icon

Ženatý muž verzus slobodná kolegyňa

angelalone
7. feb 2013

Ahojte! Včera sme s mužom riešili jeden problém, preto by ma zaujímal názor iných žien. Môj manžel má čisto mužský kolektív, do ktorého odrazu prišla mladá, slobodná a veľmi atraktívna kolegyňa. Keďže v meste býva krátko, dokonca v podnájme, nemá tu ešte veľa priateľov. Môj manžel nevidí nič zlé v tom, aby jej pomohol vyplniť voľný čas a občas ju vzal na bicykel, lyžovať, posedieť si do baru a podobne (podotýkam, že sa bavíme iba o kombinácii môj muž a jeho kolegyňa, so mnou nepočíta, lebo som tehotná a tieto aktivity vykonávať nemôžem). Tvrdí mi, že v tom nemám hľadať nič sexuálne, jednoducho ju ľutuje, že je stále sama a aj keby chcela ísť medzi ľudí, nemá s kým. A ak mi nevadí, ak ide napríklad bicyklovať s kamošom, prečo by mi malo vadiť, ak pôjde sám s kolegyňou. Nie som stíhačka, ale toto sa mi jednoducho nepáči. Podľa mňa, akokoľvek nevinne by sa dvaja ľudia opačného pohlavia začali stretávať, ak spolu trávia veľa času, človek nikdy nevie, do čoho to môže prerásť. Ani sa mi nezdá vhodné, aby ženatý muž chodil niekam sám so slobodnou ženou (ani opačná situácia by sa mi nepáčila, teda, ak by sa vydatá žena pričasto stýkala so slobodným kolegom, akože kamarátsky). Nemôžem vedieť, čo tým táto slečna sleduje (aj keď jej možno krivdím) a aké "zbrane" môže použiť. Okrem toho, dotyčná dáma bez problémov zavolá aj inému ženatému kolegovi neskoro v noci, len aby sa opýtala, ako strávil večer. Ani jeho žene sa takéto "kamarátske" telefonáty nepáčia a chlapi v nej vidia stíhačku. Som naozaj paranoidná, ako tvrdí môj muž, alebo by ste namietali rovnako ako ja?

stano4000
7. feb 2013

@haslerka27 no nic na toto este budem reagovat. chodim sem preto aby som sa dozvedel informacie o rodine, detoch a o tom ako zeny uvazuju. su to dobre informacie - pomahaju mi vo nasom vztahu s manzelkou. kamosov mam par, verim im a su to dobri ludia a robota ma bavi a naplna. momentalne ale lezim doma zo zapalom pluc, takze toho casu je viacej aj na diskusiu so zenami na mk

dana_l
7. feb 2013

nech si pan manzel obhajuje svoj "kamaratsko-kolegovsky" postoj. nie je v ich kolektive jediny ktory sa MUSI ujat tejto ulohy - robit spolocnika v novom meste. na to sa zenaty musi VOBEC nemaju hlasit. este tym ze ty pises ze si tehotna a podla neho i "neschopna" akej kolvek spolocneskej cinnosti, tak by som mu pekne vycistila zaludok. ma sa venovat tebe a buducemu dietatu a nie slobodnej, ktora si moze najst milion veci ktore moze urobit a pri nich spoznat novych ludi.
nedovol a nech je ti jedno ze sa mu to nepaci. stoj si za svojim ze on ma svoje "povinnosti" a "zabavu" nech prenecha slobodnym.

haslerka27
7. feb 2013

@stano4000 chcem vidiet polad tvojej zeny keby a dozvedela ze si tu vypisujes s damami ako sinas nazval,akonam radis,ako ti lezi na srdci nas dusevny vyvoj....by ta kopla do riti ci nemas nic ine na praci

