icon

Zistila som, že priateľ užíval tvrdú drogu

3. okt 2023

Len tak zo zaujímavosti, zakladam tému. Našla som priateľovi, že týždeň užíval tvrdú drogu. Tvrdil mi, že to nikdy predtým nebral. No aj predtým som našla raz, vtedy mi povedal že to len skúšal, že mu to kamarát nechal doma a že chcel to len skúsiť. No dosť mám problém veriť, že niekto, kto nedroguje, potiahne naraz týždeň bez prestávky, v štýle, že keď to z neho vyprchavalo, hneď si dal ďalšiu dávku... počas toho týždňa, som na vôbec nevedela čo sa deje, že niečo berie, len mi začal písať škaredé správy, vôbec som ho nespoznávala. A nechcela som sa s ním stretnúť jeden večer, bola som sklamaná z toho čo mi napísal/urobil. A on ma obvinil ešte aj z nevery? Za to, že som bola smutná, že som nemala náladu jeden večer ho vidieť ale byť sama. No čo by ste na to povedali? Verili by ste niekomu, že týždeň je na drogách, ale jeho sa to netýka? Dobre uverila som, dala šancu. A on mi vyčíta stále tu "neveru", že on mi neverí. 🤦 Jeho hlava si vymyslela úplne bludy a ja som z nich obvinená. Asi je to aj zbytočné písať sem, iba tak sa nad tým zamýšľam, že keď mi to vyčíta, že koľko žien by mu toto odpustilo a tvárili sa že sa to nikdy nestalo? Na mňa je to už moc.

Strana
z3
mircalla
5. okt 2023

@katkami123 Presne tak
@autor Kamaratka? Si snad masochistka? Preco? Naco?

dadis
5. okt 2023

Pisem ako debil, taka som vytocena. Ak by si bola moja dcera a svoje city by si venovala takejto luze, tak by som ho snad isla vlastnorucne vyfackat a nohy ruky mu dolamat :(

autor
5. okt 2023

@dadis on si nič nepichal, užil to v nápoji.

autor
5. okt 2023

Máte asi pravdu, že to nemá zmysel, aj keď je to určite bolestivé s niekým stráviť rok a zistiť, že to bolo vlastne zbytočné. Je mi ho ľúto, správal sa ku mne veľmi pekne. Mala som za to, že je to správny chalan a dufala som, že drogy iba skúsil a neužíva pravidelne. No už naozaj neviem kde je pravda a vlastne je to jedno. Nepáči sa mi ani že skúšal, ani že mňa testoval.

katkami123
5. okt 2023

Dievca ty si úplne mimo. Zalubena si do takého nímanda až po uši a raz tu tvrdíš, ze to ideš brat nezáväzne, potom zase, ze budeš akože jeho kamoška, jednoducho urobíš akýkoľvek zúfalý krok, len aby si s ním bola naďalej v kontakte. Načo??? Úprimne, ja to do budúcna s tvojimi vzťahmi a takýmto tvojim myslením ani ružovo nevidím. Ty sa nalepíš na prvú socku a za vrcholný prejav lásky budeš považovať nejaké výlevy o nevere - lebo však na teba žiarli (a možno nie, len ho baví ťa deptať a potom pocuvat aký je pre teba jediný a iného nechceš) tak ťa musí ľúbiť a nemáš ani šajnu o tom ako má vyzerať normálny zdravý vzťah dvoch rovnocenných ľudí, ktorí sa skutočne milujú. Slúzis mu ako madrac na chemsex, lebo ty samotná mu nestačíš a ty si s týmto všetkým úplne v pohode, žiadna sebaúcta, nič. Tebe imponuje hnusne spravanie, hádky, podozrievania z nevery a vzťahy ako na hojdačke - raz dobre, raz zle. Pokým si v sebe detstvo nevyriešiš, ani si nový vzťah nehladaj, lebo zas to len bude debil.

cocolinka
5. okt 2023

Z toho co pises je urcite pravidelny uzivatel, nie len prilezitostny, paranoja je prejav uz stredne tazkej zavislosti, hlavne sa nesnaz ho presviedcat o tom, ze si mu nebola neverna, tym ta paranoja bude viac a viac narastat, posli ho do prdele kym ti neznici zivot a psychiku

autor
5. okt 2023

@cocolinka máš s tým skúsenosti že to bude narastať? Lebo je pravda že si to moc nechce dať vyhovorit. Aj povedal, že mi verí a o pár dní zase, že neverí 🤦

katkami123
Autor odpoveď zmazal
katkami123
5. okt 2023

@cocolinka
Nad týmto dievčaťom už škoda drať klávesnicu. Za našich čias take možnosti ako seriózne diskusne fórum nebolo, tu jej to ľudia ešte aj povedia na 3 stranách a nič, prievan v hlave. Stále to svoje.

