Žijem s bláznom?
ako vysvetlit chlapovi ze sa chova nevhodne. Pol hodinu mi vylozene robil zle a to take detske somarinky ako ze strkal prst do ucha,zlahka tahal za vlasy atd. milionkrat bolo povedane ze mi to vadi, odisla som z izby, ked to bolo bez reakcie z jeho strany tak som ho chytla za ruku nech uz s tym prestane a milostivy si vytocene odisiel ze on nic neurobil a ja ho tyram. Ma 25 a toto je uplne na blazinec :-\
@veronikax som rozhodnuta ze pri prvej moznosti noveho byvania odchadzam, posledna kvapka do toho vsetkeho bola ze ma 4 dni necha samu lebo mi nahodou bude u "svokrovcov" zle alebo nieco na jedlo nebudem chciet alebo co ak nahodoz budem unavena a sa kvoli mne nebude moct ist na vylet? toto sa ma priam sialene dotklo a som si povedala stacilo ☹
@1farfallino1 , neodsudzujem ta. Len nedokazem pochopit, ako moze dobrovolne ostavat v takomto vztahu dospela, svojpravna zena. To fakt cakas, ze ho dieta zmeni?? To dieta, ktore uz teraz nechce? Zena - matka je zodpovedna za svoje dieta, za to, co mu da do zivota - aky vzor, priklad, ake zivotne podmienky. Vies, ja pracujem v polepsovni, s detmi s poruchami spravania a to, co castokrat rozpravaju o svojom zivote, o svojich spomienkach, zazitkoch, je velmi smutne. A vo vacsine pripadov za ich problemy mozu rodicia. Preto sa hnevam, ked citam, ako sa nejaka zena dobrovolne ruti do nestastia a neberie pritom ohlad na svoje dieta.
@miskap2111 uz niekde na zaciatku som pisala ze ani stolicka mi nepomoze na uplne vsetky okna nakolko mame stare vysoke drevene obloky a zial rebrik doma nemam a podnajom si hladam...
@veronikax ja som len hovorila o tom, že mne sa táto téma nezdá, lebo neverím, že si nevie zatvoriť okná iba preto, lebo je nízka. A ešte čaká a mrzne. Ale budiž, ak je toto všetko pravda, tak nechápem, prečo jednoducho od neho neodíde. Aj keď ju len ťahá za vlasy a jej to vadi, viackrát mu to povie a on to aj tak robí, tak s takým chlapom by som nezostala. Naviac, robí jej aj horšie veci- príklad s oknami, ak je to celé pravda.
@1farfallino1 a on ako tie okná otvára/zatvára? Ak nestačí stolička, tak to by musel byť od teba asi o 70cm vyšší, aby ich aj on dokázal otvoriť a zatvoriť..
@miskap2111 vrchne obloky otvara aj on zo stolickou..
@1farfallino1 tak tu nie je o čom. Zbaľ sa a odíď. Poviem to teraz všeobecne- ja vás, ženy, ako si ty, jednoducho nechápem. To si tak fakt tak málo vážite samé seba, že dokážete toto vydržať dlhšie než pár týždňov? Čo vás núti k tomu, aby ste boli s takýmito chlapmi? Veď to je vlastne neúcta k sebe samej.. Ale čo už, prajem ti veľa šťastia a viac úcty k sebe samej.
Odpoved na tvoju otazku je ano, zijes s blaznom alebo s niekym kto si ta nevazi, nerespektuje ta lebo taketo spravanie nie je normalne. Nemozes odist k rodicom alebo inej rodine kym si najdes podnajom? Ja by som neostala uz ani den! Vzchop sa, nevyplakavaj na fore ale konaj, pobal sa a odid.
@peneloppe zial skutocne teraz nemam kde ist:-\ keby tomu bolo inak uz tu niesom
@1farfallino1 ty nemáš prácu? Prečo si nehľadáš aspoň brigádu? Veď zober hocičo- nehovor mi, že neexistuje možnosť aspoň ísť umývať okná, či upratovať? Si zatiaľ sama, horšie to bude, keď príde dieťa na svet. Ja by som išla robiť hocičo, aj s vyskoškolským vzdelaním, kebyže mi išlo o prežitie a život aspoň v rešpekte k sebe a svojmu nenarodenému dieťaťu.
@1farfallino1 necitala som vsetky prispevky, ale na povodnu otazku- myslim, ze ano, zijes s blaznom, lebo toto nie je zachladnuta puberta...teraz si tehotna s blaznom a nemas kam ist..nemas rodinu, znamych?...neviem si predstavit, ze vôbec nemam ku komu ist...
@1farfallino1 mne toto pride ako tyranie..zatial "len" v podobe provokacii, dost nechutnych - napriklad to s oknami...ja by som ho skusila otestovat...normalnemu cloveku je to mozno proti srsti, ale skus mu cely den tiez robit naschvaly, ako bude reagovat...osobne si myslim, ze ho to pekne vytoci a podla toho uvidis, aky je naozaj...robit zle inym, to ano, ale ked to bude naopak, to neprezije...neviem, mozno sa mylim, ale ak mam pravdu, snad by ti to otvorilo oci, pretoze pochybujem, ze to s nim bude lepsie, on ma potrebu si na tebe nieco dokazovat, nie je to normalne, bud je to nevyzrete decko, alebo fakt magor
@wolfie skor ten magor. Sustavne mi slape po sebavedomi a ked sa spytam preco to robi tak vraj aby mal istotu ze nepobezim za niekym inym
@wolfie ja by som ho napríklad ani netestovala. Mojím jediným "testom" by bolo povedať mu, že mi to vadí a že mi je to nepríjemné. Ak by aj naďalej pokračoval, napriek mojím prosbám, aby to nerobil, tak to by mi stačilo na to, aby som odišla.
