icon

Zdieľajte svoje najhoršie zážitky so svokrou

karinpise
15. apr 2024
Strana
z2
chrobak7
15. apr 2024

@karinpise A prečo si ho nenapísala?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
karinpise
autor
15. apr 2024

@chrobak7 ja by som chcela od vás počuť 🙂

a_alexandra_a
15. apr 2024

@karinpise A na čo ti to bude? 🙂

anketkarka
15. apr 2024

@a_alexandra_a je svokrou a chce obohatiť svoj repertoár zakerností. Len jej došli nápady 😁

1ryba
Odpoveď bola odstránená
martinmmartin
15. apr 2024

Wow si predstav ze niekto pride niekam do kolektivu cudzich ludi a na plnu hubu vyhlasi:
Nudim sa a zabavajte ma

Dnesne internety su iny svet

3009
15. apr 2024

@karinpise napíš aký má tvoja svokra s tebou najhorší zážitok a budeme sa zabávať.

chrobak7
15. apr 2024

@karinpise Daj si do guuglu a môžeš čítať celý víkend:

https://www.topky.sk/tag/24853/svokra

viestta
15. apr 2024

@karinpise nezabudni, ze ak sa zadari, svokra budes aj ty. Tak trenuj ako sa ma spravat svokra skor ako nieco domrvis

morgane1975
15. apr 2024

Moj brat ma…jeho svokra ho obvinila a poohovarala po celom meste ze spolu so zenou znasilnuju svoje dieta… uplny hardcore 🤦‍♀️ sa mu cudujem ze na nu nepodal TO. A ona beha po svete bez psychiatrickej staarostlivosti.

cacianka
15. apr 2024

Je tu skupina Ach tá svokra...., tam si čítaj lakoncinky zadarmo
Keď chces príbehy na tácke, začni ty.

babababka
15. apr 2024

Úžasná téma,keď nie Fico,Pelle,Korčok tak konečne je tu aj svokra.

karinpise
autor
15. apr 2024

Skôr, než budete pokračovať v hejte, overte si, prečo to žiadam. Som redaktorka a robím článok 🙂 To je jediný dôvod, prečo chcem vediečť vaše príbehy. Pokiaľ nemáte niečo, čo by ste mi radi povedali, prosím, zdržte sa komentára, o poučovanie naozaj nestojím. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂

viestta
15. apr 2024

@karinpise nuz moja zlata, mala si to zdovodnit uz vo svojom prvom prispevku. Sice nechapem preco potrebujes este nieco specialne pre teba, ked stacilo zacat otvarat debaty a o zazitkoch so svokrami by si mohla citat acitat acitat a potom by si si vybrala tie najinteresantnejsie, na ktorych by si postavila svoj clanok. Ale jednoduchsie asi bude, ked to dostanes na podnose, bez nejakej prilisnej snahy a namahy, vsak?

charlinka111
15. apr 2024

@karinpise aj tak nerozumiem prečo by si nemala napísať skôr nejaké pekné zážitky so svokrami, prečo chceš z nich robiť zlé bytosti. Snaž sa skôr šíriť dobro, keď si redaktorka.

charlinka111
Autor odpoveď zmazal
anketkarka
15. apr 2024

@karinpise myslím, že je nefér chcieť materiál k článku takto bez vysvetlenia. Toto by som očakávala skôr od blogerky ako od redaktorky.

3009
15. apr 2024

@karinpise to si až teraz prišla na to že si redaktorka? A takýto originálnym spôsobom na MK zháňajú materiály redaktori? No hrôza. Napíš pre aký denník píšeš? A to si si pre toto založila nik teraz 04/2024 na MK?

kristinapetronela
15. apr 2024

Ked mi bezdôvodne pred mojimi deťmi povedala že tie zmije sa nemali narodiť ,bol by pokoj

viestta
15. apr 2024

@3009 zurnalistika na Slovensku upada. Skutocnu zurnalistiku uz robia len niektori, ale "bulvar" prekvita a kedze ho robia kadejake perzony aj jeho kvalita tomu zodpoveda. Nuz a toto je len dalsi dokaz o tom, ze zdroje vobec nie su dolezite, hlavne nech je senzacia, ktoru zozeru davy

katusskaa
15. apr 2024

@karinpise a len preto by ti tu ludia mali nieco pisat? ze si redaktorka? pracuj na niecom podstatnom, please... tem je vela

ljzozv
15. apr 2024

@karinpise a čo si akože máme overiť z tvojho prvotného príspevku???
Aká forma otázky, taká forma odpovedí....
ja sa ani nečudujem babám...
a po tvojom vyjadrení, respektíve vysvetlení, tiež sa nečudujem následným reakciám.

ruzovakrava
15. apr 2024

@karinpise nuž, obišla si pekne nasucho. Tak napíš aspoň článok o tom aké sú na MK strašné 🐮🐮

ljzozv
15. apr 2024

@ruzovakrava ružové??? 😂

ruzovakrava
15. apr 2024

@ljzozv hej 😃 nemám emoji ružovej kravy 🥲

xsuzannex
15. apr 2024

A to mozes uverejnit niekde bez suhlasu cloveka, ktory ti poskytol nejake info co chces a dat to do clanku? Bez toho aby dotycny vedel na co to potrebujes? Nerypem, len ma to fakt zaujima..

viestta
15. apr 2024

@katusskaa clanok o nedostatku asistentov na ZS pre deti so zvlastnymi potrebami nebude mat taky ohlas ako hon na stare carodejnice = svokruse. A taky clanok by nemal byt len opisom situacie, skutocny novinar by siel do hlbky a nasiel by aj "vynnika" toho zalostneho stavu. A to je zas namahavejsie a narocnejsie ako spisat par ostrasujucich pribehov o cudzich svokrach, kde sa vyjadri len jedna strana.

kiki68
15. apr 2024

Hmm, ja mam velmi fajn svokru, nemam s nou nejake priserne zazitky nastastie. Skor sme mali vela humornych zazitkov, typu ako zrovna nas dve zdrbali za vraj zle zavesene kabelky cez plece v galerii 😂 Zla situacia bola len na dovolenke, ked sme sa driapali do nejakeho sedla, mal byt odtial vyhlad na more a skaly a svokra asi v polovici mala dost vazne problemy ist dalej a vtedy som sa bala, ze kurnik co budeme robit, ci ju mam zniest nejak dole. Nakoniec sme to dali nejakym zazrakom. Bala som sa, ze tam skolabuje.

letfenixa
15. apr 2024

@karinpise kde presne si to mám overiť, že si redaktorka?

Strana
z2