icon

Ženatý muž ma pozýva na večeru

natasa90
20. feb 2022

Ahojte. Co si myslite o tom keď vás jeden zákazník z prace vozieva domov a kupuje vám bonbobiery, pozýva vas na večeru. Je ženatý. A nie nemám o neho záujem. Už viackrát som mu povedala ze nech pozýva na večeru svoju ženu a nie mňa. A dohovaram mu že je ženatý a pre mňa je to tabu. On sa stále dobiedza a pýta sa ma co ma preto urobiť aby som išla s ním na večeru. Samozrejme že viem ze sa kvôli mne nerozvedie. Nie som naivná. Co si o tom ženy moje myslíte. Ja ho beriem len ako priateľa ktorý má občas odvezie domov z práce. Ďakujem za vaše názory. Ja si myslím ze si on o mne myslí že som trúba ktorá mu naleti

sticker
0kristina0
20. feb 2022

@ivca88 podla mna s nim ona flirtuje chlap ked vie ze nezasune tak hlada inde a vozenie by skoncilo

ivca88
20. feb 2022

@michaelam2 prepac, ale aj keby mu s nahými prsami behala pred očami, tak on je ženatý. On sľúbil vernosť žene a tak sa má aj správať.
On robí zle... Ona chce ísť len domov .🤔🤷

natasa90
autor
20. feb 2022

@mariejenka to je dobrý nápad 😀☺😃😀☺😃😀☺😃😀 s tými peniazmi..ale on by si to nezobral. Ale baby keby ste videli vždy ten jeho ksicht keď mu hovorím ze nech zoberie na večeru manželku 😀

sticker
ivca88
20. feb 2022

@0kristina0 keby s ním flirtuje a on je správny chlap, tak ju stopne že je šťastne ženatý a už by sa jej druhý krát na odvoz neponúkol, nie ?
On je proste záletník. Očividne vie čo chce a isto to skúša aj inde ...

lindous
20. feb 2022

Odvoz medzi kamarátmi by určite nemal byť považovaný za flirt a ponúkanie sa, ani keď to je vo dvojici žena-muž ... bohužiaľ vidím, že toto nastavenie v spoločnosti stále funguje a nie len medzi mužmi ... ale je normálne potom na ten odvoz medzi kamarátmi prispieť, to je pravda

Nemám rada mužov, ktorí nerozumejú, že nie je nie .... ja by som ho prestala odmietať s tým, že hi hi ha ha, nie lebo si ženatý, ale povedala mu nie, lebo nemám zájem, okrem toho, že si zadaný sa mi ani nepáčiš a nikdy medzi nami nič nebude, vnímam ťa len ako kamaráta ... pravdepodobne potom tie návrhy odvozu zruší sám, lebo mu urazíš ego, ale radšej by som si počkala hodinu na autobus čítaním knižky ako mala za pätami doterného záletného slizouna ...😅

0kristina0
20. feb 2022

@ivca88 ved ja netvrdim, ze dotycny je anjel ale ani autorka nie je zdaleka taka akou si ju nazvala. Sama priznala, ze jej to lichoti. Vyuziva ho a mota mu hlavu a este sa v tom aj vyziva. Mozno sa autorka uz na neho aj namotala a je otazkou casu kedy stane milenkou

ivca88
20. feb 2022

@natasa90 super robíš. Fakt.
Hlavne že poznáš svoje hodnoty a nechceš robiť so seba matrac nejakému chlapovi.
Už len keď si to tak vezmeš, jeho žena bola isteho času človek, ktorý mu bol najbližší a najmilovanejsi a ako sa k nej teraz chová.. silou mocou ju chce podviesť...
Teraz by ťa len namotal,ale v skutočnosti by ťa len využil..
Ale to väčšina žien bohužiaľ pochopí až časom.. 🤷
Našťastie máš rozum, drž sa zásad.

natasa90
autor
20. feb 2022

@ivca88 mam pocit ze my dve by sme si rozumeli. Ja si myslím úplne to isté..ale aj tak nebudem pred n behať s holými prsiami

sticker
0kristina0
20. feb 2022

@ivca88 aky je medzi nimi rozdiel? On chce vyuzit ju a ona ho uz vyuziva

mariejenka
20. feb 2022

@natasa90 jasné ze ich nevezme, no bude mu trápne,bud by som mu ich hodila na sedadlo po vystúpení,alebo mu povedala,ze v opačnom prípade je tebe blbé da nechať voziť zadara,ze to na teba vrhá zlé svetlo,a aby si nemyslel ze mu dávajú nadeje...ale ozaj,by som s nim prerušila, lebo nemusí sa to dobre skončiť... nemyslím ze sa snim dáš do kopy,ale môže vas vidieť niekto z jeho známych a povie jeho žene,a ta ti príde do roboty urobiť poriadky 😏

