Zdieľajte svoje najhoršie zážitky so svokrou
@xsuzannex Tiez si nemyslim, ze bez suhlasu dotknutej osoby by sa mohlo len tak nieco zverejnovat a dalej sirit, od toho tu mame GDPR.
@banderaska29 Ozaj nechceš ,aby sa ti predstavila,poprosila a poďakovala za rozhovor.Za to jej málo platia 🥴
@teki1 Inak prednedavnom som na profesii narazila na pracovnu ponuku, kde ponukali za jeden clanok buducim paniam autorkam 7-11 eur, slo o intetnetovy zensky magazin, meno radsej neuvediem. Ale ked som videla tuto ,,odmenu" za vykonanu pracu, clovek sa hned prestane cudovat, co niektore blogy uverejnuju za clanky. Je to smutne a podhodnocujuce.
@majka36912 A potom vznikajú články s fasa nápismi ZELENINA KTORÁ NIČÍ PEČEŇ.😲 A potom keď preroluješ omáčky v texte nájdeš vetu." V skutočnosti neexistuje žiadna špecifická zelenina, ktorej by ste sa mali vyhýbať" Nevadí,že klamstvo,veď už si klikla,čítanosť je,bubáky budú,že 😉
https://dobruchut.aktuality.sk/clanok/39829/zel...
Co myslite, pani redaktorka sa nam este ozve? Vsak by nas mala zas zdrbat, ze sme jej zaspamovali debatu.
Keď už žartujeme o žurnalistike, zaujal ma tento nadpis. ;-D
"Mestskí policajti odchytili všetky túlavé psy na Bratislavskej. Rómovia mali kastráciu zdarma"
ja mam take same perly ale teda kde tomchces uverejnit?

ešte povedz ze si zo zhnitého noveho času 😀 pani redaktorka.