Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
holky děkuji všem za podporu, na dovolenou samozřejmě jedu, a budu se snažit užít si ji v maximální možné víře.
nechám to tak prozatím, na lodi bude spousta času si rozmyslet co dál a pak do toho hrábnu.
Jen pořád nemůžu uvěřit že to udělal znovu, kdo ho zná a zná náš příběh mně ubezpečoval že už to neudělá, že se poučil, že to není ten typ.........toto asi nerozdýchám
A abych se cítila ještě hnusněji tak jsme si pustila Táslera - Viac,
@ella555 a to sinasla celu konverzaciu medzi nim a nou? Nemoze to byt tak ze iba ona sa stale nevzdava?
@moonlight1210 Nasla som celu ich konverzaciu, v case, ked nieco spolu mali, uz pomaly rok spolu vobec nekomunikuju. Ale nebolo to take, ze to skoncil zo dna na den.
Dievčatá a ako by ste reagovali, keby ste zistili, že tá nevera neostala bez následkov a je v tom celom už aj dieťa? 😕
@katy31 Nemáš pocit, že tu svojou prítomnosťou jatríš rany dosť aj bez takýchto zraňujúcich otázok?
Za seba Ti môžem povedať, že pre mňa by to bolo šialene zraňujúce, keďže mne sa za osem rokov snaženia s manželom nepodarilo otehotnieť... a o matke by som si myslela to isté, čo pred tým... štetka.
@ella555 sorry, chcela som sa spytat elisy. Len som klepla vedla.
Viem ako asi dokaze vytocit taka nezna sms od byvalky. No ak je to jednostranne, tak nema zmysel sa vytacat. Len kvoli tomu ze ona sa nevzda?
Kazdopadne ak on necha mobil tak vo vedlajsej miestnosti, tak tam s najvacsou pravdepodobnostou nic nebude len byvalka to este skusa udrzat pri zivote. Inak by si ho viac strazil, aby to mazelka nahodne nenasla. Je mozne s takou sms ani nepocita ze pride.
@moonlight1210 to víš že mně to taky napadlo, ale na druhou stranum ta SMS přišla v době kdy já byla pryč, měli jsme firemní akci..... ale před dvěma roky ho mohla mít, už měl pronajatý byt a odstěhované věci, a opustila ho ona... tak když ho tak chtěla a milovala mohla si ho nechat...... no co nemá smysl to tady rozebírat... nechám to na dobu po dovolené
@adri266 a co ked sa adamuskin manzel boji povedat vsetko? Ako tak to prehrmelo, konecne sa vody ukludnili, tak ich ani v mene pravdy nema zmysel rozvirit dalsimi detailami. Ja viem ze je tam zvedavost, tuzba poznat vsetko, lebo fantazia pracuje (vacsinou smerom k obavam), tak myslite ze to pomoze. Ale verte mi, poznat vsetky detaily - aj tak budete mat stale pocti ze este nieco chyba. Takze to nema zmysel. Uz aj preto ze nech budete tie veci preberAt odpredu odzadu, o nic stastnejsie spokojnesie ani kludnejsie nebudete. Skor naopak - nastvanejsie.
A pokial aj podvedena zena citi ochotu dat vztah zase dohromady (a manzel javi prikladnu ochotu chybu napravit), aky ma zmysel vediet vsetko, ked vie ze aj tak chce odpustit?
Ja viem co za tym je, ze to chcete vediet. Ale je to asi tak kontraproduktivne ako pozriet si vsetky letecke nestastia pod heslom: "nech viem do coho idem", ked tam kam idete, sa inak ako letecky dostat neda. Je potrebne dostavat zachvaty uzkosti a infarktovat este len na schodikoch do lietadla? Naco si to cele stazovat?
@katy31 Manzel by mal dalsie dieta a deti surodenca. Mne by dalsie dieta nevadilo a je to dieta mojho manzela a dieta predsa moze vyrastat aj v rodine svojho otca, nepacia sa mi milenky, kt. pouzivaju dieta ako nastroj na udrzanie a vydieranie milenca, aj ked samozrejme netvrdim, ze to je tvoj pripad.
