Žijem s predrogovaným bratom
Ahojte kludne mi aj napiste je to surne žijem s predrogovanim bratom a dost vybuchuje vela krat mi radili nevolat policajtou aby ma nezbil alebo zamkol v dome mam dcerku 3 rocnu priatel v praci uz sa bojim zit v tomto dome
@natalka25122017 zober dieta a chod rychlo prec k niekomu a tak hned cestou aj volaj policajtov. Ked zbadaju ze je zdrogovany a agresivny vezmu ho.
@kataina to ma napadlo ako prve ze odist prec na autobus aj s malou
@milka1988 horsie je to ze on zacne a prestane ale zdrogovany je on si dava do nosa ci kam uz vela krat som to chcela riesit jemu nasli aj ked sposobil havariu a odobrali mu vodicak
@natalka25122017 ked mu uz odobrali vodicak bude teraz trest prisnejsi.Chod prec z domu a volaj policajtov
@natalka25122017 utekaj. Tu by ti policajt nepomohol. Len na okraj, slovo niaky neexistuje
@zirafienka odisla som z domu s malou mojej tete do sc a budem to riesit na policii
A prečo akože ešte ste stále tam? Veď sa s priateľom a dieťatkom od sťahujte a kašli na brata, nech aj byt rozbije a udroguje k smrti
@jaskolka my sme vlastne 4 surodenci a mame kazdy podiel lebo mamina zomrela nemam nikoho uz a priateľ on pracuje na nakladnom aute a on to bohuzial neriesi podla mna uprimne aj sa zanho hanbim 😔 a svokra ta je len na synacikovej strane
@natalka25122017 tak neviem, aký je potom to priateľ, keby môj muž vedel, že mám drogovo závislé ho brata, čo je agresívny, v prvom rade mu dá jednu po papuli a v druhom okamžite ma aj s dieťaťom sťahuje do bezpečia. Chlap je aj ID toho, aby sa postaral, takže jednoznačne tlačiť na neho, nech vám zabezpečí pokojný a kľudný život hoci aj v podnájme
Preco to neriesi? Keby to bol jeho brat chapem, ze by ho ospravedlnoval, ale je to tvoj brat a ohrozuje teba aj vasu dceru( mas ju so sucasnym priatelom, ci nie?) Lubi vas vobec?
@jaskolka toto som mu dnes povedala ze keby mu na nas zalezalo tak to rieši aj on ale on je úplný posero podľa mna
@hellwant ano zo súčasným priateľom mam dceru samozrejme on je posero uplny ma aj znamich na policii ze by sa to dalo lepsie tak riesit ale ani za svet
@natalka25122017 chapem, ze tvoj brat moze byt silnejsi, nie kazdy je bitkar, ale urgoval by som to aspon na policii a vybavil by som aspon podnajom, nech ste v bezpeci, pripadne u nich doma, keby poprosil mamu- pisala si , ze je kamionista, ked nieje doma postel je volna.
@hellwant no u nich doma je to horšie mala ma 3 a strasne je teraz takom vzdorovom obdobi jeho otec prekonal 4 porazky a nechcu tam mat deti bohuzial
@natalka25122017 prepac, ale v tejto situacii sa snazis o dieta?! Chodte s priatelom a dcerkou do podnajmu a potom ries s ostatnymi surodencami brata. Prispieva na chod domu financne? Co na to ostatni surodenci? Ked ta napadne volaj policiu a povedz im, ze sa ti vyhraza zabitim
Na tvojom mieste by som už s tým "priateľom" nebola, akože to je co urobiť dieťa a postarať sa nič
mimo temu. su urcite priority v zivote: mat co jest, mat kde spat a kurnik sopa mat zenu a dieta v bezpeci! tomu tvojmu frajerovi pripecenemu oznam nech okamzite riesi tvoju bezpecnost. nech sa aj posere ale nech sa sprava ako chlap!
hore spominane bratovi po papuli jednoznacne mal dat davno
joj ci som sa rozculila

ked surne, tak volaj 158 alebo 159