icon

Žil dva životy

princezna1234
23. apr 2017

Kde bolo, tam bolo......

žila raz jedna princezná....áno som to ja, presne tak ma vzdy volal. Po deviatich rokoch práve rozídena, 26 rocna zena, s ročným krpcom, poznačené dovtedy som myslela tym najhorším co sa mohlo stať.
Pri starostlivosti o dieta akosi uz nebol taky priestor pre môjho byvaleho, doma nebol dokonaly poriadok, vecer som zničená padala do postele a chcela byt ukazkovou zenou, gazdinou, mamou....ale toto nikdy zena sama bez podpory nezvladne....moj byvaly si nasiel hobby, zacal cvičiť, prerastlo to chorobneho stavu, cely zivot sa tocil o jeho strave,svaloch....ked isiel kocikovat varila som mu doma kuracinu....neskor sa to zhorsovalo....bolo to take intezivne ze sme sa hadali kvoli obedom, poriadku, malemu, rodine....pre vsetko....prestali sme spolu spavat a on si zacal pisat s inými....neziarlila som, vedela som ze ma lubi, ale bala som sa momentu ked pride k väčšej hadke...bala som sa ze pojde hladat pochopenie k inej...kamoska a milenka mavzdy viac pochopenia akopriatelka a milenka... jedneho dna som nasla doma anabolika, striekacky, plnu tašku neozacenych liekov a to bol moment kedy som chcela ochranit nase dieta a s cirkusom som ho vyhodila prec s vecami vo vreciach do smeti.... maly mi ochorel a dostala som sa s par mesacnym dietatom na infekcne.....tam mi prisiel povedat ze ma podviedol s nou. Nevydrzal to drzat v sebe ani 24 hodin....myslela som ze sa zrútil svet ale po 10tich dnoch zavretych so sebou a malym tam bez kontaktu, inych ludi, bez televizora s vreckovkou v ruke som kdesi v sebe nasla este kus sily zit, postavit sa na svoje nohy a spravit pre krpca vsetko....on este možno dufal v odpustenie ale s cvicenim ani inetrnetom neprestal....a prave naopak zacala som ja....najst si ideala,niekoho kto ma bude mat rad a zachrani ma....raz sa mi dostal do tabletu....nezvladol to co videl...prvy krat ma zbil ako male decko....bol zufaly, plakal, nenavidel ma......i kednam este polroka platil byvanie,pomahal, strazil maleho aby som.si mohla nast pracu a postavit sa na svoje nohy,myslela som ze je najhorší človek na svete....nebol....

Ked raz prisiel princ.....
V tomto vsetkom sa zrazu zjavil niekto....zatial len blikajuca obalocka ktora to so mnou cele prezivala, vravela aka som uzastna, ako to všetko zvladam, ze on by nikdy....volal ma princezna....všetko toto so mnou prezil.....moj svet sa tocil okolo toho ci mi zasvieti sprava od neho...princ, zachranca, muz s charakterom,zjavne zabezpeceny, fotky z paríža..... netrvalo dlho a stretli sme sa...nebol moj typ ale vedela som ze uz nechcem svalnacov a treba hladat v ludoch vnutro.... a to mal krasne ....zil niekolko rokov so zenou, pod papucou, u nej s rodicmi, jej svet bolo vsetko okrem neho....dostal rozum a odisiel od nej a hladal ozajstnu lasku, samostanu zenu..tymto vsetkym som bola...

Kamosky ma nahovarali na hrubu ciaru, nech zabudnem na ex, nech sa vyspim s mojim princom a nech to posunieme dalej kedze fungoval so mnou normalny zivot medzi ludmi i ked bol z ineho mesta....nechcela som sa popalit...stretavali sme sa niekolko mesiacov len tak ....vecere, vylety, vsetko som mu o sebe povedala a prislo maximalne k bozkom..on bol trochu zahadny, nemal facebook, vzdy zahovoril ked som nenapadne zistovala priezvisko...nechcela som ho vystrasit ze si o nom zistujem....o boze...naivna....

