icon

Žena sa chce rozviesť

smutnyclovek
26. jan 2016

Ahojte ludkovia. Chcel by som od vas radu alebo niekoho kto bol na tom ako ja. Mam 36 a 10 rokov som zenaty.. Mame 2 krasne dcerky 5 a 9 r. Manzelka mi po novom roku povedala ze sa chce rozviest a ze ma priatela ktoreho lubi a bude s nim stastna. Chce sa ku nemu prestahovat aj z detmi. Ja ich lubim vsetky 3 a dcerky mna tiez a neviem co urobim. Maminu tiez lubia a nechcem ich odlucit len chcem aby boli tam stastne. Zo zenou sme mali problem hlavne v komunikacii takze vyriesit by sa dal podla mna. Ale ona nechce. On ma 42 rozvedeny 4 deti, tri uz velke a jedna prvacka.(6). Moje deti videl raz a zo zenou bol doteraz 2 vikendy. Vidia sa v praci kazdy den ale tam nemozu byt spolu. Vecer si poslu asi 100 sms. Bojim sa toho aby ich po roku, dvoch nezunoval a neposlal prec. Oni sa vlastne nepoznaju. Ze vraj je to dobry chalan ale predsa len zena v nom vidi princa a ked zacnu spolu byvat plus moje 2 dcery a jeho moze to byt neskor problem pre vetkych. Nie? Uz to zazil niekto?

ledenicka
26. jan 2016

@qidko Pozri na začiatku pokiaľ dobre vidím téma alebo otázka alebo čo toto je znela úplne inak...ja tu tiež sem tam zháňam rady a mamičky už nevládzu so sebou a pletú sem aj to čo sem nepatrí preto si myslím že sú tu dosť zakomplexované ženy...to ako uspáva deti je jeho vec a bolo to spomenuté len na okraj...samozrejme mamičky sa hneď toho chytili a našli si jednu vec za ktorú ho tu môžu pred všetkými ponížiť a z*ebať...keby túto tému založila žena tak samozrejme na chybe by bol jej muž...keď túto tému založí chlap aj tak je na chybe muž...proste vo vašich svetoch bude asi vždy na chybe len a len muž...a podotýkam pre ostatných čo sa chcú pustiť aj do mňa za jedno slovíčko tak táto téma je t zaležená z úplne iného dôvodu! 🙂

guinevre
26. jan 2016

Vy vazne verite, ze toto uprimne niekto pise???

qidko
26. jan 2016

@cincila18 Je ine Ked bozkavas babo ale dievcata v takom veku bud je uchyl alebo sa pokusa dvihnut nam krvny tlak

vbu
26. jan 2016

no chlapče....mal by si sa nad sebou zamysliet. To bi sa mohlo klasifikovat aj ako pohlavne zneuzivanie.
A je mozno dobre ze od teba odisla aj s detmi.....fuj

jeannna
26. jan 2016

Myslim, ze toto uprimne niekto pise, lebo sa stiahol z diskusie, keby sa s nami niekto hral, tak sa snazi vyhecovat nas este viac.

natalym
26. jan 2016

@ledenicka No lenže tam niekde bude pes zakopaný. A povedzme si pravdu, chlapi chodia na ženské fóra?
Buď si to vybavia doma so ženou, normálne, alebo idú s kamošom na pivo, alebo oboje naraz.
Ty by si toto chcela doma?

cincila18
26. jan 2016

@jeannna nie, nestiahol... uspava deti 😀

boze, nech toto zbada niekto zo socialky...

qidko
26. jan 2016

@ledenicka Neodpovedala si mi na otazku ties mas dcerku Tebe bi sa pacilo keby ju takto ukladal otecko spat?

veronika1369
26. jan 2016

Toto je tvoja verzia.. vypočula by som si aj ženinu lebo isto má nejaký dôvod prečo sa s tebou nerozpráva... po tom čo si napísal ako si uspávaš dieťa sa jej ani nečudujem.. Buď si nejaké decko čo nemá čo po večeroch robiť a dvíha tu tlak ženám, alebo si fakt divný chlap a asi bude lepšie ak tvoja žena od teba odíde.. asi vie prečo to robí... Zle mi je z toho čo si napísal...

ledenicka
26. jan 2016

Ako som písala teraz sa treba do mňa pustiť za môj názor, ktorý samozrejme nikomu nevnucujem...ženy buď sa držte témy alebo sa tu už zbytočne neodbavujte.

natalym
26. jan 2016

@ledenicka No dobre držme sa témy. A aká je téma? Že doma sa s ním žena nebaví. A čo urobil preto aby sa s ním bavila? Iba tu kecá ako ju miluje a ako miluje svoje dcérky. Tak nech dá kedy sa to začalo, ako sa to začalo, čo mu žena vyčíta a pod. Však to ako sa dá k tomu vyjadriť?

qidko
26. jan 2016

@ledenicka No vidim ze odpovede sa nedockam a prajem Ti vsetko len to dobre a verim ze svoju dcerku velmi velmi lubis pa pekny vecer

jeannna
26. jan 2016

Este nemusi byt uchyl a to maznanie sa slovne dost prifarbil, ktovie. Mne sa nepaci styl jeho komunikacie celkovo, same papagajovanie dokola to iste, same vykricniky, zdoraznenie, ze chodil do JEDNEJ krcmy, ako keby to nebolo jedno, do kolkych krciem chodil, ale kolko casu tam stravil. Ludia nezvyknu diametralne odlisne komunikovat cez net ako v realite, takze my dvaja by sme nepokecali.

