Závislosť na tipovaní zápasov
Ahojte zienky.Je tu nejaká zienka, ktorá ma/mala muza patologickeho hracka pri tipovani zápasov?Moj manžel totiž tomu podľahol uz rok a pol. Po roku sme nato prišli, vôbec sa nejavil ako závislák, nikomu by nenapadlo.Peniaze som si nevšimla pretože ma firmu tak on s nimi hospodári.Ked sme všetci nato prišli tak sa rozplakal a išiel za psychiatrom, uvedomil si chybu.. Dalaa som mu šancu, avšak prišiel zlom keď nehral a potom som zistila že opäť hrá.Vravela som mu nech si vyberie či chce rodinu alebo stavkovanie,vybral si rodinu, aspoň som si myslela. Ale prišiel opäť zlom a predvčerom som zistila že opäť hrá najprv klamal že iba pozeral,ale ja som presne videla všetko koľko minul a tak...Neviem ako mám s takým človekom zit, mám ho rada ,ľúbim.ho, máme 2 r. dieťa.Vcera som bola odhodlaná odísť preč od neho.Prosil ma opäť o šancu, ktoru som mu po dlhom váhaní a kvôli dieťaťu dala.Je šanca že takýto človek sa vylieči??Vraví mi že už všetko zablokoval..Zienky mali ste takých mužov a už su normálny?
@20mysicka12 Ked som zistila ,ze hrá , hned si to priznal, ale asi ako kazdý hrác nepriznal zavislost, hovoril ,ze to bolo len z dlhej chvíle a ze s tym vie kedykolvek prestat. Liecenie aj návštevu lekára odmitol.Prvé dva-tri mesiace bol v úzadí, bol dobrý , lebo vedel ze urobil hlupost, a bál sa ze ho s detmi opustím, ale teraz cca pol roka neskor uz je jeho správanie v starých kolajách, vsetko zamietol pod koberec a hra mŕtveho chrobáka, ako keby sa nic nedialo, nechce o tom ani pocut, ked to niekto pred nim spomenie je podraždený. Par krat mi ukazal svoj účet a tam som nenasla ze by stávkoval, ale teraz odmieta ukazat, tak rozmyslam ci opat nezacal.Dakujem Vam za radu skusim pozriet ako sa da nastavit to vylúčenie z klubu hráčov . Pekny vecer.
@20mysicka12 je mi až ťažko toto čítať... Dnes som sa dozvedela ze za rok si partner navysil spotrebak z 22 tis. na 40 tis. A na co? Ze kazdy deň prestávkoval cca 100 a viac eur... 20 tisíc prosím pekne a to ma cely rok držal v domnienke ze som naveľa ze sa musíme uskromnovat keď som na rodičaku. Ze ho finančne ruinujem a to som z našich úspor davala na dovolenku a pre malého odrazadlo co stalo 70 eur, ojooj to drahé, urcite nie. Dosť som tomu verila, ze nemá... Stale nemal peniaze ale hlavne ze ma prácu, ano platí takmer všetko ale plus 20 tisíc popri tom dával na tikety.. Som v šoku. Mame 2 ročného synceka..
@pupavka345 no toto je konečná, zničí ťa,ja som sa koli tomu rozviedla s 3rocnym ztp synom a zvládli sme to... to by bolo celoživotné utrpenie
@pupavka345 ahoj moj muz tvrdil presne to iste, tvrdil ze vela míňam, ze sa musime uskromnit , máme dve male deti , ked treba nieco kupit detom sezonne oblecenie od topánok po bundy ide to len cez hádky, on tvrdi ze zarábam aj ja nech nakupujem aj ja. Presiel rok od kedy som zistila ze denne stávkuje za 100-200 eur, uz s tym prestal ale nas vztah vyhasol. Neviem mu odpustit to správanie za cele tie roky , ako sa choval, výčitky a neskor dlhy , mam pocit ze som v tunely a neviem sa vyslobodit, dufam ze to raz skonci a najdem odvahu odist.