A zrazu ...
Jedneho dna som nevydrzala a kedze som vedela ze hra tenis a vyhral zistila som si meno... odtial uz nebola tazka cesta zistit ostatne...princ je zenaty v case ked sme sa spoznali mal doma iba mesacne dieta a krasnu zenu s ktorou su 13'rokov... poslala som ho kade lahsie ale nechcela som nikomu nicit vztahy, ved sme spolu ani nespali, nechcela som byt rukou osudu....

Preslo par dni...
....a princ sa ozval....nechcel, nevedel nieje to tak....on. tovsetko kvoli malemu drzi. Miluje ma, ja som to co hladal, toto musel byt osud....moje sproste socialne citenie, zranena dusa mu dovolila opat mi vsupit do zivota. Romanticky princ vymyslel ze pôjdeme spolu pozera spln mesiaca aky je len raz za 70 rokov...zrejme raz za nase zivoty...opat som ho poslala kade lahsie , toto sa nerobi, nech si vyjasni jedno potom druhe.....

Rozhodol sa....
Nezit zivot aky mal ...po poslednomtom konflikte s nou odisiel byvat k mame rozvedie sa, len pojde na to opatrne kvoli ich par mesacnemu dietatu....oukej budeme spolu priatelia a pomozem ti psychicky ako ty mne v tazkych chvilach ked uz je jasne ze s nou a tam nechcea byt......potom prislo vsetko uzastne kytice, zlato, wellnes, darceky, nakupy do domácnosti, zamilovane pesnicky, spravy, fotky, sex....vsetko tak ako to s nikym nikdy nebolo...bol by ma nosil na rukach.....u mna vzdy vsak svietila kontrola neprepadnut do toho uplne kym nema vsetko na poriadku...nicilo ma to taky zivot ze nemozme byt uplne spolu....ale vzdy som mala pochopenie lebo som vedela ze to nieje lahke, a to ze mi vzdy pripomenul svoje babatko a ze kvoli nemu to treba opatrne urobit mi zalepillo usta...par krat som chcela z toho von a ukoncila to..aj cez spravy aj do oci....raz mi dokonca napisal 12 stran v zosite o nas o tom ako ma miluje obdivuje, chce,našiel ma....o boze..bol dokonca gratulovat mojej mame s kvetmi kukal jej do oci, susede,mojej kamoske kupil kyticu na tridsiatku...venoval sa mojmu dietatu, daval rady ako by som ho mala vychovavat...posielal mi byty nech vyberem byvanie pre nas...paneboze......zacal o mne hovorit znamym,opravil mi veci v domacnosti, kupil rybky malemu- jednu nazval po sebe( ta zdochla)....u mna vsak prepuklo ine....ďakujem za zenske citenie....ze som do toho nepadla uplne....uvedomila som si ze keby to chcel na plno tak by to asi tak bolo...ved je polroka odideny od zeny ...uvedomila som si ze mi je samej dobre s malym, ze mi nezavadzia ziadny chlap, nemusim sa starat, varit , prat, pride ked mi to vyhovuje, mam vzdy cerstve kvety, nakupy....i ked to nebolo nic extra financne zatazujuce mna to istym sposobom oslobodzovalo a pocit ze ma výuziva sa zmenil na pocit ze ked uz tak vyuzijem ja jeho....nic velke len vecinaveci ktore by som inac bola sama mi platil ako moj partner.
.....a nakoniec to prepuklo...je to par dni....medzi nami to vydrzalo takto takmer rok co mi lepil oci....volal mi ze na vsetko prisli jeho mama, krstna, zena...nemam s nimi komunikovať, prisiel cas kedy to da vsetko von a budeme uz spolu...ved ma miluje....nikdy som v nom nemala istotu, nikdy som ho nenutila do rozvodu vedela som ze ked je to takto je to len papier,banalita ako to tvdil on....ved ma miluje....prosil nech vydrzim nech to ustojim, chcela som byt k nemu ferova, pomoct mu ,stat pri nom a za nim...po tom aky bol ku mne, co pre mna robil , mi zalezalo na nom,aky bol dobry na mna....bola som ochotna pomoct mu, byť pri nom ako levica. Pridavala som fotky na facebook nech vidia ze sa nebojim, nehanbim....vsak to bolo jasne, po tom vsetkom ako mu ublizovali a pol roka doma nebol, nebyval s ňou.Ved jeho mama o mne vedela.....veď......a potom prisla v noci sprava s jej podpisom z jeho telefonu....

