icon

Ženatý muž ma pozýva na večeru

natasa90
20. feb 2022

Ahojte. Co si myslite o tom keď vás jeden zákazník z prace vozieva domov a kupuje vám bonbobiery, pozýva vas na večeru. Je ženatý. A nie nemám o neho záujem. Už viackrát som mu povedala ze nech pozýva na večeru svoju ženu a nie mňa. A dohovaram mu že je ženatý a pre mňa je to tabu. On sa stále dobiedza a pýta sa ma co ma preto urobiť aby som išla s ním na večeru. Samozrejme že viem ze sa kvôli mne nerozvedie. Nie som naivná. Co si o tom ženy moje myslíte. Ja ho beriem len ako priateľa ktorý má občas odvezie domov z práce. Ďakujem za vaše názory. Ja si myslím ze si on o mne myslí že som trúba ktorá mu naleti

sticker
0kristina0
21. feb 2022

Kedze je pre podnik v ktorom pracujes dolezity, zrejme bude panko zazobany a to ti inponuje. Prisla si si po radu ako mu jemne naznacit aby ti namiesto bonboniery doniesol skatulku so sperkom? Potom by si na tu veceru isto sla 😉

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
petranelkova
21. feb 2022

Akoze nerozumiem preco to tolerujes, ked vies, ze je zenaty, tebe by sa pacilo, keby tvoj muz by sa takto spraval k nejakej inej zene?

natasa90
autor
21. feb 2022

@nika_17 ked ma nevozieval on tak niekdo iný .konkrétne šéf nás s kolegyňou vozil domov...a zase aby so upresnili nevozi ma každý deň domov. Odvezie ma tak 2 krát do týždňa domov.

panizima
21. feb 2022

@natasa90 čaká že mu podlahnes

natasa90
autor
21. feb 2022

@petranelkova keby sa môj manžel k nejakej inej zene takto správa tak už by mi nebol muž 😀 a nie nevyniká by som z toho tu ženu ale môjho muža..lebo on mi predsa sľúbil ze ma nezradi a nie ta žena

didi2102
21. feb 2022

@natasa90 prepáč ale vieš že aj ty týmto prispievať k ublíženiu jeho žene ? Ja keby sa dozviem že toto robí môj manžel noo.musela by som si to rozmyslieť,ublížil by mi veľmi ... A ty by si ho v tom podporovala lebo .. lebo si robíš z neho srandu lebo ti to lichotí a aj keď nemáš ty zly úmysel, ublizujes jej a vedome

danieli
21. feb 2022

Mozem sa opytat kolko mas rokov?

natasa90
autor
21. feb 2022

@0kristina0 ano je bohatý..ale mne sa fyzicky nepáči ak ta to zaujíma. Pre mňa je už starý. Aj keby mi kúpil boeing 747 by som s nim nič nechcela mat

natasa90
autor
21. feb 2022

@danieli mam 23 rokov

natasa90
autor
21. feb 2022

@cherry_cherry ja sa nesťažujem na nič. Len ma zaujímal názor čitateľov preco to všetko on robí. Ja si myslím ze keď niekomu 20 krát poviete ze je ženatý a cez to vlak nejde tak ma zaujíma preco to aj tak stále robí. Myslela som ze by mu niekto mohol k tomu niečo povedať

natasa90
autor
21. feb 2022

@didi2102 ano viem ze z maličkej casti aj ja jej ublizujem. Ale ja ho odmietam neustále

didi2102
21. feb 2022

@natasa90 neodmietas ho úplne lebo s ním ides v aute aj keď nato niesi odkázaná, lebo s ním nepriamo flirtujes,lebo si od neho vezmeš blbu sladkosť, toto nieje odmietanie, odmietnuť znamená že porozprávame sa, pozdravime lebo sa stretávame v práci ale tým to končí a ver mi žeby si obviňovala z časti aj tu ženu-seba, že vedela že je ženatý a napriek tomu ho nechala ju oblbovat, chápem že nemáš zlé úmysly ale v podstate máš nepriamo, nerob to, každá vyrovnaná normálna žena by to už dávno zatrhla aby nerozbila rodinu,aj keď je to debilko a robí to preto lebo si mladá,krásna a jasné že to aj jemu lichotí lebo mu to v jeho očiach opatujes a flirtujes

acrobaleno
21. feb 2022

@natasa90 Podľa mňa ti to robí dobre, že sa mu páčiš, že ťa chce, že ťa volá na večere. A tu sa hráš na chrumkavú. Keby ti vadilo, že ťa niekam volá, tak sa s ním nevyvážaš. 😝

natasa90
autor
21. feb 2022

@acrobaleno sak mne je to ukradnuté ze ma vola na večeru. Aj tak nikde nepôjdem 😀

natasa90
autor
21. feb 2022

@didi2102 nie neflirtujem .len ma odvezie a ja mu odpovedám na otazky to je všetko

0kristina0
21. feb 2022

@natasa90 ale keby ti daroval diamantovy prsten tak by v tvojich ociach istotne opeknel.

martul
21. feb 2022

@natasa90 opakujem, keď chces mať pokoj, choď autobusom.
Takto to chápem tak, že keď potrebuješ tak to ti je dobrý a potom rozmýšľaš prečo. Odstrihnúť, komunikovať ahoj, dobrý deň, čau, dík mám sa dobre.

