icon

Žena po 30tke

6. jún 2023

Dobrý deň ženy,chcem sa spýtať na váš názor. Je normálne,aby 31 ročná žena nemala nič,ani vlastné bývanie ani auto,pracuje v nemocnici a býva na nemocničnej slobodárke? Ide o to, že syn si takú našiel a je s nej úplne unesený. Syn pracuje ako vodič,má aj svoje bývanie,aj auto,bol aj dosť prelietavý,žije si nad pomery by som povedala a má 38 rokov. No ale moc sa mi to nepáči...

Strana
z5
katarinka89
7. jún 2023

@luccija zrejme nevie počet ale myslím, že každú chvíľu sa ukázal s nejakou inou......alebo to bola stále ta istá- len bola na nepoznanie

portret7
7. jún 2023

@zeldia presne tak by som slecne priala… a byva to casty jav, ze lekar so sestrickou sa daju dokopy, vela lekarov je ambicioznych a imponuje im skromny, prijemny typ dievcata, ktora je dobrosrdecna a rodinne zalozena. Snad sa dievcina skoro zbada😉

portret7
7. jún 2023

@zeldia pochopili sme😉

helen_167
7. jún 2023

Mozno ze sa k sebe hodia, bez ohladu vysky prijmu, povolania, vzdelania, rodinneho zazemia. a ano je to normalne ze nema nic vlastne pri tych cenach nehnutelnosti na svk,... Vsetko si vedia casom zabezpecit spolu so synom, ked bude vztah prosperovat.

tykat
7. jún 2023

😀 jej mama musi tiez "od radosti skakat" ked tak citam o tvojom synovi.

autor
Odpoveď bola odstránená
kate9999
7. jún 2023
apolka77
7. jún 2023

Myslím, že týmto posledným komentom autorka, aj napriek snahe si sa sama zaklincovala presne k tej defektnej matke, svokre ktorú tiež autobus povozi. Si myslis že si múdrejšia keď riešis či je o k že slečna nemá byt ani auto? Si plytká a uz sa strasies o synov majetok. Tak ale aj na Teba svieti slnko všakže. Tak si tak nefandi.

duunlo
7. jún 2023

Autorka, ber to tak, je velka pravdepodobnost, ze tvoj syn sa tiez nebude dalej mnozit a tym padom nezachova Vas rod. Ma na to vsetky predispozicie, vyssi vek, nevhodne sedave zamestanie, cize jeho “armada” velmi nebude najpohyblivejsia. Ci je to dobre alebo zle, nechame na prirodu 🤣

tiezjedna
7. jún 2023

To je tak, keď očakávaš Paris Hilton reznutú Beyoncé pre synáčika so švihnutou matkou za prdelou.

marca12
7. jún 2023

V prvom momente to kazdeho asi napadne,preco nema nieco vlastne. Ale tu sa musime stopnut. A pouvazovat,preco tomu tak je. Setri si ten clovek alebo prezil nieco zle,ma uz nieco za sebou? Obaja su dospeli,vedia co robia. Mozno ona sama so svojim prijmom nema na vlastne byvanie,ale dat daju obaja dokopy svoj prijem,moze sa im dobre zit. Snaz sa nesudit ju v tomto smere. Mozno sa mali stretnut. Tvoj syn nevybureny,prelietavy,mozno je dobre,ze ho trochu skroti. A syn zase ju nakopne k zivotu. A ked sa to stretne na pol ceste,moze z nich byt super par.

elam1234
7. jún 2023

Môj priateľ má 33 a tiež býva s rodičmi 🤷 podniká a určite má na vlastné bývanie, ale keď nebol dôvod prečo by mal bývať sám doteraz, plány do budúcna má , možno aj ona si šetrí

luckynat
8. jún 2023

Co tu tak citam tak v tejto debate ta nepochopil nikto. Zelam ti taku nevestu ktora bude este horsia ako ty, synacika pekne spacifikuje a ty budes nakoniec rada, ak si vnucata uvidis raz za rok. Nic ine si nezasluzis. Grcat sa mi chce z teba 🤮🤮🤮

tin331
9. jún 2023

Ano je to úplne normálne. Keďže pracuje v zdravotníctve nemôže si nič z toho co Vy očakávate dovoliť.

autor
15. jún 2023

@portret7
@zeldia
To musí byť veľmi frustrujúce pre toho lekára,keď si tá mladá sestrička radšej vyberie toho šoféra, čo?? 😆🤣😝

portret7
16. jún 2023

Jediný, kto tu je frustrujuci, si ty. Z tých príspevkov si nic nepochopila. Márne reagovať. Prajem ti, nech si syn nájde zabezpecenu priateľku podľa tvojich predstav, nech nerobíš neveste zo zivota peklo. Pekny den☀️

autor
16. jún 2023

@portret7
Dobre 🤣

h2
16. jún 2023

Akože ty si myslíš, že tá sestrička odmietla davy lekárov, len aby mohla byť s tvojím synom? Určite všetci tí lekári teraz plačú doma do vankúša. Snívaj ďalej. 🤦🏻‍♀️

Strana
z5