icon

Žiarlivosť vo vzťahu

jahodovapena
27. jún 2015

Ahojte mam novy nick ,lebo som tu na konovi dost aktivna a chcela by som nezavazne Vas nazor.
S manzelom sme spolu 8 rokov mame 2 deti vo veku 3 a 6 rokov .Ked sme ,,vhupli,, do vztahu rok trvalo mojmu manzelovi aby prestal rozpravat o svojej ex s ktorou bol 3 roky (osobne ju poznam ) o tom ako mu ona ublizila aka ona je a dookola stale o tom istom - dost tazko znasal ich rozchod a nejaky cas chodil aj na terapiu ,lebo sa nedokazal sam s urcitymi vecami vyrovnat .
Asi pred pol rokom prisiel domov nadseny ,ze stretol - nazvem ju ,,kamaratku,, v meste - kamaratka je mladsia sestra jeho ex o 18 rokov mladsia od mojho manzela ma 6 mesacne dieta .Manzel ma 41 rokov .Tak ,ze on by sa rad s nou stretol ,ze ako sa ma a ona sa vydala do nemecka o 18 rokov starsieho manzela nemca si vzala .Tak som mu navrhla aby ju pozval k nam ,ze nieco pripravim a mozeme sa porozpravat .On jej to navrhol ,ale ona odmietla s tym ,ze to nie je vhodne ,lebo ona je sestra jeho ex a podobne a neviem este ake dovody uviedla ....ale kedze on mal taku neskonalu tuzbu sa s nou stretnut tak ju pozval k sebe do prace do kancelarie nech pride ,ze on jej ukaze nejake fotky z ciest a podobne .Ked s tym prisiel tak som nechapala ,ze preco vlastne a vyjadrila som sa ,ze podla mojho nazoru to nie je vhodne aby ona k nemu chodila do prace a v kancelarii si pozerali spolu fotky .Tak sme sa povadili ,lebo ja som ziarliva a o nic neide a podobne .Nasledne ako ona bola u neho v kancelarii na dalsi den ju pozval na kavu kam ona prisla s dietatom a sedeli na kave spolu 2.5 hodiny a prisiel domov s tym ,ze ako ho ona obdivuje a ta jej dcera je aka zlata a neviem co ...tak som mu opakovane povedal a,ze sa mi to nepaci ,ze s nou vysedava ked k rodine nie je priatelsky a ani si nepamatam kedy nas ako rodinu zobral a sedel by s nami 2.5 hodiny - podla mojho nazoru ona tiez nie je celkom kompletna ked vysedava na kave 2.5 hodiny so 6 mesacnym dietatom - ale to je uz asi moj zaujaty nazor .Nasledne mi opakovane dcera hovorila ,ze ked isli s ockom zo skoly tak justretli - nahodou .Potom sa ona vratila do nemecka ,lebo pokial viem mala s manzelom nejake problemy preto prisla sem k matke na nejaky cas .Po tom ako sa vratila tak si s manzelom vymenili niekolko mailov - moj muz jej pisal po nemecky - ja po nemecky neviem takze netusim o com bola debata .
Nasledne sa sa cela situacia nejako utriasla a zili sme ,,normalne ,,.
Pred tyzdnom prisiel manzel s tym ,ze hadaj koho som nahodou stretol v meste >???No ani som nemusela dlho hadat a ze on ide s nou na kavu a mam ist s nim - tuto moznost som odmietla s tym ,ze si nemyslim ,ze by bolo vhodne aby som isla s nim a tiez si nemyslim ,ze by bolo vhodne aby on siel s nou .Tak sa situacia zase zopakovala a ja mu nebudem hovorit s kym ma kam ist a podobne .Samozrejme sa dohodli ,ze sa stretnu - neviem presne kolko krat boli spolu ,ale dcera zase opakovane prichadzala domov ,ze ju nahodous tretli zo skoly ked isli a podobne - on si deti na stretnutie nebral a viem ,ze sa dohadovali v case ked mala dcera trening a podobne .
