Ženatý muž ma pozýva na večeru
Ahojte. Co si myslite o tom keď vás jeden zákazník z prace vozieva domov a kupuje vám bonbobiery, pozýva vas na večeru. Je ženatý. A nie nemám o neho záujem. Už viackrát som mu povedala ze nech pozýva na večeru svoju ženu a nie mňa. A dohovaram mu že je ženatý a pre mňa je to tabu. On sa stále dobiedza a pýta sa ma co ma preto urobiť aby som išla s ním na večeru. Samozrejme že viem ze sa kvôli mne nerozvedie. Nie som naivná. Co si o tom ženy moje myslíte. Ja ho beriem len ako priateľa ktorý má občas odvezie domov z práce. Ďakujem za vaše názory. Ja si myslím ze si on o mne myslí že som trúba ktorá mu naleti

@natasa90 ja som ju neodsudila, vyjadrila som k nej razne a fyzicky svoj názor,a preto tak lebo mi na nej zalezalo. Ona toto povedala iba mne, neviem čo očakávala,ale pochvalu nedostala. Asi sa musela niekomu vyrozprávať? Teba som sa nijako nedotkla,ani fyz.ani slovne. Ani raz som ta neurazila, koncim s tebou debatu.
@antonka321 ano to je pravda ze mam nízke sebavedomie
@natasa90 tak to prosím ukonči,čo najrýchlejšie. Ten kto na tomto stratí a ten kto bude mat problémi si jedine ty. Nerob si zbytočné problémi. Si ešte mladá,tak ešte nemáš tolko životných skuseností a nevidíš všetky suvislosti,ale zle sa toto može skončit len pre seba. Nenechaj sa využívat svojim šéfom,jemu z tohto može kvapnut,preto zatial nič nerieši. No ked pánko bude urazený a nájde inu firmu,s ktorou bude robit biznis s inou firmou,tvoj vydarný šéf ti to dá za vinu-ver mi.
Ale ono je to uplne jednoduche. Zenaty muz, co Vola inu zensku na veceru = debil. A zenska, ktorej to tak imponuje, ze sa chvali na MK a Este sa necha vyvazat = chudera. .... vlastne sa k sebe hodia.
@natasa90 nechápem čo riešiš. V tebe to je vybavené. Čo chces počuť?
@natasa90 vidíme, keď je ženatý ako je vyradený z hry 🤣🤣🤣 perfektne si ho vyradila...

@mariejenka to je čisto jej vec ze spi so šéfom. Vôbec co si si to dovolila jej dat facku za jej chovanie. Nie si Boh a nemôžeš nikoho súdiť za jeho činy