Zaujímavý vzťah Katy Perry a Orlanda Blooma: Odmeňovanie za pomoc?
Speváčka Katy Perry (39) se rozhovorila v podcaste Call Her Daddy o svojom vzťahu s hercom Orlandom Bloomom (47). Nevynechala ani pikantné detaily z ich sexuálneho života.
Speváčke robí radosť, ak jej partner pomáha s domácimi prácami a partnera za to rada odmení.
„Keď prídem dole a kuchyňa je čistá, a on všetko urobil, umyl všetok riad a zavrel všetky dvere do komory, mal by byť pripravený nechať si vyfajčiť penis! Myslím to doslova. To je môj jazyk lásky,“ povedala.
Na jej šokujúce vyjadrenie reagoval Orlando Bloom na Instagrame slovami: „Prídi, upratal som celý dom.“ 😂
Ako je to u vás? Pomáha vám manžel? Akú odmenu za to dostane?🤔
@katka700 Ďakujem za opravu :D
@fido69 chlapi mojich kamaratok su No Go Zona 😉 A mozno nemam az taky negaticny pohlad na muzov, ale len realisticky pohlad na to ako niektori muzi funguju (nie vsetci, ale celkom vyznamna cast, vsak to citame ne MK aj ked MK nie je relevantna vzorka populacie)
@victoriab samozrejme aj zena ma svoje potreby, mimo ineho chce aj sex. Ale rovnako ako muz si ho chce uzit. Myslis si, ze unavena zena vie ten sex prezit so vsetkym co k tomu patri? Keby zena tlacila na chlapa, ze bude sex bez ohladu na vsetko ostatne bolo by to v poriadku? Sex si maju uzivat vsetci zucastneni a aby si ho uzili musia byt predovsetkym v pohode. Lebo potom to nie je sex z lasky ale len suloz ako pudovy imperativ, v tom horsom pripade pretrpeny cas.
@fido69 on maka, ona fajci. Podelene.
A ty ženu ako odmenujes?😂
@lonely66 tvoj username zacina pomaly davat zmysel…
@fido69 na toto si viem predstavit celkom dobru parodiu 😀

@thirstymonk ochechula je zastaralý výraz, teraz sa tomu vraj hovorí "attention whore"