Zaujímavý vzťah Katy Perry a Orlanda Blooma: Odmeňovanie za pomoc?
Speváčka Katy Perry (39) se rozhovorila v podcaste Call Her Daddy o svojom vzťahu s hercom Orlandom Bloomom (47). Nevynechala ani pikantné detaily z ich sexuálneho života.
Speváčke robí radosť, ak jej partner pomáha s domácimi prácami a partnera za to rada odmení.
„Keď prídem dole a kuchyňa je čistá, a on všetko urobil, umyl všetok riad a zavrel všetky dvere do komory, mal by byť pripravený nechať si vyfajčiť penis! Myslím to doslova. To je môj jazyk lásky,“ povedala.
Na jej šokujúce vyjadrenie reagoval Orlando Bloom na Instagrame slovami: „Prídi, upratal som celý dom.“ 😂
Ako je to u vás? Pomáha vám manžel? Akú odmenu za to dostane?🤔
Toto bude riadny vymysel. Nikdy neuverim, ze dvaja milionari si doma upratuju sami 😅
@lonely66 ale vsak ja netvrdim, ze vsade je to tak, nie to este aby som tvrdila, ze je to tak spravne. Ale casto je to tak. A zvycajne si za to zeny mozu same. V kazdom pripade tema je o pomahani a muz vlastnej zene nikdy nepomaha, jedine, ze by jej drzal pradeno vlny, kym ho ona naklbkuje...
Chcela by som vidieť ako Orlando Bloom umýva riady a upratuje. Alebo mali vtedy slúžky, kuchárky a ich upratovací personál voľno ? 😉😀
@fido69 snáď si nemyslíš, že vôbec čo len jeden z nich doma upratuje 🤦♀️😃 obaja sú milionári, tak majú na upratovanie ľudí. Katy len chcela byť zaujímavá alebo aby demonštrovala, že majú zdravý sexuálny život 😃
@petracandle Pekná predstava: Orlando drhne kuchyňu, aby keď Katy príde unavená z práce, nemusela mať druhú šichtu doma. 😂
@fido69 nevieš si predstaviť deľbu práce medzi nimi dvoma? Prosím ťa, tam je určite niekto tretí 😆
@petracandle asi tak 🤣

@fido69 v normanlej rodine so spolocnou domacnostou (pripadne aj detmi) manzel (partner) zene nepomaha. Pomaha susedovi vymenit gumy na aute, alebo svokrovi narubat dreva, svojej mame vymalovat obyvacku ale svojej zene nepomaha. V spolocnej domacnosti sa podiela na jej chode, upratovanim, varenim, nakupovanim, umyvanim okien... Rovnako matke svojich deti nepomaha ani so starostlivostou o ne ani s ich vychovou. Podiela sa na tom, pretoze domacnost aj deti su spolocne.