A co sa samotnej temy tyka, nechala by som zenu odist, je ocividne uz rozhodnuta.

ledenicka
26. jan 2016

@qidko Neviem prečo sem pletieš moju dcéru a vôbec mňa...možno to tak ako to bolo napísané ani nemyslel a keď aj áno tak tiež ej to podľa mňa divné alebo úchylné ako by si ty napísala...ale teraz to tu nebudem každje jednej vypisovať že čo si o ňom myslím...načo je to dobré akože fujkať tu nad niekým?
@natalym Som rada že si spomenula pointu témy 😀 on tu nechce do nás presnú analýzu jeho vzťahu...na to by mal zájsť k psychológovi...opísal svoj problém v skratke lebo asi len chcel zopár "nápadov" alebo návodov ako presvedčiť ženu...alebo len trošku pochopenia 😉

natalym
26. jan 2016

@jeannna No a teraz si predstav, že aj doma tak komunikuje, svoje stále dookola. Tak no čo už, žena je ticho a rieši si seba. 😉

natalym
26. jan 2016

@ledenicka No tak mňa nepresvedčil a asi ani svoju ženu nie. ☹

ledenicka
26. jan 2016

@natalym Ani mňa nepresvedčil...myslím že mu komunikácia nejde 😒 ale lúto mi ho je...ja si neviem predstaviť že by ma manžel aj s dcérou mal opustiť a neprajem to nikomu...môžme byť radi že niesme v jeho situácií 🙂

natalym
26. jan 2016

@ledenicka No áno, ale ja viem podľa seba, môj muž nie extra komunikatívny, ale chcela som tak som hľadala riešenia a menila som sa. Takže musí sa trošku pozrieť do zrkadla a začať od začiatku.

jeannna
26. jan 2016

A mne je najviac luto tych deti. Ak je to navyse rychlo zakvaseny vztah s kolegom, tak to moze splasnut velmi rychlo a co dalej ??? Mne sa tieto spriaznene kolegialne vztahy raz nelubia 😝

natalym
26. jan 2016

@jeannna No keď doma nie je tak hľadáme inde a najbližšie je kolega v robote. Ale ak je ona rozhodnutá, tak ju nepresvedčí ani bohovi. A hlavne nie takýmto prístupom.

lauricka
26. jan 2016

@smutnyclovek to co je tie pedofilne reci? Ako sory, toto ne. A kym nevieme verziu druhej strany, tazko sa k tomu niekto moze vyjadrit. Ak sa chces s niekym rozpravat, treba ist za psychologom. Oni vedia poradit aj v tom, ako sa bavit so svojim partnerom a co moze byt problem...teda, ak to sam netusis.

jeannna
26. jan 2016

@natalym Manzelia boli 10 rokov a o jeho komunikacnych (ne)schopnostiach asi vedela. A vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada, tazka intelektualka asi nie je ani ona. Ak je pravda, ze kolega deti videl iba raz a boli spolu dva vikendy a ona sa chce k nemu stahovat aj s detmi, no neviem, neviem ... snazim sa len objektivne pozerat na obe strany.

natalym
26. jan 2016

@jeannna Tak máš pravdu. Preto na jeho mieste neriešim a teda nech ide. Uvidíme či ju to neprejde.

jeannna
26. jan 2016

@natalym Byt nim, necham ju tiez odist a sustredim sa na vztah s detmi a hlavne by som s nimi o situacii komunikovala, nie ich ceculkovala 🙂

smutnyclovek
autor
27. jan 2016

Zopar z vas ma tu urobilo uchylom. Mna porazi. Mozno som to zle napisal. Neviem. Ale niektorym dakujem.

markina8
27. jan 2016

@minnie55 to nebude ona, niektore veci tam nesedia

@natalym hej, to znelo dost podivne :D

smutnyclovek
autor
27. jan 2016

@markina8 nerozumiem

markina8
27. jan 2016

@smutnyclovek niekto tu odkazoval na inu diskusiu, ze ci to nie je tvoja zena, ale podla vsetkeho nie je

smutnyclovek
autor
27. jan 2016

To som cital, nie je..

markina8
27. jan 2016

@smutnyclovek a ako to u vas doma pokracuje?