icon

Zistila som, že priateľ užíval tvrdú drogu

3. okt 2023

Len tak zo zaujímavosti, zakladam tému. Našla som priateľovi, že týždeň užíval tvrdú drogu. Tvrdil mi, že to nikdy predtým nebral. No aj predtým som našla raz, vtedy mi povedal že to len skúšal, že mu to kamarát nechal doma a že chcel to len skúsiť. No dosť mám problém veriť, že niekto, kto nedroguje, potiahne naraz týždeň bez prestávky, v štýle, že keď to z neho vyprchavalo, hneď si dal ďalšiu dávku... počas toho týždňa, som na vôbec nevedela čo sa deje, že niečo berie, len mi začal písať škaredé správy, vôbec som ho nespoznávala. A nechcela som sa s ním stretnúť jeden večer, bola som sklamaná z toho čo mi napísal/urobil. A on ma obvinil ešte aj z nevery? Za to, že som bola smutná, že som nemala náladu jeden večer ho vidieť ale byť sama. No čo by ste na to povedali? Verili by ste niekomu, že týždeň je na drogách, ale jeho sa to netýka? Dobre uverila som, dala šancu. A on mi vyčíta stále tu "neveru", že on mi neverí. 🤦 Jeho hlava si vymyslela úplne bludy a ja som z nich obvinená. Asi je to aj zbytočné písať sem, iba tak sa nad tým zamýšľam, že keď mi to vyčíta, že koľko žien by mu toto odpustilo a tvárili sa že sa to nikdy nestalo? Na mňa je to už moc.

katkami123
4. okt 2023

Čiže si pichá striekačkou do žily. Wau. To akými superschopnostami alebo veľkým € kontom ten chlap oplýva, že sa ho tak strašne držíš? To čo je na ňom také strašne úžasné? Ja niektoré zeny asi nikdy nepochopím.

f666
4. okt 2023

Rozísť, odísť, zablokovať. Klame ti, užíva to určite dlhšie. Súdim tak podla toho, že má také “nervičky” (z ničoho nič ti nadáva) a má paranoie. Na 100% pervitín. Utekaj rýchlo preč. Takú trosku nepotrebuješ, ver mi.

autor
4. okt 2023

Ja už ozaj neviem čo si mám myslieť, ale som z toho sklamaná. Tvrdí mi, že to urobil naschvál, aby zistil moju reakciu. Že chcel vyskúšať chemsex. Že chcel mať viacej energie. Každý raz mi povie niečo iné a už ozaj neviem čo je pravda.

katkami123
4. okt 2023

Jasne, však buď s ním, aspoň ochraniš inú pred takým debilom, ktorý akože “naschval” fetuje. Čiže za to, že on je narkoman, v podstate ešte mozes ty. Mozes mi úprimne odpovedať, čo ťa tak strašne pri ňom drží? Ty pochádzaš z akého sociálneho prostredia, keď ti takéto niečo príde akceptovateľné? Tvoji rodicia sko žili?

autor
4. okt 2023

@katkami123 hej no to je pravda, z tohto pohľadu, "ja za to môžem". Takto som sa na to nepozerala. Nemá to význam.

f666
4. okt 2023

On ťa len zavádza- manipuluje. Toto feťáci robia. Ani nevie čo hovorí, vždy niečo iné.. proste čo mu vyhovuje. Ja by som si dala velký pozor. Naozaj to za to nestojí. Ak sa s ním nechceš hneď rozísť chvíľu ho pozoruj, no na tvojom mieste by som sa rozišla hneď. Aj keď viem, to sa lahko hovorí. No život s takým človekom nemá budúcnosť. Budú to čoraz väčšie klamstvá, väčšie paranoie, bude viac a viac agresívny a môže sa to vyburcovať aj do násilia. Niektoré dni sa ti budú zdať fajn- bude mať dobrú náladu, plný energie, nápomocný, milujúci, ukecaný.. a iné dni zasa paranoidný agresor. Naozaj si rozmysli či chceš toto trpieť. Čím dlhšie v takom vzťahu budeš, tým horšie sa ti z neho bude odchádzať.

katkami123
4. okt 2023

Tak už tu bola diskusia s podobným typom, ktorý zase tvrdil, že “naschval” podviedol svoju ex, lebo ho v ničom neposluchala. Len ta ex sa s ním rozišla, čo asi nečakal a chodil za ňou vyplakávať, dokonca aj keď už stihol oplodniť druhu svoju aktuálnu priateľku. Mňa naozaj zaráža ako psychicky na tom musí byt ten dotyčný, keď za svoje zlyhania potrebuje obviňovať všetkých okolo, len seba nie. A ako psychicky na tom musí byť tá žena, ak s takým indivíduum napriek všetkému stále je. Maj aspoň ty rozum, ak nechceš, aby ťa nestiahol dole so sebou a nechceš si za chvíľu pichať s ním, aby ste mali “zážitok z chemsexu “🙄🤦🏻‍♀️ ako chabé zdôvodnenie závislosti. Predstav si, že máš dcéru a domov by ti takéhoto frajera doniesla.

