Žijem s despotom, ako odísť?
Mam tu dlhorocny nick, pisem ale z ineho, musim hned na zaciatku priznat. Zijem po rozvode uz takmer 5rokov s priateľom, on slobodny bezdetny, ja deti mam. Staram sa o deti, domacnost, velku zahradu, chodim do prace (on ma rozhodne nezivi), aj o jeho rodinu ked tu je, popritom este studujem externe VS. On sa pri mne dost zmenil, teraz je urcite aj pre zeny atraktivnejsi (satnik, vyzor...). Na verejnosti vystupuje ako ocarujuci sarmantny galantny muz. Doma? Ako posledny sedlak...vytkne mi kazdu malickost, podla neho som neschopna- ak si myslim ze staci navarit upratat vyprat vyzehlit (citujem). Pri hadkach mi nadava (som nemtava, krava, vsetko musi robit sam, ja sama od seba nic neurobim...), alebo ma vyhadzuje z domu, aj ked casto odchadzam aj ja... najhoršie je ze to robi pred detmi. A ano, uz ma aj udrel. Viem ze mam odist....ale ako? Ked je normalny je skvely chlap a viem ze ma miluje...
@torysheer ja toto nechápem. Fakt nie. O týždeň bude 20rokov,čo sme si povedali "v dobrom aj v zlom" , nie je dokonalý ani on ani ja. Ale naozaj si neviem predstaviť, že by mi povedal,aká som krava,alebo by mi dal pár faciek. A už vôbec nie pred deťmi. Asi to bude príkladom z domu,čo sme si priniesli obaja do spoločného života. Fakt aj v ťažkých chvíľach a hádkach sme si zachovali slušnosť voči sebe. Ja by som také správanie netrpela ani chvíľu.
@alexandraalexandrova ano
@lauraaaaaa zadaj si otazku do skupiny pravneho poradenstva, ale tipujem , že aj ked je byt jeho nemože ta z detmi, ci bez len tak vyhodiť
@lauraaaaaa tak vyhodit ta len tak nemoze...ale na tvojom mieste by som veru zasla za pravnikom a poradila sa co sa s tym da robit ake mas vlastne prava a muz povinnosti zo zakona...drzim palce

@lauraaaaaa ste zobrati?