Zdvihol na mňa ruku. Čo od neho čakať?
Maminky,dnes som večer uspávala a dojčila 13mesačnú dcéru,keď vtom som sa s manželom trošku pohádala. On ku mne pribehol a dvihol na mňa ruku. Nebolo to po prvýkrát. Moja otázka znie: Čo môžem čakať od neho?Myslíte si,že by bol schopný mi jednu ,,vraziť,,? On tvrdil, že áno. Ako mám ďalej postupovať?Nechať to tak?Sú to iba jeho silné slová???? Ďakujem za každú odpoveď a názor.
zdvihne ju zas a mozno si aj udrie,bude sa to stupnovat kym mu to ty dovolis,radi sa nam vsetkym lahko.tiez ti poviem utekaj od neho,ale ja sama som este stale s takym,ktory ma zacal najprv castovat nadavkami,stupnovalo sa to,potom pritvrdil a uz to bolo kmasanie za vlasy,strkanie ,schmatnutie za rameno,zapastie,potom som par krat letela tak ze hlavou o stenu alebo ma sotil na zem a posledne boli zaucha -v priebehu 5 tyzdnov dvakrat prasknuty bubienok nasledkom facky-nabuduce mi vraj taku pri... ze oslepnem ☹ mam strach co bude,bojim sa uz aj poriadne ozvat,som zbabela odist a zostat bez strechy nad hlavou a penazi,bojim sa o deti,bojim sa kam ist?..........nie je to jednoduche,jednoduche je radit inym ked sa nas to netyka.chlap ktory toto dokaze je obycajny chrapun a zbabelec.a ze niekto provokuje??to co je!?!ja predsa mam pravo vyjadrit svoj nazor,nesuhlas a odmietnut nieco s cim nesuhlasim a to ze niekto to nie je schopny akceptovat a reaguje tym ze ma udrie a mysli si si ze z pozicie sily ma umlci a ja zmenim nazor-je to chore....
@somjezibaba najstaršia dcéra žije ešte s vami?
Raz ju dvihne, a mozno aj na tv dceru ...
nech ide bud na terapiu- city sa daju aj kontrolovat.
Ak odmieta, pomalicky ale isto rozmyslaj o samostatnom zivote.
Raz moze byt ,,neskoro,,.
( osobne skusenosti)
choď od neho preč. ja viem ľahko sa to píše,ale viem čo zažívaš. ani ja nemám muža ktorý je kľudný a už pár krát ma mňa zdvihol ruku...skoro som políciu volala.
Teraz ľutujem že som už na začiatku od neho nešla
Nik nema pravo na teba siahnut rukou a uz vobec nie otec tvojeho dietata a tvoj muz. Ja by som urcite po slovach, ze je schopny ma udriet, urcite odisla !!!!! Je len otazkou casu, kedy to spravi, zjavne sa nevie ovladat a musis chranit nielen seba ale v prvom rade svoje dieta.
Pozdravujem vsetky nestastne mamicky...Pracujem v zariadeni,kde poskytujeme docasne ubytovanie hlavne pre tyrane matky s detmi.V pripade potreby,zaujmu ma kontaktujte.

ked zena streli chlapovi, tak je vsetko v poriadku a ked chlap streli histerickej zene, tak hned uteka s detmi prec a chce rozvod... na zamyslenie 😔