martul
21. feb 2022

@acrobaleno vystihla si to úplne presne.

didi2102
21. feb 2022

@natasa90 pozri ja som nastúpila po VŠ do práce ako 24r , na sústredí som bola s riaditeľom,vedľa izby,večer mi zaklopal s vínom v ruke či si nepotykame , ja som už bývalá s priateľom,moje hranice boli teda inde ako tvoje,ja som mu dosť rázne ale slušné povedala že ja nepijem a nie,ďakujem a zabuchla dvere, ráno na raňajkách priesiel a.povedal že si chcel len potykat a tak nemal nič tak zobral z restiky víno,ja že ok ale nepríde mi to vhodné neviem no,zo všetkými si týkal v práci,síce má presviedčal a ja že nie,teraz sa budem vracať do práce po 2detoch a vydatá, v kľude si s ním môžem potykat, verím že na sústredení už za mnou nepríde a keď príde bude to o inom 😄👍 prešlo 8rokov,mám o pár kíl viac a jasné zostarla som,už niesom taká atraktívna s detmi a manzelom, muži si inak myslia že flirtujes aj keď sa len pozries a usmejes 😄 strašne sú domyslavy

tuppuk
21. feb 2022

To že ťa vozí domov je ok, keby si aj on sám uvedomoval že má manželku. Evidentne mu o niečo ide ako sama vidíš a to že sa ním necháš voziť ho dostáva do peknej pozície voči tebe. Myslím si, že to nemá v hlave v poriadku keď toto robí.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
brembo
21. feb 2022

@natasa90 tak aký je rozdiel medzi tým mužom a tebou? Ty by si toto svojmu mužovi netolerovala ale ty si to kludne dožičíš.

nika_17
21. feb 2022

@natasa90 tak nech ta vozi sef,ostatne dni busom,pripadne taxik ak ti bus nevyhovuje

cherry_cherry
21. feb 2022

@natasa90 no nie, neodmietas ho. Keby si ho chcela naozaj odmietat, tak to razne stopnes. Ziadne bonboniery, ziadne vozenie domov. Ved vies o co mu ide, vsak nemas 12 rokov. Snad nepotrebujes pocut nazor inych na zenateho chlapa, co cudziu zenu vozi domov, kupuje jej bonboniery a vola ju na veceru. Snad si nemyslis, ze chce byt s tebou kamarat 🤦‍♀️😅 Ak to ale potrebujes pocut este raz, tak ide mu o sex. Kedze si to razne nestopla, tak mu stale o ten sex ide. Koniec, bodka. Nic viac, nic menej.
Ak nechces, tak to stopni uplne. Ak chces, tak pokracuj. Nemas co riesit.

kinderzwillinge
21. feb 2022

@brembo Ziadny rozdiel medzi nimi nie je, su bezcharakterni obidvaja, doslova, aky isiel taku nasiel.

brembo
21. feb 2022

@kinderzwillinge
@kinderzwillinge žial máš pravdu. Ako tu už niekto písal,ona sa sem asi prišla pochválit. A aj sama napísala,že sa jej to páči. Tak stále neviem,čo tu vlastne chce riešit,ked riešit nič nechce. Jej inteligencia stagnuje niekde v 12 rokoch,ale čo už. Tiež jej tu už písali,nech to stopne alebo nech si s ním vrzne. A stále len trepe dookola.

brembo
21. feb 2022

@cherry_cherry lenže jej mozog má 12 rokov,ale telo nie. Len jej to stále nedošlo.

kinderzwillinge
21. feb 2022

@brembo Hehe, ja som to napisala, ze sa prisla pochvalit.
Ale teda celkovo, jej styl komunikacie, vysmievanie sa a rehotajuce smajle a to ako sa sprava... bud je hlupa, naivna alebo ozaj uplne bez charakteru

aandrejussa
21. feb 2022

@natasa90 nehnevaj sa, ja ťa síce nepoznám, ale prečítala som si všetky komentáre a ty si proste typická zlatokopka. Robí ti dobre ako ta ten muž obletujec a kupuje ti darčeky, ale kazda minca má dve strany ... Nebude trvať dlho a všetko sa ti vráti. Vždy je to tak. Karma je spoľahlivá firma. Tvoj priateľ sa to dozvie,alebo ťa podvedie ,alebo čokoľvek. Ak to náhodou aj tvoj priateľ vie , nevadí mu to len v tom prípade , že on robí niekde za tvojim chrbátom presne to isté. A nezabudaj ,že v každej firme, a to že uuuuuplne v každej, je každý zamestnanec nahraditelny. Ak je ten muž klient , môžeš mi veriť , že budú verit skôr jemu ako tebe. A to sa už bude ťažko zhanat práca so zlym odporučenim. Raz to príde , možno nie zajtra,ani za týždeň , ale raz.... Z tvojho chovania strašne srší hrozna detinskost , nevyzrelost a nedospelost . Mne je jedno čo robíš ,aj ak dopadnes, ale v živote sa riadim tým, že nerobím druhým to, čo nechcem aby robili mne. A nie, nieje to iba jeho chýba , je to z veľkej časti aj tvoja chyba , vieš že je ženatý a tak sa nemáš jeho smerom ani pozerať . V živote som urobila aj ja pár kotrmelcov a môžeš mi veriť, že všetko zle v živote sa ti raz vráti. Vždy vždy vždy je to tak.