icon

Žiadna dovolenka - oprava domu

27. aug 2022

Baby idem sa sem vypísať , možno ma to prejde ..ja mám takú slušnú prechodnú depku , mali sme nasetrene peniaze, dosť peňazí, poruchalo sa nám niečo v dome , a proste bude to stáť par 1000e..baby ja viem že sú horšie veci , a toto je strašné povrchné , viem že ľudia sú chorý , že ľudia nemajú z čoho žiť , viem to a fackam sa zato , ale proste došlo mi to ľúto , že ani na dovolenku nemôžme ísť , že muž sa boji míňať lebo tak nemôžme...každý chodí na dovolenky(v mojom okolí),niekto aj na dve za leto a my hoc máme peniaze musíme zostať doma ,kvôli oprave , lebo ešte nevieme koľko nás to bude presne stát ...ale bude to dosť ..veľmi som nahnevaná 😔 ja som názoru ,že proste človek si za rok ten týždeň dovolenky zaslúži ..Nemusíte ma odsudzovať že je to povrchné , som si toho vedomá ..ale aj tak ma to štve😔

Strana
z4
kamatopo
27. aug 2022

No tak to je patalia .

denda007
27. aug 2022

No vsak ak mate poistenie domacnosti, tak ked vam peniaze vratia tak pojdete. A vsetci vam budu zavidiet ze oni robia a vy dovolenkujete

koniarova
27. aug 2022

@onedaynick dovolím si nesúhlasit. Mojím je to laufr jedno. Sú rozumní,pochopia. Život nie je len o dovolenkách pri mori. Naša generácia väčšina v detstve more ani nevidela a nemám pocit,že nás to poznačilo.😁

missviolet
27. aug 2022

@emka530 prosim si rady ako sa ubytovat na Sicilii ci Barcelone za tak dobry peniaz 🙂 . Barcelona sa mi zda velmi draha (viac ako Rim a Pariz)

pieksamaki
27. aug 2022

Dufam ze ste to nafotili a hned zavolali do poistovne

onedaynick
27. aug 2022

@koniarova dovolim si nesuhlasit. Moji su rozhladeni, vnimaju aj spoluziakov, ako cestuju. A ano, porovnavaju sa. Nie v zlom, ale vnimaju, kto ma co precestovane.

kleopatra114
27. aug 2022

Hlavu hore , jasne , že si sa tešila , urcite pôjdete budúci rok a užijete si to dvojnásobne . Existujú aj ľudia ( ako napr. Aj ja) , čoby mohli ísť aj na tri dovolenky , ale nejde ani na jednu zahraničnú a užíva si krásy Slovenska . Tento rok sme celkom pochodili , videli vela krásnej prírody a totalne som sa do nasej krajiny zamilovala ❤️

simca06022011
27. aug 2022

Asi ti to nepomoze. Ja mam drevodom a tiekla nam voda z vrchnej kúpeľne do spodnej. Odsledovali sme. To, ze vzdy uba ked sa vypúšťa vaňa. Vodar bol uplne neschopný pako, vraj mame rozburat kúpeľnu vrchnú (dve nad sebou mame). Nakoniec sme zhodili v slodnej kúpeľni iba strop svojpomocne a prišli na to ze v odpadovej rúre chyba tesnenie 🤦🏻‍♀️ dom mal 4 roky vtedy od kolaudácie. Nechali sme to otvorene, uschlo to samo a zavrie sa neskôr. Moze to. Byt uplna somarina, tak si nedajte zase demolovat dom ak nemusíte, lodla dispoziicie skuste oorozmyslat z kade tam moze tahat vodu, kedy sa to horsi/zlepsi, ci moze tahat vlhkost od zeme alebo vyslovene tečie zhora dole. Napr teraz cez burky mi zavlhla stena v obývačke, z komína prosím pekne... V kazdom pripade pevne nervy prajem. A klud, najst a opraviť tu chybu je dolezitejsie ako dovolenka a more. Deti vezmi do Budapešti do zoo a okupat sa a budu mat Zážitok este 😁 mojej sa tam asi najviac pacilo.