@ella555 @kajacz @zuriva @sopkape díkes dievčatá za vaše reakcie. Prečítala som toho riadne o nevere resp. rád psychologov a iných odborníkov. No tieto vaše rady sú z reálneho života a každá máte kus pravdy. TEraz sa snažím vcíiť do jeho citov, ako by som ja reagovala v jeho situácii. A veru ani ja by som mu nepovedala čo by chcel, alebo zvolila malú lož... Začínam mať konečne pocit, že nemusím všetko vedieť, na čo aj?! trpieť už nechcem, chcem žiť v reále a mať s ním budúcnosť. NIekedy sú dni si na to nespomeniem, to je hádam dobré znamenie... Každú chvílu by som mu chcela povedať uštipačnú poznámku, ale hryziem si do jazyka. Chvíľu musím vydržať mu to nepripomínať tak uvidím jeho postoj. Tá dôvera je riadne naštrbená, musím bojovať sama zo sebou. Asi takto sa z ľudí stávajú notorickí žiarlivci... už sa smejem.... chce to čas a ten najviac lieči
@adri266 @moonlight1210 díkes moc všetkým
@moonlight1210 lenze tu nejde o ZVEDAVOST podvedenej manzelky 😎 Keby bola zvedava, tak sama skusi taku neveru...tu ide skor o POTREBU vediet, s cim sa ona musi vysporiadat. A prave ja si myslim, ze je to opacne, ze kym zena nevie, o co presne slo, tak sa v tom bude sprtat, hrabat, premyslat, uvazovat...ak raz vie pravdu, vysporiada sa s tym, vyzuri sa, vyplace, ale ak je ochotna vo vztahu ostat, tak za tym spravi tu hrubu ciaru, ako sa tu uz spominalo...
Ak nevie vsetko, a postupne budu na svetlo vyliezat nejake dalsie detaily, myslis, ze je to pre nu dobre???
@adri266 a kedy bude vediet ze je to uz NAOZAJ vsetko? Podla coho?
Vies, detaily. Ked niekto bude moc chciet tak si navymysla co jej vraj muz este zatajil. Ak ona raz je naklonena dalej podozrievat, tak v nej najde zivnu podu a sposob ako im narobit problemy. Ale to uz bude v nej. Ze to chce dalej znova a znova od zaciatku riesit.
Ak nie, tak vsetky dalsie detaily, pravdive ci inymi domyslene alebo vymyslene, mavne rukou ze ju uz tato kauza nezaujima, lebo je pase.
A z edavost som nemyslela ze ju azujima aka ta nevera je. Iba ju zaujima, z akejsi sebabolnej sebaznicujucej potreby, zistut uplnu najhlbsiu hlbku ponizenia ktore na nu spadlo.
Ja viem ze mnohe hovoria ze vediet VSETKO im velmi pomoze sa so VSETKYM vyrovnat naraz. Pravdou je ze to vacsinou neunesu nerozdychaju a na vsetko sa vykaslu. Nehovoriac o tom ze este aj po rozvode si tie vsetky nazhromazdene detaily nesu so sebou, dlho spracuvaju a rozdychavaju a dost im to nici moznost zacat znova. Alebo nici dalsi vztah.
A pokial napriek tomu ostanu s muzom tak velmi dlho dlho trpia, lebo si to ponizenie stale pripominaju.
Tak naco je to dobre?
Vies, ani v nemocnici, ked ta dovezu s ovoternou zlomeninou a v soku, tak ti nezacnu vysvetlovat ze si na tom velmi zle, ze to moze dopadnut katastrofalne, nebudes uz chodit lebo mas potrhane slachy a podobne. Naopak, davaju ti info s tymi nadejnejsimi percentami. Lebo psychika, viera ze sa uzdravis, robi zazraky. Nehovoria ze budes tancovat na lade, ale ze to dopadne dobre. Neklamu no nepovedia vsetko. Ved naco? Potrebujes pocut ze sami iba dufaju ze liecenie dopadne dobre?