7lenka11
20. feb 2022

1. vôbec by som sa nenechala voziť takýmto chlapom, radšej by som tú hodinu prečkala čítaním knihy, nákupom, hocičo iné...
2. neprijímala by som žiadne darčeky, pekne sa poďakovala a vrátila mu bonboniéru, kávu, kvety, proste čokoľvek, čo by priniesol, nechala by som to na stole alebo mu to rovno nanútila späť
3. obmedzila kontakt s ním na minimum
4. vrátila sa k čisto pracovnému vzťahu a nastavila aj mantinely v komunikácii
5. akonáhle žena spätne vyšle nejaký signál, mužovi viac netreba hovoriť.. bude ťa doťahovať dovtedy, kým nepoľavíš.. a nemyslím si, že by sa chcel kvôli tebe rozvádzať, môže ísť len o obyčajný flirt alebo má v živote nedostatok radovánok

brembo
20. feb 2022

@natasa90 chce ta pretiahnut. Nič dalšie za tým nehladaj.

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
20. feb 2022

@natasa90 tak či tak ti ho tam zarazí,je uplne jedno,či mu povieš nie alebo áno. Po čase ho to prestane bavit a zoberie si,čo mu patrí. Zájde do lesíka a bude,a ty možeš na MK vyplákavat,ako ta znásilnili.

hindakus
20. feb 2022

@natasa90 v tom aute ta jedneho dna začne obtazovat, alebo rovno znásilní. To sa potom bude zle vysvetlovat, ze si nechcela, ked si do toho auta liezla sama...

brembo
20. feb 2022

@hindakus trubke to nevysvetlíš.

mariejenka
20. feb 2022

@brembo moje nervy, ale si to napísal teda riadne priamo,az az😑 verim,ze ju chces postrašiť,aby neblbla.

brembo
20. feb 2022

@mariejenka ona je dost blbá na to,aby to nepochopila.😀
Ked v tom bude pokračovat,tak ho to prestane bavit a prejde do akcie. Minimálne ju bude obtažovat,obchytkávat to je minimum.

natasa90
autor
20. feb 2022

@brembo pozrime sa na veštca 😀 och joj

brembo
20. feb 2022

@natasa90 mne je uplne jedno,ako dopadneš. Je to tvoj život,tvoj problém. Len tu potom nevyplakávaj,aký zážitok si mala!

natasa90
autor
20. feb 2022

@brembo tento tvoj komentár mi zlomil srdce..Aši dneska ani nezaspím

sticker
h2
20. feb 2022

@natasa90 Myslím si o tom to, že mu svojím správaním dávaš nádej a on si myslí, že len robíš drahoty, aby si sa "nedala lacno". Takže Ťa stále pozýva a nosí darčeky, lebo si ho rázne nestopla. Ak ho vážne nechceš, neber ho ani ako kamaráta, nenechaj sa voziť domov a jasne mu daj najavo, že oňho za žiadnych okolností nemáš záujem.

kikulienkadd
20. feb 2022

Ahoj,urob spoločnú selfie v aute a pošli jeho manželke. Ak sa ho chceš zbaviť, toto je dobrý spôsob. Iba že by si nechcela a jeho nadbiehanie ti lichotí 🤷‍♀️

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
amanta5
20. feb 2022

@natasa90 Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije.
Chápem že ti táto situacia teraz lichotí a momentálne máš 'navrch'... Ale... Dokážeš dať ruku do ohňa zato, že mu raz neprepne a neublíži ti?
Chceš toto riskovať?

natasa90
autor
20. feb 2022

@kikulienkadd veľmi rada by som to urobila. Ale ma veľký význam pre našu firmu. Šéfovi by sa to nepáčilo keby som niečo také urobila

kitycat
20. feb 2022

Predstavte si, ked si najde inu co ju bude vozit a ona bude chuda musiet tu hodinu fakt na ten bus cakat 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

suge
20. feb 2022

Sladkosti by som už nikdy neprijala a domov chodila verejnou dopravou, koniec "priateľstva". Muži dokážu považovať za flirtovanie zo strany ženy aj dýchanie, nieto prijímanie benefitov.

natasa90
autor
20. feb 2022

@amanta5 uznávam ze máš pravdu. Nemôžem dať za to ruku do ohňa

aliaray1
20. feb 2022

@natasa90 ako ta tak citam zda sa mi, ze s tvojim oprimizmom, sarkazmom a drzostou ste si s pankom blizki.

Skoda, ze o jeho vycinani nevie jeho manzelka.