Kto je kto a kto je kde....
Pisala mi ta hlupa harpia, mamickarka, zena bez priateľov, domasedka, neschpna kucharka.....pisala mne kamaratke, chudere, s ktorou si len pise lebo ju tyra muz, on mi pomaha....alebo ma nazval vydatou Lydiou z martina, u ktorej spava ked musi chodit zaneprazdneny na sluzobky, samozrejme lýdia ma doma muža a dve deti.....
Viedol dva zivoty....mal mna aj ju, kupoval darceky obom, mne dodal kyticu vzdy kedze som bola nova a potreboval mi lepit oci. Miloval sa s nou aj so mnou a zrejme sa medzi tym ani neosprchoval. Darčeky odo mna nosil domov a tvaril sa ze su pre nu, pre jeho dieta od neho. Nic netusila tak isto ako ja....hral velku hru...posielala mu eroticke fotky a mne ich ukazoval ze ako sa podhadzuje...chudera....ja som bola praca, vela prace......
A kto bol on? Viedol dva zivoty,nemal charakter, bol u mna velkym frajerom, doma pracujucim chudatkom valajucim sa na gauci....cely ten cas byval s nou, s ich dietatom a tri krat v tyzdni bol u mna...a topkou bolo ze zene kradol peniaze ktore minal na mna, ma dlhy , obrovske, nema peniaze nato aby si zaplatil pausal.....neviem preco to urobil, ci nemal peniaze na milenku, ci ma naozaj mal rad, ci chcel len vzrušenie to zivota....
Napisala mi ze bol vzdy na zeny a toto nebolo prvy krat....nikto vsak netusil ze zajde az tak daleko...nik nevedel kym je... ked este nevedel ze si piseme pisal nam obom ospravedlnenia a cakal ktora ho vezme na milost. Zistila som ze je to magor a potrebuje doktora...tahal to takto takmer rok a chcel to dalej urovnat.....ona mi poslala fotky ako je hnusny, opity vyvaleny na gauci kym ona mi pise....otras..volala som jej a nevedela som zo seba dostat slova...rozrevala som sa tisic krat ospravedlnila, povedala co ako bolo..nikdy som sa sa nechcela stat tymto co zo mna urobil....princ sa stal havranom.... nikdy by nemohol pomoct mne ked sam je chory....ďakujem jeho zene za toto prebratie dlzim jej vela ospravedlneni.....s princom som prezila uzasne momenty ....a na tohto havrana chcem zabudnut a zostat poucenou navzdy....ci budu spolu neviem, povedala ze kvoli malému to skusi...neviem ....myslim ze to urobi znova...nezasluzi si ju.....ale ja som uz z toho von......musela som to dat von..".havran spravil zo mna to co sa mi vzdy hnusilo"..... chcem sa vratit spat a byt inym clovekom.....

mandala77
23. apr 2017

@obsadenemeno inak, začínam už nejako zvažovať nad tým, že by v tomto prípade bolo vhodné zavolať admina, či tie nicky sú z jednej IP adresy a ako to je možné, že ich niekto môže toľko mať

princezna1234
autor
23. apr 2017

Zeny toto sa realne stalo.da sa nieco take vobec vymyslieť? Vytvorila som si anonymný nick inac som tu nebola asi pol roka...chapem ze niektore z vas tu travia dni a prispevky sa zdaju pofobne neviem nechodím sem...každopádne maleho sme chceli mali sme ho takmer po siedmich rokoch...s byvalim som sa dala dokopy ako decko a boli sme spolu do leta. Niesom vyspela vo vztahoch nestridala som chlapov,nikdy nepodviedla...neverila som ze toto sa realne deje...pisala som v mobile tak ako som to citila..mozno ked ja budem mat tich ospevovanych 35 alebo 40 tiez sa budem smiat nad tym a zhadzovat....ale uz nikdy sa nechcem dostat do tohto stavu....naozaj neverim co sa deje s ludmi aj ked vidim toto...

