icon

Žiarlivý manžel - už neviem ako ďalej

kvetinka317
3. okt 2020

Ahojte...skúsim napísať tu..aspoň sa vyrozprávať...bo už neviem ako ďalej...manzel začal neskutočne žiarliť ...som psychicky z toho veľmi unavená..tie scény čo mi robí su strašne...veľa krát som mu povedala...že si ničí tým manželstvo ...tak sa žiť neda...že má bude obviňovať z jeho chorých vymyslou..aby zašiel k psychlogicke....že potrebuje pomôcť....mám veľký strach z toho...nikdy taký nebol sme spolu 13rokov...trvá to asi pol roka ..😔

Strana
z2
kakawah
4. okt 2020

@peter244 no tak to sa ti moze este zopakovat. Ako si sam napisat, su zeny ktoré sa daju rychlo opantat, rýchlo sa zalubia do ineho .

peter244
4. okt 2020

@kakawah Súhlasím, tiež si to myslím. A teraz si dá ešte väčší pozor na dôkazy

kakawah
4. okt 2020

@peter244 tak to si pis. Aky vyznam ma pre teba byt s takou zenou? Stale sa bat kedy to znova urobi

peter244
4. okt 2020

@kakawah Je to o citovej závislosti, žiadny racionálny dôvod, lebo dôveru len tak nezíska, a tým ako sa správa, a že chodí von s kadekým do noci to len zhoršuje

kakawah
4. okt 2020

@peter244 no tak ti nezavidim. Budes sa len trapit.

ujaju
4. okt 2020

Podobné to mala kamoška, nakoniec z toho vzišlo, že podľa seba súdim teba, on podvádzal a na ňu žiarlil aby náhodou neurobila niečo také jak on. Akože niekedy to chlapské správanie nechápem

aklimka81
4. okt 2020

@kvetinka317 podľa seba súdim teba. Osobná skúsenosť. Neustála kontrola, paranoje, spehovaval ma, aj keď som bola s kamarátkami vonku.. Po piatich rokoch som to nevydržala a odišla aj s dcérkou. A postupne som sa dozvedela, ze ma podvádzal. Minimálne dve boli za ten čas, čo sme boli spolu.. Ale tak to nemusí byť tvoj prípad, možno mu len "preplo", treba hľadať príčinu. Ako je na tom so sebavedomím?

kvetinka317
autor
5. okt 2020

@janickacrazy skontrolovala som mu všetko ...nič som nenašla

kvetinka317
autor
5. okt 2020

@janeninka rozprávame sa o všetkom..aké mame problémy v práci ..tak nič mi nespomínal,žeby sa mu nedarilo...alebo že budú prepúšťať..strašne má to trápi..lebo sme mali veľmi pekný vzťah ..a zrazu take zmena 😔z rodini mu niekto raz povedal so srandy..že jeho najstarší syn sa nepodobá vôbec na neho ..bol to vtip...my sme to tak brali...ale potom čo som mala za komédiu ...take ponižujúce ...že on vtedy chodil na sluzobky adt..nechcem písať...lebo je to dlho ..minule..mu vraj niekto povedal..že má videl cez pracovnú dobu vo vedľajšej dedine...že čo som tam robila ..neviem..kde chodí na take nápady...lebo on normálne má presviedčal..že som tam fakt bola...pritom mu vravím...že dám mu všetky čísla na kolegyne a šéfa a môže im volať...ci som odišla preč z kancelárie ..a kopu iných veci ..strašne má to psychicky ubíja ..stále mi poviem...že potrebuje pomoc...bo on je ten kto si ničí manželstvo!

kvetinka317
autor
5. okt 2020

@stanulienkat nikdy nebol žiarlivý ...s ničím nemal problém...ono sa to začalo postupne pomaly ..lenže po minulej sobote to bol extrém ..

kvetinka317
autor
5. okt 2020

@aklimka81 už mi začal vykrikovať aj kamarátky...že si chodime blahoželať 😳4x..do roka ..idem z domu bez neho ..

Strana
z2