@1farfallino1 ja sa zase pýtam,čo a viedlo byť pri takom magorovi. Podľa toho, čo píšeš si 6 týždňov tehotná. Taký istý blb bol aj pred tromi mesiacmi. Prečo si jednoducho nehľadala ubytovanie už pred tým, rozhodne by si to mala ľahšie,ako teraz s dieťaťom.Mne sa tiež zdajú takéto témy nereálne a vymyslené, nehnevaj sa na mňa.
@timea7 jasne hned si vsetko musim vymyslat , nemozem byt proste iba v hodne blbej situacii
@1farfallino1 v blbej situácií, do ktorej si sa bohuźiaľ dostala úplne sama a z vlastnej vôle.
@miskap2111 ano mojoz vlastnou blbostou ale za to ma nemusite hned obvinivat ze to je blud
@1farfallino1 , necuduj sa, ze sa nam to niektorym vidi nerealne. Nikto ta neobvinuje, len proste piseme, ako to vidíme. Este raz sa ta pytam - co ta pri tom cloveku drzi?
@evelynm asi ako blb cakam ze sa zmeni a bude aky bol kedysi
a to ze to tak nebude atd dobre viem len nemam silu sa pobalit a odist a radsej si dobrovolne nicim zivot. som blba ja to viem len som chcela asi povzbudit alebo pocut nazor niekoho ineho ...
@miskap2111 jasne, ze uz toto sustavne provokovanie o niecom svedci, ale mna by nesmierne zaujimalo, ako by sa zachoval, keby mu niekto robil to, co on robi priatelke, ci by to aj vtedy povazoval za "strasnu srandu", ako teraz
@1farfallino1 zjavne si svojim detinskym mozockom neuvedomuje, ze skor ta odozenie, ale vsak ked mysli
Troll
@1farfallino1 čo sa týka tých okien, si príliš pasívna v tomto vzťahu. Vieš ako by som vyriešila okná keby som bola v tvojej situácii? Dajme tomu, že som nízka, nedočiahnem. Zavolám si niekoho, kto mi tie okná príde zatvoriť a zaplatím mu za to. Neexistuje, aby som čučala doma a trpela, lebo nejaký dilino si na mne zdvíha svoje sebavedomie. Keby prišiel dilino (sorry, vhodnejší výraz som pre ten tvoj výkvet nenašla) domov, kľudom angličana mu poviem, bolo mi zima a zavolala som si toho a toho (zavolala by som si určite nejakého fešného svalovca ktorého dobre pozná) a nech ho rozdrapí aj od jedu.
Nechápem tvojej pasivite, nechápem tvojej naivite. Ako môžeš dovoliť nejakému jedincovi, aby s tebou takto manipuloval? Ja osobne by som s takýmto dilinom už dávno neexistovala, jedine možno, že mám 16, mám pubertu a mám zahmlený mozog od hormónov, vtedy sa to ešte dá ospravelniť, ale takto aby fungovala dospelá žena...
Ja mam pocit, ze je natolko zbabely, aby to ukoncil on s tebou. Evidentne je este on sam dieta, ktore si nevie predstavit starat sa o ine dieta, hoci jeho vlastne. Podla mna ta provokuje, aby si to ty ukoncila s nim, nech sa moze potom citit este ako hrdina, ze to nie on bol ten zly, kto ukoncil vztah s tehotnou priatelkou. Na tvojom mieste by som sa naozaj poobzerala po niecom inom, mozno skusila urovnat vztah s mamou a najlepsie sa len v jeden den zbalila a bez akehokolvek vysvetlovania odisla, kym by nebol doma. Takyto clovek si ani nezasluzi ziadne vysvetlovanie a uz vobec nie byt otcom. Drzim prsty, nech sa ti podari tuto naozaj neprijemnu situaciu vyriesit tak, aby ste po narodeni babatka mali krajsi a pohodovejsi zivot. Mozno medzitym stretnes aj niekoho, kto si ta viac zasluzi. 😃
zienky a teraz trosku uplne mimo ale neda mi sa neopytat od rana ako keby niesom ani tehotna posledne dni mi bolo zle nedokazala som vystat chlapovu vonavku boleli ma prsia...a zrazu vobec nic je mi skvele nic mi nevadi niesom precitlivena
@1farfallino1 len tak cisto zo zvedavosti kolko mas rokov? Tie priznaky nemysia znamenat nic kef pojdes do poradne tak to mozes spomenut lekarovi
24

@1farfallino1 Mne sa to s tými oknami nezdá. Prečo si nepristavíš stoličku? Aj to by bol akýsi "test"- ak príde a znova to urobí, respektíve ešte aj tie stoličky odloží, tak to ťa týra. A výhovorka, že nemáš kde ísť? Nájdi si prácu, brigádu, kým ešte možeš robiť a hľadaj si podnájom.