Ženy, na čo máte mužov, manželov, priateľov?
Milé baby, zaujímali by ma vaše zamyslenia na čo máte máte mužov, na čo ich potrebujete, čo na nich milujete, čo na nich nenávidíte, za čo ste im vďačné a pod.
Tiež o čo by ste prišli keby ste ich nemali.........
ďakujem.
@juhseverzapad
no urcite by to moj muz tak krááásne nenapisal 😀 typicky antiromantik... ale zatial sa tvari, ze ma miluje 😀 a aj tak koná, správa sa...
👏 @mima4
na co mi je moj muzik.no milujem ho neskutocne vie ma vdzy rozosmiat pomojkat basnicky skladat spievat mi do uska.je uzasny otec nasich krasnych 4 deti uzasny milenec kamarat.no milujem ho moc a som stastna ze je len moj.
na chvíľu🙂)))))
a to doslovne...chodí mi na loď☹(
ale inak asi to najpodstatnejšie pre mňa - mám ho na to, aby som mohla dovoliť byť ženou🙂))
ja uz nemam muza, ani priatela a zistujem, ze cim dalej, tym viac, sa mi tento slobodny stav paci...A kedze mam po patdesiatke, uz sa nemienim nikomu prisposobovat 🙂
Na čo ho potrebujem? Aby sme spolu zostarli, aby som mu mohla každy večer dať plnu flasu vody k posteli, lebo on si ju za 26 rokov čo sme spolu neda sám k posteli , ale o to viac mi je za to vdačny.
@katarinapekna to je zvlastne..plavat zivotom sama...to som este nepocula..zaujimave...
Mozno ze si este nestretla cloveka kt by ta zaujaaal na dlhuuuuu dobu...alebo si velmi dominantna silna jednotka...
Ja mam priatela a zarovan ocka nasho milovaneho dievcatka. Rozhodli sme sa ze nam papier netreba ze sa mame radi aj bez svadby. No a na co mi ho treba? V prvom rade aby nasa dcerka mala toho naj ocka na svete. A potom takeho chlapa uz nenajdem pomaha mi, je mi oporou, stale sa na neho mozem spolahnut.
ak si uz budem realne klast tuto otazku ... tak to uz asi bude zaciatok konca... vztahu
zatial si ju este nekladiem ... a hadam dlho ani nebudem aj ked teda občas ma štve tak ako ja jeho 🙂
@loginexistuje 🙂 ja si tuto otázku kladiem každý deň ( obrazne )
a naco je chlapovi zena ? vecsinou iba na sex a potom zisti ze je viac starosti ako radosti lebo zeny hrotia kazdu blbost 🙂
@michal3691 A dobre, chlap sa ozval........🙂
@michal3691 ak len na sex máš ženu, tak si na tom veľmi zle a ona pri Tebe, ešte horšie.
@michal3691 keby sme to mali brať takto , tak ani nám ženám sa neoplati koli jednej klobáske chovať celu sviňu 😂
Ja sa ale obávam, že je to pravda.
@michal3691 ...ako ktorá??...
..veď každá žena má chlapa aj na sex, to je pochopiteľné..a samozrejmé...čo by bolo keby nebolo, potom by bolo...ani neviem čo by bolo😉
kazdy chlap je iny...niektori vidia iba sex prehnu vsetko zive aj nezive...ini maju citi a lubia svoju partnerku..moj chlap ani na inu nekuka..
@sykorkauhliarka No nekuká, lebo má Teba na sex. Skús mu nedať, alebo nevyhovieť a uvidíš ako bude kukať. Skúsiš?
ja ho mám skrátka na život ................ na lásku, na rodinu, na ochranu, na zabezpečenie...
@natalym nemam na to dovod mu nedat...ked ma nieco boli alebo trapi tak to respektuje pretoze ma lubi a vie ze sa mu to so mnou paci najviac....prezil sestonedelie uplne bez ujmy a aj zo zaciatku tehotenstva sme to nerobili ako kraliky,pretoze som sa bala...obaja sme mali dost sexualnych partnerov aby sme vedeli objektivne zhodnotit co sa nam skym paci ;)
@natalym dokonca aj viem s kym vsetkym sa vyspal a on to vie vsetko o mne...ziadne tajnosti..
@natalym @sykorkauhliarka...každý normálny chlap sa pozrie aj po inej žene, tu nejde o to, či má sex doma alebo nie, proste je to normálny chlap. Normálna žena sa takisto pozrie na chlapa, ktorý je aspoň trochu sympoš, nie? Hoďte kameňom, ktorá nie....
@libawet Ale jasné.
Ja len zachádzam do extrému....skús mu nedať....... dlhodobo, bezdôvodu atď, ako sa zmení tá jeho láska k tebe.........
@sykorkauhliarka Ale lepšie ak nechápeš.....

@natalym ja ti to poviem v skratke 🙂
na peniaze , na sex, na hádky , na otvorenie dobrého vína , aby som si precvičovala racionálne myslenie , chrbát pri zbieraní jeho ponožiek okolo postele , na to aby mal kto znášať môj PMS..