icon

Zdieľajte svoje najhoršie zážitky so svokrou

karinpise
15. apr 2024
Strana
z2
banderaska29
15. apr 2024

ešte povedz ze si zo zhnitého noveho času 😀 pani redaktorka.

majka36912
15. apr 2024

@xsuzannex Tiez si nemyslim, ze bez suhlasu dotknutej osoby by sa mohlo len tak nieco zverejnovat a dalej sirit, od toho tu mame GDPR.

teki1
15. apr 2024

@banderaska29 Ozaj nechceš ,aby sa ti predstavila,poprosila a poďakovala za rozhovor.Za to jej málo platia 🥴

majka36912
15. apr 2024

@teki1 Inak prednedavnom som na profesii narazila na pracovnu ponuku, kde ponukali za jeden clanok buducim paniam autorkam 7-11 eur, slo o intetnetovy zensky magazin, meno radsej neuvediem. Ale ked som videla tuto ,,odmenu" za vykonanu pracu, clovek sa hned prestane cudovat, co niektore blogy uverejnuju za clanky. Je to smutne a podhodnocujuce.

teki1
15. apr 2024

@majka36912 A potom vznikajú články s fasa nápismi ZELENINA KTORÁ NIČÍ PEČEŇ.😲 A potom keď preroluješ omáčky v texte nájdeš vetu." V skutočnosti neexistuje žiadna špecifická zelenina, ktorej by ste sa mali vyhýbať" Nevadí,že klamstvo,veď už si klikla,čítanosť je,bubáky budú,že 😉
https://dobruchut.aktuality.sk/clanok/39829/zel...

viestta
15. apr 2024

Co myslite, pani redaktorka sa nam este ozve? Vsak by nas mala zas zdrbat, ze sme jej zaspamovali debatu.

teki1
15. apr 2024

@viestta Drzosť,že jej sem píšeme vôbec.😉 Najhorší zážitok s pani redaktorkou.

neviditelnypes
16. apr 2024

Keď už žartujeme o žurnalistike, zaujal ma tento nadpis. ;-D

"Mestskí policajti odchytili všetky túlavé psy na Bratislavskej. Rómovia mali kastráciu zdarma"

mamina7070
16. apr 2024

ja mam take same perly ale teda kde tomchces uverejnit?

1mata
16. apr 2024

@karinpise ja mám takú dobrú svokru, že by som každej z vás takú priala 🧡

Strana
z2