icon

Zas ja. Aj tak sa radi smejete

nikita606nns
24. aug 2021

Už posledný krát sem píšem. 🙁 Dúfam. Proste za pár dní máme z tadeto odísť na svk... Aj sa teším lebo sak po dlhom čase uvidím moju rodinu. Ale zároveň som veľmi smutná a v strese.. Viem ze budu do mňa rýpať. A teraz keď mi začala tato panicka porucha tie ataky ešte horšie to je. Hneď na svk spravím vyšetrenia.. Moj muž tam bude robiť urcite. A ja zatiaľ pri mojich doma kým to nedoriesim a viem ze mi bude ešte psychicky horšie. Radšej by som zostala tu. Lenže našli sme robotu na 3 smeny pre neho. Ale čo keď mi zostane zle? Koho tu mám?. Bojím sa neviem co mam robiť. Veľmi mi je ťažko. Pretože ja to tu milujem 😭Neviem si predstaviť žiť na svk. Keby aj v podnájme že niečo nájdeme. Neviem. Zvykla som si tu na Balkán. Možno aj zato som teraz pod stresom a chytá ma panika. Viem ze budem veľmi smutná. Mame ešte pár dní. Viem ze som sem písala ako sa cítim kvôli tomu ze všetci tu chodia premalovany atd. Ale na tom by som po pracovala. 😑 Chcem si tu úplne zvyknúť pretože ja neviem ale proste mi je to tu krajšie ako na svk.
Žijeme v peknom byte s veľkým balkónom skoro ako terasa viem ze

nikita606nns
autor
24. aug 2021

@nikita606nns na svk by nás taky podnájom vyšiel dosť draho. Je tu všetko hneď pod panelákom pekáreň ktorá robí 24 /7 obchodíky. Ostrovy na rieke. Kde sa dá ísť viem. Od toho sa nežije. Ale celkovo mi je to tu krajšie wauw. 😩

annamalaga
24. aug 2021

A tam kde ste práca nieje? Veď ty nemusíš ísť. Či? Na Balkáne máte vlastne bývanie alebo si tiež v podnájme ?

nikita606nns
autor
24. aug 2021

@annamalaga v podnájme 🙄

annamalaga
24. aug 2021

@nikita606nns a keď tam máš prácu a je ti prijemne , prečo sa chceš trepať s partnerom na Slovensko?

monicatko20
24. aug 2021

@nikita606nns prečo odchádzate?

nikita606nns
autor
24. aug 2021

@monicatko20 nemám prácu. Ale mohla by som mať mam vybavenú v kasíne keby chcem hneď ma berú. Ale bojím sa kvôli panike 😭

monicatko20
Autor odpoveď zmazal