@moonlight1210 Ani choremu nemozes donekonecna davat nadej ze vyzdravie, ak to tak nie je, tiez sa tu pravdu musi dozvediet a teda radsej vediet, ze umriem, ako zrazu zistit, ze som v poslednych sekundach mojho zivota. Ja som za pravdu v kazdej situacii, mozno davkovanu opatrne a po troskach, ale za pravdu.
U mna sa to, ze mi manzel povedal vsetko, co ma zaujimalo spajalo aj s jeho doverou ku mne, bola som jeho najblizsia osoba, kt. sa zdoveril a povedal o svojich pocitoch, komunikovali sme ako to dalej riesit, aj to ako sa ma zachovat, ked mu ona stale pise, riesili sme to spolu. Pre mna toto bolo najdolezitejsie, nie nejake detaili, co spolu robili, aj ked aj to som sa opytala, ale ta vzajomna dovera, blizkost a intimita, to, ze on veri mne a ja jemu. Podla mna je dolezite, aby sa o tom dokazali porozpravat, nie odbit ju vetou neries, nepytaj sa. Mozno ma dovody, koli kt. jej to nechce povedat, ale aj to sa da vysvetlit, tak aby pochopila, co citi, coho sa boji.
@kveta Môžem sa Ťa opýtať, prečo také tvrdé slová? Štetka za to, že sa zamilovala do muža, krorý papierovo patril inej žene? Za to je štetka? Ten muž je čo? Áno viem toho Tvojho z toho hormonálne liečiš... Živíš v sebe nenávisť voči "stetkám", ale nik Ti nedáva právo súdiť. Nevieš čo si v živote kto prešiel, aký je... Z Tvojich prípevkov ide nenávisť. V prípade nevery a rozchodu, rady, ošetriť majetok a výživne... A ty budeš niekoho súdiť, že kvoli peniazom (Vaša štetka). Ja dokým som stretla "mojho" ženatého" milenca som mala jedného muža, pomáhala som chorým deťom na rakovinu, som členom organizácie, mám veľa kamarátov (mnohí to vedia) a ano urobila som chybu a citim sa velmi zle. Ale toho muza som milovala a verila mu! Ano mala som pockat, kym teda bude rozvedeny.. moja vina. Este vcera mi bol buchat na dvere (zena bola v práci), nepustila som, ochvilu to bude mesiac od ukoncenia kontaktu. A ako stetka sa necitim! Len ako clovek co urobil chybu...
A este ma napadlo, ze pre mna bolo z ich komunikacie smutne zistenie, ze jej sa zdoveruje a mne nie. Jej povedal co citi, mne nie. Toto som ja chcela zmenit, aby sme komunikovali, aj ked priznam sa je to tazke, lebo mi mame tu zodpovednost, za deti, rodinu a potom tym chlapom nieco vycitame a oni sa uzavru, ved manzelka len nadava, tak jej radsej nic nepoviem a potom si najdu inu butlavu vrbu, kt. ked zaciti prilezitost to vyuzije, ona predsa nemusi nic riesit, vycitat, pripominat, nadavat. Preto mne pride zle, ked je partner uzavrety a odmieta komunikovat.
@ella555 ocividne riesime ine aspekty.
v podstate, on vybudoval tvoju doveru tym, ze ti neodmietal odpoved - nehovorim, ze toto netreba.
ci vsak bola uplna, presna, nic nevynechane, neprekrutene, neprisposobene - to nevies. a o tomto hovorim ja. ze na tom nezalezi, ci ti skutocne povie uplnu definitivnu pravdu a ci si nieco necha pre seba.
ide o tu podstatu, ze chcete ten vztah vzkriesit. a ked casom vyplavaju napovrch dalsie detaily, co nepovedal/prekrutil, je to uz jedno.
v istom zmysle nepotrebujes vediet celu pravdu a nic len pravdu. staci znova obnovit pocit dovery. a na to su ti detaily na figu.
pokial nezatajil taky podstatny detail, ako ze ma s nou dieta (lebo to je zasah do vsetkych oblasti rodiny, od spolocenskych, cez rodinne zvazky a vztahy - musite integrovat noveho clena, az po ekonomicke) alebo, ze jej dlzi slusnu sumu penazi, ci inak ho moze vydierat, tak ide o fazulky.
