icon

Žiarlivosť a konflikty: ako sa vyrovnať s otcovou priateľkou

19. júl 2026

Ahojte, v skratke, rodicia sú rozvedení už dlho. Mama ma svoj zivot, otec ma tiež priateľku už pár rokov. Ona ma svoj byt, ale nechala ho deťom a ona býva u môjho otca. Je pravda, že na LV stále zostala ona majiteľka, na LV môjho otcami nieje. Mam z nej zlý pocit, naoko je milá usmievavá, ale z celej duše ju nenávidím. Ona by totiž určite rada dožila u môjho otca, ktorý je o 10 rokov starší. Jej neschopnym deťom, to samozrejme vyhovuje. Zarábajú okolo 1500, aj keď vieme ze v BA sú byty drahe. K otcovi chodím minimálne, nakoľko ju nemôžem vystat, už si to všetci všimli, aj sa ma otec pýtal, ale keď mu niečo poviem, tak hneď ze ona nieje taka, atď. Hotová panenka maria. Keď si ju náhodou otec vezme, nejdem mu na pohreb, ani nikdy na cintorín. Je mi z toho smutno. Nechcem chrlit nenávisť, ale želám jej, len ....

Strana
z4
anonym_e7931e
20. júl 2026

Jej deti sú neschopné lebo žjjú v maminom byte? A ty kde žiješ? V byte, ktorý ti dali rodičia ty chamraď lenivá. Tvoje deti niesú neschopné, keď chces pre nich vyžobrať otcov byt? Si daj pozor, aby si infarkt nedostala. A z tych nervov ti cievka v hlave nepraskla.

barborab1411
21. júl 2026
@anonym_autor

@janinah nie, ona ma deti so svojím ex. Otec je už na dôchodku a henta p.. už ma tiež pred dôchodkom. Jej deti majú pred 30kou a žiadne svoje bývanie, to tiež o nich svedci

@anonym_autor o tebe svedčí fakt že si dostala byť čo presne?závisť z teba normlane tryska všetkými prúdmi...staraj sa o seba mať takú dcéru ako ty tak ju vydedim automaticky

barborab1411
21. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_b57ae8 nemaj strach, my niesme sociálny prípad, s mužom sa mame dobre, zarábam 2tis bez problémov, ale.nevidim dôvod aby moje deti nemali dostať otcov majetok, ale skôr nejaká neschopna žena, o schopnosti jej deti radšej pomlcim. V 30ke na krku mamičke, vrchol neschopnosti

@anonym_autor tvoje deti majú dostať tvoj matetok nie majetok tvojho otca ,ty si dostala byť tiež len tak....si úplne chudera

anonym_b57ae8
21. júl 2026

Autorka trollík, nudím sa, poď si zase niečo vymyslieť.

anonym_8de127
23. júl 2026

@anonym_autor ja by som si to srdca priala môcťvymeniť si s tebou otca. Môj otec sa ženil štyri krát. Na dedičskom konaní nás bolo sedem detí a vdova po mojom otcovi. Nikdy ja nás neplatil poriadne alimenty ani nám nič nedaroval. To čo mám som si musela odmakať

anonym_2bfe8d
Včera o 15:06
@anonym_autor

@anonym_c0e88c presne tak. Majetok by mal zostať mne a surodencom, nie nejakej hnuesnej žene a jej sprostý deťom neschopným

@anonym_autor Tak trvaj na tom ze nevh si to otec poisti,alw ona nebude mat narok na to,lebo to neziskali v manzelstve.

farebnypapagaj
Včera o 15:11

Viesco,bud za nu rada,ona sa nakoniec o tvojho otca postara,ty by si ho supla do starobinca.

autor
Dnes o 05:44
@anonym_8de127

@anonym_autor ja by som si to srdca priala môcťvymeniť si s tebou otca. Môj otec sa ženil štyri krát. Na dedičskom konaní nás bolo sedem detí a vdova po mojom otcovi. Nikdy ja nás neplatil poriadne alimenty ani nám nič nedaroval. To čo mám som si musela odmakať

@anonym_8de127 ako si s nim vychádzala? Vážila si si ho?

anonym_8de127
Dnes o 06:29
@anonym_autor

@anonym_8de127 ako si s nim vychádzala? Vážila si si ho?

@anonym_autor anonym_autor nie, s bratom sme boli malí keď odišiel a veľmi sa o nás nezaujímal. Tak ako sa mu nechcelo na nás platiť Mala som 9brat8 keď sa mama znova vydala.

Strana
z4