Život bez sexu
Ahojte,mam novy nick,rada by som pocula aj ine nazory,ktore su nestranne. Sme 4,5roka manzelia,brali sme sa po 2 rocnej znamosti,mali sme vztah na dialku a uzasny intimny zivot. Vsetko sa zmenilo,ked sme zacali spolu zit,ked sa partner vratil na SVk. Zacal sa akosi vyhybat sexu,ale tuzili sme po babatku,na zaklade ovu testu sa nam to aj na prvy sup podarilo. No a odvtedy akoby utal. Myslela som,aj sa na to vyhovaral,ze som tehu,ze ublizi babatku...ale nedalo mi to,poslala som ho na vysetrenia a zistili mu vysoky prolaktin,a hlavny priznak je znizeny sex.apetit. Robila som vselico mozne,ale k sexu som ho nedonutila. Dokonca ani na svadobnej ceste 2 tyzdne pri mori ani tuk. Po narodeni maleho sa to nezlepsilo,opatovna kontrola a prolaktin v norme,tak uz sa nemal ani na co vyhovorit. Za rok po porode sme mali sex 1x, a teraz naposledy pred takmer 2rokmi,ked sme splodili druhe dieta,podotykam vylucne mechanicky,ovu test,sex iba vtedy. Aj som mu pohrozila ze si najdem milenca,a ze vraj sa vtedy mozem pobalit a ist za nim. Uz mi to udiera na mozog a on sa tvari ze pohodicka...Ruca sa nam manzelstvo,nehovorim ze sex je to najdolezitesie,ale u nas nie je ziaden kontakt,dotyky,pusa...Zije niekto vo vzathu bez sexu? Ja nikoho takeho nepoznam,neviem s kym sa mam poradit. a sme objednani do manz.poradne.
@bielytesak no jasné. Že basta a keď sa mu postaví, čo sa tam stáva sa nechá len tak vychladnúť nie?
@sono2 dôvera ti moja zlatá nič nehovorí??? nemá a nemal dôvod klamať mi 😀 😀 mne by vôbec nevadilo keby predo mnou spal aj s neviem akým počtom žien, takže tak 😉 😉
no neviem ako ty, ale ja sa aj teraz snažím vyzerať pred priateľom stále dobre 🙂 🙂 (aj keď momentálne je to o dosť komplikovanejšie)... takisto moja sestra má 17 - ročný vzťah a tiež chce vyzerať pred mužom dobre... tak isto aj kamarátky 🙂 🙂 takže tak 🙂 🙂
@chiaramonika ale áno nech ten počítač pozrie. Už vidím ten úprimný rozhovor, keď jej nechce šesť rokov dať
6 rokov bez sexu. To nie je podľa mna zdravé. Niečo v tom bude. Mozno aj dlhodobá milenka. Alebo nemáš sestru ? Co ak spava so sestrou. Ja naozaj neviem.
@chiaramonika
ano, aj ked bolo medzi nami všetko v poriadku, tak skoro 3 týždne nič....fakt nechapem. a mna ide tiež z toho.......
a to s tym že ťa pošle spať, to ako by som čitala seba. tiež mi povie, nechces si isť lahnúť ku malému???
no tak to je najväčší gol, a potom ma prejde chuť na všetko. si poviem v duchu choď do riti a zase nasrata sa snažím zaspať....
a keď som sa ho raz pýtala, že či mu to nechýba, tak povedal že hej, a keď sme náhodou mali sex raz za mesiac tak po prvom čísle povedal že ráno pokračujeme, zalahol ako mŕtvola a samozrejme žiadne pokračovanie ráno nebolo.....a tak stále dokola 😒
@doubleblue naozaj by si to mala čo najskôr riešiť 😔 😔 začať rozhovorom a odtiaľ sa odpichneš ďalej... (poradňa, sexuológ, hormonálny profil-aj keď osobne si myslím, že tam problém nebude 😔 😔 )
nenechávaj to len tak, lebo nakoniec sa skončí aj to málo vo vzťahu čo máte 😔 😔
Ja mám podobný životný osud. Muž je zaťažený na domáce práce, ktoré robila jeho mama a ja keď ich nerobím som zlá. Zadúda pritom, že jeho mama sedela doma školu mal od domu 500m a na krúžky nechodil. Ja vstávam o 5,30, vozím deti do školy a škôlky 30 km, potom idem do práce poobede deti pozbieram doveziem na krúžky, nakúpim pozbieram z krúžkov a domov prichádzam o 19,30, nachystám večeru, desiatu , okúpem a uložím syna, dcéra už to vie aj sama. A muž sedí pri PC a kritizuje ako som nevyložila umývačku a on nemal nožík. Pričom on sedí celé dni doma a pracuje z domu. Sex to nie je dôležité, ako by sa so mnou mohol milovať, keď som krivo zaparkovala a ešte som ani neutrela linku. Ak to nie je auto, kuchyňa, tak zasa spievam inak ako v rádiu, je to "hňup".