ked budete spolu zase skvele fungovat a zrazu napr. zistis, ze s nou vtedy aj spal, hoci prisahal, ze iba sa maximalne bozkali - aky to ma vyznam? prestanes mu verit? tak fungujete rok, dva, tri v pohode a potom toto vsetko zase pochova?
nie, pokial si uvedomis, ze mu o teba tak velmi slo, ze urobil vsetko preto, aby si sa nedozvedela veci, co by ta vtedy, v tej vypatej situacii, mohli definitivne odohnat.
nie, nebolo pekne, ze to zatajil, ale miloval ta prilis, aby ta stratil.
ano, da sa povedat, ze ak sa dopustil takejto lzi, len aby nieco ziskal, tak co urobi, az mu zase o nieco pojde.
no ale zase - to ze ti vtedy prizna celu pravdu znamena, ze uz potom nikdy klamat nebude? to je zaruka?
@moonlight1210 No len tu islo aj o to,ze manzel adamusky jej tvrdi, ze s nou uz nepise a pritom ona nasla dokazy, ze komunikuju a tu je ten problem, kym nezacne hovorit pravdu a byt otvoreny, tak ako mu ma verit?
A to je to,ak ja po case zistim, ze mi klamal, tak ano narusi to nas vztah aj doveru. Moze mi odmietnut nieco povedat, ale mal by mi vysvetlit preco, utisit obavy. V obdobi po prevaleni nevery sa zena zmieta v pocitoch ci ma partnerovi nieco verit, alebo je notoricky klamar a vtedy je fakt dolezite, aby partner hovoril pravdu, lebo kazda loz to len zhorsuje. Tu ide hlavne o obdobie po prevaleni nevery, aby hovoril vsetko a pravdu.
Ine detaili ma zaujimali len z dovodu toho, v com bola lepsie, ina, co mu dala, co ja nie, co mu teda na nasom vztahu chybalo, chcela som vediet dovody preco k tomu doslo. Ja by som neostala s muzom, ak by napr. jeho jediny dovod bol, ze len som sa nudil, ci chcel som skusit nieco nove, tak to ako budem cakat, ze za nejaku dobu sa bude zase nudit a bude sa to opakovat? Ale my sme mali dost velku krizu a nevera bola len logickym vyusteni, ale ak sme chceli ostat spolu museli sme pracovat aj na vztahu, dovere a komunikacii, nevera nebola hlavny problem, len nasledok.
@moonlight1210 dovolim si citovat Ta: nie, nebolo pekne, ze to zatajil, ale miloval ta prilis, aby ta stratil.
Vies, keby ti manzelia svoje manzelky tak naozaj milovali, nikdy by svoje zeny nepodviedli. To po prve. Po druhe, klamat ich nuti PUD SEBAZACHOVY, nie pocit, ze sklamu a zrania svoju manzelku. Vacsina chlapov od manzelky odist nechce, oni si jednoducho chcu uzivat s viacerymi. A vari hovorit o tom je horsie ako vykonat neveru??? Ja chapem, co vravis, ale tvrdim, ze nie kazdemu takyto model vysporiadania sa s neverou vyhovuje. Je to ako s ranajkami. Niekto ich musi jest, a niekomu staci vypit si kavu a funguju doobeda. Neexistuje jeden jediny SPRAVNY model. Tu ide o to, co ta dotycna zena ci muz potrebuju, aby sa s neverou vyrovnali.
Hovoris, ze treba obnovit doveru. Ved toto je ten skvely prvy krok, ked on povie jej, co sa vsetko udialo, nebude klamat, nebude zahmlievat, bude vecny...ak uz ona o nevere vie, co horsie sa moze stat? Ved toto je ten najlepsi *dar dovery*, ktory jej on moze dat, aby sa to vsetko otocilo druhym smerom...
A nie, zaruku, ze neklame, nebudes mat. A ani tu, ze Ta znovu nepodvedie....Ale tu je potom jasne, ze mu treba povedat, ze chcem od Teba pravdu, prosim, rozmysli si to poriadne, Uz si ma dost zranil svojou neverou, a tym, ze mi pravdu povies, ukazes, ze mas snahu zachovat nas vztah a bojovat on. A davam Ti tymto tu jednu jedinu sancu....Ale ak sa ukaze v buducnosti, ze si mi klamal, alebo ak ma znovu podvedies, tak zial, budem musiet z toho vyviest nasledky...
