icon

Ženatý muž ma pozýva na večeru

natasa90
20. feb 2022

Ahojte. Co si myslite o tom keď vás jeden zákazník z prace vozieva domov a kupuje vám bonbobiery, pozýva vas na večeru. Je ženatý. A nie nemám o neho záujem. Už viackrát som mu povedala ze nech pozýva na večeru svoju ženu a nie mňa. A dohovaram mu že je ženatý a pre mňa je to tabu. On sa stále dobiedza a pýta sa ma co ma preto urobiť aby som išla s ním na večeru. Samozrejme že viem ze sa kvôli mne nerozvedie. Nie som naivná. Co si o tom ženy moje myslíte. Ja ho beriem len ako priateľa ktorý má občas odvezie domov z práce. Ďakujem za vaše názory. Ja si myslím ze si on o mne myslí že som trúba ktorá mu naleti

sticker
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
21. feb 2022

@natasa90 Jasné, a preto máš potrebu o tom založiť celú jednu tému na MK. Vieš komu to hovor. 😂 Ale veď zdvíhaj si sebavedomie, dokým ti nedá jeho žena po papuli.

cherry_cherry
21. feb 2022

@brembo no hej, level 7. rocnik zakladnej skoly
"Boooze, baby, on mi staaale piise. To preco robiii ked ma frajerkuuu? Ja ho nechceeem. Ale taky zlatyyy, ma vozi a na veceru vola"
"Jeej, dikicko za odvoooz, by som musela cakat na bus. A dikicko za bonbonieru, to je take mileee!.
🤯🤯🤯

brembo
21. feb 2022

@kinderzwillinge alebo oboje,lebo že je hlupa viem od začiatku.

grandzero9
21. feb 2022

@acrobaleno heh pekne napisane

brembo
21. feb 2022

@ptmt1011 tiež si myslím,že radšej vyrazia ju,ako by mali príst o dobrého zákazníka a je uplne jedno,kto bude mat pravdu.🙂

natasa90
autor
21. feb 2022

@brembo ved ja niesom vydatá. Som slobodná frajera nikoho nemám. Troska rozmýšľaj.

natasa90
autor
21. feb 2022

@kinderzwillinge ty si určite nositelka čistoty 😀 nevrav hop kým nepreskočiš.

natasa90
autor
21. feb 2022

@0kristina0 ty vieš najlepšie čo by som urobila

sticker
natasa90
autor
21. feb 2022

@aandrejussa ja priateľa nemám. Véd sa najprv spýtaj keď nevieš. Mala som jedného chlapca 2 roky dozadu. Teraz som už dva roky sama.

natasa90
autor
21. feb 2022

@brembo ty ma nemôžeš naštvať..ty na to nemáš

sticker
natasa90
autor
21. feb 2022

@kinderzwillinge som úplne bez charakteru

brembo
Autor odpoveď zmazal
natasa90
autor
21. feb 2022

@ptmt1011 ano som si ním istá. Viem prečo som si ním istá.

natasa90
autor
21. feb 2022

@brembo nič nevieš. Preco by ma vyhadzovali

natasa90
autor
21. feb 2022

@brembo vidím ze ti pekne ležím v žalúdku. Véd sa upokoj a normálne slušne komunikuj.

brembo
21. feb 2022

neležíš mi v žaludku ale ty vobec nevieš,že čo chceš. Doteraz si nám nenapísala,že čo vlastne očakávaš okrem toho,že kto má aký názor. Rád si dostala neurekom. Na jednej strane sa ti páči,že ta vozí ženáč a dáva ti darčeky,na druhej strane nevieš povedat nie,lebo ti to vyhovuje. Ty to vobec nechceš riešit.

natasa90
autor
21. feb 2022

@brembo konečne je s tebou rozumná reč. Takže keď sa ma pýtaš tak ti kľudne môžem odpovedať. Ja od toho pána neočakávam nič. Ja ho neprosím o darčeky neprosím ho o odvoz. Neprovokujem ho. Len sa zarábam aký odsudzujú postoj mate k tomu ze ma proste len odvezie domov. Poznám ženy co spavaju so ženatými. Mne sa to nepáči ze s nimi spavaju. Ale kameňom do nich hádzať nebudem. A ani ich nebudem odsudzovať. Keď tu tvrdíte ze sa správam ako 22 ročná. Tak mohli by ste si zobrať príklad z 12 ročnej

aandrejussa
21. feb 2022

@natasa90 si tu niekde napísala že správaš len s frajerom ,tak som si myslela, že si vo vztahu. Tak v tom prípade ťa už asi páli keď sa necháš vydrziavat. A tento výraz je bohužiaľ vhodný presne na teba🤷🏻‍♀️.

