rokoch, co su spolu... Aj tak si myslim, ze mu mali o zmene jedalnicka povedat hned, ako sa o nej rozhodli, aby vedel, co bude. Inak, ja s tym jedlom od rodicov uz aj pocitam. Lebo kebyze s nim nepocitam, a mama ma nabali, tak sa mi doma nahromadi viac veci, kt treba zjest a nemame 10 zaludkov, alebo by sme vyhadzovali. Aj ked vzdy mam na take chvile, kebyze nic nenesieme, aj nejaky polotovar/rychlovku v mrazaku/komore, nieco, co pripravime za chvilku. Ak vsak maju prazdnu chladnicku, lebo pocitali s jedlom od rodicov, a obchody zavrete, tak to je dost blba situacia...

autor
26. dec 2021

@viestta presne tak ako pises. No nezakladala som diskusii o jeho frajerke ale uprimne dievca je na moj vkus az prilis lenive. Pre nu je zivot jedna party a dlhe spanie ale nech si robi co chce ale my nie sme nejaka charita a vyvarovna pre druhych ludi. Keby prisla k nam na veceru je to kus ine predsa

viestta
Odpoveď bola odstránená
lopka1313
26. dec 2021

To, ze zeny su u Vas brane ako sluzky je len a len vychovou. Z inakadial by to nemal, ako z rodiny, mama si ho tak vychovala, lebo jemu a ocovi sluzila bez reci cely zivot... Ak o tom vedel, tak jeho chyba, aj vy ste nemuseli ticho zirat ale mali ste mu povedat, ze o tom vedel uz dva tyzdne a mal sa teda zariadit. Alebo ste mu mohli povedat tak 2 dni dozadu, ze teda naozaj rezne nebudu (ako potvrdenie toho "mozno nebudu" z pred 2 tyzdnov) nech ich spravi sam, ked on moze a chce ich mat.

dskjhfdlkdjhl
26. dec 2021

No, hlavne je lenivy aj Tvoj brat, takze neries frajerku, ale tvoji rodicia by si syna mali poriesit.

bikarbona
26. dec 2021

Joj čo máte vy s jeho frakerkou. Nech si to brat rieši ako vie. Ja by som sa ako frajerka na rezne neulakomila 🤣🤣🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
26. dec 2021

@viestta tak ale lepsie je ohovorit frajerku, ako sa pozriet na to, co doma "vytvorili"😝

mimka1402
26. dec 2021

Ja milujem, ako rodina chlapa často obhajuje, že nesamostatny a nevie si navariť.😀 Ale že, jeho dievča nenavarí možno raz za rok, je hneď príliš lenivé.😀 Neviem kde ste, ale je 21. storočie. Leniví sú obaja a využívajú svoje rodiny teda tento chlap určite.😀 Neviem ako je to u jej rodiny možno mali viacej jedla a rátali s tým a nemala preto problém,keď býva aj sama tak logicky jej nabalili domov. Ale 32 chlap aby takto reagoval? Panebože, mal kúpiť suroviny a urobiť u nej ak nestíhal.😀 A nie, frajerka nie je lenivšia. Brat by mal sa naučiť samostatnosti a nespoliehať sa, že niekto za neho niečo urobí

viestta
Odpoveď bola odstránená
gelifil
26. dec 2021

a kde bol cely den?

mimka1402
26. dec 2021

@viestta Presne tento mi šiel hlavou, len som nevedela presné znenie.😀 To je až príliš pravdivé.😀

autor
26. dec 2021

Ja nehadzem nevychov brata na frajerku ani nahodou jasne ze je to chyba rodicov ale tak toto si naozaj mohol odpustit povedat narovinu ze cakal lebo chcel brat. Ona podla toho co viem velmi nevari ale ved ok nie kazda zena ma k tomu vztah ja to beriem ale potom nech necaka hotove od druhuch.ved bola sa najest pri rodine a este chce aj od nas a ona doma valat sunky aj s bracekom. Ked zije sama a nemala mojho brata za frajera kto jej cp nosil? Akoze mne moj frajer nikdy z domu nenosi aj ked chcel povedala som mu ze pre seba ale mne naozaj nemusi ci si neviem spravit sama preboha. A podotykam nezavidim jej. Nech si zije ako vie ale nie lezat v posteli cely den a cakat na hotove. Ja som povedala aj mame nech to rychlo stopne na zaciatku. A nie sme lakome ale ak takto nauci teraz potom uz co bude za rok dva...

