Žena má mláti
Poprosím vás o radu, žijem s priateľkou pod jednou strechou a neustále ma štípe do rúk, mám stoho neskutočne Modriny, pravidelne navštevujem fitnes ale niekedy sa až hanbím tam ísť taky som modrý, sem tam aj monokel mi správy,,, poraďte mi mam sa smiať natom alebo mam sa ďalej nechať biť, ďakujem
si robíš srandu? Ak nie , tak s tým sprav poriadok čím skôr. Predpokladám že nemáš 50 kg keď chodíš do fitka....
Alebo ak nechceš takýto vzťah založený na násilí tak radšej potom tento vzťah ukonči...
ak mas trochu rozumu,tak jej to povieš,ak ti to vadi,ja by som s takým clovekom nebola
To isté ti poviem, čo by som aj žene poradila v takej situácii. Zbal si svestky a hybaj preč... Co iné chceš akože robiť?
@veronika4495 Domáce násilie páchané na mužoch je žiaľ dosť časté a "napomáha" tomu aj fakt, že obetiam ľudia neveria (ani autority privolané na pomoc) a stretávajú sa najmä s výsmechom a ponižovaním.
Keby toto pisala žena kazdi by jej odpisal nech sa rozide. Monokel od partnera je konečnà. Nie ste manzelia nemate deti ukonči to.
Ak sa dáš mlátiť, tak si naivný, alebo si to vymýšľaš a krátiš si odpoludnie... Toto by sa rozumný chlap žien na MK neopýtal.
Vsak sa s nou o tom pobav, ak je taka, ze vie co robi tak ide o nasilie. Zbalit sa a odist. Ako by islo o nejake bdsm hratky, tak to vyzaduje suhlas oboch partnerov. Ak ide iba o zabavu jednej strany jedna sa o domace nasilie.
Spravny chlap nezdvihne svoju ruku za ziadnych okolnosti na zenu. Nebud masochista, hladaj si inu, ktora ta nebude stipat.
Nerozumiem "...mam sa smiať natom alebo mam sa ďalej nechať biť..." 😕 Srandu si si prisiel robit, ze?
Tu sa to už mení na útočiste posahanych ľudí, česť výnimkám. Len ako im príde na um prispievať práve na MK.
@veronika4495 Prečo nie? Pár chlapov tu pravidelne prispieva, serióznych slušných aj s fotkou. A do fitka som chodila aj ja, ale žiadny neohrozený Rambo som fakt nebola 😉 to, že má niekto medzi nohami penis, ešte neznamená, že nemôže byť obeť.