dadis
4. okt 2023

Preco mu este davas sancu na diskusiu?

autor
4. okt 2023

@dadis asi niečo k nemu cítim. Sám mi povedal, že 99% ľudí by toto netolerovalo.

dadis
4. okt 2023

No bolo by divne, ak by si k priatelovi nic necitila. V psrtnerskom vztahu to je uplne bezne. Ale s nim by si uz vo vztahu byt nemala. Poplaces, posmutis, casom zabudnes a stetnes ineho..

mircalla
4. okt 2023

Uplne klasicke - snazit sa zo seba urobit obet a z teba vinnika. Zda sa, ze chlapec je pekne mimo. Teraz neviem, ci z drogy, alebo je len manipulator, alebo oboje

katkami123
4. okt 2023

A nepríde ti trochu ponižujúce, keď ti on sám otvorene povie, že si uvedomuje, že 99% ľudí by toto netolerovalo (teda si uvedomuje, že má problém a nie je to normálne, je to veľký problém, ale napriek tomu to nechce zmeniť) a ty napriek tomu si stále s ním? Ze kde sa radíš ty? A kde sú tvoje hranice? Radšej z kratšej cesty a poplakať si mesiac po rozchode, ako s ním plakať vo vztahu ďalšie roky a vysvetlovat mu dokolečka do blba neexistujúce nevery a trpieť mu tie psycho stavy. Maj aj ty rozum. Si predstav, že by si s takým otehotnela, otec-feťák, dievca, veď sa spamätaj. Iné si vyberajú dobre postavených chlapov, chlapov so zázemím, vyvážajú sa v drahých autách a ty si špiň ruky a trap sa s feťakom, Kks. Nerob zo seba matku Terezu a nečakaj, ze ty ho spasíš. Pre kazdeho zavislaka je na 1. mieste závislosť, jeho droga a nie frajerka.

autor
4. okt 2023

@katkami123 no v niečom máš pravdu, tak ja som bola na rande aj s vyššie postavenými mužmi, ale čo z toho, keď sa nesprávali pekne? Netvrdím, že tento je ukážkový, no snažil sa. Ale tak uvidím ako to pôjde ďalej, ja to zatiaľ beriem nezáväzne, že iba sa stretávame, nežijeme spolu. On mi tvrdí, že nič neužíva, že mu môžem robiť kedykoľvek test na drogy a presvedčiť sa o tom.

katkami123
4. okt 2023

A načo sa chceš “nezáväzne” stretávať s takým prepnutym človekom ? 🤦🏻‍♀️ To si rada komplikuješ život? Píšeš tu, že to s ním nedokážeš ukončiť, lebo si zaľúbená, tak to bude ťažko z tvojej strany nezáväzné. Tak mu aj realne ten test na drogy pár krát urob, ak si vôbec dá už reálne urobiť, navyše, načo tu píšeš, ze užíva tvrdé drogy, keď tu v zápätí píšeš, ze ich neužíva. Je to tvoj život. Ja sa ani nečudujem, že dnes po svete behá také kvantum slobodných matiek. Tvoj problém je, že si naivná a nerozmýšľaš, tvoje vedomé rozhodnutie si ničiť život.

katkami123
4. okt 2023

Aké si mala detstvo? Lebo ja neverím, ze si ho mala v poriadku, keď sa tak strašne takéhoto držíš. Iné dievčatá by hneď utekali, ty nie a nie sa ho vzdať, všetko si hneď zdôvodníš.

najstastnejsia
4. okt 2023

Svoj príspevok si prečítaj ešte raz... A budeš vedieť, čo máš urobiť... Buď rada, že je to "len" priateľ, nie manžel... A pre Tvoje dobro... Rýchlo preč... Bez dlhých analýz, debát, vysvetľovačiek...

autor
4. okt 2023

@katkami123 detstvo veľmi zlé

dadis
5. okt 2023

@autorka nerandi s nim, urcite ho opusti. Neboj, stretnes dobreho muza, takeho s ktorym tvoje deti uz zle detstvo nezaziju. Moze byt akokolvek dobry, ale pervitin skusat? Nie, nebude po psychickej stranke v poriadku a droga ludi este meni. Btw ake ma zuby? Vygoogli si, ake su zuby z pervitinu..

autor
5. okt 2023

@dadis zuby ma v poriadku, to by mi dosť vadilo keby nie.

lucimichi
5. okt 2023

Tak pokazené zuby by ti dosť vadili, ale že berie drogy, to ti ani moc nevadí!

autor
5. okt 2023

@lucimichi tak ja stále dúfam, že ich neberie, vo väčšom rozsahu.

moonlight1210
5. okt 2023

“Ja už ozaj neviem čo si mám myslieť, ale som z toho sklamaná. Tvrdí mi, že to urobil naschvál, aby zistil moju reakciu. Že chcel vyskúšať chemsex. Že chcel mať viacej energie. Každý raz mi povie niečo iné a už ozaj neviem čo je pravda.”

