Žiadala som o pomoc a pán, ktorý mi poslal peniaze žiada, aby som odišla od muža
Dobry vecer neviem ci sa to patri ale idem si po radu. Ako je jasne v dnesnej dobe je kazde euro darom a aj my sme prisli o pracu a stat nam neprispel tak som poprosila na stranke Darujem za odvoz o hmotnu pomoc ako su potraviny hygiena atd.. jeden pan sa mi ozval dala som mu na seba kontakt zavolal mi a hned mi aj poslal cez western 30€ co mi bolo divne ale bola som stastna lebo nemala som ani cent hned na to mi zavolal zase a pytal si na mna meno na facebook co som mu ho aj dala hned mi zacal vypisovat ze ma chce a take tak som mu zavolala a povedala som mu ze ja mam muza a deti ze nechcem a stale otravoval nakoniec chcel aby som utiekla od muza a sla za nim tak som ho zzacala klamat ze idem ze uz som na ceste atd.. posielal mi peniaze na cestu ale najprv vedel ze nejdem ze nechcem ist atd.. stale otravoval nakoniec som mu napisala nech mi da pokoj ze nechcem zw mam muza ktoreho lubim ze tie peniaze mu poslem naspäť a nejdem nikde zacal pisat ze si ma najde ze sa zalubil ze si to vybavime atd..bojim sa dnes mi pisal sms lebo som si ho zablokovala na facebooku tak mi pisal ze pride zamnou a ze ma uda k policajtom ze pojdem do basi za to ze mu nevraciam peniaze mozem ist do basi vazne??? bojim sa
@janolaura8065 Tak mu napis poslednu spravu nech ti posle svoje udaje na vratenie penazi, ze mu vratis celu sumu a nech ta viac nekontaktuje, ze to budes povazovat za obtazovanie a budes kontaktovat policiu.
Nech mu zavola manzel, ze si prosi udaje aby ste mohli vratit peniaze, ty s nim uz ani nekomunikuj. Poslite ich nazad, cislo zablokovat a uz neriesit
Matka 4 deti a manzelka pytala humanitarnu pomoc a pan sa ponukol poslat prachy a ako ti zasvietili oci! Uz netrebalo iba za odvoz.. Divne. Prepac ale cela tato story je jedna velka groteska... Za WU sa platia nemale peniaze to si mu fakt mohla dat cislo uctu... Ale ono je lepsie dat svoj FB, mobil a adresu 🤦♀️
Pan je asi komediant... Aco to ma tvoj manzel za super pracu, ze ho zo dna na den vyhodia z prace bez odstupneho ci vypovednej lehoty? A potom zase vezmu... 🤷♀️ To fakt zijete z ruky do ust a ani rodina vam nemoze pomoct ked si prvemu volovi dobre ze nepovedala aj velkost podprsenky?
@cocolino234 no neverila by a hlavne nechcela ani nájsť ani zazit, kamoška ešte na výške to zazila keď robila v lekárni, taky typek ešte aj na vozíku (úplne milo pôsobil na začiatku) ju otravoval asi 3 roky posielal peniaze (hádzal do schránky si od sledoval kde býva keď chodila domov) , cakaval ju, vyhrážal, nadával, písal jej ze sa zabije..... čistý stalking obťažovanie hrúza na psychiku... neviem ako to doriešila nakoniec.... nič nestojí za žiadne peniaze od cudzích... pokiaľ to nie je verejná dobročinna zbierka...
@janolaura8065 nie si ty tak trochu pošahaná? A načo si si tie peniaze vyberala?? Hneď v deň ako muž prišiel o robotu si utekala pýtať pomoc na fb?? A ty nerobíš ale máš toľko času reagovať na príspevky o Matovičovi že ťa musia bloknúť? Kua keby si toľko energie venovala vzdelaniu a hľadaniu práce čo venuješ sprostostiam...
@cocolino234 presne človek nikde nevie na akého sialenca na trafí, snáď je poučena dost
Nechcem byt hnusna ale od cudzích ludi by som radsej neželala viem že je ťažka doba ale nechapem prečo si niektore myslite že ti len tak niekto da niečo zadarmo... zažila som ked nasi mali obdobie kedy neboli peniaze a vzdy to zvladli. A to mama bola na materskej a otec 1000 km zavolal že ho nevyplatia...🤷🏽♀️ Tym sa poučila a rokmi sa maju ako v bavlnke a nikdy nečakala zeby jej niekto cudzí mal pozicat
@janolaura8065 Urcite môžeš ísť do basy ,😂😂😂...keby bola ľudská hlúposť trestný čin tak uz tam máš čestné miesto 🐔🐔🐔
Peniaze od toho 'sialenca' ti padli dobre, aj ho klamať a namotavat...
Keby mas v sebe trochu slušnosti, tak mu ich vratis (aj ked postupne). Sama si sa dostala do tejto situácie, kedze ako si priznala, si ho namotavala a klamala, ze opustis muza a pojdes za nim.... Fakt ti tie peniaze stali za to? Za mna trochu hnus... Ja neviem, jedinú ľútosť citim k tomu mužovi a nie k tebe.... Ty si ho vedome klamala, namotavala za vidinou peňazí... On sa zrejme namotal, tak posielal....
