icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

bipsy
11. sep 2013

@katy31 velmi trefny prispevok....

A dievcata... Takto rozmyslaju milenky zenacov... Zaujimaju ich len a len ich vlastne potreby a nakoniec vas presvedcia, ze to ich tyrali tie hnusne manzelky, co su vlastne putky a sliepky prvej triedy a ze vlastne su nakoniec stastne, ze ten blb ostal s tou naivnou manzelkou a ony uz konecne ziju svoj stastny zivot bez neho.... Som sa zase raz pobavila a asi skocim na ten pokec, kam sice chodia len zenaci a byvale milenky....

maminuska
11. sep 2013

@ella555 každá jedna žena ktorá je opakovane podvádzaná a nie je vo volnom vztahu žije už v strachu.
Žena ktorá príde na neveru a chce s mužom zostať si musí stanoviť pravidlá a aj dôsledky porušenia ale vy tu celý čas píšete o tom ako byt milá , super a ja neviem čo ešte. Ak chceš s mužom ostat , neveru treba uzavrieť a nevrtat sa a začať znova mužovi veriť - lenže to sa často nedeje.
Muž ktorý vás chce podvádzať vás podvádzat bude aj naďalej a môžete sa aj na hlavu postaviť. Muž ktorý si je vedomí následkov ktoré môžu príst ak znova do toho spadne a chce s vami ostať sa sakra posnaží aby to tak nebolo . On bude vyvíjať snahu to dať do poriadku a vy to máte adekvátne prijímať.
Celý čas píšem len o tom .
Ale ak chcete trpieť opakovanú neveru a pritom sa usmievať a byť milá a dúfať že sa umúdri , dúfate raz , druhý raz , tretí raz , ste milé , upravené , dokonalé , všetko je tip top a stále zisťujete že ste znova znova podvádzané a napriek tomu v tom vzťahu zostávate, tak jediný kto zle skončí ste vy.

katy31
11. sep 2013

@bipsy tak sa dobre bav... 🙂 nech Ti to dlho vydrží... a bacha, aby si tam nestretla toho vlastného... 😉

ella555
11. sep 2013

@maminuska Ale v tejto diskusii nejde o opakovane nevery(aspon ziadna, kt. to tu riesila o tom nepisala), ano je rozdiel, ked chlap opakovanie podvadza.

bipsy
11. sep 2013

@katy31 dakujem za trapne zelanie 😀

jetopravda
11. sep 2013

@katy31 a ty si vedela, keď si si s ním začala, že je ženatý? Čo ťa viedlo k tomu, aby si s ním bola? Láska? Bohatstvo, čo? Keď sa môžem spýtať, koľko si mala rokov, keď si ho spoznala? Veriť ženatému môže neskúsené dievča, ale nie žena...on si zjavne aj z teba robil dobrý deň, vyprdol sa na vás, keď sa mal o vás starať...ani teba nechcel...v tomto vzťahu nevyhral nikto...

maminuska
11. sep 2013

@ella555 ale vieš mňa fascinovali príspevky kde si radíte čo ako najlepšie urobiť , ako byť milá , chápavá ako vytvoriť domov kde by sa chlap rád vracal , stále len ten chlap .... len on je N 1 a tak som sa pýtala kde ste v tom preboha vy , podvádzané manželky ? Prečo nebyť upravená pre seba , prečo sa nezačať vzdelávať pre seba a množstvo iných vecí a nie preto aby ma chlap neopustil alebo znova nepodvádzal.
Ja som povedala svojmu mužovi jasne , že toto ti odpúštam ,máš deň na to aby si mi napísal do emailu čo ti vadilo v našej rodine a potom sa viac o tom nechcem baviť. Ak sa to zopakuje ešte raz , tak si veci prídi len pobaliť a odsťahuj sa .
Už sú to 4 roky , s kolegyňou naďalej pracuje , ja s ňou dokonca pracujem . K tejto veci sme sa už nikdy nevrátili , nekontrolujem ho a myslím že si žijeme pekný život, sme si ďaleko viac bližší .
A vieš čo je paradox , že mi do emailu napísal že mu nevadilo nič a bol spokojný, len že proste niečo nové.