Nic z toho nie je pravda. Je to snaha tvarit sa, ze to berie prvy raz. Aj ked to uziva dlhodobejsie.
Nema to pod kontrolou. Aj ked tebe i sebe nahovara, ze ked chce, tak skonci. To tvrdia vsetci zavislaci.

Netahaj to s nim ani nezavazne. Cim dlhsie s takym clovekom si, tym vacsi je jeho pocit, ze mas voci nemu zavazky. Aj ked spolu nezijete.
Tvoj odchod bude o to potom tazsi. Lebo uz to len tak triezvo nevezme. Naopak, moze sa snazit o pomstu a ublizenie ako trest za to, ze si porusila svoj “zavazok” voci nemu. Nepresvedcis ho, ze mu nie si nicim povinna. On to bude vidiet inak.

katkami123
5. okt 2023

Naše detstvo nás ovplyvňuje, celý náš život aj akých partnerov si vyberáme, preto ťa priťahujú tieto problémové typy. Pokým si radšej nenájdeš dobrého terapeuta a nevyriešiš si to budeš si vyberať iba samých problémových ľudí, lebo takích si tvoj mozog z detstva zafixoval ako tvoju konfortnú zónu a takí ťa priťahujú. Kde jedna by utekala, tam ty sa ho budeš držať na veky vekov. V podstate si vyberáš problémových životných partnerov po vzore tvojich rodičov, ako sa oni správali doma k tebe a k sebe navzájom. Ak nechceš skončiť podobne cely život podľa ich vzoru, zajdi za psychológom.

ivetz
5. okt 2023

Buď si veľmi mladá alebo veľmi jednoduchá!

cinky16
5. okt 2023

zniči ta, zavcasu sa rozijdite, nedopadne to dobre... pridu dlhy, bitky, obvinovacky...

katkami123
5. okt 2023

Tak dúfaj, keď si taká blbá, tu už fakt človek stráca všetky slová.
Ty si samú seba nevážiš, načo by si ťa vážil on? Ty si typicky príklad týraných žien do budúcna. Nevidí na pravo, nevidí na ľavo, čo jej realne ľudia hovoria, stále si pôjde to svoje, prečo sa toho toxického chlapa držať. Tak sa ho drž.
Ty si ten prípad, kde si žena myslí, že keď bude dobrá ako anjel a dá do vzťahu 200%, tak zmení chlapa. Trt makový. Oporu v rodičoch nemáš, keby sa stalo tehotenstvo, nemáš ju ani v samotnom chlapovi. Ideš strašne zachraňovať, pritom teba by kto zachránil ? Ako ti on povedal 99% ľudí by toto netolerovalo, ale on našiel tú blbú to 1%. Tak sa aj rozdaj, on sa z teba jedine realne bude smiať aká si blbá a ľahko manipulovateľná a koľko veľa znesieš.

Takých socka párov ako ste vy je v rôznych pochybných štvrtiach milióny. Budete sa tam žrať medzi sebou kvôli vyfabulovanym neverám a debilinám, ale že chlap fetuje alebo je alkoholik, to je v poriadku. No dvaja blázni sa našli. Iná by ho nechcela, to je pravda, našiel si mentálne rovnocennú.

lucimichi
5. okt 2023

@katkami123 škoda písať.. komu niet rady, tomu niet pomoci!

klarusyk
5. okt 2023

prepac, ale si fakt naivna a on zjavne velmi dobre vie, ako ta opantat, ked mu to po tom vsetko este veris a si schopna ho este aj obhajovat. cokolvek by sme ti povedali a poradili, aj tak si myslim, ze by si si sla len svoje

autor
5. okt 2023

@klarusyk ja netvrdím, že ho beriem už ako môjho partnera, chcela som byť pri ňom už iba ako kamaratka, ale to on nepotrebuje. Tak či tak sa rozideme. Ja s ním do vzťahu určite nejdem.

dadis
5. okt 2023

Ano, rozid sa s nim. Aj keby bola pravda to o tom skusani (comu ja osobne neverim), chces byt s niekym, co si nevazi seba a teba a skusa drogy? Ze chcel chemsex? A ty si mu bola pri tom matrac? Teba sa pytal, ci si to uzivas tak ako ty? Jemu laska k tebe nestaci, ze ta vyuzil ako objekt na skusanie chemsexu? Nie, on lasku k tebe neciti, paci sa mu, ze ty ju k nemu citis a vyuziva ta. Rychlo sa ho zbav, on ta skutocne nelubi, ak by ta lubil, nikdy by ti toto nespravil, ze sa odpali a dopusti aby si to videla (nieto s nim este mala sex)..Dalsia vec je zdravotne ohrozenie - infekcna zltacka je to najmenej, cim ta moze intravenozny uzivstel drog nakazit - urych´ene navstiv lekara - nech ti vysetri krv na vsetko, cim ta mohol takyto nezodpovedny typek nakazit..Ale urcite ho blokni, nedaj sa ukecat k navratu (urcite ta bude presviedcat, ako velmi ta lubi a zalezi mu na tebe), never mu a blokni ho vsade.