Nasledne manzel siel s detmi na 2 dni k starym rodicom mimo mesta - ja som ostala doma a isla som ich odprevadit k vlaku a neuhadnete kto bol nahodou na stanici ?
Ano hadate spravne jeho kamaratka tam nahodou tiez bola - tak nas predstavil ja som na nu pozrela podala jej uku ,ale som sa nijako do rozhovoru nezapojila a isli sme na vlak - tato situacia mi prisla dost absurdna a pravdu povediac som nechapala co tam vlastne robi - lebo tolko nahod mi nejako nepride logicke .
Manzel nastupil na vlak a nasledne si s nou zacal pisat sms v zneni :,,akurat uvazujem ako nase milovane deti vyhodim z vlaku ,, ( lebo nase deti su podla neho nevychovane a neviedia sa spravat - co nie je pravda! ) ale asi chcel byt zaujimavy a prislo mu to ako dobry napad taka ,,srandovna ,, sms...nasledna sms bola : ,,ake to je obdivuhodne ,ze si ani nezamrzla ked na teba moja zena pozrela ,ale keby som ti bol dal pusu tak neviem ,neviem ,, - to si vysvetlujem asi ,ze som nejaka ladova ,chladna Xantipa ktora je uplne bez emocii ,alebo ja neviem co ...a ona mu odpisala ,ze vidi ,ze to jeho zenu drazdi ,ale tak co uz ....a potom si vymienali sms o tom ako sa muz zene nema podriadovat a podobne .
Vecer ako nase deti zaspali si moj muz sadol k pocitacu a napisal jej mail - podotykam ,ze si na vylet k starym rodicom zobral svoj pocitac - to mi pride uz uplne absurdne !
Po prichode domov ked sa so mnou absolutne nebavil a siel sa sprchovat som nasla tie sms ( nechodim mu kontrolovat sms,ale proste som sa neovladla ) a ta v ktorej psie ,ze rozmysla ako by vyhodil nase deti z vlaku ma tak nastartovala ,ze doslo k velmi ostrej vymene nazorov ,ktora dopadla tak ,ze on si bude chodit kam chce a s kym chce a ja som chorobne ziarliva a mam sa dat liecit .Dalsi den som kamarake napisala sms s textom ci sa dobre bavi a ze ci by sa tak dobre bavila aj keby jej muz vypisoval cudzej zene s ktorou sa potajomky stretava o tom ,ze ma chut vyhodit jej dieta z vlaku a ze nech mi posle svoju adresu ,ze jej poslem kyticu kvetov s podakovanim.
Manzel sa jej nasledne ospravedlnil !!!!! On sa jej ospravedlnil - to mi pride tiez uplne psycho !
Dalsi den mi dcera zase hovorila ,ze ju nahdou stretli po ceste zo skoly ....
Od toho momentu mame tichu domacnost - bombarduje ma mailami aka som a on nic neurobil a vsetky rozhovory s nou boli priatelske - zaujimave ,ze doma priatelsky nie je a na deti len krici ,ale to enchcem rozvadzat - proste vsetko je nevinne a ja mu nemam co hovorit do toho a vsetci jeho kamarati si klopkaju na celo aka ja som ziarliva a pdobne .
Ja som mu opakovane povedala ,ze ked ona odmietla prist k nam s tym ,ze to nie je vhodne tam to malo skoncit ,ale nie lebo ja som chora a ziarliva a on je ten zdravy a normalny .
Moj manzel chodi na sluzobne cesty ,bol 3 mesiace na stazi v Prahe - ani jediny krat som mu nezavoalala ,ze kde je s kym je - stale on volal mne - nekontrolujem ho ,chodi s kamaratmi na pivo ,dokonca na obedy chodi s kolagami a skolegynou mladou slobodnou - nikdy som proti tomu nic nemala .Pokial ide niekam von nikdy mu nevolam kde je ,s kym ,kedy pride a podobne .
Pokusala som sa celu tuto situaciu napisat bez emocii a zaujima ma len Vas na zor na to .
Som ziarliva a prehanam ?
dakujem

