Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
Tak ja este za mlaaaadi bez dietata a partnera som mala vztah,boli to pre mna tie najkrajsie chvile.ake som kedy prezivala aj ked sme boli od seba vzdialeny niekolko km denne telefonaty,sms,skype atd...Ked sa dotycny dostal na slovensko uz na stalo sme boli spolu kazdy den a ked nie tak sme boli stale spolu v tel.kontakteJa som bola slobodna ziadne zavazky som nemala a po par mesiacoch stravenych spolu sme raz tak sedeli v aute nemohli sme sa dako rozlucit a zhodou okolnosti isla domov moja sestra s prechadzky a v kociku mala neterku a v tom on zahlasil,jej ved tam malla je skoro tak vrlka ako moj syn....Ja som v tom momrnte nevedela ako sa mam zatvarit nakolko mi stale tvrdil,ze je slobodny a on bol zenaty doma rocneho syna a druhe na ceste....tak chlapovi nerobi problem podvadzat a neveru zatajit a ked sa nato pride kazdy jeden sa nad tym co robi len zasmeje ......Ja osobne by som uz takemu sancu nedala ....
@16eliza
ahojkaj
no ja so bola ta co chcela rozvod...zatial k nemu neprislo a tiez ked som prestala riesit jeho so susedkou a bola som odmerana a chladna on bol ten co vsade vyvesoval manzelske fotky. On vie ze ja mu na 100% neverim ake musi to brat bo je to dan za neveru. A ak ochladne on vie ze ak mu das teraz druhu sancu tak to dalsie ochladenie by bolo definityvne. A ak by henten milenec nieco povie tak on ti nepovie nic kyslim si ze to bude brat ze ste 1:1
@miminka1986 , este pred tyzdnom spaval s inou a vyznaval jej lasku a ked nahodou spaval doma, tak spal vo vedlajsej izbe. Vcera po prvykrat si z nicoho nic vecer lahol ku mne do postele. Citala som si a cakala nejake vysvetlenie celej tej polrocnej avantury..aspon, ze povie BUUUU... a vysledok NULA. Nepovedal nic, vobec nic. Tak som bola ticho a cakam, kedy z neho nieco na vysvetlenie vylezie. Nevydrzal to napatie a , tak sa vyhovovril na alergiu, ze nemoze dychat a ze by ma celu noc budil, tak zas spal vedla. A ja stale na to nic, ja som stale zdrzanliva, ako ked chodil este za tou frajlou.
Ja vlastne neviem ako sa mam k nemu spravat. Okolo krku sa mu hadzat nebudem, a bojim sa , ze uz nikdy ani ked si vsetko vyrozpravame.... mam divny pocit...ale kvoli dietatu , aby vyrastalo v kompletnej rodine asi nad rozchodom uvazovat nebudem..ale priznavam, nebudem sa branit zamilovaniu sa ..a viem , ze mu neslubim vernost. Cosi z nasej lasky zmizlo, co tam neviem vratit.
Ahoj, mám vlastnú skúsenosť je to veľmi na dlho sa rozpisovať,,,ale som šťastná že už som rozvedena,,,,
Drži palce
@16eliza mne to trvalo pol roka kym som s nim zacala normalne komunikovst a spavat. Mas jedno dieta tak keby od neho odides nas vacsiu sancu zacat novy plnohodnotny vztah ako napr ja. Kto si uz len narazi holku s dvomi detmi a isto by chcel aj svoje a ja uz isto nechcem dieta.
To najdolezitejsie musis spravit ty vo svojej hlave. Bud mu ako tak odpustis a budete spolu alebo mu povies nahlas ROZVOD.
