icon

Zavolali by ste svokrovcom ohľadom nepozvaných hostí?

15. jún 2024

Baby ,moja dcéra má zajtra 8rokov, robíme malu oslavu pre rodinu, tentoraz sme vynechali ,jej bratrancov s rodičmi, pretože naše deti ich tu nechcú, naposledy ponicili hračky, dotrhali knihy..ide o to že to sú miláčikovia svokrovcov , a bojíme sa že aj tak ich prinesú ..pretože deti u nich trávia víkendy..
Deti povedali svokrovcom,že ich nechcú u nás na oslave už pred pár mesiacmi, ja som povedala tiež , avšak oni veľmi nerešpektujú..
Pozvanie som napísala, vyslovene tak že pozývame dedka a babku, ale aj tak mi je zle z toho že proste ich donesú ..
Čo by ste spravili ?
Toto je posledná oslava, veľmi sme sa s mužom pohádali kvôli tomu aby rodičom zavolal že nech ich nedonesu pre istotu..on je proste inak výchovany ale aj jemu veľmi vadia...
Už som z toho na prášky ..
Viem že keď im budeme kvôli tomu volať ,veľmi sa urazia, oni sú ťažká povaha..ja vôbec neviem čo robiť , mňa j.bne keď ich uvidím pred bránou s nimi ,že schválne ich prinesú ..
Deti majú 9 rokov ,ale výchovu ako opice bohužiaľ..svokre rozbili okno, televízor proste nezvládnuta výchova..

autor
15. jún 2024

Volala som , sú u svokry, zdrbala má ,že kde robím oslavu, akú robím oslavu...mám chuť to zrušiť...že ona donesie aj psa , a prečo robím takú oslavu , prečo nie hentaku

michellemary
15. jún 2024

Chceš povedať, že sa svokra tvári, že o oslave ani nevedela? Tak to je dosť sila...

autor
15. jún 2024

@michellemary nie vedela jasné že vedela ,ale nepáči sa jej že kde bude a aká bude

h2
15. jún 2024

A čo si jej teda povedala?
Keď sa jej nepáči, má možnosť sa nezúčastniť.

mamina7070
15. jún 2024

a dufam ze si ju rovno zrusila aby vobec nechodili
inak nie si v poriadku ani ty a to co robis svojmu dietatu

autor
15. jún 2024

@mamina7070 áno som jej povedala ..že keď nechce nech nechodí

h2
15. jún 2024

Autorka, lezie to z teba, ako z chlpatej deky. Čo ste si teda povedali? Čo povedala svokra? Že prísť nechce, alebo že príde a privedie aj deti a psa? Čo ti povedala na to, že deti nie sú pozvané?

autor
15. jún 2024

@h2 som jej povedala že deti nech nechodia, neodpovedala...a že oslava bude u nás dnu, že ona chce na terase , že ona takúto oslavu nechce..ďalej neviem zložila mi telefonn

betulinka1
15. jún 2024

Inak uz ked pridu z detmi, tak by som zamkla vsetky izby a nech pekne sedia v obyvacke a su na dvore. Vybavene. Alebo si date tortu a von s detmi na prechadzku a ihrisko. Ziadne deti co mi doma ničia veci by som doma nenechala.

michellemary
15. jún 2024

Autorka, mala si jej povedať, že keď si bude ONA robiť SVOJU oslavu, môže si ju urobiť, ako len chce, ale toto je oslava tvojej dcéry, a teda vo vašej réžii.

autor
15. jún 2024

@betulinka1 u nás na dvore nemôžu byť , máme argentínske dogy , keby sa tak chovali pri nich nedopadlo by to dobre..

autor
15. jún 2024

@michellemary som povedala , myslíš že ako čo pomohlo. 😅

h2
15. jún 2024

No tá je teda vtipná, že ONA takú oslavu nechce! Veď ona žiadnu oslavu nerobí. Ak nechce, nech sedí doma. No a to, že ti zloží telefón, je už vrchol! A ty sa ešte trápiš, či sa neurazia??? Ty by si sa mala uraziť! Týmto telefonátom by som vec považovala za vybavenú. Ak na druhý deň prídu s deťmi a psom, nepustím ich ďalej, ani keby sa čo dialo!

0silvia0
15. jún 2024

Sa cudujem, ze tu oslavu vobec robite, ked su svokrovci takito pripeceni obidvaja. Uz ste to davno mali zrusit.

autor
15. jún 2024

@0silvia0 veď posledná , už sme to aj deťom oznámili, bude chodiť iba babka s dedkom z mojej strany , aj s tortou ako doteraz ...deti o nič neprídu a ja budem mať mínus poriadne nervy ..

misenka10
15. jún 2024

Veď to je oslava tvojho dieťaťa nie jej. Keď bude robiť svoju nech si spraví po svojom.

autor
15. jún 2024

@h2 vieš čo je najhoršie že má ešte stále dokážu prekvapiť...a keď sa takéto stane , mám problém reagovať ..preto ty aj keby si chcela vedieť čo som jej povedala poriadne neviem , nakoľko začala vravieť že oslavu takúto nechce, ona chce inú ..s týmto som nerátala vôbec ..

cacianka
15. jún 2024

@h2 prečo v deň ? Veď zavolám vopred, včera, dnes, nie až zajtra.

h2
15. jún 2024

Ale veď ak chce ona inú oslavu, kto jej bráni? Je to babka tvojej dcérky, môže jej pokojne urobiť ďalšiu oslavu u seba doma, podľa svojich predstáv.

klip0
15. jún 2024

Skús si natrénovať sama v hlave čo presne povieš ak sa zjaví s deťmi a to aj povedz. A pred dcérou, nech počuje že mama sa jej zastane a že ona a jej pocity sú dôležité

h2
15. jún 2024

@cacianka Áno, jasné, že deň vopred. Len by som sa rada vyhla tomuto scenáru v deň oslavy, ktorý si opísala: "Prídu k bráne s doprovodom - nepustím. Začnú vykrikovať, svokor nadávať - ukáže sa charakter rovno na ulici, pred divákmi, pred vašimi hosťami ( poprosím ich aby prišli určite skôr ako sú pozvaní oni)."

autor
15. jún 2024

@klip0 áno tak to spravím

dankanka
15. jún 2024

Inak toto vidim pimerne casto. Rodicia na dovolenke, deti u starych rodicov, u ktoryvh nejestvuju pravidla.

autor
15. jún 2024

Ešte sa urazila že ich pes čivava nemôže ísť na dvor...som povedala že ho nepustím..urazila sa..k dogam, pustiť čivavu , chcela by som vedieť

klip0
15. jún 2024

Ale veď nech si pustí psa na záhradu keď jej nevadí že tam máte dogy

h2
15. jún 2024

No vidíš, urazená už je tak či tak a to ešte oslava ani nebola. Vieš čo, normálne by som asi na tvojom mieste zavolala svojej mame, či by oslava nemohla byť u nich a neboli by ste tým pádom v tom čase vôbec doma.

hope07
15. jún 2024

@trema aj podla mna su to oni. Tiez mali dogy a boli to nejake vystavne kusy ci co…

autor
15. jún 2024

@klip0 hej zostane z neho rohozka..

cacianka
15. jún 2024

@cervenaruza123 máš veľkú pravdu, ale autorka je hostitelka, rieši občerstvenie, venuje sa hosťom, rieši prísun, odsun, umývanie, upratovanie, a asi nemá čas robiť animátora garantom. To by sa dalo riešit mimo oslavy.