icon

Zistil som, že syn nie je môj. Čo teraz?

18. sep 2025

Zdravím, nick som si požičal od jednej známej, práve preto prispievam anonymne. Aby som ale začal s manželkou sme spolu 7 rokov a máme 7r syna. Náš vzťah začal ako kamarátstvo s výhodamy a ona otehotnela asi po tri mesačnej známosti kedy bol náš vzťah viac menej len o sexe. V tej dobe som bol šialene zamilovaný do jednej ženy, ktorá ma ale nechcela. Potom čo moja manželka otehotnela som sa jej samozrejme pýtal či je určite dieťa moje. Vždy tvrdila že rozhodne áno. O polroka bola svadba a potom sa narodil syn. Prvé roky to bolo fajn. Kaziť sa to začalo až posledný rok a ja som začal veľa vecí spytovať. Náš vzťah veľmi škrípal. Minulý mesiac sme boli s kolegami na chate a zastavila sa tu aj žena do ktorej som bol pred rokmi zbláznený, dlho sme sa rozprávali a ja som jej povedal o mojich pochybnostiach. Povedala mi že buď s tým podozrením budem žiť alebo si urobím testy otcovstva a budem vedieť. A ja som si ich urobil. Syn nie je môj na 99,8% úplne ma to položilo. Najprv som sa nechcel ani vrátiť domov. Teraz neviem čo ďalej. Neviem či hľadám vypočutie na správnom mieste. Asi to zo seba potrebujem dostať

anonym_902cca
18. sep 2025
@beata_k

@really8 Kludne by ho vyhodili z iduceho auta ako nechcene stence. Chuda dieta.

@beata_k to je absolútny nonsens, k čomu si toto ty prirovnala. To už je choré.

maciatkolulu
18. sep 2025

Hmmm rozmýšľam,koľko takýchto kukucicih mláďat behá po svete a je to ok. Jasne,že to je podraz a veľký,ale dieťa za to rozhodne nemôže. Takže podľa niektorých mu proste treba povedať,si oankhart,nechcem ťa,lebo nie si z mojich spermií. Hmm. To je fuk,že možno bol pri pôrode,prevalcoval,nespaval v noci keď bol malý chorý,že videl prvé kroky,zúbky,škôlka,škola,to treba nemilosrdne nechať tak. Akože ...uvedomelý človek nič také nespraví,asi by bolo múdre ísť k terapeutoviba riešiť to.

beata_k
18. sep 2025
@anonym_902cca

@beata_k to je absolútny nonsens, k čomu si toto ty prirovnala. To už je choré.

@anonym_902cca Ja? Si precitaj prispevky ako sa vyjadruju o tom "decku"

reela
18. sep 2025

OuwowOU, zas je rozdiel medzi "v tichosti odist z domacnosti" a "vyhodit dieta z iduceho auta ako psa".
Hlavne ked sa zistilo, ze autor nie je bio otec...

cyberk
18. sep 2025

Brali ste sa kvoli dietatu a aj to tahali kvoli dietatu, na tvojom mieste by som sa rozviedla, ale s tym chlapcom ostala kamoska. Ked vyrastie pochopi, ze jeho mamka bola ku... to ona vam znicila rodinu, nech si to cele od*erie. Chlapca mi je luto, ale ani ja by som cudzie dieta nedotovala.

beata_k
18. sep 2025
@reela

OuwowOU, zas je rozdiel medzi "v tichosti odist z domacnosti" a "vyhodit dieta z iduceho auta ako psa".

@reela Ako sa da v tichosti odist od dietata?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
really8
18. sep 2025
@beata_k

@really8 Kludne by ho vyhodili z iduceho auta ako nechcene stence. Chuda dieta.

@beata_k ano presne. Hovorim grc co tu predvadzaju. Matky. Proste by odkopli dieta s ktorym boli od babatka a vsetko si s nim prezili. Jak vysmatlane papuce. Neupieram ze sa mozu autorove city zmenit k chlapcovi ale tieto komentare. Dno absolutne

zuzanka.zuzu
18. sep 2025
@reela

@reela hej hej lebo však 7r si určite nevšimne keď OCKO opustí DOMOV 🙈🤦

anonym_46b3a5
18. sep 2025

Fúha. No určite by som sa dieťaťa nevzdala, odvrhla ho a viac sa nezaujímala lebo to nie je moje “decko”. Žena je samozrejme na vine, v prvom rade ju konfrontuj a dohodnite sa ako dalej. Dosť záleží od toho, či vie ktorý dotyčný je otec a či sa on bude chcieť podielať na výchove. Po 7 rokoch sa len tak vypariť, chudák chlapec bude so sebou niesť traumu na celý život. Keby biologický otec nechce byť absolútne v živote, tak by som sa aspoň trochu pokúsila tomu dieťaťu nahradiť otca. Veď po 7 rokoch musíte mať medzi sebou riadny vzťah, ľúbiť sa. Nedokážem si predstaviť, že ti je chlapec úplne ľahostajný.