Lebo podla mna taketo detaily nie su fazulky. Pre mna by boli velmi dolezite...ale znovu, kazdy sa s tym zmieri, ako dokaze...len nerozpravat sa o tom mi pripada ako take pozametanie spiny pod koberec...ale ona tam stale ostava 🙄 🙄
@natali1165 Viacero zenatych sa mi ponukalo.. Viaceri sa "rozvadzali"... Kazdy dostal jedinu odpoved: Ozvi sa az budes rozvedeny. Toto povazujem za korektne.. A tiez sa venujem charite ako Ty. :D
Pisem to tu dokolecka.. Podvadzanym manzelkam som na modrom koniku radila davno pred tym, nez sa vyskytla milenka v mojom manzelstve. Uz vtedy az na jeden pripad, som povazovala rozbijacky manzelstiev za k.... . Mozes si to tu overit, iste tu nejake moje prispevky spred nevery najdes.
Osetrit majetok som radievala pred mojou neverou. Radila som to hadam sto zenam. A okrem seba a este jednej zeny, nepoznam ani jedinu, ktora by dostala svoju spravodlivu polovicu majetku. Scenar je vzdy rovnaky: muz slubi spravodlive delenie, potom sa mu to rozlezi v hlave a potom zenu tak ekonomicky zotroci do rozvodu, ze nema ani na pravnika, nie to polku majetku. Vacsina skonci aj s detmi u svojich rodicov.
Preto zenam radim, aby majetok osetrili ako prvy. Verim, ze ako milenkam toto nevonia.. Ja si za svojim nazorom stojim.
To, za co sa povazujes, je Tvoja vec. Ja to vidim inak.
K mojej stetke. Rozbila tri manzelstva bohatych muzov. Ano, nenavidim ju. Mam pravo k nej citit nenavist. Mojho muza opustila styri dni po tom, co mu dosli peniaze. Objavila sa v jeho zivote dva dni po zverejneni obchodu, pri ktorom peniaze zarobil. Ja som s nim bola ako s chudobnym studentom a podporovala som ho aj v medziobdobi, ked peniaze po rozchode nemal. Darceky a dovolenky pre stetku sli z mojich penazi. Nuz asi tolko k teme, ze kto je zlatokopka a co a preco radi.. ;)
Su aj milenky zenacov, ktore vnimam ako slusne zeny a slovo Stetka pre ne nepouzivam. Priklady:
1/ Kamoska mala priatela a po par tyzdnoch ju oslovila pani s tym, ze je manzelkou kamoskinho priatela. Kamoska v soku. Este ten vecer /po porade so mnou/ manzelke zavolala, vysvetlila, ospravedlnila sa a vztah ukoncila. Pre mna stetkou nie je.
2/ Babenka z modreho konika.. Roky mala vztah s partnerom, ktoreho balila jej znama. Znama vyuzila opilost dotycneho, otehotnela pri tom a do utila ho k svadbe. Dotycny s babenkou z modreho konika nadalej funguju, teraz uz ako milenecka dvojica.. Manzelka o tom vie a vsemozne bojuje. V tomto pripade povazujem za stetku manzelku.
3/ Niektore manzelstva su otvorene. Tam milenky nepovazujem za stetky.
A preco tvrde slova v tejto teme.. Ten nick, ktorym slova patrili, roky bojoval s manzelkou o manzela. Stretavala sa opakovane s manzelkou v trojici, aby si "vyjasnovali". Neotehotnela raz omylom. Mala s nim DVE deti. To nie je omyl ani zlyhanie antikoncepcie, ale umysel. Nadava tu na zenu, ktorej najviac ublizila. S dotycnym to neukoncuje, len si uziva nove a nove kola emocionalneho vzrusenia s nim. Preto tie tirady o tom, ze on urcite znovu pride.. Pouziva sex ako metodu na manipulovanie chlapa k rozvodu /po dvoch detoch ukoncila sex, lebo povedal, ze manzelku neopusti/. Zelam Ti, aby si raz mala takuto protivnicku v manzelstve a milo a bez sudenia sa o nej vyjadrovala tak, ako to ziadas od inych.