vikusss
27. jún 2015

no co dodať ???? :D

jana_eyre
27. jún 2015

@bledemudry ja svojmu muzovi verim, ale mame dohodnute pravidla ktore neprekracujeme.. cize sme si presne definovali co komu prekaza a nerobime si zle.. mimo ine, medzi tieto pravidla patri aj to, ze si neprajem, aby moj muz mal blizku kamaratku s ktorou by chodil na kavu a vypisoval s nou smsky /aspon teda o tom neviem a verim ze to tak nie je/
najblizsi priatelia sme my dvaja - ja a moj manzel..

ak mate maly zaujem svoje manzelstvo zachranit, tak si prestante pisat cez modry konik, ale vyuzite aspon teda ten mail, ak cez neho komunikacia ide, povedzte si presne co komu vadi, akceptujte to a nerobte si naprieky tym, ze mantinely budete prekracovat.. alebo sa na to vykaslite a rozvedte sa..
@jahodovapena

inak chcela som este - je celkom smiesne ako sa zeny dokazu rozhorcovat podla toho z akej strany je pribeh podany.. /a ja medzi tie zeny zrejme patrim :D/

mam na mysli tu druhu diskusiu o "akterovi" a "ciel" - tam bola zla manzelka a tu je zas zly manzel.. naozaj vela ovplyvni to, kto pribeh rozpise a vzdy ma vsetko dve strany..

charity
27. jún 2015

@vikusss Stretava sa s mladou tak casto, ze uz to negativne okomentovala aj jeho 6-rocna dcerka. Plus je pri tych stretnutiach nesvoja, takze by to mal ako milujuci ocko zvazit, ci dieta stale vlacit na nahodne multistretnutia s mladou, ked sa s nou dcerka neciti dobre.

Inak dost mi tie nahodne stretnutia pripominaju film Muriel sa vydava.

luvika
27. jún 2015

Jemine baby, je neuveritelne, ake rozdiely sa robia medzi zenami a muzmi...nieco napise zena a ano,radime jej, nadavame na muza, lebo ved ano, pozname jednu verziu a ine nam ani neostava. Napise svoju verziu k tomu muz a uz je zle, automaticky klame on...ale aj on je len ludska bytost a ma svoje pocity a hranice. Mozno ani on uz nevladze...co ak ma pravdu predsa len on? Mozno nie, ale...mozno ano. Ona tiez o nom popisala kadeco (vid total chory mozog)...on napisal zas to, ako to vidi on. Ci on nema pravo vyjadrit svoj nazor? Ano, nesuhlasim s tym, co robi a ze sa stretava s tou kamoskou, to je jeho chyba...ale zufaly clovek robi zufale ciny. Co ak je fakt nestastny z toho, aka je ona?a priznajme si,vieme byt niekedy priserne a naladove, dve male deticky daju psychike neraz zabrat a zliznu si to potom ti najblizsi...co ak naozaj je nejaky ten byv.milenec? No tazko takto hadat, nepozname jeho ani ju a sami najlepsie vedia..ale treba byt objektivni a hned utocit. Lebo ludia su vselijaki a tak ako moze byt manipulator on, moze byt rovnako manipulatorka ona...v kazdom pripade mila @jahodovapena a mily @bledemudry jedine co vam pomoze je rozhovor v sukromi, vylozit ciste karty na stol a povedat si, co a ako dalej...mate male deticky, tie stoja za tu namahu a spolocny boj.

bledemudry
27. jún 2015

majetok mame len spolocny, prispeli sme do bytu rovnako a na ucte je uz roky minus 🙂
Som za deti svojej zene velmi vdacny. Nech by sa to skoncilo akokolvek, nikdy by som to nelutoval, lebo by som nemal tie deti.
O ociernovani by som nehovoril - moja zena rovnako kriticky zhodnotila moje spravanie. A povedal by som, ze fakty neboli celkom presne.

jeennyv
27. jún 2015

@bledemudry nech uz je pravda akakolvek, ci je niekde uprostred, ci sa s niekym stretavas ty alebo tvoja zena...pre mna nic nemeni na fakte, ze takyto ex ci ich rodinni prislusnici ak uz zijem vlastnym rodinnym zivotom do mojho sveta jednoducho nepatria...dobre stretnem znameho na ulici...ahoj ahoj, ako sa mas, ale hned stretka a podobne toto nie a do zdraveho rodinneho vztahu to pre mna nepatri.....ak sa chcu ludia stretavat s ex a neviem kym a udrziavat taketo kontakty, tak jednoducho naco manzelstvo.....

bledemudry
27. jún 2015

@charity stretavali sme sa nahodne, ked som ja s dcerou isiel zo skoly, sestra ex sa obvykle vracala z mesta, niekedy sama niekedy nie a vymenili sme si vzdy len pozdrav a par slov ...

