Zdieľajte svoje najhoršie zážitky so svokrou
@karinpise A na čo ti to bude? 🙂
@a_alexandra_a je svokrou a chce obohatiť svoj repertoár zakerností. Len jej došli nápady 😁
Wow si predstav ze niekto pride niekam do kolektivu cudzich ludi a na plnu hubu vyhlasi:
Nudim sa a zabavajte ma
Dnesne internety su iny svet
@karinpise Daj si do guuglu a môžeš čítať celý víkend:
Moj brat ma…jeho svokra ho obvinila a poohovarala po celom meste ze spolu so zenou znasilnuju svoje dieta… uplny hardcore 🤦♀️ sa mu cudujem ze na nu nepodal TO. A ona beha po svete bez psychiatrickej staarostlivosti.
Je tu skupina Ach tá svokra...., tam si čítaj lakoncinky zadarmo
Keď chces príbehy na tácke, začni ty.
Úžasná téma,keď nie Fico,Pelle,Korčok tak konečne je tu aj svokra.
Skôr, než budete pokračovať v hejte, overte si, prečo to žiadam. Som redaktorka a robím článok 🙂 To je jediný dôvod, prečo chcem vediečť vaše príbehy. Pokiaľ nemáte niečo, čo by ste mi radi povedali, prosím, zdržte sa komentára, o poučovanie naozaj nestojím. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂
@karinpise nuz moja zlata, mala si to zdovodnit uz vo svojom prvom prispevku. Sice nechapem preco potrebujes este nieco specialne pre teba, ked stacilo zacat otvarat debaty a o zazitkoch so svokrami by si mohla citat acitat acitat a potom by si si vybrala tie najinteresantnejsie, na ktorych by si postavila svoj clanok. Ale jednoduchsie asi bude, ked to dostanes na podnose, bez nejakej prilisnej snahy a namahy, vsak?
@karinpise aj tak nerozumiem prečo by si nemala napísať skôr nejaké pekné zážitky so svokrami, prečo chceš z nich robiť zlé bytosti. Snaž sa skôr šíriť dobro, keď si redaktorka.
@karinpise myslím, že je nefér chcieť materiál k článku takto bez vysvetlenia. Toto by som očakávala skôr od blogerky ako od redaktorky.
Ked mi bezdôvodne pred mojimi deťmi povedala že tie zmije sa nemali narodiť ,bol by pokoj
@3009 zurnalistika na Slovensku upada. Skutocnu zurnalistiku uz robia len niektori, ale "bulvar" prekvita a kedze ho robia kadejake perzony aj jeho kvalita tomu zodpoveda. Nuz a toto je len dalsi dokaz o tom, ze zdroje vobec nie su dolezite, hlavne nech je senzacia, ktoru zozeru davy
@karinpise nuž, obišla si pekne nasucho. Tak napíš aspoň článok o tom aké sú na MK strašné 🐮🐮
@ruzovakrava ružové??? 😂
@ljzozv hej 😃 nemám emoji ružovej kravy 🥲
A to mozes uverejnit niekde bez suhlasu cloveka, ktory ti poskytol nejake info co chces a dat to do clanku? Bez toho aby dotycny vedel na co to potrebujes? Nerypem, len ma to fakt zaujima..
@katusskaa clanok o nedostatku asistentov na ZS pre deti so zvlastnymi potrebami nebude mat taky ohlas ako hon na stare carodejnice = svokruse. A taky clanok by nemal byt len opisom situacie, skutocny novinar by siel do hlbky a nasiel by aj "vynnika" toho zalostneho stavu. A to je zas namahavejsie a narocnejsie ako spisat par ostrasujucich pribehov o cudzich svokrach, kde sa vyjadri len jedna strana.
Hmm, ja mam velmi fajn svokru, nemam s nou nejake priserne zazitky nastastie. Skor sme mali vela humornych zazitkov, typu ako zrovna nas dve zdrbali za vraj zle zavesene kabelky cez plece v galerii 😂 Zla situacia bola len na dovolenke, ked sme sa driapali do nejakeho sedla, mal byt odtial vyhlad na more a skaly a svokra asi v polovici mala dost vazne problemy ist dalej a vtedy som sa bala, ze kurnik co budeme robit, ci ju mam zniest nejak dole. Nakoniec sme to dali nejakym zazrakom. Bala som sa, ze tam skolabuje.

@karinpise A prečo si ho nenapísala?