Zdieľajte svoje najhoršie zážitky so svokrou
@a_alexandra_a je svokrou a chce obohatiť svoj repertoár zakerností. Len jej došli nápady 😁
Wow si predstav ze niekto pride niekam do kolektivu cudzich ludi a na plnu hubu vyhlasi:
Nudim sa a zabavajte ma
Dnesne internety su iny svet
@karinpise Daj si do guuglu a môžeš čítať celý víkend:
Moj brat ma…jeho svokra ho obvinila a poohovarala po celom meste ze spolu so zenou znasilnuju svoje dieta… uplny hardcore 🤦♀️ sa mu cudujem ze na nu nepodal TO. A ona beha po svete bez psychiatrickej staarostlivosti.
Je tu skupina Ach tá svokra...., tam si čítaj lakoncinky zadarmo
Keď chces príbehy na tácke, začni ty.
Skôr, než budete pokračovať v hejte, overte si, prečo to žiadam. Som redaktorka a robím článok 🙂 To je jediný dôvod, prečo chcem vediečť vaše príbehy. Pokiaľ nemáte niečo, čo by ste mi radi povedali, prosím, zdržte sa komentára, o poučovanie naozaj nestojím. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂
@karinpise nuz moja zlata, mala si to zdovodnit uz vo svojom prvom prispevku. Sice nechapem preco potrebujes este nieco specialne pre teba, ked stacilo zacat otvarat debaty a o zazitkoch so svokrami by si mohla citat acitat acitat a potom by si si vybrala tie najinteresantnejsie, na ktorych by si postavila svoj clanok. Ale jednoduchsie asi bude, ked to dostanes na podnose, bez nejakej prilisnej snahy a namahy, vsak?
@karinpise aj tak nerozumiem prečo by si nemala napísať skôr nejaké pekné zážitky so svokrami, prečo chceš z nich robiť zlé bytosti. Snaž sa skôr šíriť dobro, keď si redaktorka.
@karinpise myslím, že je nefér chcieť materiál k článku takto bez vysvetlenia. Toto by som očakávala skôr od blogerky ako od redaktorky.
Ked mi bezdôvodne pred mojimi deťmi povedala že tie zmije sa nemali narodiť ,bol by pokoj
@3009 zurnalistika na Slovensku upada. Skutocnu zurnalistiku uz robia len niektori, ale "bulvar" prekvita a kedze ho robia kadejake perzony aj jeho kvalita tomu zodpoveda. Nuz a toto je len dalsi dokaz o tom, ze zdroje vobec nie su dolezite, hlavne nech je senzacia, ktoru zozeru davy
@karinpise nuž, obišla si pekne nasucho. Tak napíš aspoň článok o tom aké sú na MK strašné 🐮🐮
A to mozes uverejnit niekde bez suhlasu cloveka, ktory ti poskytol nejake info co chces a dat to do clanku? Bez toho aby dotycny vedel na co to potrebujes? Nerypem, len ma to fakt zaujima..
@katusskaa clanok o nedostatku asistentov na ZS pre deti so zvlastnymi potrebami nebude mat taky ohlas ako hon na stare carodejnice = svokruse. A taky clanok by nemal byt len opisom situacie, skutocny novinar by siel do hlbky a nasiel by aj "vynnika" toho zalostneho stavu. A to je zas namahavejsie a narocnejsie ako spisat par ostrasujucich pribehov o cudzich svokrach, kde sa vyjadri len jedna strana.
Hmm, ja mam velmi fajn svokru, nemam s nou nejake priserne zazitky nastastie. Skor sme mali vela humornych zazitkov, typu ako zrovna nas dve zdrbali za vraj zle zavesene kabelky cez plece v galerii 😂 Zla situacia bola len na dovolenke, ked sme sa driapali do nejakeho sedla, mal byt odtial vyhlad na more a skaly a svokra asi v polovici mala dost vazne problemy ist dalej a vtedy som sa bala, ze kurnik co budeme robit, ci ju mam zniest nejak dole. Nakoniec sme to dali nejakym zazrakom. Bala som sa, ze tam skolabuje.

@karinpise A prečo si ho nenapísala?