anonym_1e8794
18. sep 2025

Ešte dodám, autor rovnako podvedený ako sa cítiš ty, je podvedený aj ten chlapec. Lebo on bude tiež v pekne hnusnej situácii. Navyše je dieta, ktoré ešte nechápe cely ten kontext toho.. Matka by si zaslúžila jednu cez papuľu a to som proti násiliu. A je jedno či o tom nevedela, ale minimalne to ze tr*kala aj s niekym iným určite vedela!!

really8
18. sep 2025

Autor to dieta ta lubi rovnako bez ohladu na vysledky testu. Len tak mimochodom.

anonym_e4898d
18. sep 2025
@really8

@beata_k ano presne. Hovorim grc co tu predvadzaju. Matky. Proste by odkopli dieta s ktorym boli od babatka a vsetko si s nim prezili. Jak vysmatlane papuce. Neupieram ze sa mozu autorove city zmenit k chlapcovi ale tieto komentare. Dno absolutne

@really8 preco by mal autor tahat vztah s niekym takym kto mu cely cas klamal? hrat sa na STASTNU rodinku?????? to dokazu taketo falosne ako ste vy toto nie je len tak nejaky banalny problem!

reela
18. sep 2025
@beata_k

@reela Ako sa da v tichosti odist od dietata?

@beata_k Bohuzial strata komunikacie, odist zo spolocneho bytu, sudne odstranenie otcovstva a vyzivovacej povinnosti.

stanislavicenka
18. sep 2025
@beata_k

@anonym_autor Ja len pripominam, ze to dieta ta lubi a pre neho si jeho otec. Nemoze za chybu svojej matky. So zenou sa rozist mozes, ale pamataj na to dieta.

@anonym_autor utcite si plny emocii. Dieta by som tym netrestala tvojim odstupom, ci chladom

anonym_902cca
18. sep 2025
@really8

Autor to dieta ta lubi rovnako bez ohladu na vysledky testu. Len tak mimochodom.

@really8 však od neho neodchádza navždy, odchádza od neho ako otec, v živote mu ale naďalej chce ostať. To úplne stačí.

anonym_3bc2c0
18. sep 2025

@anonym_autor rozviedla by som sa a založila si novú rodinu.Nemusis malého úplne odstrihnúť zo života ale určite by som sa postarala o to aby po mne nič nededil.

karolina04
Autor odpoveď zmazal
really8
18. sep 2025
@anonym_e4898d

@really8 preco by mal autor tahat vztah s niekym takym kto mu cely cas klamal? hrat sa na STASTNU rodinku?????? to dokazu taketo falosne ako ste vy toto nie je len tak nejaky banalny problem!

@anonym_e4898d kto hovori ze ma tahat falosny vztah? Preco by sa mal hrat na stastnu rodinu? Co to meles?

reela
18. sep 2025

Inak ked sa nad tym tak zamyslam, tak keby aj ostal a vedel by prekusnut celu tu situaciu a hral sa, ze sa nic nestalo (co je tak 0.00% sanca podla autorovych prispevkoch, ze sa stane), tak oberie chlapca o moznost, ze by sa jeho mama a jeho bio otec dali uplne dokopy. Co by mozno bolo pre chlapca lepsie. Nevieme, kto je bio otec. Moze to byt uzasny muz a buduci otec.

autor
18. sep 2025

Viete ako som písal posledný rok nám škrípal už aj vzťah a toto bol zrejme posledný klinček. Áno brali sme sa pretože otehotnela inak by som sa nikdy neženil po troch mesiacoch vzťahu. Povedala mi že je z veriacej rodiny a bola by hanba keby má dieťa mimomanželské. Takže som si bral pôžičku na svadbu. Bolo to celé rýchle ale tešil som sa na neho. Samozrejme mám ho rád iba viete. Teraz mám naďalej makať ako šrób pre cudzie? A ten cudzí čo urobí pre mňa?

anonym_e4898d
18. sep 2025
@anonym_902cca

@really8 však od neho neodchádza navždy, odchádza od neho ako otec, v živote mu ale naďalej chce ostať. To úplne stačí.