autor
5. okt 2023

@katkami123 ale veď sa ukľudni 😀 viem, že to myslíš dobre a ja tiez nie som hlúpa. Dávam si pozor a netvorim s ním už pár. Vlastne sme sa len spoznávali a tam to skončilo.

cocolinka
5. okt 2023

Ano mam s tym osobnu skusenost, bude sa to zhorsovat a pokial by sa stal zazrak a prestal s tym nadobro bude trvat minimalne rok kym sa da do normalu

autor
5. okt 2023

@cocolinka aj za predpokladu, že uveríme, že bol iba jeden pervitinovy týždeň?

cocolinka
5. okt 2023

Ano, aj za predpokladu, ze to bol iba tyzden, ale z toho co si pisala to tyzden nebol, ma toho za sebou viac

autor
5. okt 2023

@cocolinka no kedysi užíval marihuanu dlhoročne, ale myslela som, že so všetkým prestal a je čistý. A zrazu musím toto riešiť.

cocolinka
5. okt 2023

Urcite to nie je tvoja starost, pokial si nechce dat pomoct tak sa mozes aj rozkrajat

autor
5. okt 2023

@cocolinka však to mne je jasné. Že sám s tým musí bojovat a nezáleží na tom čo ja urobím.

cocolinka
5. okt 2023

To chcenie s tym nieco urobit musi prist od neho, akokolvek mu budes dohovarat a chciet pomoct obrati to proti trebe, radim ti aby si sa s nim rozisla a nedala sa zlomit slubmi

mircalla
5. okt 2023

Ty asi sama na dacom ficis. Pises, ze mala si za to, ze iba skusil tyzden. Potom napises, ze predtym dlhodobo uzival marihuanu. Nejako mam pocit, ze si si to cele vymyslela

dahra
5. okt 2023

brat mojej kamošky skúšal okolo 18tky marihuanu s kamošmi. Spustilo to uňho schizofreniu. Ako človek bol samotár, tichý a utiahnutý.Začal mať stavy, že počul, že ho domáci volajú menom a chodil za nimi, opýtať sa, čo chcú. Potom ich už počul, aj keď neboli doma. Potom videl postavy rôznych ľudí, čo chodili po záhrade u nich a nakoniec sa bál už aj ľudí na zastávke, lebo mal pocit, že všetci sú otočení tvárou k nemu a uprene naňho hľadia. A to za bežných dní, keď už po ničom nesiahal. Nakoniec bol v takom stave, že sa sám pýtal na psychiatriu.

autor
5. okt 2023

@mircalla tak ja som marihuanu nepokladala za taký problém, prišlo mi to ako, že je to na úrovni cigariet. Nevedela som, že aj to môže mať takéto účinky a že už aj to ho podstatným spôsobom nahlodalo.

autor
5. okt 2023

@dahra no toto je smutne, našťastie toto štádium on ešte nemá, ale keď sa nebude drogám vyhybat tak môže mať

mircalla
5. okt 2023

Nuz ano uzivanie marihuany dlhe roky skutocne nie je ziadny problem

evuska135
5. okt 2023

Zazila som, postupne agresivita, uplne prejav taky ze chcel mi ublizit, nevedel co robi, odisla som od neho a to sa zaprisahaval ze to nikdy do seba neda. Zacal mariskou skoncil na tvrdych

sanj
24. dec 2024

Ahoj prepač že vam pišem ale ja mám taký podobný problém ide o to že žila som ešte pred 5 dňami z mužom krásny život máme 3 malé detičky a muž čelí tižden bral pervitín hádala som sa snim za to že sa mi to nepáči sľúbil že us nigdy viac ale znova a znova no prejdem k veci opustil ma stim ze je presvečeny že ho podvazdam že ma videl niegde gde som ani nebola vžy som bola doma s deťmi alebo snim rozišli sme sa lebo on tomu verí šiel k rodičom volala som snim pervitín uš neberie ale stále je v Tom že mi nadáva čim to je vie mi to prosím niegdo visvetlit vraťi sa k sebe ? Či mu to ostane tie bludy čo hovorí Ďakujem pekne

sabinaxd
24. dec 2024

@sanj väčšinou to prejde až po dlhšom čase keď tak napíš mi môžem ti porozprávať, mam skúsenosti s takým chlapom

Strana
z3