On asi cakal ze zacnes ty rozhovor. Oni chlapi maju svoju blbu logiku a hrdost
drzkaj sa.
ahojte. Nechcem zakladat novu temu, ale ja som tiez podvedena, len trosku inym (nazvala by som to bezkontaktnym) sposobom. Este ked som bola tehu, nasla som v PC ze manzel navstevuje sexchat, pochytili sme sa koli tomu, a potom som to nechala tak. 2 tyzdne po porode som vsak uplnou nahodou nasla, ze dokonca pocas mojho porodu si on s nejakou cudzou zenskou pisal prasaciny a tu komunikaciu zakoncil vetou, ze musi odviezt sesternicu do porodnice. Ako vyhovorky pouzil nedostatok sexu pocas tehotenstva a po porode. To je akoze ospravedlnenie, ked uprednostnil nejaku cudziu nadrzanu zensku pred svojou manzelkou, ktora ho v tej chvili velmi potrebovala. Od vtedy som to neriesila. Az do teraz. Pozical mi svoj telefon, neviem s nim robit, tak sa mi tam nejakym sposom otvorila jeho mailova komunikacia s nejakou zenou. .... ahoj laska.... chybas mi..... tvoje pusinky su najkrajsie a najlepsie.... dokonca sa dozadoval kontaktu aby ju mohol navstivit. Z toho usudzujem, ze jeho nevera je asi zetial len pisomna. Som si ista, ze od neho sa nedockam ziadneho ospravedlnenia ani vysvetlenia, prejde to uplne arogantne len mlcanim. Tentokrat som mu neurobila ziaden vystup, len som mu vratila telefon s otvorenym mailom, aby vedel, ze uz viem....Ale pre mna toto bola uz posledna kvapka. Viac nechcem byt jeho zenou. Vobec netusim ako mam postupovat.
@mamka01 je mi to ľúto, ale z tohto čo píšeš, veľmi silno pochybujem o tom, že prišlo ,,len k písomnej nevere,, .
Daj si pár dní čas, rozdýchaj to a potom komunikuj, komunikuj, komunikuj, snaž sa byť kľudná a pokojná aj ked je to veeeľmi ťažké, nerob unáhlene kroky,
je mesiac a pol čo sa mi muž priznal a až dnes som schopná si priznat že mu dávam šancu.... ale bolí to nemsmierne, ale to vieš.. len nerob to čo by si mohla lutovat, daj si čas.
Ja som po nekonečných prebdených nociach prišla na to, že sa treba pozriet na veci aj z mužovej strany, ja chcem niečo výnimočné teraz napr. večeru, romantický vikend... ale on taký ,,romantik,, nie je, poslal mi včera nádhernú sms, takže treba pozriet aj na ten spôsob jeho a či ho chceme tú jeho podstatu zmenit, hladat jeho stranu v tom všetkom,
neriešim teraz jeho neveru, to sa nedá pre mna ospravedlnit ničím, ale hovorím o chlapoch čo to chcú napravit, možno tie naše nároky su vysoké, možno sa oni aj snažia, ale tá naša bolest nám nedovolí vidiet to a možno aj oni majú strach z odmietnutia, teda môj mi povedal že mal, lebo mu velmi záleží na tom, aby sme boli spolu, aby mal čas mi ukázat čo pre neho som, že si to uvedomil za tie 4 dni, kedy som mu nezavolala ako sa má, kedy nemohol príst domov, kedy som ho neobjala...., a zrazu ho za tou ,,jeho fuchtlou nič netahalo,, že dokázal mysliet iba na nás a ako to napravit, ale trvalo mu to další mesiac kým mi to dokázal povedat, lebo že chlapi sú neskutočne hrdí, tak skúste ak máte záujem, to vydržat, kým to zo seba dostane, neznamená že je tu teraz ,,idilka,, ale aspon sme sa niekam pohli, a ja som si uvedomila, že hladat chyby a šprtat sa v tom mi len ubližuje, aj ked tie myšlienky na nich dvoch sú velmi dotieravé a človek sa ich zbavuje len velmi tažko o to viac, že som doma na materskej...
