icon

Ženy, ktoré majú muža hasiča

suikatka1
21. máj 2022

Ahojte🙂
Nájde sa tu žena, maminka, priateľka ktorá má muža hasiča?
Chcela by som sa niečo opýtať.
Ďakujem🙂

Strana
z2
suikatka1
autor
21. máj 2022

@suikatka1 ďakujem baby😘ano, preto som písala, že ho nepodporovali a áno vykašľal sa na školu, nebavilo ho to a od 16tich sa kvázi staral sam o seba, ale to je druhý príbeh a nechcem tu vyťahovať jeho osobné veci, ďakujem vám, tak mu poviem, že bohužiaľ bez maturity to neide, len ma štve, že je tak dobrý muž a otec a spoločne si kvázi plniame svoje sny a on bol pri mne, keď som začala touto pracou a xkrat som to chcela vzdať ale nakopol ma, že mám na to. Ďakujem baby😘

suikatka1
autor
21. máj 2022

@suikatka1 baby ešte taka blbá otázka, dá sa dorobiť nejako externe ektrotechnicku aj keď študoval v Čechách? Ta škola ešte funguje, len čisto teoreticky ci sa to dá?Len chcem vedieť, síce on by asi sa na to nedal ešte dorabat školu, ale možno by som sa ho opýtala. Nechcem na neho tlačiť aby bol hasičom, keď vidím ze je tu veľa nedostatkov, len kvázi aby som bola ja kľudnejšia ze všetko sme skusili☺️

lalenka33
21. máj 2022

@suikatka1 maturita sa dá vždy dorobiť, len musí človek chcieť

suikatka1
autor
21. máj 2022

@lalenka33 však toto, a obávam sa, že nebude chcieť, ale dnes sa ho opýtam a potom tu tému necháme snom. Ďakujem😊

lenka9g
21. máj 2022

@suikatka1 do 35rokov berú a maturita je podmienka a vodičský C nepísaná podmienka.

suikatka1
autor
21. máj 2022

@lenka9g ďakujem🙂

benit
22. máj 2022

@suikatka1 kamos si robil nejaky kurz v ziline, tusim 6 tyzdnov to bolo a potom sa dostal k hasicom.

lenka9g
22. máj 2022

@benit kurz sa robí až po prijatí

benit
22. máj 2022

@lenka9g on ho robil pred. To bolo dobrych 12rokov dozadu.

Strana
z2