@katarina1973 to s tím zaparkovaním mi pripomenulo môjho bývalého manžela 😔 😔 tiež bolo 1000 vecí, pre ktoré nemohol mať so mnou sex.... 😔 😔
@afrika ako to že či ťa mal vo vaku ? Á le, veď sme baby kecáme. Ja len že ako to vieš, keď si tam nebola. A že vyzerať pekne, ja som nemyslela že muž nerieši keď si naňho padne prasnica na nejakého krásavca ale nejaký nedostatok. A ja by som tiež mohla povedať že sa do mňa navážaš ja niesom žiada špata a udržujem mrak predovsetkym hlavne kvôli sebe. A počítač máme spoločný takže neviem, prečo by som sa do histórie nemohla pozrieť. A aj keby bol jeho a čo ja veci riešim hneď. S manželom tajnosti nemáme. A sa nehnevaj sa 🙂 idú vianoce
@doubleblue a miluje ťa? Na čo jeamzelstvo ked sa ťa muž ani nechyti buď sa zmení alebo rozvod by som mu povedala....
@dominika318 mame to uplne rovnaké. Ja uz tiez neviem co mam robit. Uz Som si aj nahovarala ze mozno riešim sprostosti ved je to len sex ale na druhej strane ved to nie je sprostosť. To akoby ma uz nelubil a nechcel so mnou byt a čaká len kým sa zbalim. Fakt neviem.
Nemôže byť, že sa bojí tehotenstva? Muži potom cítia väčšiu zodpovednosť ako uživiť rodinu. Niekomu aj prekáža malé dieťa aj keď spí, aby sa nezobudilo. Aj u nás to tak bolo občas.
@chiaramonika a vy ste kolko spolu? mate dieta???
ja tiež fakt neviem, on sa nerád rozpráva o problemoch, viem že má vela roboty a aby som ho este zatazovala "hovadinami" tak by sa len nastval a odisiel....potom to len ja dusim v sebe, a ked jeden z nas vybuchne tak to su len same hadky a prechádza chut na sex.... neviem kde je ten prvotny dovod.....
ale viem ako sa citiš lebo ja to prežívam dosť intezívne a na nič iné nemyslim ....
No praveze my sme spolu vyše dvoch rokov len a mame dcérku spolu. Tiez sa nerád rozpráva o problémoch. Medzi nami bol sex vzdy super. Len posledných asi 6 mesiacov to je hrozne. A viem ze nikoho nemá. Tak kde je chyba ?
Kde je tu ten chlap? By nám tu mohol trochu svetla vniesť
@chiaramonika presne ako u nas... ja to ale asi skusim sa s nim niako opatrne porozpravat lebo takto to uz dalej nevydrzim.... uvidim co povie a ty by si to mohla tiez vyskusat.
ale nemyslim si ze sme pripad pre sexuologa alebo poradnu. neviem si predstavit riesit take intimnosti s cudzim clovekom a moj muz uz vobec nie...
No nemam nikoho,ani nemal...teraz to uz neriesime...spociatku som sa zatal,potom zens.problemy,vytka od svokry,ze to asi kvoli mne.,tak sa zatal este viac...komplikovane
@sono2 tu som🙂snazim sa pisat objejtivne...nejak chĺapi ani na pive domaci sex nepreberaju🙂neviem.l
@bielytesak no to viem aj od môjho. Ale myslím na teba osobne ako muž. Keď si odmyslíš, že vysielač občas nefunguje. Riešia chlapi nejaké to neperfektne brucho v posteli?
@dominika318 no treba sa o takých veciach baviť. Inac nám vzťahy stroskotaju. A to nechces ani ty ani ja.
Sme tu taká sexuálna komunita 😀 😀
Ale zakladateľa to fakt nemá ľahké, sa tu smejem, ale neviem, čo by som úplne v jej pripade robila.

@adri266 ja som nepovedala nech sa ho narovinu opýta ci ma inú ale nech sa s ním skúsi normalne porozprávať co sa deje a nech mu nesnori pocitac a to je rozdiel!!treba lepsie citat ;)))))))