@kokkin všetko priznal, vela diskusie bolo okolo toho. Bol to pre mňa sok, sklamanie, uplne dno psychických síl, ked mi takto rok klamal a vlastne vyčítal a manipuloval...
Kaja sa, mrzi ho to strašne, vraví ze s tým skončil nadobro, velmi pomáha so všetkým. Sam prišiel s tým ze sa dá zapísať do registra ako gembler a uz ho nepusti nikde tipovať. Zajtra to ide overiť notárom a spolu to odošleme.
Neviem sama, so zmätená, na situáciu s úverom ma racionálne riešenie. Viem, že to môžu byť len kecy, som obozretna, a stanovila som jasne pravidlá. Nesľubujem si happy end, ale minimálne budem sledovať co su kecy a co nie. Svoje debilstva nech si vyrieši sam ale s namibude môcť ratat len ak sa overí časom.
@kokkin narušil tvoju dôveru @kokkin, to preto. Ja sa už vplyvom tých viacerých sklamaní snažím odosobnit. Prioritou je pre mňa to aby synček bol ok a mal zatiaľ akú takú stabilitu. Plus ma ho strašne rád a ja ako človeka tiež istým sposobom. Jedno však chcem a to.. Riešiť to s psychológom, lebo chcem to vidieť aj z pohľadu iného cloveka, z pohľadu terapeuta. Chcem vedieť či moje vnímania, rozhodnutia a nerozhodnutia majú niekde dôvod a ak áno, ako to riešiť. Plus chcem byť pripravená...
@pupavka345 Zo srdca Vám držim palce, čas ukáže či to naši muži zvládnu , alebo nie verím , že áno.
@pupavka345 Zo srdca Vám držim palce, čas ukáže či to naši muži zvládnu , alebo nie verím , že áno.
@kokkin ďakujem krásne......ale opäť do toho spadol ,😟
@kokkin všetko priznal, vela diskusie bolo okolo toho. Bol to pre mňa sok, sklamanie, uplne dno psychických síl, ked mi takto rok klamal a vlastne vyčítal a manipuloval...
Kaja sa, mrzi ho to strašne, vraví ze s tým skončil nadobro, velmi pomáha so všetkým. Sam prišiel s tým ze sa dá zapísať do registra ako gembler a uz ho nepusti nikde tipovať. Zajtra to ide overiť notárom a spolu to odošleme.
Neviem sama, so zmätená, na situáciu s úverom ma racionálne riešenie. Viem, že to môžu byť len kecy, som obozretna, a stanovila som jasne pravidlá. Nesľubujem si happy end, ale minimálne budem sledovať co su kecy a co nie. Svoje debilstva nech si vyrieši sam ale s namibude môcť ratat len ak sa overí časom.
@pupavka345 to som si musela aj ja že nepustí!!Prosím dávaj si pozor.Mi sme tento týždeň prišli nato že hra opäť už 7m a všetkých nás klamal.Tiez je v registri ma zablokovaný OP.Stránok na zápasy je plno.Hovori mi,že OP ma zablokovaný ale dostal sa tam...Máš plno stránok čo ponúkajú zápasy!Neoverené!Tam kde som našla môjho muža ,a registrovaného mu stačil aj vodicny alebo pas na potvrdenie plnoletosti a bol tam.Tvrdi mi,že sa v pohode dostal na občiansky,ktorý ma zablokovaný a odblokovanie ma určité kritériá.

@kokkin áno.zablokuje ho to.Nikde sa nedostane a nikde ho nepustia ani kasíno,online stávky ani n alrevadzke by nemali pokiaľ sa nepreukáže a oni o druhú aspoň. Tak by to malo byť.Vola za to register vylúčených osôb z hazardných hier tak nejako.A tvoj muž sa ako k tomu stavia?Uvedomuje si to?