@16eliza možno si sa mala otočit, on krok urobil prišiel k tebe, mala si mu aj ty naznačit že ta to potešilo, treba sa len rozhodnút, bud alebo a robit bud všetko preto aby už na tu druhú napomyslel, ked sa aj on snaží, alebo odíst, ale hrat sa na niečo, a čakat, on si čo mal mysliet? ,,nechce ma,, on má tiež strach, že ho nechceš... a podla tvojich riadkov si bola velmi štastná že prišiel, tak mu povedz, že si rada že prišiel, ked si lahne do obývačky či kde to spal, chod za ním a povedz, že si želáš, aby spal pri tebe, nemusíš mat s ním sex, ale vztah bez dotykov nie je možný, bude mu chýbat blízkost niekoho iného, toto nehovorím, aby si sa ponižovala, len narovinu mu povedz čo chceš a nehraj sa na netýkavku, aj ked velmi ublížil, možno o tom pánovi by som mu povedala sama, aby vás to nevrátilo spät, aby ste vyčistili stôl, chybu ste urobili obaja, ty si tiež nemusela byt s ním a bola aj ked ti bol lahostajný tak mu nemáš v podstate čo vyčítat, treba ist dalej s ním ak o neho stojíš, alebo bez neho, všetko je len o rohodnutí.
@sopkape no ja som taka naivna, ze verim a vlastne chcem verit tomu, ze to bolo len pisomne. Rozdychavala som to 2 roky, myslela som ze s tym prestal, ale asi nedokaze. Zostat kludna je naozaj tazke, obzvlast ked sa tvari akoby sa nic nestalo, absolutne mu nedochadza co sa deje. Komunikovat, to je u nas dost tazke slovo, on sa somnou nedokaze rozpravat ani o beznych veciach, nie este riesit nejaky problem. Snazila som sa naozaj dlho. Odpustila som, snazila sa zabudnut a on ublizil znovat, a takto stale dokola. Uz naozaj nevladzem stale len odpustat, ked s istotou viem, ze mi ublizi znova. Ked nevie co ma doma a nevie si to vazit, tak nech ostane bez toho, aby vedel co stratil, mozno az potom si uvedomi co spravil.
A dalsia vec je, ze my sme sa zoznamili podobnym sposobom v case ked bol este zenaty so svojou prvou zenou, to som ja vtedy ale netusila. A ked som sa to dozvedela hned som kontakt prerusila. Ale co, mlada, sprosta a hlavne zalubena, po roku som sa ozvala a ostali sme spolu. Az teraz si uvedomujem, ze ked to dokazal spravit vtedy jej, tak preco nie teraz mne.
@mamka01 ked vo svojich príspevkoch si velmi oporuješ, píšeš že chceš verit že to bolo len písanie a že si uvedomí čo stratil a urobil a na druhej strane píšeš, že už s ním nechceš byt...
preto som ti napísala, aby si si dala čas, ujasnila čo presne chceš, možno keby si zistila že to len písanie nebolo, lahšie by si sa rohodhla od neho odíst, ale ty si ho chceš stále vo svojich očiach obhájit, čo plne chápem, len mi príde zvláštne, ked písala aké sú jej bozky... asi mal realnu skusenost či nie?
neviem s takýmto tipom písania ja skusenosti nemám, takže možno sa to píše... len opakujem nerob nič čo by si lutovala, lebo s horucou hlavou sa tažko rozmýšla, ver mi...
@sopkape to je pravda, ze keby som vedela, ze sa aj stretava s niekym, tak by som bola definitivne rozhodnuta, ale to sa nikdy nedozviem.
Mala som moznost vidiet tie prispevky na sexchate, tak ano pise sa tam vsetko ako keby to bola skutocnost, tak preto...
Vzdy som chcela mat velku a kompletnu rodinu, preto sa mi tazko prijima takato skutocnost. A co chcem teraz? Ked nemam mat manzela, ktory si nechava podobne reci vylucne pre mna, tak potom radsej nechcem ziadneho. Nedokazem sa delit o manzela. A keby mi aj slubil, ze sa to viac krat nestane, tak by som mu neverila, uz nie.
Bojim sa, ze ked to neukoncim takto za horuca, tak ma to znova prejde, a ublizi mi rovnako znova a to uz nechcem.
@mamka01 a aj poznas jeho nick na tom chate? Mas pristup k jeho mobilu, aby si si precitala aj ostatnu postu? Pretoze mne sa tiez zda z toho mailu, ze pise o niecom, co sa uskutocnilo, nie o niecom, o com sniva...
A dalsia vec, v mnohom suhlasim s @sopkape , poriadne si premysli, co vlastne chces, ale rozumiem aj tomu, ze na jednej strane Ta zranil a na druhej ho nechces stratit...ta vecna nerozhodnost, vsak? Kym nemas priamy dokaz, stale dufas,ze to bolo LEN pisomne a ze to tak mozno nemyslel.