tomiholjubavi
7. feb 2013

@angelalone este by som poradila jednu vec...ak nepomoze rozumny dohovor s manzelom, precitaj si nase prispevky a vyber z nich to, co myslis, ze najviac zavazi v jeho mysleni, tak by som sa vybrala za kolegynou. Aj s manzelom aj s tou radodajkou treba rozpravat absolutne bez emocii, nedaj sa vtiahnut do hadky, ziaden zvyseny hlas , pouzivaj len rozumne argumenty (pri manzelovi). Ak bude robit este muz okolky vyber sa za nou.
Tiez bez hadok, bez emocii, s najvacsou chladnokrvnostou ju oboznam so svojim stanoviskom k celej situacii, velmi jasne a nekompromisne jej daj najavo, ze to nemienis tolerovat a ze z podobneho spravania si moze sama vyvodit problemy. Ziadne fnukanie, ani ponizeny status (ona tiez nebude prosit, nech jej chlapa nechas). Nic! ziadne kavicky (ako tu niektore radili), vy sa spolu nemate pricinu kamaratit, ona ti nechce byt priatelka. Je to ludra co si robi zalusk na zenateho chlapa a nevadi jej ani tehotenske brusko jeho manzelky. Tak s nou treba aj jednat. Aby pochopila, ze ked zacne bitku proti tebe nic neziska a strati aj to co doteraz mala. Utok je najlepsia obrana.
Hystericke sceny nie, musis byt co najpokojnejsia. Musis vzbudit dojem sadistickeho snajpera, co sa nestiti nicoho. Nevyhrazaj sa, lebo to je trestny cin, z toho by si mohla mat problemy len ty. ale existuje tenka hranica medzi nekompromisnym vyjadrenim svojej vole a vyhrazanim. vyuzi ju.
pred muzom nebudes hysterka a henta sa vystrasi a zalepi sa na ineho zenaca...Zlodeji chodia kradnut len do nestrazenych objektov, ak uvidi z tvojej strany dostatocnu silu, razanciu, intelekt a bezohladnost v braneni toho co je tvoje, prestane. zeny ako ta mlada kolegyna su ako tuto pismenkova dama...myslia si, ze manzelky su mamickovske poslusne tichucke typy. tak ako nemoralne deti sikanuju slabe deti, nemoralne zeny zvadzaju muzov slabym manzelkam. ukaz jej ze ty k nim nepatris, si na vrchu rebricka v manzelovom zivote a rozhodne budes branit co ti patri vsetkymi sposobmi. u mna to zabralo dokonale. po mladej ludre sa ako keby zlahla zem...asi pred pol rokom som o nej počula...praši manzela svojej jedinej kamaratky... 😨

haslerka27
7. feb 2013

@stano4000 tak sa len liec aby zapal nedaj boze nazasiahol aj mozocek

tomiholjubavi
7. feb 2013

@angelalone inak este posledna vec, myslim si (ale to si len myslim), ze manzel si tiez od toho nieco slubuje (minimalne podvedome) a ze ho ona pritahuje. neverim, ze by ho len tak dobrovolne napadali taketo aktivity, keby to bola teta v strednych rokoch, so zadockom a prsiami prisluchajucim priemernej slovenskej 50tnicky s fialkastou trvalou na hlave...tak pozor na to :(

dana_l
7. feb 2013

este mu na jeho hlupe otazky - a tebe predsa nevadi ked idem von s kamaratmi - odpovedz - s kamaratmi mi asi neverny nebudes ani s nimi spat nebudes. ale s tou "peknou atraktivnou slobodnou kolegynou" by si mohol skoncit v posteli.
ak sa chce s nou stretavat - jedine v trojici - kde budes i ty pritomna. a samozrejme si nedas od nej brnkat na nos ze ona je nieco "lepsie" ako ty.

tomiholjubavi
7. feb 2013

@dana_l ani to by som nedovolila, cim viac casu s nou bude travit, tym viac priestoru vznikne na relativne vytvorenie citovej naklonnosti.

gepe
7. feb 2013

@haslerka27 Ty si husta frajerka, nemas nejaky osobni problem doma s muzem, ci s muzi spatne zkusenosti apod? Protoze Tvoje reakce vuci @stano4000 mi prijde naprosto neadekvatni a zcela zcestna. Nechapu proc by nemel mit pravo taky zde vyjadrit svuj nazor. Tvoje napadani neni slusne a pouze ukazuje na Tvoji uroven mj. komunikace. Bodka.
Neni tady na MK jediny muz a vy damy muzete byt rady, ze se nekdo z opacneho pohlavi zapoji do diskuse.

haslerka27
7. feb 2013

@gepe naprosto ziaden problem nemam.vadi mi ak tu nejaky muz obhajuje darebakov

haslerka27
7. feb 2013

@gepe zrejme netusis kolko uchylov snori po takychto forach a previedca nas o hlupostiach.moj muz na mk nechodi klebetit s babami😉mam tu aj par kamosov oteckov ti ale maju naozaj nazory hodne serioznych chlapov

ullala
7. feb 2013

@angelalone som popisala priatelovi tvoju situaciu a jeho reakcia (zhrozenym tonom) bola: "a to ho ten tehotensky hormon za takyto napad zatial neprizabil?" 😀

digysa
7. feb 2013

@80472 Teda dievca...ty si tu rozburila hladinu mora 😀 Som si ista, ze sa tu na vsetkych bavis....
ALe ruku do ohna dam, ze Tvoj pravy zivot je dost smutny. Taktiez, ako skusena zena, ktora toho uz preskakala v zivote vela...(podla toho, co sem pises) by si sa mohla vyjadrovat trochu decentnejsie a inteligentnejsie...co ty na to? 😒

gepe
7. feb 2013

@haslerka27 znas ho osobne? znas vztah tazatelky a zakladatelky diskuse? Pokud ma nekdo odlisny nazor, ci pouze nevetsinovy, musi byt hned uchyl? 🙂 To, ze Tvuj muz nechodi na MK, znamena ze kdyz jine zeny muz sem chodi, tak to je spatne? Je to ciste Tvuj objektivni pohled na vec a na daneho cloveka.
Ja neznam ani jednoho, ani Tebe, pouze jsem vyjadrila nazor, ze Tvoje reakce mi prisla jiz neadekvatni. Hezky vecer preji.

