icon

Žena sa chce rozviesť

smutnyclovek
26. jan 2016

Ahojte ludkovia. Chcel by som od vas radu alebo niekoho kto bol na tom ako ja. Mam 36 a 10 rokov som zenaty.. Mame 2 krasne dcerky 5 a 9 r. Manzelka mi po novom roku povedala ze sa chce rozviest a ze ma priatela ktoreho lubi a bude s nim stastna. Chce sa ku nemu prestahovat aj z detmi. Ja ich lubim vsetky 3 a dcerky mna tiez a neviem co urobim. Maminu tiez lubia a nechcem ich odlucit len chcem aby boli tam stastne. Zo zenou sme mali problem hlavne v komunikacii takze vyriesit by sa dal podla mna. Ale ona nechce. On ma 42 rozvedeny 4 deti, tri uz velke a jedna prvacka.(6). Moje deti videl raz a zo zenou bol doteraz 2 vikendy. Vidia sa v praci kazdy den ale tam nemozu byt spolu. Vecer si poslu asi 100 sms. Bojim sa toho aby ich po roku, dvoch nezunoval a neposlal prec. Oni sa vlastne nepoznaju. Ze vraj je to dobry chalan ale predsa len zena v nom vidi princa a ked zacnu spolu byvat plus moje 2 dcery a jeho moze to byt neskor problem pre vetkych. Nie? Uz to zazil niekto?

Strana
z4
smutnyclovek
autor
27. jan 2016

Nijako. Zena chodi do prace ja do prace mala do skolky a starsia do skoly. No a vecer je ticho. (Ja so zenou) baby nevedia nic.. A myslim ze uz fakt je neskoro uz ked sa zalubila do ineho..

markina8
27. jan 2016

@smutnyclovek ocividne si to uz prijal a zobral ako fakt, co je prvy dobry krok. Nemas inu moznost, len jej umoznit co si zaumienila a najvhodnejsie by bolo, keby sa zachovas ako chlap a nechas ju ist...

smutnyclovek
autor
27. jan 2016

Ved mi ine ani neostava.. Uz ked sa to ma skoncit tak urcite v dobrom. Ziadny krik alebo co. Ved si chcem chodit pre deti ked budem moct ja aj oni. Zena mi povedala ze nebude robit ziadne problemy aby som bol z detmi. Lebo naizaj lubia nas oboch.

kakatulik
27. jan 2016

@smutnyclovek taka otazka....A co urobis ak po case ona zisti,co asi aj zisti,ze sa zmylila a bude sa chciet vratit...????

smutnyclovek
autor
27. jan 2016

@kakatulik to fakt neviem. Uz chcem zabudnut a ist do predu. Netrapit sa. Ale su tam tie deti.

Strana
z4