Žili sme spolu 3 roky a chcem sa rozviesť
Prosim vas neviem. Ako dalej poradte mi co mam robit? Zila som z manezelom 3 roky.. Mame dcerku.. Chcem dat do rozvodu ale ked som bola este snim tak som mu posielala fotky odomna neslusne.. Viete co myslím ale vtedy to boli ine casy este.. Ale teras sa mi vyhraza ze tie fotky ukaze na sude a ze spravi zomna stetku.. A ze kvoli tym fotto daju malu jemu do starostlivosti
@mejbelyn1994 Vsak fotky si posielala jemu ako manzelovi nie dakemu cudzincovi, az tak by ma to netrapilo. Plane vyhrazky - potrebuje sa niecoho chytit
máte spolu dieťa, tak čo tam po fotkách....Súd ich nebude chcieť ani vidieť - veľmi rýchlo ho s fotkami uzemní...😀
Myslim, ze akékoľvek zverejnenie tvojich súkromných fotiek bez tvojho suhlasu je aj tak protiprávne
@deti95060810 bojim sa velmi.. Stake sa mi sfymi fotkami vyhraza..
@mejbelyn1994 nema čo vyťahovať tak vyťahuje trapne fotky..v čom ta to ,ze si svojmu manzelovi posielala take foto usvedčuje? Že niesi schopna sa starať o dceru? Pokiaľ tam nesi sfotena s kokainom na stole a s fľaškou v ruke tak čo
@victory7897 fakt? Lebo on stale svoje tvrdi ze ked tie fotky zverejni na sude tak ze malu mi nedaju uz a take... Vsade som ho blokla lebo neustale neda pokoj
@mejbelyn1994 povedal ze tam na tych fotkach datum nieje.. Tak ze to pouzije proti mne
@mejbelyn1994 Nie som sice odbornik, ale mam pocit, ze to ani nemoze pouzit pri sude, nejde predsa o ziadny trestny cin a bez tvojho suhlasu to namoze nikde pouzit. To ho mozes potom zalovat ty.
@stella333 naozaj?
@mejbelyn1994 podľa môjho názoru to nemá absolutne nič spoločné s výchovou dcérky a celkovo s pripadom..je to určite pre teba neprijemne že vlastni take snímky ale nesustredovala by som sa nato a ignorovala..podľa mňa sa neni čoho báť a vyhrážky z jeho strany tiež niesu na mieste
@mejbelyn1994 je to iba ubohy pokus ako ta zdecimovat. Aj nas sused mal este horsie fotky, nafotil si svoju zenu dost opitu a celu pocikanu. A tiez sa s tym vyhrazal, ale nikam nepochodil. Podla mna si urobia o nom obraz ak sukromne fotky co si poslala len jemu takto zneuzije.
@victory7897 to som rada.. Bala som sa ze s toho budem mat velky pruser....
@pininka ako zneuzije?
@mejbelyn1994 presne ako píše pani,totalna ubohost
tu na MK je aj právna poradňa....odpovedia fundovane....opýtaj sa či by si ho v prípade zverejnenia mohla žalovať....
@mejbelyn1994 neboj sa, muzi sa bezne zenam vyhrazaju, ze im deti vezmu, no vacsina by sa rychlo spamatala, keby sa mali o dieta starat 24h denne...Hned by ich to preslo, keby si uvedomili tu zodpovednost, co to obnasa, takze klud, len ta chce zneistit, ale dost pochybujem, ze to mysli vazne a okrem toho, sud, pokial zijes usporiadane, nema dovod ti dieta odobrat. Fotky by som vobec neriesila, to bude posledne, na co budu na sude prihliadat...
@deti95060810 poradte mi kde to je?
1/netreba robit blbositi, fotit sa naha aposielat muzovi, ved ta videl doma kazdy den. Tie fotky kdekolvek poslel sms alebo cez emial, fb, mozu byt zneuzite hocikym. 2/povedz mu ze nech len skusi zverejnit alebo niekomu ukazat jednu z tych fotiek tak sa s malou moze rozlucit a nielenze ju nedostane do opateri ale este si za to aj odsedi. Len maly naznak mu ukazes ze sa bojis toho co vravi tak bude na velkom koni ta psychicky namotavat. Tebo on neposlal naheho pisora?
Za to ho mozes ty sudit.. ze sukromne fotky ukazuje a ta s nimi vydiera.
