Zhnusil sa mi náš spoločný kamarát
Baby nepohodli sme sa s mužom kvôli blízkemu kamarátovi, mali sme sa s ním a jeho priateľkou stretnúť na Silvestra. Ja s týmto hnusákom odmietam byť v jednej miestnosti, muž túto situáciu nerieši. Ide o to že kamarát sa pred týždňom rozišiel s dlhoročnou priateľkou takým štýlom že by som ho najradšej nakopala. Nechal ju vyupratovať (jeho) dom, napiecť si koláče, spraviť výzdobu a potom ju vyhnal ale to najlepšie, dnes si tam nasťahoval druhú 🤷♀️ išli by ste na
Ja určite nie...pako kopnúť ho do rici
Neisla … spravila by som si program s jeho bývalou 😅 úplne vážne … ak by ona bola za, tak by som pripravila kadečo a zabavili by sme sa beh neho
ak ta priatelka nebola tvoja naj kamoska tak teba prd do toho ako sa zachoval .. nevies co vsetko boloza tym .. su toich zivoty .. a ty neriesco ta nepali .. mozno tonieje takako vyzera ... amozno je ale co ta do toho? samozrejme ak si taka aka si tak radsej nechod ale nenutila by som manzela si vyberat ..
Ja by som nechcela ísť. Mala by som podobné pocity ako ty.
A čo ty máš s jeho vzťahom? Keď ste dlhoročný kamoši tak hádam sa viete porozprávať o tom prečo sa rozišli
Toto sú spôsoby sadistov. A to že nevieme čo medzi nimi bolo je pravda. Ale keď tam mal druhý deň inú tak to hovorí za všetko.
Však ak ti nieje príjemne byť v jeho prítomnosti tak to vysvetli normálne mužovi nech sa spravíte vlastné plány alebo nech ide za ním sám.
A tej druhej chutili koláčiky od jeho ex? 😀 kam tento svet speje…
@katkami123 kolaciky urcite nevadia ale uz kupuju novy madrac do spalne..
Nechcela by som s nim byt. Charakter ako hovado. Da aa rozist aj normalne a nie takto. S takymto clovekom by som nikam nesla. A urcite by som sa netvarila v jeho spolocnosti nasilu ako kamoska lebo priatelov kamos.
Ktovie co ho viedlo k takej podpasovke. Je to ale jeho vztah a jeho rozhodnutie. Novu priatelk7, ak ju nepoznas, budes musiet spoznat tak ci tak a robit si kvolu tomu hadky vo vlastnom vztahu vam za to predsa nestojí
@miadi
Ja by som nedokazala zjesť jediný koláč, keď viem, ze ich piekla jeho ex na Vianoce. Ale ja by som zas takého nechcela
Fu, silná káva.
Ak by to malo byť len stretnutie s ním a jeho novou, tak určite nie, ale ak by tam bola aj spoločnosť iných známych, tak áno.
A tvoj muz je s tym celym ako? My tak nejak drzime v tomto pokope, takze za nas by sme nesli, su veci cez ciaru, na druhej strane nie vsetky boje su tvoje a nemusis si kazit den, ak by ste sli, urcite by som vedela vytvorit ladovu atmosferu smerom k nemu a tak, ze by si to nova nevsimla, ze druhykrat by si rozmyslel Silvestra s nami, niektore veci sa jednoducho nerobia, zivot mu vrati
@katkami123 ked jej nevadilo zacat si snim hoci mal partnerku tak ani jej kolaciky jej nebudu vadit ked si privlastni. Taku asi ani nenapadne ze kto to napiekol.
@katkami123 a darceky pod stromcekom od nej sa budu tvarit ze Jezisko tam dal.
@miadi
Tiež pravda, nie každý ma chrbtovú kosť. Na druhej strane ktovie ako jej to všetko podal on, aj svoj predchádzajúci vzťah
@katkami123 Jasne uz boli dlho Iba “ spolubyvajuci.” Je to ich vec no zas nasilu ist s niekym na silvestra autorka nemusi.
@miadi
Ja som sa tak prestala baviť s jednym kamarátom. Chodil s mojou kamarátkou, ona panna, tak jej povedal, ze si ju chce vziať, lebo ju chcel strašne do postele dostať a vedel, ze ona uznáva sex až po svadbe. Ona to už brala tak, ze aj tak sú čoskoro svoji a privolila. No a on ju potom odkopol a to ešte tak, ze týžden po rozchode ju stretol na ulici a ani nepozdravil. Sa otočil do opačnej strany. Poniektori chlapi sú hnus.
@katkami123 ludia su vselijak mile tvory. Moj brat raz dostal kopacky na narodky 🙄😂ale v podstate to bol naj darcek.
Jasné že sa s mm kvôli tomu nebudeme vadiť ale problémy nemali nejaké extra výrazné, asi ako v každom druhom vzťahu. Určite ho nepodvádzala a podobne. Naši chlapi sú dlhé, naozaj hrozne dlhé roky dobrí kamaráti, my dve nie sme nejaké kamarátky ale bola to dobrá, milá baba. Dúfam že si čoskoro nájde niekoho normálneho. Na jednu stranu chápem tie čo ste písali že nech nehasím čo ma nepáli ale toto je tak zákerné gesto že mám pocit akoby sme si hriali na prsiach hada. S mužom sa stretávajú 3-4x týždenne, riešia spolu kadečo
Nie, nesla. Problem sa presunul na Tvojho chlapa, mal by respektovat, ze nechces travit cas s osobou, ktoru neznasas.
Podvedome by som asi mala pocit, že môže môjmu mužovi radiť úplne zle, ak trávia toľko času spolu, pričom dotyčný nie je z najčestnejších.
tiež si myslím, že to je výlučne vecou ich dvoch, oni vedia, čo mali medzi sebou. Ona si mohla kľudne upečené koláčiky zobrať so sebou a ešte pred tým pobehať celý byt v zablatených topánkach, takže to bolo zase len na nej. Ale ak by si sa cítila v jeho prítomnosti nepríjemne, tak sa do toho nenúť.
@elizabet173 presne som vravela aj ja, že byť na jej mieste tak z vecí ktoré som vytvorila by nezostal kameň na kameni, ten vianočný stromček by som mu vyhodila cez okno a koláče by išli za ním
Ale to ona ešte nevedela že hneď na to si tam nasťahuje druhú, všakže..

Išli by ste na mojom mieste na dohodnuté posedenie keď sa zachoval ako najväčší zm&d? Nedokážem na neho pozerať