icon

Zavolali by ste svokrovcom ohľadom nepozvaných hostí?

15. jún 2024

Baby ,moja dcéra má zajtra 8rokov, robíme malu oslavu pre rodinu, tentoraz sme vynechali ,jej bratrancov s rodičmi, pretože naše deti ich tu nechcú, naposledy ponicili hračky, dotrhali knihy..ide o to že to sú miláčikovia svokrovcov , a bojíme sa že aj tak ich prinesú ..pretože deti u nich trávia víkendy..
Deti povedali svokrovcom,že ich nechcú u nás na oslave už pred pár mesiacmi, ja som povedala tiež , avšak oni veľmi nerešpektujú..
Pozvanie som napísala, vyslovene tak že pozývame dedka a babku, ale aj tak mi je zle z toho že proste ich donesú ..
Čo by ste spravili ?
Toto je posledná oslava, veľmi sme sa s mužom pohádali kvôli tomu aby rodičom zavolal že nech ich nedonesu pre istotu..on je proste inak výchovany ale aj jemu veľmi vadia...
Už som z toho na prášky ..
Viem že keď im budeme kvôli tomu volať ,veľmi sa urazia, oni sú ťažká povaha..ja vôbec neviem čo robiť , mňa j.bne keď ich uvidím pred bránou s nimi ,že schválne ich prinesú ..
Deti majú 9 rokov ,ale výchovu ako opice bohužiaľ..svokre rozbili okno, televízor proste nezvládnuta výchova..

lavender94
15. jún 2024

@klip0 myslím, že tam autorka písala, že maju bull plemeno. Ale sedí to hej.
Každopádne,autorka pokiaľ chce dať psa na dvor, nech dá, načo jej brániť…. Také teľa mať za svokru musí byť fest výhra. Akože fakt som zvedavá ako ta oslava dopadne. Kedy to mate?

teki1
15. jún 2024

Odkedy sa na detskú oslavu chodí so psom? To radšej nech sedia doma a oslava bude v kľude aj bez nich.

autor
15. jún 2024
autor
15. jún 2024

@teki1 my sme veľky milovníci psov , my s mužom, avšak.tych svojich ...

teki1
15. jún 2024

A ťaháš ich do sebou na oslavy? Asi nie.Zajtrajší deň patrí oslávencovi,nie babke čo nevie, ako sa má správať.

autor
15. jún 2024

@teki1 nie netaham , naozaj ani jedného , mám ich viac ako tie dve argentiny

autor
15. jún 2024

@lavender94 zajtra ..som zvedavá aj ja lebo taká som nastelovana,už som sa aj s mužom pohádala kvôli nim

autor
15. jún 2024

@lavender94 muž mi povedal že ich mám jebat

teki1
15. jún 2024

Konečne 👍

autor
15. jún 2024

@teki1 no ale vieš , on im nepovie nič , on to povedal mne aby som na to kaslala

betulinka1
15. jún 2024

Nemate voliéru? My mame NO ale ked su cudzie deti u nas, vzdy sa zatvára. A to aj napriek tomu, ze pridu normalne deti ale clovek nikdy nevie.

teki1
15. jún 2024

Tak pozná si mamičku,hlavne že vy dvaja máte rovnaký názor na vec a drží s tebou.

autor
15. jún 2024

@betulinka1 máme samozrejme máme , vieš čo robia? Stekajú , nemôžme byť s cudzími na terase

srdeenko19
15. jún 2024

Autorka, nepísala si sem už raz tiež za tieto deti nevychovane, keď ste mali ísť na dovolenku a oni vám mali strážiť dom? Ze svokra ich stále varuje a si mala obavu, že prídu k vám domov aj s nimi a všetko ponicia?

bororka
15. jún 2024

@srdeenko19 aj ja si to pamätám 😃

srdeenko19
15. jún 2024

@bororka to budú podľa mňa stále tie isté deti a svokrovci 😁😁 hrúza, nechcela by som ich mat v rodine. Mam co robiť s mojou jednou svokrou 😁😁😁

bororka
15. jún 2024

@srdeenko19 mňa by piclo. Ale zas ja som tak vychovaná, že u nás sa za zavretými dverami všetko povedalo. Teda ja by som na jej mieste už ticho nebola. Keď ju a jej deti nerešpektujú, tak všetok môj rešpekt by zmizol a jasne by som im to vysvetlila.

autor
15. jún 2024

Áno áno sme to my😄 kks že si to aj pamätáte😅

reddflowerlife
15. jún 2024

Autorka aako to dopadlo s tym strazenim? Ponicili vam? 😃

reddflowerlife
15. jún 2024

Ja nerozumiem preco si ich vobec na oslavu volala, ak je tam riziko ze so sebou donesu tych spratkov. Ved si mala zavolat len svojich rodicov

autor
15. jún 2024

@reddflowerlife mamina platila hotel pre psov , nechcela ani ona aby strážili ..vtedy nás mamina zachránila a psom zaplatila hotel pre psov

