icon

Žena sa chce rozviesť

smutnyclovek
26. jan 2016

Ahojte ludkovia. Chcel by som od vas radu alebo niekoho kto bol na tom ako ja. Mam 36 a 10 rokov som zenaty.. Mame 2 krasne dcerky 5 a 9 r. Manzelka mi po novom roku povedala ze sa chce rozviest a ze ma priatela ktoreho lubi a bude s nim stastna. Chce sa ku nemu prestahovat aj z detmi. Ja ich lubim vsetky 3 a dcerky mna tiez a neviem co urobim. Maminu tiez lubia a nechcem ich odlucit len chcem aby boli tam stastne. Zo zenou sme mali problem hlavne v komunikacii takze vyriesit by sa dal podla mna. Ale ona nechce. On ma 42 rozvedeny 4 deti, tri uz velke a jedna prvacka.(6). Moje deti videl raz a zo zenou bol doteraz 2 vikendy. Vidia sa v praci kazdy den ale tam nemozu byt spolu. Vecer si poslu asi 100 sms. Bojim sa toho aby ich po roku, dvoch nezunoval a neposlal prec. Oni sa vlastne nepoznaju. Ze vraj je to dobry chalan ale predsa len zena v nom vidi princa a ked zacnu spolu byvat plus moje 2 dcery a jeho moze to byt neskor problem pre vetkych. Nie? Uz to zazil niekto?

smutnyclovek
autor
26. jan 2016

@katka1981 nepijem! Chodim cez vikend von lebo som doma vzduch! Nie som super muz ani nic podobne ale mam problem a chcem ho vyriesit. Ty sa doma s manzelom niekedy pomilujes pohadas vysvetlis! U nas ja ticho a to je problem a chcem ho riesit!

jeannna
26. jan 2016

@smutnyclovek prosim ta, nepis vykricnik za kazdou jednou vetou .... nikto ti tu nenadava, je to diskusia na fore, musis prijat vsetky nazory.

lucmar2015
26. jan 2016

Myslim ze bez komunikacie vztah nie je kompletny.. Vlastne sa ludia odcudzia a mozno ta uz rok alebo aj viac vnimala iba ako otca svojich deti.. Komunikacia je pre zenu velmi dolezita a to, ze si to riesil ako pises iba jedinou krcmou je akoze abhajoba ze to bola uba 1 krcma? Mal si to riesit inak. Teda - mali ste to riesit inak. A co sa tyka toho jej chlapa.. Ako vies ze byva s tymi 4 detmi? Mozno byva sam.. Kazdopadne si myslim ze zena si svoje rozhodnutie uz zvazila.. Mozno olutuje, mozno nie. Neviem.

cervenaruza123
26. jan 2016

@smutnyclovek A co vlastne ocakavas od tejto diskusie? Co je tvoja otazka? Ako donutit zenu sa s tebou rozpravat? Alebo ako si zachovat vztah s detmi a ochranit ich pred nasledkami rozvodu? Trochu som sa stratila

cincila18
26. jan 2016

strasna diskusia toto 😀

katka1981
26. jan 2016

@smutnyclovek, tak my sme ukecani az moc, my sme zazili jeden tichy vecer za 13 rokov vztahu, aj to som sa ja odula a nezaspala som a nakoniec som ako male decko stuchala do muza v posteli, kym sme si to nevysvetlili, u nas ticho nehrozi, ja som skor hysterka 🙂 ale ticho, nie. A ako dljo trva uz vas to ticho?

dominika6
26. jan 2016

@smutnyclovek
Ked chlap podvedie zenu je to len preto ze ho ovladnu pudy...
Ked zena podvedie muza, su v tom city...a tie sa lamu horsie alebo bezuspesne...

smutnyclovek
autor
26. jan 2016

@natalym to pisem ja ako s mojou malou zaspavam. A je to uplne nirmalne..

natalym
26. jan 2016

@smutnyclovek No nie je. To používaš tieto výrazy pri tej 9 ročnej alebo tej päťročnej, raz to povie učiteľke v škôlke ako sa s ockom uspávajú a bude to zaujímavé. Takého chlapa čo sa takto vyjadruje by som nechcela ani za svet.

kakatulik
26. jan 2016

@natalym to ja som si naivne myslela,ze takto by sa rad uspaval so svojou zenou...fuuuu 😒

natalym
26. jan 2016

@kakatulik No možno som to zle pochopila. 😉
Som si predstavila ako môj muž hovorí mojím prsiam ceculenky, či ako.........No moje nervy.

katka1981
26. jan 2016

@smutnyclovek, take nieco si mozem pomysliet ale nie napisat, ved 9 rocna uz ide do puberty a keby aj bola mladsia, ozaj je lepsie si to nechat pre seba..... ja som ozaj myslela ze to patri tvojej zene.

qidko
26. jan 2016

@natalym Daj ma do obrazu to on uspava dcerku Ked opisuje tie pusinky na zadocek potom stehienka ceculky akosi tomu nechapem

kakatulik
26. jan 2016

tu nas bude musiet dat do obrazu asi iba autor blogu 😎

natalym
26. jan 2016

Ved ja malu vecer najskor... Pusinky na zadocek, potom stehienka, ceculky... Boze,,, moja princezna! A lubime sa!