@tova no neviem prečo by to mala byť blbosť keď to posielala vlastnému mužovi ne kolegovi z práce...v čase keď malý pekný vzťah.a či ju videl doma každý deň odkiaľ vieš? Som čakala kedy sa nájde poucovačka...
@mejbelyn1994 ak nemas uz smsky/mmsky, kde si ich posielala, co by dokazalo cas odoslania, aj tak stale bude platit tvoje aj slovo, ze vznikli v case manzelstva a boli urcene a dorucene jemu, lebo ste si takto cisto sukromne spestrovali inzimny zivot (co je vasa vec, to sud hodnotit nebude). Preto ich ma aj on.
Tvrdenie proti tvrdeniu.
Nech dokaze nieco ine.
Alebo saChce tvarit, ze sa ti ich ukradol (lebo si ich posielala inemu)? Tak je zalovatelny. Lebo by si mala priamo jeho doslovne priznanie u sudu.
Tak nech si rozmysli, co chce podniknut.
Klamat ako, kedy a za akym ucelom fotky vznikli pred rozvodovym sudom, alebo nasledne vsetko dementovat a odprisahavat pri vypocuvani, ze si ich urobila ty pre neho, kde mu bude hrozit trest?
Hlavne sa ho prestan bat pre fotky. On zas vie, zeby si nimi mohol zavarit (slebo mu to ty pripomen, ak by nevedel). Nakoniec ich nepouzije, ked bude vediet, zeby si to obratila proti nemu.
Ale mysli si, ze ma mocnu zbran, ak sa ty z toho trasies.
Do buducna take fotky rob iba tak, ze na nich nebude tvoja tvar a podla moznosti ani pozadie, ktore by urcilo, kde boli fotene.
Ale najlepsie ich nerob vobec. Popalilo sa na tom mnoho zien pred tebou, popalila si sa aj ty.
Ked raz taka fotka existuje, vzdy ju ktosi moze zneuzit.
@mejbelyn1994 no ved si pisala ze sa ti tym vyhraza, ze to pouzije,cize je mozne ze to na sude ukaze a bude hovorit ze aka si. Cize zneuzije vase sukromne fotky,lebo ak chapem spravne ty si ich posielala len jemu,ci?
@pininka ano presne... Len jemu.. Ale vtedy se mali krasny vztah.. On si ich nechal az doteras a vzdy sa mi snimi vyhraza ze ich ukaze sudu ze mi malu nedaju bojim sa velmi
dobry den, kde by som nasla tu pravnu poradnu co ste tu spominali...dakujem
@mejbelyn1994 je dobry hajzel!!!!na fotky kasli,trapna chvilka ak by ich aj niekomu ukazal.s detmi to nema nic spolocne!sudu ide urcite o ine veci..a o nom si aspon ludia vytvoria obraz,ze musi byt dobry hajzel,ked sa dokaze tak uboho vyhrazat!
drzim ti palce!zvladnes to!
@sisy222 ďakujem veľmi pekne
@mejbelyn1994 nemas sa coho bat. Je uplne normalne ze manzelia si medzi sebou posielaju eroticke fotky. Ak si tvoj muz mysli ze ta tymto pred sudom zdiskretizuje, tak je mimo. Ked tam tie fotyk vytiahne, usd bude mat jasno hned v tom ze je to uboziak a hajzel. Sud zaujima iba to kto ako sa z vas dokaze starat o dieta, Pokial dieta netyras, neberies, drogy, nepijes a inak neohrozujes dceru a poriadne sa o to staras, sud nema ziadny dovod ti dceru brat a davat ju otcovi. Neviem kolko ma mala, ale cim mensia, tym vacsia istota ze bude prisudena tebe. Takze manzel sa moze strcit niekam...ale odporucam si najst pravnika, ten ta usmerni co a ako a budes kludnejsia ze sa na tom sude o teba niekto postara...drzim palce
každá fotka má dátum... stačí ju rozkliknúť.... toho sa netreba obávať... a naozaj sudcu takéto veci nebudú zaujímať...
@mejbelyn1994 tie fotky bez tvojho suhlasu nemoze pouzit dalej, sud to zaujimat aj tak nebude

@mejbelyn1994 jaj moja, fotky sud budu zaujimat najmenej. Nemas sa coho bat.