ostorha
23. apr 2017

@zltyslonik Kedysi ked som ja dala dole tricko na plazi tak som mala veeeela splocnikov a nepotrebovala som na to ani anabolika ani bicepsy ani tehly na bruchu stacili mi na to pevne kozy velkosti 70 C He he hech.A tie anabolika nie su vôbec neskodne ty pakovia su po nich agresivny vyvolavaju konflikty maju vela bedarov plesateju a casto trpia impotenciou aj inými metabo pruchami...

mima4
23. apr 2017

@princezna1234
1. pouč sa a neopakuj tieto chyby
2. prestan svojmu dietatu davat vsetko, kupovat za kazdu cenu znackove veci a kompenzovať chýajúcu rodinu peniazmi a materiálnymi vecami.

princezna1234
autor
23. apr 2017

@mima4 veru je to pravda....mrzia ma veci ked pochybym a nie som 100 percentnou vsade vo vsetkom....A zas sa tak citim ze som to posrala...nechtiac, kvoli naivite.musim fakt na sebe popracovat....

Verim teda ze som.neotravovala tou mojou tzv evitovkou...proste tak to bolo vo mne....vymazem to ak sa da a teda prijemnu nedelu vsetkym a aspon som poskytla citanie ku kave( s emocnym podfarbenim ) .....😂 neviem co som tym chcela vlastne, mozno ze sa najde niekto kto presiel dacim podobnym..nevadi to je jedno..bolo toho na mna uz dost...diky teda ..................par bodiek namiesto podpisu

nela1916
23. apr 2017

@mandala77 @obsadene meno, fakt je ten admin veľmi na zváženie, nech je s tým už pokoj. ☹

obsadenemeno
23. apr 2017

@princezna1234 je fajn, ze robis pre dieta vsetko, co sa da.... 👍

ale niekedy je menej viac....bacha aby si z neho nevychovala rozmaznanu lenivu slecinku/ neschopneho maminho cecika ako sme sa tu uz velakrat docitali. Netreba bazirovat na znackach, treba dieta ucit inym hodnotam.
Aby potom nevypisovalo na konika, ze robit 8 hodin nee a ze uz je 15 rokov nezamestnany a zrazu ked sa rodicia pominuli/nevladzu dotovat tak by uz aj isiel robit, co uz.....
Treba sa zamerat na vnutorne hodnoty a nie na tie, co sa daju kupit v znackovom obchode.
Niekedy to, ze clovek ako dieta nema "vsetko", na co si spomenie sposobi, ze si vie vazit, co dobre ma a nebazirovat len na hmotnych statkoch. Aby nam tu potom jeho manzelka nemusela vypisovat, ze jej neprispieva a ona musi z materskej platit vsetko, lebo on co zarobi, je jeho.
Len tak na okraj. 😉

sarain
23. apr 2017

@princezna1234 chapem,ze si mala tvrdy preplesk do reality a je to tazke spracovat. Ale nedivim sa,ze sa to stane zene, co hlada princa,co ju zachrani. Ci ako si to sformulovala. Tak uz snad vies,ze zachranit ta nemoze nik,najprv si treba vybudovat pekny vztah sama so sebou.

princezna1234
autor
23. apr 2017

@sarain on ma vzdy volal princeznou...menom mi povedal len par krat...preto to malo takuto formu..existencne som zabezbecna az nadstandartne...nechcela som financneho zachrancu....proste svoju druhu polovicu ktorou mi vravel ze je...tazko sa mi pisu tieto veci lebo neviem ci sa smiat ci plakat...on bol taky taraj..vsetko som verila....paneboze som ja tomu teda dala.

veronikaszabova
23. apr 2017

@princezna1234 neverim ze nie si @tequelinka ;) ;) ten styl vyjadrovania, tie otravne bodky...

obsadenemeno
23. apr 2017

@princezna1234 no jo, taki "profesionali" takto volavaju milenky....aby sa nahodou neprekecli pred zakonitou 😲

5katarina7
23. apr 2017

@veronikaszabova @obsadenemeno 100% to je tequelinka,hneď ma to napadlo ako som začala čítať príspevok.