Strana pred.

sofia288
26. jan 2016

qidko ani ja to nechápem ... a smutnyclovek možno presne preto odchádza lebo ju nevieš schmatnúť povedať jej že ju ľúbiš a poriadne ju pomiloval... 😠

cincila18
26. jan 2016

jezisi 😀 takto mas uspavat svoju zenu a nie dceru... asi uz chapem, preco sa chce rozviest 🙂

guinevre
26. jan 2016

Toto pise nejaky nastrocnik co sa asi nudi, a prisiel tu provokovat, a akoze robit si srandu.

natalym
26. jan 2016

@guinevre No presne, debil.

ledenicka
26. jan 2016

@smutnyclovek Pozri asi si už zistil že pýtať sa na názor zakomplexovaných žien nebol dobrý nápad...skôr si tu čakal nejakú útechu no verím že sa cítiš ešte horšie...viem si predstaviť do akej fázy sa dostal váš vzťah...v stereotypnom manželstve podľa mňa komunikácia nikdy nebude...treab trochu vypadnúť z domu zobrať častejšie rodinu po výletoch a tá komunikácia sama príde...bohužiaľ dnes je taká doba že ženu chlap oblafne peknými rečami a žena hneď stráca hlava a rozum lebo je to pre ňu niečo nové a chcela by to skúsiť...ja na tvojom mieste by som ju nechala ísť nech si to spolu vyskúšajú ale navrhla by som nech sa ešte nerozvádzate...a uvidíte časom či sa vráti domov alebo ten chlap fakt za rozvod stojí 😉

qidko
26. jan 2016

@kakatulik Dievcata ja mam ties dceru ale keby som pocula ze manzel ju takto uspava normalne by som sa bala ci jej neublizi. Dala som to precitat manzelovi a nechcite vediet ako sa vyjadril na jeho adresu
@natalym
@sofia288
@cincila18

natalym
26. jan 2016

@qidko No veď práve. V živote som nepočula takto hovoriť normálneho chlapa a ešte dcére.
@ledenicka som asi zakomplexovaná........

Však bohviečo robí doma a tu sa vyplakúva, možno keby sa choval normálne, tak by sa s ním aj bavila.

stolvertka
26. jan 2016

No to s tym uspavanim asi "trochu", teda dost vyrazne prehana..take velke dievcatka ma pobozkat na licko, na cielko, pohladkat po vlaskoch, povedat dobru noc, zhasnut svetlo a ist spat do svojej vlastnej postele..sam!!!..a k tej manzelke..skus sa jej opytat, ci vie preco je ten jej milovany vlastne rozvedeny..ved ma styri deti..

cincila18
26. jan 2016

@qidko no povedz ako 🙂 vyhviezdickuj...

qidko
26. jan 2016

@ledenicka Si ties matka a mas dceru Tebe sa paci ako ju uspava?Mne to pripada chore a ver ze niesme zakomplexovane mne pripada ako somar ktory nedokaze riesit problemy s manzelkou tak ich riesi v krcme snou sa nevie porozpravat ale s kamosmi to ide nechcem nikoho urazit ale nech sa zamysli nad seboou ake ma "uchykne"spravanie

lucia20
26. jan 2016

@smutnyclovek to co prezivas nie je prijemne.... ja som dosla s rozvodom za manzelom pred vianocami. 😒 odisla som od neho s tromi detmi. Som s muzom, ktory mal jedno dieta a teraz spolu mame dokopy pat deti. Tiez som si kladla otazku, ci nezdupka, ci ostane s nami... a ja s nim.... to clovek nikdy nevie... ale niekedy robis veci, ktore nemaju rozumny zaklad, ale citis, ze to treba. Moj manzel ma vtedy prosil na kolenach, neustupila som. Do mesiaca zil s nasou rodinnou znamou a s nou dodnes. Su dve varianty... bud to ma zena dobre premyslene, alebo len dufa. Kazdopadne, jej rozhodnutie asi neovplyvnis. Prajem ti vela sil. Lebo rozvod nie je to najhorsie. Najhorsie je to, co pride po nom.

qidko
26. jan 2016

@cincila18 Manzel sa onom vyjadril super uchyl a mozno zena chce uchranit dievcata aby sa nieco horsie nestalo tak to pripada nam nechcem sa nikoho dotknut ale jeho vyjadrovanie mi pripada velmi velmi zvlastne

vbu
26. jan 2016

zober to tak ... Kolo jednej p . . i sa svet netoci.

lucia20
26. jan 2016

Ty kokos, teraz citam prispevky v tvojej teme, niekolkokrat pises hlavne o tom, ze ti chyba sex so zenou a ootom zadres ako uspavas dceru??? Fuha... a to ti pride normalne??? Po tych slovach sa necudujem, ze tvoja zena zdrha. Bozkavat 9 alebo 6 rocbu dceru na prdelku, stehienka, prsia... vsak to je chore. Ja keby som zbadala, ze toto robi moj muz s dcerou, tak leti z domu este pred rozvodom. Fuj.

cincila18
26. jan 2016

@qidko aj mne to tak pride, je to prinajmensom divne... este tak babatko pobozkat na zadok, "ceculky", brusko, to este je myslim, v norme, ale pri takych velkych dievcatach? 😨 no neviem,neviem....a fakt zacinam drzat palce jeho zene, lebo s takych cudakom by som ani ja nevydrzala...