Závislá na skrášľovacích procedúrach
Docela dosť peňazí míňam na rôzne skrášľujúce zákroky. Výplne, rôzne kozmetické a estetické úpravy, kaderníčka, nechty, makeup, prsia, dokonca aj tam dole.
Bohužiaľ som sa stala ani neviem ako závislou. Paradoxne čím som "lepšia" , tým som nespokojnejšia. Dá sa s tým niečo robiť?
raz dva sa vyliečiš ako nebudeš mať peniaze...
Ano buď sa das liečiť na prednej hore lebo to je zavislosť alebo si uvedomuješ že si aj bez procedúr krásna a prestaneš s tým
Ja ti neporadím. Aké chcela by som ťa vidieť.👍😁
to tak býva, kym mas na to, tak co 🙂
Tak pokiaľ máš 50r je to v poriadku, vyzerať sviežo je už náročné😁
preco mas potrebu " sa vylepsovat" ? kvoli komu, comu? Urcite sa s tym dat nieco robit, ak velmi chces a si rozhodnuta.
Prijať sa aka si🙂alebo máš rada veci pod kontrolou, pedant ..
Ako dobre, že nemám komplexy zo svojho tela. Koľko veľa som tým ušetrila😀
Pocuj, nic v zlom ale ja som zrovna dnes taku krasavicu videla. Botox v perach, ksichte. Vyzerala hrozne a este za to aj platit. Skus psychologa, pridetevna pricinu a hadam zacnes bytvspokojna so sebou aj bez op. Nechty mackeup kadernik su ok.
A vyzeráš zle?? Lebo pokiaľ máš trochu botox v čele a chodíš na kyselinu, tak to za nejaký brutál nepovažujem...
Zacat platit psychologa, mentalneho kouca, proste sa toho zbavit. Lebo ono vacsina ludi to robi tak, ze ide o zavislost na tom byt krasna podla idealu v hlave. Lenze to neexistuje a iba to viac frustruje. Cize pekne psycholog a z kratkej cesty sa proste vratit
@nypajuli "ked je to dobre urobene tak to urcite nezistis" túto kktinu trepe na začiatku asi každá 😂 aj na koňovi tu jedna v nejakej diskusii zadrela, že "aj ja mám a ani to nie je vidno" a pysk jak kačica 🙈
Uz tu jednu diskusiu mas. Tvoj problem bude kdesi hlbsie. Skus pohladat pomoc, nech sa to konecne poriesi a najdes spokojnost - aj vo vztahoch s muzmi.
@zuzanka.zuzu fuj hrozne sa vyjadrujes ako sedlacka. Nerozumies sa do toho. Ja pery picham viem o com hovorim a tymto tuto “debatu” s tebou koncim.
@koniarova vieš, je rozdiel keď dáš za "pery" 80 eur a 380eur... Máš kopec iných procedúr ktoré si na žene nevšimnes, alebo aspoň niesu rušivé... Botox, výplne, kruhy pod očami, modelacia sánky, kontúra hornej pery, blefaroplastika sú stále únosné zákroky... Dokonca niektoré ženám keď aplikujes 1 ml ha, čo je podľa mňa dosť, vyzerajú ako keby použili kvalitnejší balzam na pery...
No prezraď nám, koľko mesačne na tieto procedúry minieš?
Dajú sa nájsť skvelé psychologické knihy, ktoré vysvetľujú, kde pramení dôvod chýbajúcej sebaistoty a sebalásky a s tým súvisiace rôzne závislosti. Ak máš pocit, že to ešte vieš zvládnuť sama, skúsila by som niečo o tom prečítať. Ale keď už je to fakt zlé, obrátila by som sa na psychologickú pomoc. A na výstrahu by som si vytlačila fotku Donatelly Versace.

Liečiť sa. Je to závislosť, ako každá iná.