Žijem s predrogovaným bratom
Ahojte kludne mi aj napiste je to surne žijem s predrogovanim bratom a dost vybuchuje vela krat mi radili nevolat policajtou aby ma nezbil alebo zamkol v dome mam dcerku 3 rocnu priatel v praci uz sa bojim zit v tomto dome
@lija22 viete mozno vam sa to zda všetkým take lahke ale nikto sa tu nepostavi ani surodenci iba ja!! On ma 25 rokov druhy brat ma 30 a sestra 32 nik z nich to netrapi bohuzial oni povedia toľko nevsimaj si ho a tak isto aj policia ked je tu dieta vola socialku takze racej byt 1.opatrna kvoli socialke
2.riesit ine byvanie
3. Racej osobne riesit s inym policajtom co ma s tym skusenost a to je plán teraz sme u mojej tety
@natalka25122017 Moja, ty si bud cela dopletena, alebo klames.
V minulej teme si pisala, ze ta uz viackrat zbil byvaly priatel, s ktorym mas dceru a chodi k tebe kvoli tomu aby ju navstevoval. Ale ze zijes uz s novym priatelom. Tu tvrdis, ze dcera je toho sucasneho priatela. V tej teme si pisala take hluposti o policii a socialke, ze co ti vraj povedali, kam ta poslali, uplne nepravdive...
A to sa este so sucasnym snazis otehotniet... odstahuj sa konecne s priatelom prec, postavte sa na vlastne nohy a zacnite sa spravat zodpovedne a nebudes musiet riesit ze ta chodi otlkat byvaly a ze brat robi cirkus.
@nafka0483 a všetko sa da vyriešiť a dávať druhe sance mozno to nepoznáte
@natalka25122017 Takze ty si naspat s tym priatelom, s ktorym mas dceru? S tym, ktory ta bil. A teda uz s nim sa snazis znova otehotniet.
@natalka25122017 ahoj chcela by som sa spytat na tie psy co ostali s tym bratom, kedze oni si sami nepomozu na rozdiel od cloveka, mohla by si mi odpisat?
@natalka25122017 tak ten podnajom, neviem ako dlho takto zijete a kde- lokalita rizhoduje nieken o cene ake aj o mnozstve ponujanych podnajmov- ale da sa to, ked sa chce.
Takže tvoj priatel, s ktorým si sa dala zase dokopy ťa bil? A s bratom si nevie poradiť, ale na ženu dvihnýť ruku ano? Mňa asi jebne :-/

@elizabet173 prepac ale ty si myslis ze toto policia rieši skova to bude kludny a nezoberu ho co myslite ludia to nic neni