78787878
26. dec 2021

To je chyba Tvojej maminky, ako ho rozmaznala, pan syn ma z nej sluzku... Bohuzial, takych maminiek je dnes ako je zdrave.

autor
26. dec 2021

@78787878 nuz viem ale uz je neskoro na vychovu. Ale vidis nie je ako si on zmyslel a uz oduty ako male decko. To ja nepochopim naozaj a takeho chlapa by som do zadku kopla aj keby bol moj partner a videla by som.ze sa takto sprava doma..

tosomja
26. dec 2021

O to trapnejsie by mi bolo nastaviť ruku, nech ma mama nabalil, keď som len bola ako hosť. 🙈 Nech sa oduva, prejde ho to, poučí sa, možno. O rok možno radšej navarí sám.

autor
26. dec 2021

@tosomja ved prave ved vela x ako aj tu baby pisu rodicia sami ponuknu ked maji vela vedia ze nezjedia alebo co ponuknu sami tak nepoviem ja aj vtedy vacsinou napr odmietnem lebo mi to je trapne habat od druhych preto som aj priatelovi povedala ze ked mu davaju nech si vezme pre seba ale my si varime sami doma necakame co nam kto da. Toto mne prislo ze obaja to proste cakali ako samozrejmost. Lebo sa im varit nechce. Nic ine

kamatopo
26. dec 2021

V 32 takto zlihal mamahotel 🤦och a zrovna na Vianoce. No ja byť tvojim bratom tak sa aj rozplačem🤣🤣🤣. By som ho vysmiala. V 32 som sama navarila a ešte doniesla a nečakala.

bmuller
26. dec 2021

vobec nechapem, o com ma byt ta debata 😂 keby mal brat 23, tak este pochopim... a frajerka asi tiez nebude mat 15... ved nech si navaria sami podla svojej chuti, snad nebyvaju na pustom ostrove a na stravu si zarobia... akoze pochopim, ze od rodicov donesie clovek napr. ovocie, zemiaky, zavaraniny, dajme tomu este zakusky ... ale varene jedlo 🙈

gelifil
26. dec 2021

@bmuller obaja su to lenivci

loginexistuje
26. dec 2021

a brat prispieva na stravu doma ked tam chodi jest ?

kittykat22
26. dec 2021

Ja len nechapem co chces od nas pocut? Ze s tebou suhlasime? To ti bude k nicomu. Mama tvojho brata zle vychovala. Je drzy, arogantny, nevazi si rodiny. Teraz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Ma 32 a je to pase. Je to darmozrac a lenoch. Musi si najst ineho jelimana ktory okolo neho bude skakat 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ To mu mozes zazelat vela stastia, lebo zeny dnes uz niesu sproste, a o muzov ako je tvoj brat nebude zaujem. Samozrejme ak nevypada ako Brat Pitt a nema peniaze ako nasi politici. Co je ale neprevdepodobne ked dokazal zohnat k sebe tiez nejaku frajerku III cenovej kategorie.

autor
26. dec 2021

Ja len ze zacinam uz pochybovat ci je to ozaj tak zle s nimi alebo som len ja neprajna ale tak vacsina z vas ma utvrdila v tom ze to okej nie je a preto spravim co mozem aby uz mamu dalej nevyuzivali..

autor
26. dec 2021

@loginexistuje ani velmi nie..mama si kupuje za svoje on donesie nejake veci ale to len raz za dlhu dobu

mironka
26. dec 2021

@viestta pravda pravduca....super priklad

luccija
26. dec 2021

Zvláštne, že si sa nad tým pozastavila až, keď sme to tu napísali🙂)niekde píšeš, že vedel, že asi nebude klasická večera a on povedal, že rezne spraví, tak asi chyba komunikácie mali ste mu deň dopredu povedať, ak chcete tie rezne priprav si veci.Ale tvoja veta, že u Vás v rodine boli ženy vždy za slúžku hovorí za všetko🙂Môže sa hanbiť a ja by som mu povedala,že to bolo nevhodné a bola to vlastne výčitka voči tebe a mame, že vy ste sa nepostarali a oni chudatka nemali čo jesť.
Príde večer na hotové a ešte drzkuje stary cap veď ten už mal rezne robiť a kmitat okolo svojich detí a nie buzerovat ženy v rodine.

autor
26. dec 2021

@luccija no ono to je neraz tak povie ze nieco spravi ale realne to nespravi. Vies niekedy je cl

autor
26. dec 2021

@luccija chyba pardon pokracovanie..niekedy je clovek blby mysli si ze to nie je snad take zle pretrpi lebo ved sme rodina apod. Niekedy to ani akoby nevidis az casom ked si to spatne zosumarizujes pochopis ze ta niekto proste lem vtuzival.

luccija
26. dec 2021

Veď ja viem, ale je fajn, že ste si to uvedomili🙂Bolo to od neho hnusne a treba mu to povedať nie výčitkou, hádkou, ale aj on by sa mohol uvedomiť, že toto je už príliš ..budú s frajerkou podarený párik

Strana
z2