jahodovapena
autor
27. jún 2015

Najviac ma zranuju tie dristy o nasich detoch! Mame 2 uzasne deti starsia dcera jelmi talentovana chodi do umeleckej ,uci sa vyborne vsetky testy zvladla na 100 bodov a mladsia . Mladsia dcera je nadpriemerne inteligentna ... Maju normalnu zdravu surodenecku rivalitu - ja som sa so sestrou tlkla jedna radost a moj otec nas v kuse neupozornoval a nebuzeroval nas za kazdu sprostost - deti ked su s nim su vystresovane ... Moj otec ked siel s nami po ulici tak sa niesol ako pav a kazdemu sa chvalil ake sme uzasne .. A moj juz sa len vsade stazuje a nadava detom do rozmaznanych faganov ... Neviem ako deckomako by som si otca vazila keby ma pred vsetkymi zhadzoval a stazoval sa na mna ... Ja aj ked nie som dokonala tak im kazdy vecer poviem , ze su sikovne, mudre, dolezite a ze ich milujem najviac na celom svete a zaujimave , ze ked niekoho stretnem tak hovorim ake su sikovne ... A ja nemam problem s nimi niekam ist ani nutkanie ich vyhodit z vlaku - inak neskutocne zabavny cierny humor!

luvika
27. jún 2015

@jahodovapena myslim si, ze toto by ste naozaj nemali riesit tu, ale doma, dat deticky k babke, susede, kamoske a byt sami dvaja. Lebo vies, my do toho nevidime ako vy, je strasne tazke odhadnut, kto z vas ma pravdu, v konecnom dosledku mozno obaja. Vy sa musite z oci do oci ako dvaja dospeli rozumni ludia porozpravat. Urcite nesiete kazdy svoju chybu na tomto zlyhani, mozno v niecom viac, niecom menej, ale podstatne je ze obaja. A tak rovnako obaja musite tento problem riesit...nie len tu kamaratku, ale cely vztah...

henas
27. jún 2015

@bledemudry haha si si isty ze nahodne ? Mozno ona dobre vie kedy ides po dceru a to vyciha ;) Ako az tolko nahodnych stretnuti, ze to uz nie su az tak nahodne.....!Ak ty v tom nic nemas, tak ona bude mat zaujem...

charity
27. jún 2015

@bledemudry Iste. A tieto nahodne stretnutia Ti stoja za rozvod. Verim Ti kazde slovo. 😉

bledemudry
27. jún 2015

@henas Ale ved ona zije v nemecku 🙂. Ma tam manzela odkedy sme sa pred pol rokom stretli vymenili sme si len 2-3 maily, lebo som chcel vidiet fotky jej diel, ktore mi nakoniec ani neposlala 🙂.
Nemam ziadneho dovernika ani nic takeho a dcera sa ma po takom nahodnom stretnuti spytala, ze kto je ta teta a ze sa jej paci, ze nie je taka prisna, takze si myslim, ze o nej velmi neuvazuje.

bledemudry
27. jún 2015

@charity ja som tie stretnutia urcite neplanoval. A kontakt uz nemame ziadny.

luvika
27. jún 2015

@bledemudry ale inak naozaj suhlasim s ostatnymi, ze tych nahod je fakt privela aj na 20 rokov...uznaj sam. Presne ako pise @henas, ak sa v tomto citis nevinny, zrejme ta rada "nahodne" stretava kamaratka a to mi trochu hranici s nejakou psych.vadou. Nie je predsa normalne, aby to bolo tak casto, ze uz vasej dcerke by to bolo az blbe a tebe by to netuklo. Alebo to stretnutie na stanici?? Ty ako chlap musis byt ako chlap...pozri Zuzka Hanka Filomenka, mam ta rad, si fajn kamoska, raz za rok ked si tu zbehnime spolu aj s mojou zenou na kavu, ale toto je privela. Predsa len moja zena sa preto trapi, milujem ju...tak sa nehnevaj. Rad som ta videl, nech sa dari a drz sa"...bodka. Aj ked chapem, ze ti zaujem inej zeny moze lichotit, a uprimne ak ta berie len ako brata, tak na sms v zneni "keby som ta pobozkal"..by mila kamoska reagovala "prepac, mas zenu a deti a toto fakt nie je vhodne" ;) chapes co ti chcem povedat, vsak? Nech sa citis akokolvek zle, radsej zbehni s kamosmi na pivo,chod si zabehat, vezmi zenu na veceru...ale neutiekaj sa ku "kamoskam", lebo to vedie len k jednemu cielu = rozpad manzelstva.

