icon

Zaujímavý vzťah Katy Perry a Orlanda Blooma: Odmeňovanie za pomoc?

fido69
7. sep 2024

Speváčka Katy Perry (39) se rozhovorila v podcaste Call Her Daddy o svojom vzťahu s hercom Orlandom Bloomom (47). Nevynechala ani pikantné detaily z ich sexuálneho života.
Speváčke robí radosť, ak jej partner pomáha s domácimi prácami a partnera za to rada odmení.
„Keď prídem dole a kuchyňa je čistá, a on všetko urobil, umyl všetok riad a zavrel všetky dvere do komory, mal by byť pripravený nechať si vyfajčiť penis! Myslím to doslova. To je môj jazyk lásky,“ povedala.
Na jej šokujúce vyjadrenie reagoval Orlando Bloom na Instagrame slovami: „Prídi, upratal som celý dom.“ 😂

Ako je to u vás? Pomáha vám manžel? Akú odmenu za to dostane?🤔

viestta
7. sep 2024

@fido69 v normanlej rodine so spolocnou domacnostou (pripadne aj detmi) manzel (partner) zene nepomaha. Pomaha susedovi vymenit gumy na aute, alebo svokrovi narubat dreva, svojej mame vymalovat obyvacku ale svojej zene nepomaha. V spolocnej domacnosti sa podiela na jej chode, upratovanim, varenim, nakupovanim, umyvanim okien... Rovnako matke svojich deti nepomaha ani so starostlivostou o ne ani s ich vychovou. Podiela sa na tom, pretoze domacnost aj deti su spolocne.

h2
7. sep 2024

@lonely66 Chlapi to vnímajú tak, že by chceli aj sex, aj aby navarila, riady umyla a všetko upratala žena. 😀

viestta
7. sep 2024

@h2 a este sa cuduju, ze zena ked odrobi druhu smenu v domacnosti odpadne polomrtva do postele a nie je cela nazhavena...

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
domak2
7. sep 2024

Toto bude riadny vymysel. Nikdy neuverim, ze dvaja milionari si doma upratuju sami 😅

viestta
7. sep 2024

@fido69 statisice zien vas prekukli, dovolim si tvrdit, ze kazda jedna vas skor ci neskor prekukne.

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. sep 2024

@lonely66 ale vsak ja netvrdim, ze vsade je to tak, nie to este aby som tvrdila, ze je to tak spravne. Ale casto je to tak. A zvycajne si za to zeny mozu same. V kazdom pripade tema je o pomahani a muz vlastnej zene nikdy nepomaha, jedine, ze by jej drzal pradeno vlny, kym ho ona naklbkuje...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
7. sep 2024

@fido69 celebritky aby boli zaujímavé sú schopné nakecat hocičo 🙈🤣

marca12
7. sep 2024

@fido69 Esteze moj nechodi na kona. Pri jeho podiele na domacnosti by som musela byt velmi casto na kolenach 🤣 ze odmeny za pomahanie. Boze moj 🤣🤣🤣

sanen
7. sep 2024

Chcela by som vidieť ako Orlando Bloom umýva riady a upratuje. Alebo mali vtedy slúžky, kuchárky a ich upratovací personál voľno ? 😉😀

h2
7. sep 2024

@lonely66 Ale veď ešte aj smajla som do toho príspevku dala, tak som myslela, že hádam bude jasné, že to treba brať s nadsázkou. 😉

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
victoriab
7. sep 2024

@fido69 napisem to slusnejsie: predohra zacina v kuchyni ;) cize pokial sa muz spolupodiela, zena ma hned viac casu, energie a chuti a ten jej chlap je pre nu aj pritazlivejsi.

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
viestta
7. sep 2024

@victoriab len aby si tu predohru v kuchyni pan nevysvetlil tak, ze zienka ho dobre nakrmi a potom sa moze skocit rovno na vec. Riady ju pockaju do rana...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
victoriab
7. sep 2024

@viestta v kuchyni som mala dat do uvodzoviek zjavne 🫣🤣 inak sa mi nepaci ta stereotypna uvaha, ze iba muzi chcu stale sex. Akoby zena nemala potreby a necitila rovnaky pozitok - tu je tiez dobry ten uvedomely partner - lebo na obojstranny dobry sex takeho ozaj treba.

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
petracandle
7. sep 2024

@fido69 snáď si nemyslíš, že vôbec čo len jeden z nich doma upratuje 🤦‍♀️😃 obaja sú milionári, tak majú na upratovanie ľudí. Katy len chcela byť zaujímavá alebo aby demonštrovala, že majú zdravý sexuálny život 😃

h2
7. sep 2024

@petracandle Pekná predstava: Orlando drhne kuchyňu, aby keď Katy príde unavená z práce, nemusela mať druhú šichtu doma. 😂

daniela823
7. sep 2024

@fido69 nevieš si predstaviť deľbu práce medzi nimi dvoma? Prosím ťa, tam je určite niekto tretí 😆

daniela823
7. sep 2024

@petracandle asi tak 🤣