Tiež mi príde autorka ako strašne naivná žena, preboha, muž príde o robotu a letis okamžite na Facebook pýtať pomoc? Nemáte nijakú rodinu, kamošov, a podobne? Alebo ani cent, ani kúsok chleba v komore ci nijake zásoby, že už tak veľmi bolo treba "humanitarnu" pomoc. Veď hádam muž nebol platený každý deň v robote od výkonu, že "nemali ste z čoho žiť" od prvého dňa, ako bol vyhodený... Keby taky podobny príspevok ja nájdem na fb, tak si pomyslím, že rovno si podvodnícka ty, bez urážky. Prepáč, ale sama, si si to zapríčinila, aj svojou následnou hlúpou komunikáciou s tým človekom. Už ti vtedy malo dopnut, že je to blázon, alebo uchyl, keď ti začal dávať peniaze, aby si odišla od muža.A ešte ho podporovat v jeho fantázia h, že už ideš, už si na ceste? OMG, koľko máš rokov? Zablokuj číslo, a hlavne sa pouc z toho do budúcnosti, kým ďalšiu podobnú blbinu vymyslis. Sorry za moju úprimnosť
@janolaura8065 omg, bud si tak naivna, alebo si strasna truba. 🤦🤦🤦🤦🤦
Naco si tie € od neho prijala! 😂otras
Nie do "basy" nepojdes, ale vedome klamat muza, ze za nim ides atd, aby ti poslal peniaze. Zasluzis si na socialnych mediach reklamu, aby si toto nerobila, klamala ludi s dobrym srdcom.
@janolaura8065 a takíto ľudia si robia deti 🙄
@janolaura8065 no napíš mu že ak neprestane s obťažovaním že tvoj muž si to s ním vybaví...a za tie peniae nech ťa kludne udá policajtom , ak ti ich poslal dobrovolne nemôže sa ti nič stať.....
No toto Je story 🤷
A načo si zobrala tých 300e... Si ich prijať nemusela... Keď chlapa hneď vzali do prace.... Posli mu rovnakým spôsobom peniaze späť a horovo
No ako tak čítam hodnotenia vo vašom bazáriku, tak by som sa nečudovala, keby to bolo všetko "trochu inak" 😉
@karelova presne, tiez zasnem.
Autorka sa moze hanbit
@veronikaszabova ja nechápem ze nema hanbu ešte aj založiť k tomu diskusiu na internete s priznaním....
@janolaura8065 si naivna truba ze sa nehanbis...a to mas 4 deti preboha...pises ze si peniaze NECHCELA..ze si chcela len humanitarnu pomoc ..hlavne ze si protirecis ze si chcela len 30€ ...teraz mas 300€ a veselo ti je...mala by si ich vratit ak mas vobec nejaku hrdost jak matka 4 deti ale aj tak si na polutovanie ked cudzieho chlapa si oklamala ze muza deti opustis....
...a darmo ze si zrusila FB, ma tvoje meno, tel. cisla, vie z akeho mesta si, mozna stiahnuty cely archiv fotiek z tvojho fb a od tvojich rodinnych prislusnikov....mozes sa len modlit jedinemu a to aby za tym chlapom neboli viacere osoby...ja ked som bola v inych statoch tak tam presne takto chlapi uraduju sle organizovane - zameraju sa na matky v nudzi, zeny v problemoch proste zivotom na dne, nahodne na nich narazia, obsypu ich hodnotnymi vecami a peniazmi a nakoniec skoncia ako stetky ktore pre ne slapu a vydieraju ich....ja som tak daaavno nala skusenost z pokecu len bezne klabosenie bez darcekov a hovadin a jedneho dna si ma vystopoval cez IP adresu a zistil o mne dost este aj kam som chodila do skoly, stala som na zastavke a pri mne zastavilo auto a to ten chlap v nom - ...odvtedy nepouzivam svoje prave meno ani priezvisko nikde, nedavam svoje fotky, nezaujimam sa o cudzich ludi, a ani v praci ma nevedia vystopovat na fb a mam tak kludny zivot bez zvedavcov,uchylov a stalkerov
@karelova asi cakala, ze ju budeme lutovat, ako sa k nej skaredo ten pan chova.
Neobhajujem jeho chovanie, chova sa podivne, ale autorka je u mna na moralnom dne.
@karelova tvarit sa Ok, ze od neho vydrankala 300€ 🤦🤦🤦
A ten jej muz. To musi byt tiez iny pripad, ked dovoli zene pytat od cudzieho chlapa €
No, ak nebol jediny, co ti dal peniaze, mozu sa spojit a podat na teba trestne oznamenie. Evidentne ide o podvod. Vyhovorky ti urcite nepomozu.
Nabuduce, ked budes potrebovat pomoc, tak sa obrat na overene informacie, nie na cudzich ludi....
@veronikaszabova je to cisty podvod
Chod na policiu ty ;) ze ta tento chlap obtazuje, naposielal ti peniaze a nemas mu to kam vratit a vybavene.
A zamysli sa nad zobranim penazi a este aj adresy a kontakty podavas kadejakemu uchylakovi, keby sa mne toto stalo tak v provom rade moj chlap sa prepadne od hamby pod zem, po druhe by si to s tym uchylom vybavil raz dva a rychlo. Fakt kvoli 30EUR od cudziebo chlapa prist o sukromie, to je super. Plus si nechas posielat dalsie a dalsie peniaze..
@martinkatinka a to ma len 23 rokov 😂🤦
No dobre, poďme do reality. Autorka niekoho obtiahla recickami o € a teraz sa jej dotyčný vyhráža, tak vymyslela takúto rozprávku.