katy31
11. sep 2013

@bipsy 😀 ako požičaj, tak vráť.. vieš, takto rozmýšľa väčšina podvádzaných manželiek, že za všetkým je milenka, ona je tá zlá, bezcitná, sebecká mrcha, čo im ukradla manžela... Nepozrú sa do vlastnej polievky a na svojho manžela ako na vinníka a preto aj odpúšťajú týmto chumajom nevery... a chlap s tým ako naloží, zas pri príležitosti si povie, prešlo to raz, prejde aj druhý.. Len máloktorý chlap, ktorý ešte svoju ženu ľúbi sa zdoháda a prestane... Chlap ktorý naozaj ľúbi, žene neublíži.... a ak, tak len jeden, jediný krát....

ella555
11. sep 2013

@maminuska A k tomu byt mila, uz tu myslim vysvetlovali, ze ci mame byt stale nahnevane, odute, nekomunikovat, neprat, nevarit, tak to sa asi tazko vratime do normalu. Je normalne aby boli partneri k sebe mily. Aj to tu uz odznelo, ze aj manzelia sa snazia. Samozrejme, ze zena nedokaze byt mila hned, ale ked prejde faza hnevu, tak treba normalne zacat fungovat, aby bola v rodine normalna atmosfera a nie dusno a neustale nadavanie na neverneho manzela.

katy31
11. sep 2013

@jetopravda zamilovala som sa... bohatý nebol... dokonca som im finančne občas pomohla ja zo svojho, keď im nevychádzalo.. požičala som mu... mala som 30, ako som písala, riešila som nesmierne veľa ťažkých životných situácií... a on do toho prišiel ako opora, priateľ, kamarát...

katy31
11. sep 2013

Dobrú noc baby... ďakujem každej za názor... škoda len tej kopy prádla, čo som dnes chcela ožehliť... tak pekné sny... 🙂

ella555
11. sep 2013

@maminuska Nuz ja by som sa toho bala, ze nic mu nevadilo a bol spokojny.

maminuska
11. sep 2013

@ella555 ale nie oduté , ani nahnevané .... kdeže to som ja nerobila, to je absolutne k ničomu . To nijak situácii nepomôže.
Ale ani som neprešla do celodenného vyškierania sa , miloty , robila som tak ako som sa v tom okamihu cítila. Ďalej som manželovi prala , žehlila, spávala som s ním , všetko pokračovalao jednoducho ďalej . Ten kto sa snažil bol predovšetkým môj muž. Ja som to len prijímala.

bipsy
11. sep 2013

@katy31 ale, ale... Zeny maju tie najroznejsie dovody a motivy, preco svojim muzom neveru odpustaju.

jetopravda
11. sep 2013

@maminuska Ja ta obdivujem, že dokážeš s nimi pracovať...ja by som to nedokázala 😉 To máš pravdu, že starať sa o seba, vzdelávať sa má každý pre seba....ale som aj toho názoru, že keď muž podvádza ženu, tak ju asi nemal až tak rád 😠

maminuska
11. sep 2013

@ella555 vidíš a ja sa toho nebojím , jednoducho to neriešim . Ak to spraví znova , vie že cesta ku mne už nie je . Pozná ma , so mnou sa kývať nedá . Za 4 roky som si dobudovala svoj status a stala som sa plne nezávislou na ňom , to som v podstate nikdy nebola.

maminuska
11. sep 2013

@jetopravda možné to je , ale nás to naopak upevnilo.

maminuska
11. sep 2013

@ella555 opravujem
to som v podstate vždy bola nezávislá.

ella555
11. sep 2013

@maminuska Neviem ci strach je ta spravna motivacia pred neverou, skor vsadzam na lasku. Ale inak ta nezavislost je spravne rozhodnutie.

