Zíde z očí, zíde z mysle
Súhlasíte?keď chcem na niekoho zabudnúť pomôže to?
ano, ale moze to trvat aj 10 rokov, aj viac.....teda z mysle uplne nezide, len tam nebude tak casto
Dva a pol roka😭
určite pomôže... hlavne nevyhľadávaj kontakty s ním...najlepšie vyhodiť všetko čo ťa sním spájalo - myslím fotky, darčeky, maily...
Dopraj si čas možno prídeš na to, že ten vzťah nemohol fungovať obklop sa ľudmi čo ťa majú radi aby si v tom nebola sama nesnaž sa za každú cenu zabudnúť určite ste prežili aj pekné veci a nie každý má to šťastie, že zažil lásku hoci netrvala dlho ale je to dar
Anooo, u mna úplne.. presne rok sme sa nevideli, nebudem klamat, 3-4 mesiace po rozchode to bol koniec sveta pre mna, potom som cítila trochu uvoľnenie a vravím si spm za tým a hop ďalšie dva tri mesiace ťažšie časy... ale prišiel nejaky zlom a mozem povedať teraz po roku presne spm z toho von.. nevravím ze si nevzdychnem občas, ze sa nevratim v spomienkach do krásnych časov... ale je to prec
Áno, pomôže. Len tomu musíš dopomôcť aj tým, že si myšlienky na osobu budeš vedome prekrývať myšlienkami na iné veci.
Nemáte spolu deti, majetky, určite to prejde, len to chce čas. Stretneš iného a na ex si za 2-3 roky ani nespomenies.
Keď som si opita poplakala asi 2 hodiny nonstop ma to prešlo.. 😊 a to si začal s mojou byvalou naj kamkou.. čas rieši rany teraz je to už aj keď kamarátstvo sa tym padom skoncilo.
hlavne tomu treba dat cas, pomoze to, ze dotycnu osobu nebudes vidiet, ale na zaciatku asi na nu budes mysliet, treba si najst nejake aktivity, konicky, ktore pomozu vyplnit cas aby si na take nieco nemyslela a casom to prejde

Nepomôže