mamatroch
15. jún 2024

Naozaj odporucam manzelovi rodicom zavolat a jasne a slusne im to povedat. Ak by to nedokazali pochopit, navrhla by som, nech ich teda strazia u nich a ze sa vy zastavite po oslave a donesiete aj z torty, aby mohli i oni dcerke zablahozelat.
My sme to riesili kedysi. Pozvali sme manzelovu mamu i so svagrovcami na navstevu, na kolaudaciu bytu, babka mala psa. Ja v byte znesiem jedine zvierata, co maju svoj priestor typu klietka / akvarium. Pes a macka su pre mna no go. Hovorim chlapovi, zavolaj im a normalne povedz, aby im nenapadlo prist so psom. Ze nie a naco, urcite pridu bez. Otvorili sme dvere a tam vsetci vratane psa. Manzel na nich vtedy zhukol, ze ci sme pozvali ich alebo psa... No trapas ako hovado, psa sice dali potom na balkon, ale atmosfera uz bola aka bola... Lahko sa tomu dalo predist jasnou komunikaciou.
Aby sme si rozumeli, ja beriem, ze babka ma psa, aj ked zije v byte a nemam absolutne problem tam chodit, beriem to tak, ze jej dom, jej pravidla, ale aj naopak. Ju ten psik doslova drzi pri zivote a v pohybe, ona sa mu venuje, chodi s nim von, rozprava sa s nim... a ja to akceptujem a tesim sa s nou, ale u mna doma pes nebude. Inak vychadzame dobre, bol to len maly incident, no aj tomu sa dalo predist. Netreba predpokladat, ale jasne stanovit, co u vas ano a co nie.

lavender94
15. jún 2024

Konecne muž niečo aspoň trošku rozumne zo seba vyprodukoval 😂

mantilka
15. jún 2024

Keď prídu treba deti pred všetkými poučiť, že nesmú nič zničiť a vymenovať čo zničili minule. A pridať k tomu, že keď zničia budú musieť kúpiť. Nech baba s dedom vedia, že budú kupovať. Surovo ukázať čo zničili a povedať cenu, nemyslím že nabudúce budú nosiť deti. Ja som mierumilovný človek, ale keď niekto si nedá povedať...nech potom oni hradia škody.

reddflowerlife
15. jún 2024

Autorka a preco si tych svokrovcov vobec volala ak je riziko prinesenia spratkov!

simma42
15. jún 2024

Absolútne nevidím žiadny dôvod na stres. Vaša dcérka má zajtra oslavu, tak sa tešte, a nie jedovať sa nad hentakými mentálnymi atlétmi, ako sú svokrovci a ich ďalšie vnúčatá. Napíš im správu, že na základe vášho predchádzajúceho telefonátu sa oslava ruší, keď sa im nepáči. Že môžu dcérke zablahoželať dodatočne niekedy inokedy, a nech si teda zajtra spravia program s tými deťmi čo sú u nich, že vás môžu prísť pozrieť nabudúce. A teda zajtra oslávte len s tvojimi rodičmi, ktorí majú rozum. 🙂

vreckovka2
15. jún 2024

K tym psom by som jej povedala, ze jasne, ze si moze pustit psika na dvor, ale nech pocita s tym, ze to na 99% neprezije. Nech si zvazi . Super, ze si jej volala. Nestresovala by som uz. Bud pridu, alebo nie. To su take vecne ufrlane tipy, ale aj tak pravdepodobne pridu.
Mne pomohlo nastavit jasne a lahko citatelne hranice. A dost som si povedala pri svadbe. Kedy moj otec nasiel lepsiu restiku v uplne inom meste a vybral mi svadobne saty. Nepacil sa mu ani mesiac svadby, ze mu bude zima. Odvtedy davam info vtedy a vtedy, tam a tam. Ak ma namietky mimo, tak mu poviem, ze rozumiem, ze jemu by sa to pacilo inak, my vsak mame svoju predstavu a nic nebudeme menit. Ak ma konstruktivne pripomienky, tak mu poviem, ze to zvazime a pripadne po dohode s muzom zmenime. Uz vie za tie roky, ze neprejde. Skusa stale menej a menej. Urcite somre vela, ale uz nie predo mnou.

cervenaruza123
15. jún 2024

@h2 Ked by som si mala vybrat, ci ich vziat k sebe domov alebo do cukrarne a vzali by ich so sebou v skutocnosti svokrovci, tak radsej by som volila cukraren 😀 . Tak ci tak vo vseobecnosti by som sa s nimi nestretavala, ale nie kazdy je ochotny si nastavit take hranice a je to uplne v poriadku. Autorka hlada ine riesenie ako urobit priamy konflikt. Aj ked sa mu asi nevyhne, ak pridu.

cervenaruza123
15. jún 2024

@cacianka To chapem, preto je to blba situacia a najlepsie riesenie by bolo priamo zakazat, aby prisli. Ale kedze to zatial autorka nechce, tak moze skusit, niekedy sa to da vyriesit len tym, ze sa pripravia pre deti hry alebo priestor, co ich zaujmu. Ale to zavisi od deti.

autor
15. jún 2024

@reddflowerlife sú to mužovi rodičia a môj muž je super človek , všetko díky nemu máme, a nie som až taká sucina, že mu to spravím aj keď najradšej by som samozrejme..