haslerka27
7. feb 2013

@gepe je to unudeny chlap ktory sa nabazil pokecu tak prisiel otravovat na modry konik....to je moj pohlad.sedi v kancli ,padla mu a domov sa mu nechce.tak si vypisuje z nudy tu....

gepe
7. feb 2013

@haslerka27 bavis me! 😀

haslerka27
7. feb 2013

@gepe ja stavim krk a ty ho tu obhajues a mna zhadzujes.a ten trtko sa na tom bavi.

digysa
7. feb 2013

@haslerka27 nechcem ta urazit, ale myslim, ze sa zhadzujes sama, svojimi zbrklimi nazormi..... suhlasim s @gepe lebo ozaj si sa do @stano4000 obula za nic.....
Co take napisal, ze musi byt hned uchyl z pokecu??? On vidi situaciu inak...je to predsa muz... nechaj ho vyjadrit svoj nazor. Myslim to v dobrom.

haslerka27
7. feb 2013

@digysa dobre vzdavam to....nebudem vas tu o nicom presviedcat...majte sa.

stano4000
7. feb 2013

@haslerka27 mas divny pohlad na chlapov, asi naozaj mas s nimi zle skusenosti. nie vsetci chlapi su chodiaci testosteron, kym tento nazor odtialto nezmyzne, myslim ze budu stale popularne dristy ako muzi su z marsu a zeny z venuse. ak si prisvojujes mk cisto pre zeny, tak to si na omyle. je tu vela nazorov na pohlad z druhej strany a to je to co ma na mk pritahuje. skoda ze tento testosteronovy slovnik aky tu pouzivas som nasiel aj na tychto strankach.

digysa
7. feb 2013

@haslerka27 Ja nevravim, ze sa Ti musi jeho nazor pacit.... dokonca sa ho mozes pokusit aj vyvratit.... (neodchadzaj...kludne tu zostan)

digysa
7. feb 2013

@stano4000 Vidim, ze si cerstvo zaregistrovany....tak mala rada pre teba- najdes tu kopec horsich slovnikov.....treba sa obrnit, tu na MK je to niekedy huste ( ja uz som si zvykla 😎 )

haslerka27
7. feb 2013

@digysa nie....pekny vecer....

kveta
7. feb 2013

@angelalone. Kedysi by som to riesila pokojne. Dnes by som za dotycnou poslala kamosa s bejsbolkou. ;)

stano4000
7. feb 2013

@digysa 🙂 ok.

tykat
7. feb 2013

Mno, nasmerovala by som kolegynu na slobodne kamaratky, slobodnych kamaratov a muzovi povedala ze s nou cas jednoducho travit nebude. Ze Ti to nerobi dobre a ze nebudes pozerat na to ako sa on kamarati a travi pekne chvile s kamaratkou, kym ty tehotna plna hormonov sa doma trasies ci udrzi vtaka v nohaviciach a nezahniezdi inde. O chvilu sa narodi babo tak nech si s tebou uziva kym mate este cas, ked pride drobec tak by som ho zapratala tak ze by na slobodnu kolegynu ani nepozrel

haslerka27
7. feb 2013

@digysa nie som ziadna prazdna skrina,som mlada,vzdelana zena,mam svoj nazor a viem co pisem.je tu vela chlapov,mam tu kamosov oteckov so skutocne peknymi nazormi na zivot,rodinu,deti...toto mi tak nepride.muz ktory obhajuje darebactvo,mne seriozne nepride.....toto je verejne forum...mozem vyjadrit svoj nazor a postoj.neurazila som nikoho.napisala som co si myslim.bol by fer keby napisal: nie je spravne co robi,riesil by som to inak...

tatinka
7. feb 2013

@angelalone stretavanie s atraktivnou koleginou mimo prace muzikovi zatrhni, presne ako pisu baby -mohlo by sa to rychlo zvrtnut nedobrým smerom, partner ci partnerka mozu mat voci sebe doveru to je fajn,ale akonahle sa zacne jeden z nich stretavat casto s inou ci iným treba to zatrhnut pretoze nikto z nas nie je dokonaly a ked raz preskoci iskra vhupne muzik do toho ani mozno nebude vediet ako,,,,,,,takze na co zbytocne pokusat 🙂

lea641981
7. feb 2013

doma nech sedi s tebou 😝

pemotore
7. feb 2013

pekne......zaujmave,ze tvoj muz ma sucit a pochopenie pre kolegynu a vcitit sa do tvojej koze nevie? A jemu by prislo ok az by si sa prechadzala vo volnom case s kolegom....ste tehotny spolu,tak nech aj on vnima prichadzajucu zmenu a volny cas sa da travit aj s tehotnou...ja ako tehotna som aj trosku plavala...a vychadzky do prirody su prospesne...no pekne sa s nim porozpravaj -ja by som bola nekompromisna a kavu si mozu dat spolu aj v praci....