henas
27. jún 2015

@bledemudry Jasne zije v nemecku, tu je rada ked sa niekto o nu zaujima...par mailov a smsiek a par stretnuti...ste si vymenili...ako keby sommojmu muzovi nasla smsku, kde jej pises ze by si ju pobozkal...ty kokos by si letel ako spinave pradlo...si aj ty dost dovolujes...

esterba
27. jún 2015

@bledemudry ked si taky nestastny vo vztahu, preco si sam nepodal navrh na rozvod? Vaša komunikacia je poriadne detinska, bez ohladu na to, kto je tu ten "dobry". Esteze je tu internet, inak by ste si asi museli pisat cez Bravicko...

petra7777
27. jún 2015

@luvika Bola by si taká "objektívna", aj keby to robil tvoj manžel ? Denne vysedávať na kávičkách s "kamarátkou" ? Vypisovať sústavne sms-ky? E-maily a podobné "nevinné" a hlavne "náhodné" stretnutia? Myslím, žeby sa to nepáčilo žiadnej žene 🙂

luvika
27. jún 2015

@petra7777 toto som okomentovala uz neviem v ktorom prispevku, ze nie, ze toto by mi vadilo, ale ze rovnako kebyze som chlap by mi vadilo to, ak by sa moja zena spravala ako popisoval on, ze by sa stretavala s byvalym milencom (co je podla mna este horsie nez s so sestrou ex) a preto som aj napisala, ze je tazke urcit, kto a do akej miery z nich ma pravdu a aky ma v tom vsetkom podiel viny. Preto treba brat aj tuto celu temu s nadhladom a musia si to riesit oni dvaja.

petra7777
27. jún 2015

@luvika Prepáč, jeho som si prečítala až neskôr, ani som netušila, že tu prispel aj jej manžel....Ono je to vlastne slovo proti slovu....A každý si samozrejme háji tú "svoju pravdu"....Ak je skutočne pravda, čo písal aj ten chlap, tak si vlastne nemajú čo vyčítať, lebo sa chovajú ako dvaja adolescenti, čo si robia napriek....detinské ☹ ☹ ☹ A to majú dve deti, ktoré potrebujú oboch rodičov....ak som sa ťa dotkla, prepáč 🙂

luvika
27. jún 2015

@petra7777 v pohode, nic sa nestalo, je to verejne diskusne forum 🙂 suhlasim s tvojim nazorom, je to slovo proti slovu a urcite v kazdej verzii je niekde pravda a niekde prikraslena "pravda". Snad to poriesia tak, ako sa na zodpovednych rodicov patri....oni si to dogebrili az az, hold smola...tak nech aspon to detstvo svojim detickam nepokazia a najdu spolocne riesenie. Drzme im prstiky, ine nam ani neostava 🙂

saskia24
28. jún 2015

@bledemudry ako nerozumiem čo si tu píšete cez MK 😀 😀 už dávno ste si mali spolu sadnúť a predebatovať všetko. Ved každý problém sa dá riešiť, len vy musíte chcieť. A neočierňujte sa navzájom. Ak svoju ženu miluješ tak jej urob po vôli a nestretávaj sa s kamoškou. Ved každému vadí niečo iné. Niekto si vyžaduje úplný poriadok, niekto nemá rád alkohol a niekto je viac žiarlivý. Ale ved je to tvoja žena tak ja si myslím, že má čo hovoriť do toho s kým sa stretávaš. To isté však platí aj na druhú stranu, na tvoju ženu. Niekto tu napísal, už neviem kto že ona a manžel sú priatelia. U nás to je presne tak isto. áno aj ja mám kamošky a manžel má kamošov, ale najlepší priatelia sme my dvaja. A tak by to malo byť v každom partnerstve. Dajte to dokopy už len kvôli deťom.

