icon

Život manželiek vojakov: Ako zvládnuť tréningovú vzdialenosť?

23. sep 2024

Dievčatá/ ženy čo máte mužov vojakov ako zvládate to ,keď je na vycviku a sú na izbe na ubytovni 20 ľudí? Resp, mám tu nejaké vojačky, ktoré by mi to vedeli objasniť? Nepotrebujem tu morálky i vernosti, mám len zlú skúsenosť s vojakom a chcela by som vedieť pri Tom druhom, že ako to prebieha. ďakujem a pekný večer

Strana
z2
evka52
24. sep 2024

@h2 nie že nechcela, chcela, len som mala obavy 🙂 ale nechcela som ho kvôli tomu nechať to nie. Je pravda že podviesť môže hocikto hocikde, ale keď váš partner je často v situácii, kde je to pokušenie väčšie a je aj príležitosť (hotelové izby, ďaleko,..) tak jasné, že partnerka sa častejšie obáva a nie je to ľahké.

h2
24. sep 2024

@evka52 Píšeš, ako keby lekári nič iné nerobili, len po sympóziách chodili. Pritom sú povolania, kde sa cestuje oveľa viac. Že niekto považuje za rizikové práve toto povolanie, by mi teda nenapadlo.

janickacrazy
24. sep 2024

@h2 náhodou u nás v nemocnici poznám niekoľko lekárov, ktorí veru túto obavu potvrdzujú, veľa mladých sestričiek vyslovene "ide" po lekárovi

vilma7
25. sep 2024

Je to o človeku a nie o povolaní.

lenka.25
25. sep 2024

U nás v práci , keď mame napríklad teambuilding , tak ten vyzera ako krby vypustili opice, ktoré majú ruju , A to nehovorím len o chlapcoch , ale aj o ženách . A nie , nie sme v armáde . Čiže povolanie s týmto nič nemá

Strana
z2