@anonym_902cca oni su zviknute ze im decko dotuje cudzi chlap darmo visvetlovat

anonym_8d1380
18. sep 2025
@januska12323

@anonym_8d1380 dá sa "zbaviť otcovstva" ak je ako otec uvedený manžel matky? Pokiaľ viem bude otcom stále aj po rozvode aj keď biologicky otcom nie je.

@januska12323 Preukáže súdu dôkazy, že decko nie je jeho a povie, že žena ho celé roky klamala. Zbaviť sa otcovstva v takomto prípade určite bude možné.

anonym_1e8794
18. sep 2025
@anonym_autor

Viete ako som písal posledný rok nám škrípal už aj vzťah a toto bol zrejme posledný klinček. Áno brali sme sa pretože otehotnela inak by som sa nikdy neženil po troch mesiacoch vzťahu. Povedala mi že je z veriacej rodiny a bola by hanba keby má dieťa mimomanželské. Takže som si bral pôžičku na svadbu. Bolo to celé rýchle ale tešil som sa na neho. Samozrejme mám ho rád iba viete. Teraz mám naďalej makať ako šrób pre cudzie? A ten cudzí čo urobí pre mňa?

@anonym_autor Z veriacej rodiny🤣🤦🏽‍♀️🙈 a trtkala pred svadbou prvu ligu. Jezis tak by som jej vynadala ze až.

anonym_902cca
18. sep 2025
@anonym_e4898d

@anonym_902cca oni su zviknute ze im decko dotuje cudzi chlap darmo visvetlovat

@anonym_e4898d aj mne to tak príde, to je len čistá vypočítavost to teraz zvaľovať na lásku od syna, ktorý ani nie je jeho. By som chcela ich vidieť v jeho situácii, či by im nebolo z toho na zvracanie, proste to zmení absolútne pohľad aj city. Očami to už nikdy nebude jeho syn.

lily246
18. sep 2025
@sisska96

To decko nie je jeho syn. Prečo by sa mal o ňom ďalej starať a financovať cudzie decko

@sisska96 žasnem 😮
Predsa preto, že to dieťa milujem a ono mňa. Po 7 rokoch každodennej starostlivosti už majú hlboký vzťah, veď pre toho malého je otcom, on ani nemôže chápať, prečo by odrazu nebol. 😟
S tou ženou by bol naveky koniec, ale na vzťahu k dieťaťu to predsa nič nemení. Bol by hlúpy, ak by prišiel o vzťah so synom, ktorý si už vybudoval. Neviem si ani predstaviť opustiť dieťa, ktoré som 7 rokov milovala.

reela
18. sep 2025
@zuzanka.zuzu

@reela hej hej lebo však 7r si určite nevšimne keď OCKO opustí DOMOV 🙈🤦

@zuzanka.zuzu tak ako... menej ho poznaci tichy rozvod a odchod z domacnosti, nez hadky a nebodaj by z tej celej situacie autorovi preplo a vazne by ho v psychoze vyhodil z auta. Ale to uz zachadzame do krajnosti

anonym_902cca
18. sep 2025
@lily246

@sisska96 žasnem 😮
Predsa preto, že to dieťa milujem a ono mňa. Po 7 rokoch každodennej starostlivosti už majú hlboký vzťah, veď pre toho malého je otcom, on ani nemôže chápať, prečo by odrazu nebol. 😟
S tou ženou by bol naveky koniec, ale na vzťahu k dieťaťu to predsa nič nemení. Bol by hlúpy, ak by prišiel o vzťah so synom, ktorý si už vybudoval. Neviem si ani predstaviť opustiť dieťa, ktoré som 7 rokov milovala.

@lily246 však ho neopúšťa, len mu už nebude otec, iba mu ostane v živote. Ďalej nie je povinný sa o neho starať finančne, blízky mu ostane stále. Prestaňte to tu furt hrať na city, keď sa už k tomu autor vyjadril, že neodchádza z jeho života, ale ako platiteľ a otec!

really8
18. sep 2025
@lily246

@sisska96 žasnem 😮

@anonym_902cca no to dufam.
@lily246 No ked si precitas komentare tak ono je to pre niektore velmi jednoduche a este su hrde na seba. Ved zrazu je to len decko. Nejaka vec

samo789
18. sep 2025

ak idem pisat rozpravku o vlkovi , napisem 5 stran, a konci piatej strany sa objavi vlk. podla mna to nieje rozpravka o vlkovi. 4 strany nepodstatnosti a na piatej aha, tam je vlk.. som jediny komu tento pribeh pride vymyslena hlupost?