katka0123
27. aug 2022

Uff, tak to je problem. Zateka vam az pod zaklady? Kasli na dovolenku a modli sa, nech zistia a opravia pricinu. Ja by som pri takej poruche na dovolenku ani nepomyslela. Drzim palce, nech sa oprava hlavne vydari a mozete kludne spavat, uz aj koli rozpoctu.

aristka
27. aug 2022

By si videla kolko ludi na dovcu neslo ,neries hluposti ,zivot sa nekoncí ,nastal problem ,ktory treba riesit a zivot ide ďalej .Hlavu hore .

dankanka
28. aug 2022

..no a teraz vsetci ti co sa vybuchali z penazi na dovolenke esre zaplacu pri uctovh za energie..v mojom okoli nikto nebol pri mori zase a tusim ziju a aj spokojne :D. ja som nebola roky, mozem ist aj na tie maledivy aj cez cestovku...ale dovolenka s malymi detmi pre mna nie je dovolenka a na plazi nevydrzim dlhsie ako par hodin.. chapem ze ty mas pripad iny, ale ak by som bola v situacii ze si nievo nemozem kupit, lebo oprava domu, tak som stastna ze mam na opravu domu a este budem dufat, nech mi zvysi na energie.

namornicka
28. aug 2022

@dankanka ake cakas platby za energie ked ma zaplakat stredna vrstva, ktora minula nasetrene peniaze co si setrila na dovolenku? Ti to podla mna z mesacnych platov zaplatia, mozno ostane menej na dalsie dovolenky. Zaplacu skor ti, co idu od vyplaty k vyplate bez dovoleniek a inych “rozmarov”. Lebo tam nie je z coho ubrat.

dankanka
28. aug 2022

@namornicka mozno nemaju z coho ubrat ale taktiez su nauceni skromnosti.. necakam nic, ved uvidime, ci vobec bude plyn, elektrina.. ked cela europa zhana, kde moze, slovensko vraj ma dost :D. ale tak, hlavne nepanikarit

luccija
28. aug 2022

Tak to je nepríjemné.Hlavne si nájdite dobrého majstra čo bude vedieť kde je problém, aby ste kvôli banaite nezburali pol domu.

zmrzlinka2021
28. aug 2022

@marca12
Lenze neda sa mat v zivote vsetko, resp. vacsina z nas nemoze mat vsetko, aj rodinny dom, aj dovolenky, aj bazen, aj dobre auto... Vacsina ludi si voli, co je jeho prioritou. Su ludia, co pred rodinnym domom uprednostnia zazitky - vedia, ze dom nie je lacna zalezitost a postavit a prevadzkovat ho je financne narocne a tieto peniaze radsej investuju na veci, ktore su pre nich prioritou, napr. aj cestovanie. A su ludia, pre ktorych je prioritou za kazdu cenu byvat v rodinom dome, aj ked nie su financne na tom dobre, ale su spokojni, vyspestuju si, funguju na dvore - vela takych poznam.
Proste vela z nas si musi vyberat.

babydesire
8. sep 2022

To je normalne,ze ta to stve,,mala si ocakavania a tie sa nenaplnia, to nastve..my tiez si mozme dovolit aj peknu dovcu uz teraz..ale my zas praveze mame opak, ze vsetko vrazame do rekonstrukcie.na dovolenke sme este neboli (max.dve noci raz za rok niekde ) dvakrat sme tak boli teraz a predminule leto. A kedze muz uz do dalsej pozicky nepojde aj napriek tomu ze to finacne utiehneme - potrva to este tak tri styri roky, kym to dokoncime a budeme moct ist aj na peknu dovolenku - lacnu ale dovolenku. Ak sa nieco neposerka ,zase... obcas ma tiez depky, ako sa narobi a hovno z toho, ze vsetci po dovolenkach s on dre v praci a fuskach a na baraku,, potom ho to zas prejde a zas je na seba hrdy co mame a co sme dosiahli a co mozme nasim detom dat,,vynada mi za auto (ukecala som ho na leasing) ale ked mi hovori otom ako ho jeho znamy a exkolegovia videli v novom aute hoviri to s hrdostou,ze ma na to aby zil slusny zivot

Strana
z4