maciatkolulu
28. jún 2015

@bledemudry nechapem ked ste vopred vedeli obaja, ze si nemate co povedat, naco dieta????? Naco si s nou liezol do postele???? Vedel si aka je, vedel si ako sa robia deti a predsa si si urobil s nou dve. Nechapem.... a to kolko rokov mala sestra tvojej ex ked ste spolu skakali zo skaly na dovolenke? Ved sa musela este hravat s babikami. Rozvedte sa a budete mat pokoj. Cloveku je az zle ked toto cita. A nezastavam sa ani jednej strany. Chudata deti, co si ako myslis, ze v takomto prostredi mozu byt kludne a vyrovnane. A mozete za to obaja. A len k tomu mlateniu medzi sebou. Moje dievcata sa tiez tlkli a robili zle. Ale rovnako sa aj lubili. Uz su dost velke a stale sa natahuju, ale keby moj vtedy manzel nejakej sestre jeho ex napisal, zeby ich najradsej vyhodil z vlaku, tak to by nepredychal. Keby si takuto "srandovnu"sms napisal svojej zene tak je to ok, ale nejakej stande. No neviem. Asi by sa tvoja kamaratka velmi nesmiala keby tvoja zena napisala, zeby jej koienca najradsej udusila vankusom lebo vkuse reve. Vsak? Moc smiesne to nie je. Nemam pravdu?

petra7777
28. jún 2015

@maciatkolulu Úplný súhlas .....ináč obaja už po prvom dieťati vedeli, že je zle...že im to neklape, teraz neviem, kto z nich to písal, že už boli rozídení, či odlúčení, či ako...tak potom nechápem, ako splodili to druhé dieťa...či to sa len tak "pritrafilo"....chúďatá deti, keď musia denno-denne sledovať tie ich hašterivé kvákania ☹

natalym
28. jún 2015

Vaše deti sa správajú tak ako vidia Vás. Úplne zle všetko. 😠

marcela2015
28. jún 2015

@romanovic moja gramatika je zla ale tu sa bavime o inich veciach... 😉

zabudnuta
28. jún 2015

@jahodovapena Ahoj chcela by som vedieť ako by sa to páčilo tvojmu manželovi...Asi potrebuje nakopať zadok....Samozrejme, že nepreháňaš /mňa by porazilo/! A naozaj sa ti čudujem, že si taká kľudná. Asi by som tej ,,mrche,, napísala, že ak neprestane kontaktujem jej manžela. A čo sa týka toho, že sa za teba ospravedlnil ,,,fúúúú to by som asi tak ľahko nepredýchala. Veľa zdaru prajem

marcela2015
28. jún 2015

@bledemudry ak mozem,chot domov,vipni mobil,internet a venuj sa svojej zene a detom...byvale aj ich sestry nechaj minulosti...porospravaj sa so svojou zenou,pohraj sa s detmi minulost je mrtva zi v pritomnosti,lebo sa ani nenazdas deti vyrastu a zozenou sa odcudzite...ziadna ina... Nepatri do vztahu...tam je nmiesto len pre dvoch Ty+Tvoja manzelka!!!!Mas dobruzenu...a ty ak ti nanej a detoch zalezi nerob jej zle...v nicom inom ti nebrani...tak jej urob povoli...pre pokojv rodine a vasu lasku a spolocnubuducnost!!!drzim palce hlavne ovsetkom ropravat a robit kompromis!!drztesa🙋

zabudnuta
28. jún 2015

@bledemudry Ahoj,,,napisala som tvojej žene, potom som si všimla, že si písal aj ty. Prečítala som si a ak môžem vyjadrím sa. To, čo som napísala tvojej žene u mňa platí ale ak je to naozaj takto mali by ste navštíviť poradňu alebo psychológa.
Myslím si, že keď vieš, že jej to vadí nemal by si sa s ňou stretávať /tiež sa mi nepáčilo, že kamoška povedala, že u vás to nieje vhodné ale sama sa stretla/ ALE na druhej strane ak robí toto tvoja manželka nemám slov...Vždy sa snažím premýšlať štýlom, čo môžem ja môže aj manžel a podľa toho sa správam.....Buď to riešte poradňou alebo choďte od seba... Čo s tou kamoškou? Prepáč ale mne by sa teda nepáčilo keby môj muž píše žene hocijakej, že by jej dal pusu , pomiloval atď... 😖

vikusss
28. jún 2015

@charity neviem presne o co ide lebo som vsetko necitala ale citala som iba prispevok a par komentárov ale co ma najviac pobavilo bolo to ze pánko si vážne myslí že vo všetko je chyba len žena!!!! ach jaj
@bledemudry skú sa na celú situáciu pozrieť s jej strany a prestan ju očierňovať ako stačilo mi pár riadkov si precitat a hnet mam svoju mienku o tebe tak sa tu nezhadzuj a nerob zo seba toho najväčšieho chudáčika pod slnkom.......

valinka248
28. jún 2015

Poslala by som ho svojou cestou s "kamaratkou"