5katarina7
23. apr 2017

@princezna1234 a frajera čo zarába "len" tisícku si nechala kde?

maria1989
23. apr 2017

@5katarina7 asi jej ho prevzala iná baba, keď už zarába tú tisícku a ešte je aj obdarený. 😂

lubkavargova1
23. apr 2017

niekomu velmi lezie materska na mozog... a este aj nedela do toho..

0silvia0
23. apr 2017

Neverim ze zena s rocnym dietatom ma cas na nejakeho frajera a veci s tym suvisiace. Kazda normalna zena s rocnym dietatom sa v prvom rade venuje dietatu a nemysli na frajera, rande, kytice atd. Rocne dieta potrebuje matku, uci sa chodit, rozpravat, atd. Jednoducho neverim...

catherinah
23. apr 2017

Ked mna to baby tak baví aj tie vase komenty k tomu 😝😀

obsadenemeno
23. apr 2017

@catherinah pises s realneho nicku? Ty si autorka?

moni73
23. apr 2017

Tak,
bud je @princezna1234 total pripad pre psychiatra alebo je tu platena, aby virila vody.😲

catherinah
23. apr 2017

@obsadenemeno Nie, nie som autorka 😨 mna bavia tieto temy, je to dobre na odreagovanie 😂

obsadenemeno
23. apr 2017

@catherinah aha. Lebo to vyznelo. A ano, taketo temy su fasa na odreagovanie, v tomto pripade uvodny prispevok este aj humorne podany....

mandala77
23. apr 2017

@obsadenemeno klídek 😘

obsadenemeno
23. apr 2017

@mandala77 som v klidku....predsa ma nerozhadze tema na koniku, ved to ani nasi ci svetovi politici nedokazu..... 😉

moni244
23. apr 2017

@obsadenemeno uz ma dalsi nick a dalsiu temu

mandala77
23. apr 2017

@obsadenemeno som to skôr myslela tak, že nemusíš hneď vidieť duplicitný nick .-)
Ale keď to takto ďalej pôjde s tými nickmi, témami, torjbodkami, budeme viaceré načisto paranoidné :D
Ja som prvý deň s tými bodkami mala chuť ich všade písať a to som si myslela, že psychické problémy, nie sú nákazlivé 🙂

princezna1234
autor
23. apr 2017

Mein gott....toto je cisty prepinak ....fakt mi bolo spatne z toho...som tu anonym nemam si preco vymyslat, klamat ked nemam identitu....sranda ze mi to tu ani neverite a vysmiali ste ma.... aj toto mi pomohlo, fakt by som sama neverila...ale potom čo som si tymto presla viem ze sa to moze stat hocikomu, aj vam...je jedno na ktorej pozicii budete. Dajte len pozor na tie komentáre aby ste fakt niekomu raz neublizili a neznicili zivot....na internete casto su aj ludia ktorých problemy su sice neuveriteľne ale realne....ja na to kaslem a vy s takymto pristupom chodte hejtovat dalsii temu..ved mozno je to zase dake teqila unudena blazniva....a mozno zufala zena co potrebuje radu alebo sa vyrozpravat...prijemnu masaz ega vam prajem, všetkym vyrovnaným zenam v stastnych vztahoch...ved aj ja som ich predsa mala...viem ako sa vam dobre zije

mandala77
23. apr 2017

@princezna1234 máš úplnú pravdu, súhlasím. Toto je čistý prepinák.

Posielam nick na jednu dievčinu, určite si budete rozumieť spolu @tequelinka
Ešte aj používate rovnako bodky, tri a viac, pred vetou, za vetou. Určite spriaznené duše budete. Môžeš nám dať potom vedieť, či ste sa skamarátili.

obsadenemeno
23. apr 2017

@princezna1234 no to by som bola fakt zrela pre psychiatra, keby mi komentar na internetovom fore od total neznamej osoby mal znicit zivot...... 😒

