Žena sa chce rozviesť
Ahojte ludkovia. Chcel by som od vas radu alebo niekoho kto bol na tom ako ja. Mam 36 a 10 rokov som zenaty.. Mame 2 krasne dcerky 5 a 9 r. Manzelka mi po novom roku povedala ze sa chce rozviest a ze ma priatela ktoreho lubi a bude s nim stastna. Chce sa ku nemu prestahovat aj z detmi. Ja ich lubim vsetky 3 a dcerky mna tiez a neviem co urobim. Maminu tiez lubia a nechcem ich odlucit len chcem aby boli tam stastne. Zo zenou sme mali problem hlavne v komunikacii takze vyriesit by sa dal podla mna. Ale ona nechce. On ma 42 rozvedeny 4 deti, tri uz velke a jedna prvacka.(6). Moje deti videl raz a zo zenou bol doteraz 2 vikendy. Vidia sa v praci kazdy den ale tam nemozu byt spolu. Vecer si poslu asi 100 sms. Bojim sa toho aby ich po roku, dvoch nezunoval a neposlal prec. Oni sa vlastne nepoznaju. Ze vraj je to dobry chalan ale predsa len zena v nom vidi princa a ked zacnu spolu byvat plus moje 2 dcery a jeho moze to byt neskor problem pre vetkych. Nie? Uz to zazil niekto?
@smutnyclovek ocividne si to uz prijal a zobral ako fakt, co je prvy dobry krok. Nemas inu moznost, len jej umoznit co si zaumienila a najvhodnejsie by bolo, keby sa zachovas ako chlap a nechas ju ist...
Ved mi ine ani neostava.. Uz ked sa to ma skoncit tak urcite v dobrom. Ziadny krik alebo co. Ved si chcem chodit pre deti ked budem moct ja aj oni. Zena mi povedala ze nebude robit ziadne problemy aby som bol z detmi. Lebo naizaj lubia nas oboch.
@smutnyclovek taka otazka....A co urobis ak po case ona zisti,co asi aj zisti,ze sa zmylila a bude sa chciet vratit...????
@kakatulik to fakt neviem. Uz chcem zabudnut a ist do predu. Netrapit sa. Ale su tam tie deti.

Nijako. Zena chodi do prace ja do prace mala do skolky a starsia do skoly. No a vecer je ticho. (Ja so zenou) baby nevedia nic.. A myslim ze uz fakt je neskoro uz ked sa zalubila do ineho..