maminuska
11. sep 2013

@ella555 nie strach , ale uvedomenie si dôsledkov. Ak podvádzajúci si nie je vedomí dôsledkov , tak chybu opakuje znova a znova. Prvý krát ten dôsledok nemusí domysliet a ak sa žena rozhodne že mu udelí reparát a on ho urobí , tak je nefér to vyťahovať ako zlyhanie z minulosti . Proste uzavriet bez nejakých väčších kecov a vrtania sa v tom . Ak je ale taký blb že sa nepoučí , no tak si nesie aj následky.

natali1165
12. sep 2013

@katy31 Ahoj. Neviem, či si ma zachytila, no aj ja mam podobnu situaciu ako ty. Dcerku so zenatym muzom. Sú to len dva týždne ako sme "sa rozišli". Jeho zena ale o ničom nevie a on o dcerku zaujem nema. Dnes pisal sms.. ci už chodí 😠 Ale to, že mala minulý týžden narodeniny.. to nič. Ale budiš. Jeho ženu ani nelutujem, ani sa jej nevysmievam... život musí mat aj ona pri nom tazky, no podla mna ho aj napriek neverám velmi lubi... Ani ty nehodnot aký ma ona zivot, aka je podla Teba naivna.. Podla mna ho lubi .... A aj ty si sa zamilovala a vedela si, ze by si nemala... Ja mám pocit, že sa len takto uspokojuješ, ale vo vnutri to citis inak. Neviem, nechcem Ťa ani urazit. Lebo na jednej strane pises, ze ho lubis, na druhej aky je taky a taky...

natali1165
12. sep 2013

@katy31 Mna čo z toho všetkého najviac mrzi, je moja mala...Je to tak krasne dievcatko, vdacne, mile, dobre, sikovne. *On ma dvoch synov.. Vzdy hovoril ako chce dcérku.. Má ju, a pre svoje pohodlie ju nechce. A som vo faze kedy ma to strasne boli len co sa na nu kuknem. Kedže sa na neho aj velmi podoba..

katy31
12. sep 2013

@natali1165 ahoj, veľmi dobre Ti rozumiem, práve kvôli synovi mu nezatvorím dvere pred nosom... mám podobné pocity ako ty.. a práve preto som k nemu ešte ako tak zhovievavá, keď sem príde.. U nás je to ale tak, že k nám príde nie kvôli malému, ale kvôli mne. A buď rada, že jeho žena netuší, že máte spolu dieťa... neviem, ale ono by to skomplikovalo situáciu ešte viac... A možno to bude znieť hrozne, ale ja si stojím za svojimi vyjadreniami. Ja som mala od tejto osoby peklo, keď sa to celé prevalilo. Bola som tehotná a táto osoba ma tu chodila ničiť, svojimi vyhrážkami, psychickými nátlakmi, nie je to zrovna prototyp skvelej ženy... Iste, bola zúfalá, sklamaná a snažila si zachrániť vlastné manželstvo, ale išla už pod ľudskú úroveň, aj ona a on.. Skončilo to smrťou môjho prvého syna. Tak sa mi prosím nečudujte, som tohto názoru a svoj život napriek všetkým argumentom nezmením, je to tak a hotovo... Keď nám zomrelo prvé dieťa, bola som na dne a nech mi Pán Boh odpustí, cítim za túto smrť hnev aj na nich... utopili by ma vtedy všetci v lyžičke vody.... Ja viem, že ho ľúbi, ale to, ak Ti človek neustále ubližuje, časom otupí aj tú najväčšiu lásku. Ja ho ľúbim, vo svojom synovi, tiež je mu veľmi podobný. Za tento vzťah som zaplatila veľmi krutú daň, ale dnes som tu, mám svojho úžasného a zdravého syna a je mi fakt úplne jedno, či sa tam od nedôvery a klamstiev požerú, alebo sa budú milovať navždy... To už nie je môj problém.. je to ich život... A ak Ti môžem poradiť, čas Ti pomôže preniesť sa aj nad tým, že tento muž kašle na Tvoje dieťa.. moja skúsenosť je taká, že keď vidím, koľko lásky mu dajú cudzí ľudia, moji priatelia, náhodní ľudia v obchode, rodina, známi.. tak si poviem, že ten človek stráca veľmi veľa, ak nevidí svoje dieťa vyrastať... Otec totiž nie je ten, čo dieťa splodí, ale ten, čo ho ľúbi a vychová... ja som svojim deťom aj otcom, aj mamou... Kedže sme dodnes v kontakte viem, že ju neustále klame, oblbuje, neustále mi dáva návrhy na sex, na tajný vzťah ako pred tým a k tomu všetkému chodí na sexzoznamky.. tak nie je naivná, keď si toto všetko nechá? A veľmi dobre o tom vie?