Zivot ti neznici nikto a nic, len ty sama. Ty robis rozhodnutia a volby v TVOJOM zivote. Nikto "nehejtoval" (zaujimave, preco ludia zrazu pouzivaju tento anglikanizmus, asi aby vyzerali kul) a keby si svoj uvodny prispevok podala uplne inak, nie ako smiesny pokus o literarnu tvorbu, ale mozno skor ako navrh na debatu, ci niektora bola v podobnej situacii, diskusia sa mohla uberat uplne inym smerom.
A smolu si mala aj v tom, ze pred par dnami tu boli dve temy, jedna podobna ako tato, pokus o literarnu tvorbu (a nie velmi vydareny) a takisto tema od kocky co spievala o tom, ze chce pisat knihy pri mori.
Takze sa necuduj, ze nam to bolo trosku podozrive a trosku aj smiesne - pozor, nie tvoj pribeh, ci situacia, ale skor ako si to tu napisala.
A ano, vsetko sa moze stat kazdemu. Zavisi ale, ako sa k zivotnym situaciam postavime, ake cesty si zvolime. Ty si si bohuzial vybrala cestu, ktoru si na 99% vedela, ze nedopadne dobre - zenaty chlap. Tak ak ta tak veeeelmi chcel, mal sa najprv rozviest a potom, s cistym stitom prist za tebou. Ale on bol profesionalny curak, ze?
A prosim, nezhadzuj sa tym, ze zautocis na nas. Ty si nam tu opisala tento pribeh. Neviem, ake reakcie si cakala. Tutumutu? Ak ides s kozou na trh, musis vediet prijat aj neprijemne komentare. A mozno si z nich aj nieco zobrat. Lebo ak si normalna, solidna zenska, co urobila chybu (vsetci robime chyby, dolezite je, ci sa z nich poucime) tak sa nebudes urazat ako male decko na par nazorov, co zasiahli ciel a nebudes sa strapnovat pisanim o masazi ega a podobne traposinky.
Take it easy a usmej sa. Zivot je krasny, aj ked sa nam niekedy zda, ze nahovno. ❤

princezna1234
autor
23. apr 2017

Som ok...napisala som co ako bolo ako som citila...bola to skopirovana pre vas evitovka z mojho mobilu...este k tomu....nevedela som co sa dialo, viem co sa stalo...on klamal vo vsetkom, nevedela o tom.ani jeho zena takmer rok a to s nou šťastne zil! Povedal jej ze odide, ona mu ze nech ide...mne volal ze pride autobusom lebo auto bolo zeny....poslala som ho kade lahsie...to sme uz s volali medzi sebou s nou. Prosila ma nech mu neospisujem, nech ho zablokujem, ked uz bolo vsetko von chcel ist zamnou, mozno preto ze ho tam uz nechceli, ale postavila som sa protia odmietla ho. Naozaj je to magor o ktorom nik nevedel co robi. Nikdy by som neverila ze sa to da. A ani jeho zena, vcera mi povedala ze sa dokonca smiala na tom ake su zeny naivne ked dvojity zivot neodhalia....ak som sa dotkla dakoho sorry, presla som si horsie veci ,minimálne o dvoch som pisala.len moje opat socialne citenie chcelo povedat ze nie kazdy totakto znesie hoc vysmech od cudzieho prave v momente ked potrebuje nazor cudzieho nestraneho cloveka.vsetko bolo o tomze bolo ublizene mne a skoncila som v pozicii ze som ublizila ja....chlapov nechcem ani vidiet po tomto a verit dakomu uz budem len sotva...hold posledny prispevok

mandala77
23. apr 2017

@princezna1234 už by si sa mala zastaviť a vedieť kedy prestať!
Si tu z nás robíš tretí alebo koľký deň prdel! A čakáš čo? Že sme také slepice, ktoré Ti to, čo nám pred nos hodíš, zozobeme? To sú mi už len teda vesmírne náhody.

Dva či tri dni tu jedna sníva čo ďalej so životom, vyžíva sa v bodkách, nakoniec sa rozhodne, že napíše príbeh, o ďalší deň tu máme poviedku s tromi bodkami.
Ak tu niekomu prepína, tak si to Ty. Ešte čakáš ľútosť alebo čo?
Vodíš tu za nos ženy a ešte sa budeš hrať na ublíženú chuderu. Že Ti dievča nie je hanby!