natasa90
autor
21. feb 2022

@aandrejussa Keď mam puazu ze nikoho nemám tak proste nemám sex. Nemám frajera momentálne. Už dlhšie. Áno mam chuť. Ale ako som už vyššie spomenula ja s nikým okrem frajera nespím. A on keďže je ženatý tak je úplne vyradený z hry

natasa90
autor
21. feb 2022

@aandrejussa muzi tiež využívajú ženy na sex. Tak prečo by aj ženy nemohli využiť ich 🙂

ingush616
21. feb 2022

@natasa90 v prvom rade netreba sa nechať vyvážať domov. Chlap jednoznačne vidí, a tebe asi imponuje ako ti dvori a ma pekne reči. Cele by som ukončila a ignoraciou.

aandrejussa
21. feb 2022

@natasa90 Nataška,ale to si tu myslia všetci že si s ním chceš šuchnuť, preto tá odcudzujeme a nech píšeš čokoľvek , úplne to odporuje tomu čo hovoríš. Iba toľko k tomu čo som už napísala , karma je spoľahlivá firma a aj ty raz budeš zadaná, zamilovaná, vydatá .... Raz sa ti to určite vráti , potom si na to vzpomen a neplač .

amanta5
21. feb 2022

@natasa90 ' muzi tiež využívajú ženy na sex. Tak prečo by aj ženy nemohli využiť ich 🙂'

Tak si môže povedať ktokoľvek napr. Veď keď ostatní kradnu, aj ja môžem...
Toto sú také zvláštne tvrdenia.
Mne je jedno, s kým si kto chce šuchnúť... To je bezpredmetné si myslím.
Na zváženie sú skôr tvoje morálne názory, ale keď to tebe nevadí, my s tým nič nenarobíme.
Možno o 10-15 rokov budeš tieto situácie vidieť inak. A možno nie. Je to tvoj život, tvoje rozhodnutia.

mariejenka
21. feb 2022

@natasa90 máš pocit,ze by si bola hlúpa a nevyuzila,odmietla ponuku na odvoz, nepytas od neho nic,ale ani neodmietnes. Vsetko to ,je pre neho signál, že môže pokračovať, casom si možno aj dovoľovať viac. Odsudzujúci postoj k odvozu nemame,cisto hypoteticky keby ma cestu okolo tvojho bývania,a v rovnakom case ide ako tebe vyhovuje,ze len ta zvezie cestou,ale on si robí planovane tu trasu, cas, ktorý by mohol-mal tráviť s rodinnou,nie balenim slobodnej,ktora to prijme. Chodí k vam do podniku pravidelne,ma ta kvázi po ruke,tak skúša.
Mala som kamošku, ktorá sa mi s úsmevom na tvári pochvalila,ze sa vyspala so šéfom,a mieni v tom pokračovať. Dala som je facku, neskutočne ju to prekvapilo. Nebavila som.sa s ňou,kym so starým strigoňom neprestala😖😖my v tom case 24 ročne,on 50. Mne sa to hnusi,a bude. A aj akákoľvek taká vyuzivacna tendencia.
Pred nikým si neospravedlňuj svoje konanie, spytuj sa len sebe.

brembo
21. feb 2022

@natasa90 lenže on za tým,že ta len odvezie domov,darčekmi vidí možnost sexu s mladým dievčatom. To sa ti može velmy vypomstit. A ked o tom ešte vie i tvoj šéf,tak mám dojem,že ta on zneužíva,alebo to má v pláne urobit. Ked s tým nesekneš hned,než to nezájde ešte dalej,máš možnost z toho vycuvat bez ujmy. Zváž,či by nebolo vhodnejšie s tým seknut. O 10 rokov ked si na toto spomenieš,tak si zrejme povieš,ako som toto mohla robit. Hrozia ti rozne nebezpečenstvá,tak to zváž,či ti ten odvoz domov a darčeky stoja za to. Velmy lahko sa ti može vypomstit. Zahrávaš sa s ohnom.

markaterka
21. feb 2022

@natasa90 ale prosím ťa, ty sa v tejto diskusii neskutočne bavíš, na tvojom mieste by som ju už ukončila. Ty aj tak stále hovoríš svoje, a pritom ti všetko okolo toho vyhovuje. Je len otázka času kedy všetky svoje zásady porušíš.

natasa90
autor
21. feb 2022

@aandrejussa neverím na karmu..nebojim sa .co ma prísť nech to príde. Ja to zvládnem. A ešte viesco znamená myslieť? Hovno vedieť. Pardon za nadávku. Musela som to napisat

natasa90
autor
21. feb 2022

@amanta5 ano je to možno že to budem časom vedieť inak a možno nie. Možno sa nič nezmeni