katy31
12. sep 2013

@natali1165 ja sa nikomu nevysmievam, ani nie som zatrpknutá... možno z tých slov cítiť hnev, to môže byť... ten v sebe stále mám, ale nesúvisí s ohrdnutou milenkou... súvisi so smrťou môjho syna, je to bolesť,žiaľ, hnev, láska a všetko dokopy... len vyslovujem svoj názor, že radšej by som bola sama, ako v neustálych klamstvách, pretvárkach, mileneckých aférach a preto som dnes rada, že ostal tam, kde je... Máš to ešte čerstvé, uvidíš, za pár mesiacov a rokov sa na to pozrieš triezvejšie.. aj keď bolesť matky, že jej dieťa nemá otca tu niekde v hĺbke bude vždy.. Ale možno stretneš muža, ktorý Vás bude ľúbiť obe a vynahradí Tvojej dcére otca, ktorého nemá... držím palce... Láska by nemala byť dôvodom, že sa necháš neustále ponižovať...

adri266
12. sep 2013

@katy31 Samozrejme, že akékoľvek intímnosti medzi nami nie sú, pretože ja narozdiel od jeho pani hrdosť mám,

A ako si splodila to dieta??? 😕 😕 😕

katy31
12. sep 2013

@adri266 Intímnosti medzi nami prestali, keď definitívne prehlásil, že ostáva doma a že sa rozhodol pre život s ňou... To už bolo naše dieťa na svete a malo niekoľko mesiacov... .

adri266
12. sep 2013

@katy31 urobila som chybu, ale nie úmyselne.

Ako mozes *neumyselne* vliezt do postele so zenatym muzom a splodit s nim dieta??? 😨 😨 😨 Akoze nahodou si sa posmykla a sup, posmykol sa aj on? 😕

adri266
12. sep 2013

@katy31 nesúdim ju, poznám jej dôvody, prečo s ním ostáva, len ma udivuje, ako ďaleko dokáže spadnúť... a donekonečna mu prehliadať jeho klamstvá.....

ved si sa jej v predchadzajucom prispevku vysmievala a dokonca si jej zelala, ze si to zasluzi 😨 😨 😨

katy31
12. sep 2013

@adri266 bola som zamilovaná a verila som mu bezvýhradne... a nechytaj ma prosím za slovíčka..

katy31
12. sep 2013

@adri266 každý si je strojcom svojho života... ona si vybrala taký a tak si ho zaslúži... ale prečo donekončna riešite ju? zas tu niekde v pozadí zaostáva charakter, ktorý "zničil" život vlastne dvom ženám, dvom rodinám.... Všetky tu riešite len milenky a oklamané manželky... kde v háji Vám ostal pôvodca tohto všetkého zlého? Chudák manžel, treba mu odpustiť, navoňať sa, upraviť sa, byť milá a obetavá, alebo mu ukázať, kto je doma pánom... bez úcty, bez hanby... veď podľa toho, čo tu čítam, je najväčšou obeťou chudáčik nemravný manžel... nie je toto smiešne?