@adri266 Pekne si to napisala, je to tak ak mam opat niekomu doverovat musim mat pravdive odpovede. Tym , ze som ich dostala (zatial som nezistila ziadne klamstvo) tak som opat zacala doverovat. Kazde dalsie klamstvo tu doveru narusi a je mozne, ze ak ich bude viac, alebo budu zavazne, nedokazem uz doverovat a teda pokracovat vo vztahu.
Ahojte kocky,pripojim sa ak mozem 😉
Citam Vas ...a som s vami na jednej lodi .
Ako spominate ,ze muz by mal povedat vsetko svojej zene okolo nevery.Myslim si ze by naozaj mal! ALE kedy ta zena bude vediet ze naozaj jej manzel povedal vsetko podla pravdy?Ako? ked muz je nejako aj sam uz zvyknuty klamat a zatlkat,aby nebolo väcsie zlo a manzelka neveri ani tomu co vo skutocnosti pravda je.
Ja mam stale rozne scenare,ako to bolo ,preco atd a pritom som vela odpovedi dostala.ALe boli pravdive....???
Nikdy sa zena nedozvie celu pravdu.
@kveta
Môžeš mi priať čokoľvek len chceš, ja som potrestaná dosť. A to bolesťou zo nazáujmu otca o vlastnú krásnu dcérku...
A nikdy som nikoho nesúdila, nesúdim a nebudem, aj keď by sa mi stalo niečo podobné. Prvý priateľ ma opusttil, s tým, že ľúbi druhé dievča. Mala som 22. Nikdy som mu nič zlé neurobila, nepovedala, dodnes sme kamaráti. A ľubila som ho veľmi.
Aj svojho ženatého milenca som ľubila, do dnešného dňa ľubim. A nie "Vaša štetka" rozbila tri manželstvá, ale Tvoj a tí dvaja ostatní muži si manželstvo rozbili sami!!!
@adri266 presne ten pud sebazachovy by nutil aj napr. teba nepovedat vsetko do bodky. proste by si stala o svojho chlapa, o napravu, tak by si vedome neprilievala olej do ohna, kde by to nebolo nevyhnutne.
(ved toto robime skoro denne v roznej miere pri roznych veciach.)
teoreticky by mohol po pravde povedat: prepac, nepoviem ti vsetko, keby si to vedela, tak odides a to ja nechcem.
ale neviem, ci by to jej "zvedavost" upokojilo a doveru navratilo, lebo by ju pravdepodobne hryzlo, co je to to vsetko, co jej nepovie a ake je to asi hrozne, ze jej to nechce povedat.
no, ale zase ja hovorim o chlapovi, ktory zlyhal, doslo mu, ze riskoval zenu a teraz zachranujuceho sa da. ty zase o chlapovi, ktoremu vyhovuje pohodlne zazemie, odkial vylieta do sveta za vzrusenim a jedine o co sa trasie, je jeho pohodlie.
to sa nedohodneme.
inak, aj muzi, co miluju manzelky sa posmyknu. stava sa. potom lutuju, no uz sa stalo.
ale ma pravdu elle, ze je dobre sa spytat na rovinu, co som mu ja nedavala, co nasiel pri nej (nie sa pytat, v com bola lepsia. nebola lepsia, len ina.). a spytat sa, co mu zase na mne vyhovovalo, co ona nemala. lebo milenka byva casto tych 20%. tak nebudem preto menit svojich 80% zbytocne, lebo by som sa stala inym clovekom, ktory mu uz moze byt naozaj cudzi. len sa pokusim doplnit o tych 20%.

@zuriva
@ella555
@kajacz suhlasim v tom pripade, ze hruba ciara sa spravi az PO prejednani a vysvetleni celeho konania...ale vyzera to tak, ze adamuska ma ten problem, ze jej manzel vsetko nepovedal a ani nechce...
@adamuska