icon

Žena má mláti

porter007
20. júl 2020

Poprosím vás o radu, žijem s priateľkou pod jednou strechou a neustále ma štípe do rúk, mám stoho neskutočne Modriny, pravidelne navštevujem fitnes ale niekedy sa až hanbím tam ísť taky som modrý, sem tam aj monokel mi správy,,, poraďte mi mam sa smiať natom alebo mam sa ďalej nechať biť, ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
karmen118
20. júl 2020

Odíď od nej a budeš mať pokoj.

deti95060810
20. júl 2020

si robíš srandu? Ak nie , tak s tým sprav poriadok čím skôr. Predpokladám že nemáš 50 kg keď chodíš do fitka....
Alebo ak nechceš takýto vzťah založený na násilí tak radšej potom tento vzťah ukonči...

karhu
20. júl 2020

bit sa nenechaj..ak to priatelka nepochopi, najdi si normalnu zenu

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
suzitok
20. júl 2020

Tak štíp aj ty ju...

79viktoria79
20. júl 2020

ak mas trochu rozumu,tak jej to povieš,ak ti to vadi,ja by som s takým clovekom nebola

vitez
20. júl 2020

Ma na to nejaký dôvod?

jaskolka
20. júl 2020

To isté ti poviem, čo by som aj žene poradila v takej situácii. Zbal si svestky a hybaj preč... Co iné chceš akože robiť?

thoughtfulweirdo
20. júl 2020

@veronika4495 Domáce násilie páchané na mužoch je žiaľ dosť časté a "napomáha" tomu aj fakt, že obetiam ľudia neveria (ani autority privolané na pomoc) a stretávajú sa najmä s výsmechom a ponižovaním.

elenora71
20. júl 2020

@porter007 Smiešne, že chlap sa nechá mlátiť 😂Skús sa jej opýtať či by sa jej to páčilo keď jej to vrátiš.

matejakub
20. júl 2020

vráť jej to Zmláť aj ty ju Či sa jej to bude páčiť

miadi
20. júl 2020

Keby toto pisala žena kazdi by jej odpisal nech sa rozide. Monokel od partnera je konečnà. Nie ste manzelia nemate deti ukonči to.

ella_price
20. júl 2020

Zase další zbytočný troll? 🙉😂😂

zirafienka
20. júl 2020

Ak sa dáš mlátiť, tak si naivný, alebo si to vymýšľaš a krátiš si odpoludnie... Toto by sa rozumný chlap žien na MK neopýtal.

anka246
20. júl 2020

Asi to máš rád .. sado-štípance.

judar
20. júl 2020

Toto znie jak od nasilu ženatého gaya 🤣

tncka
20. júl 2020

@porter007 ved jej daj jednu po papuli za to a dpytaj sa ci sa jej to paci?🤣🤣

kiki68
20. júl 2020

Vsak sa s nou o tom pobav, ak je taka, ze vie co robi tak ide o nasilie. Zbalit sa a odist. Ako by islo o nejake bdsm hratky, tak to vyzaduje suhlas oboch partnerov. Ak ide iba o zabavu jednej strany jedna sa o domace nasilie.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
20. júl 2020

Spravny chlap nezdvihne svoju ruku za ziadnych okolnosti na zenu. Nebud masochista, hladaj si inu, ktora ta nebude stipat.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
lintu
20. júl 2020

Nerozumiem "...mam sa smiať natom alebo mam sa ďalej nechať biť..." 😕 Srandu si si prisiel robit, ze?

katkati
20. júl 2020

Tu sa to už mení na útočiste posahanych ľudí, česť výnimkám. Len ako im príde na um prispievať práve na MK.

thoughtfulweirdo
20. júl 2020

@veronika4495 Prečo nie? Pár chlapov tu pravidelne prispieva, serióznych slušných aj s fotkou. A do fitka som chodila aj ja, ale žiadny neohrozený Rambo som fakt nebola 😉 to, že má niekto medzi nohami penis, ešte neznamená, že nemôže byť obeť.

solange7
20. júl 2020

Troll.

komir63
20. júl 2020

@porter007 Bodaj by ťa nebila keď si zabudol požehliť prádlo a zle si jej poskladal do šuplíka tangáče.

relaxx11
21. júl 2020

troll

mukudlik
22. júl 2020

Poriadne ju vysukaj, mohlo by to pomôcť 😄