Ale, kedze to uz raz prezil s Tebou, je veeeeeeeeeelmi pravdepodobne, ze to spravil alebo spravi zase...ale to je len moja domienka....A on bol po tom roku, ked si sa mu znovu ozvala, rozvedeny? Alebo Ty si bola potom dovodom na rozvod?
@adri266 nick poznam, ale hesla nie, preto sa nedostanem ani k mailom ani na chat, s tym telefonom to bola len nahoda. Ale z toho co som si precitala v mailoch viem, ze s dotycnou komunikuje pod inym menom a celkovo klame o sebe.
Jaaaj, neskutocne ma teraz vytaca to jeho kludne a pohodove spravanie, ako keby sa naozaj vobec nic nestalo. Takto to potichu prehrmi a pokracujeme dalej, ci ako? Preto nemam cas na premyslanie.
Nie ani po roku nebol rozvedeny, vraj ju nevedel k tomu dokopat, ale ktovie kde bola pravda.
@mamka01 zkus si odpovědět na otázku, chceš s ním žít nebo ne? nepřemýšlej nad tím jestli, to bylo nebo nebylo písmené nebo ústní. Nespekuluj nad tím. S tím co so zažila, slyšela, viděla, chceš s ním být nebo ne? Umíš si představit, život s ním až do důchodu? Pokud ano, hledej způsob jak žít dál, jestli ne ukonči to.
@ellise
@mamka01 ale vies, ono v hlavach zien je casto takyto boj: Chcem sa s nim rozist, lebo mi velmi ublizil, ale viac sa bojim toho, co by bolo bez neho. chcem s nim zit, lebo ho milujem, ale na druhej strane, neurobi to znova, ak mu to odpustim?
Nie je lahke si v takej situacii vybrat, ani jedno z tychto rieseni nie je idealne...
@ellise keby som s nim nechcela zit, tak si ho ani nevezmem. Vydavala som sa z lasky a s presvedcenim, ze spolu zostarneme. Doteraz som hladala sposoby ako zabudnut na to zle, ale uz to naozaj nejde tvarit sa ze sa nic nestalo.
@adri266 to presne vystihla, ani jedno z rieseni nie je idealne.
Keby mi k tomu aspon nieco povedal, aby som si vedela utriedit myslienky, ale on absolutne nic, ani slovom sa k tomu nevratil. Tak ako si to mam vysvetlit? Iba tak, ze on sa citi nevinny, a to ze ublizil mne si asi ani neuvedomuje, alebo ak ano, tak mu je to jedno.
@mamka01 to každá se vdávala z lásky, o tom nepochybuj, ale dnes si někde jinde, trápíš se, žiješv nejistotě, doufáš, že to není tak jak to vypadá. Přo tom on se tváří jako že se nic neděje. To chceš žít po zbytek život av nejistotě? Pokaždé když mu pípne SMS, zpozornět a duchu řešit kdo to byl. Pokaždé kdyý ho uvidíš u PC, tak budeš řešit s kým si píše.
Veříš mu? Bo bez důvěry nejde dlouhodobě fungovat. Jistě ani jedno řešení není ideální. Já vím co by si chtěla, aby tvůj chlap přišel, klekl si před tebou, omluvil se ti a slíbil že už to nikdy neudělá. Ale bohužel to je řešení, který ty nemůžeš ovlivnit. A když to udělá, budeš mu věřit? fakt? Nepůjdeš mu do mobilu, do PC?
Já vím že není jednoduché se rozhodout, ale to rozhodnutí musíš stejně udělat, můžeme ti radit, ale na každého platí něco jiného.To rozhodnutí je těžké, ale jednou ho stejně budeš muset udělat.
@mamka01 tam by som este navrhla sedenie v manzelskej poradni, lebo mozno Tvoj manzel potrebuje od niekoho cudzieho pocut, ze co vlastne napachal a ako by sa mal teraz k Tebe zachovat. A Ty si mu povedala, ze od neho by si chcela nejake vyjadrenie? chlapom sa totiz taketo veci tazko rozpravaju...nech Ti to trebars napise, ak to nevie povedat...lebo ak hra mrtveho chrobaka, to tiez nie je vyhra...
dievčence, ja som už totálne zmagorená z toho môjho. Rozmýšľam nad rozvodom. Tvrdí mi do očí, prisahá, že jej nepíše správy. Ale na facebooku sa dá pozrieť záznam o činnosti a tam skoro každý tretí deň ju vyhladal a asi písal ja neviem, správy nemá už, samozrejme asi vymazal. Už som mu začala veriť, ale niečo mi hovorilo "pozri si FC" a tam čierne na bielom. Aj som ho s tým konfrontovala a on mi prisahá, že nepíše s nou správy. Aj jeho sestra sa ho na to pýtala, aj tej povedal, že ja si domýšľam, že si s nou nepíše. Nuž komu niet rady..... Vážne som mu povedala, že zostane sám bez domu, bez nás, že mu zostane holá r.ť.
Má ju ako kamošku, ale ja to nestrpím. Aj keď viem, že spolu len píšu, žiadne stretnutia, intímnosti v tom nie sú. Nechápem prečo sa od nej nevie odpútat.... Samozrejme to si len ja myslím, on my o nej nič nepovie, len to že sme si to vyjasnili a je to za ním. Nechápem prečo sa s neho stal notorický klamár.
Som ako vymletá.... neviem čo ďalej to fakt už len rozvod?! Alebo stále mám čakať a dať mu čas?! nie sú to ani 2 mesiace ako som to zistila.
@kveta zle som to napísala, už sa neviem ani vyjadrovať. Bavili sme sa aj o rozvode, že to predsa nechceme takúto cestu a on na to že keby k tomu došlo tak by nemal nič, v tom zmysle to bolo.... a on na mňa vážne, že by nemal nič. iba holú r-t. On si to uvedomuje čo stráca... A ja nechápem zase jeho, prečo to robí napriek tomu jeho uvedomeniu si všetkého.... kocúrkovo
@adamuska A ako sa chova k tebe? Bojuje za vas vztah a za jeho zachranu? Aky mas z neho pocit ty? Doveru je tazke obnovit, mozno aj hovori pravdu, aj ked moj s nou bol v kontakte. Neviem kolko trva kym sa clovek spamata zo zamilovania, ale podla mna viac ako 2 mesiace. Ale ty mu nemusis stale davat sancu, je to na na nom aby ta presvedcil, ze si prenho viac ako ona, ze si ta, kt. sa zdoveruje a kt. miluje, resp. ta kt. si vybral.
@adamuska myslím, že ťa stále klame, tak ti mal na rovinu povedat, že potrebuje zabudnút, ale chce byt s tebou, aby si sa nebála... mne tak povedal môj, dnes si myslím že to je za nami, boliet ma velmi bolí spomienka, ale je neskutočne pozorný, zmazal si ju z fb aj z mobilu, a najlepšie uistenie som dostala predvčerom, ked mi dotyčná p...a napísala, ,,vyhrala si, nechaj si ho, ked nevidí čo vo mne stráca, nestojí mi za to,, tak som jej odpísala, že si toho ,,ubožiaka,, rada nechám, muž sa len zasmial a znova sa ospravedlnil, že mu je luto, čo mi urobil a s akou ..... , že asi musel o rozum prísť.
A vždy mi ukázal ked mu volala alebo ho nejako kontaktovala, chodila za ním... tak sa snažím nedomýšlat a verit tomu, čo je teraz, je tažké nechodit na fb a nekontrolovat ho, ale zakázala som si to, aby aj on cítil, že mu verím a že nám chcem dat šancu
@adri266 tiez si myslim, ze by potreboval aby mu niekto cudzi otvoril oci. Poradnu som mu navrhla uz davnejsie, ale odbil ma jednou vetou, vraj on nepotebuje aby mu niekto pomahal, staci ked ja budem normalna a vsetko bude ok. Tak ja asi normalna niesom, lebo toto nikdy ok nebude.

@petraxy6 Pre mna to bola skúška ohnom a jazvy ostali aj po rokoch .I ked sme ostali spolu neodpustila som mu a čo je najhoršie na tom hnevala som sa sama na seba ze sa my to stalo .