icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

kveta
24. sep 2013

@natali1165 Ver tomu, ze Tvoja bolest je nic proti tomu, co zazivala manzelka, ak o Tvojom cine uz vie.

Nezaujem o dieta? No to mi uz len je trest.. :D

/Viem to posudit. Zazila som.. Svoje dieta som mala ako single mamina. Nasledok manzelovej nevery../

natali1165
24. sep 2013

@kveta O mojom čine?? On po tom ako som neplánovane otehotnela naše dievčatko chcel. Ja som zvažovala aj interupciu a on ma prehovoril aby "sme" si maličkú nechali. Jeho maželka o ničom nevie.. Len o jeho predchádzajúcich neverách... Nič som jej nepovedala ani neplánujem.

A áno, je to pre mňa obrovská bolesť. Vždy keď sa na ňu kuknem, tak ma to bolí. Nikdy ma nič tak nebolelo. Je krásna, zdravá, šikovná a on ju "nechce". Nekuvikám mu o ňu, nevyčitam, neprosím, nepýtam. nie som s ním v kontakte. A nikdy mu to neodpustím.

natali1165
24. sep 2013

@kveta A boli časi keď som ho v plači prosila, nie o to aby odišiel od manželky, ale aby neopúštal svoju dcerku a postavil sa k tomu zodpovedne sám bez mojej "pomoci"... Raz som chytila takú slabú chvílku, kedy som sa neovládla keď ju uspával v náruči. A kontaktu som mu nebránila, on postupne strácal zaujem, ked jeho manželka začala niečo tušiť...

kveta
24. sep 2013

@natali1165 Uvedomujes si, ze pocit opustenia dietata je len mala cast z obrovskej bolesti, ktoru citi opustena manzelka? Ze je to len jeden z mnozstva problemov a smutkov, ktorym musi celit opustena manzelka? V preklade povedane, ze je to len kusok z bolesti, co si pripravila pre inu zenu, keby si jej manzela "vyhrala". Uz Ti to zapina preco ten Tvoj "obrovsky" trest povazujem za drobnost?

Tvoj napad s interupciou vlastneho miminka uz naozaj komentovat nebudem. Hlavne, ze robis charitu pre cudzie deti.. :D

natali1165
24. sep 2013

@kveta Otehotnela som cez ATK, zvazovala som vsetko... Samozrejme pri pomysleni na to mi je tazko, ale zvazovala. Nehanbím sa povedat ako to bolo a že som konala bezchybne. Viem, že sa Ti ráta ma potupiť, ale nepotupíš... Dcerku vychovávam sama a bez toho aby som niekomu robila problemy. Charite sa venujem 5 rok, aj napriek svojim konaniam oddane a s radstou...

A čo sa týka jeho manželky, je pre mňa cudzí človek. NA ňu nech berie ohľad on!!!! Ja beriem ohľad na svojej dieťa. Mňa ona nezaujíma. Necítim voči nej nič, žiadne negatívne emocie a opakujem Ti nič o mne a mojej malej nevie a ani z môjho podnetu nebude.

natali1165
24. sep 2013

@kveta Ja som od neho nikdy nežiadala aby opustil manželku, to "plánoval" on, ja som si priala aby sa k malej postavil a bol jej otcom.

jetopravda
24. sep 2013

@natali1165 nehnevaj sa, čo ti teraz napíšem, ale on ti na tvoju malú kašle...pri tebe si vyhodil z kopýtka a ide ďalej...

natali1165
24. sep 2013

@jetopravda Nehnevám sa, teraz už viem, že na maličkú kašle a ja som bola len ďalšia v poradí...

sopkape
24. sep 2013

Chcela by som v diet co by si pisala keby teba
L klamala osoba ktorej najviac veris. Ze chyba, cha kolky alkbizmus nie moja draha ty si vedoma nicila zivot tej druhej aj jejdetom, ze ta nezaujima? No jasne lebo taki ludia ako ty ziadne svedomie nemaju...ako ja nerozumiem tej drzosti sem prispievat, pre kazdu z nas bude taka ako ty kurva... neobhajite sa nicim, lebo ste roztiahli nohy zadanemu chlapovi, kde bol ten rozum? O ktory sa tak opierate ze chlap ho ma mat a vas neucili ze obrucka na ruke nieco znamena? Ty chodis na charitu, dalsia je pobozna a kde su prikazania ked si liga s niekym a ma s nim dieta? A zasa je len chlap navine lebo vad chudatka namotal?Kazdy je zodpovedny za svoje ciny a ma mat svedomie, chyba to nie je, mozno jednirazovy nocny ulet, ale ty mas dieta a povies ze len chyba? V prvom rade sa pozri na seba, som zvedaba co povies tvojej makickej dcerke ked ju budes ucit zivotne hodnoty a kde he jej ocko, ci on bude hajzel lebo sa o nu a teba nezaujimal?

ella555
24. sep 2013

@p.j.jacky Inak ja s tym suhlasim, ze asi uplne celu pravdu sa nedozvieme nikdy.Jasne, ze si to trochu upravuju, aby vyzerali lepsie 😉 Len fakt to obdobie po nevere, mne isla hlava prasknut, ked som zistila, ze mi v niecom klame, som v momente mala pocit, ze je to uplny klamar a 15 spolocnych rokov bola len pretvarka, v momente som sa chcela zbalit a odist. On sa fakt snazil mi vsetko zodpovedat a neklamat a postupne to z neho povyliezalo vsetko, aspon to podstatne a ked ho kontaktovala, vzdy mi to radsej hned povedal, aj ukazal.

kveta
24. sep 2013

@natali1165 Vies, kazda mame ine hodnoty. Tebe vadi, ked ublizena /ex/manzelka nenavidi zakerne stetky. Vadi Ti, ked manzelka riesi vyzivne na deti. Nevadi Ti zvazovat interupciu. Ja tolerujem, ked ludia citia po ublizeni silne negativne emocie.

Tak navrhujem, aby si sla pozovat aka si uzasna do temy, ktora nebola zalozena na rozhovory manzeliek po nevere.

maminuska
24. sep 2013

tak babenky sedím tu v práci a dotyčná presne oproti mne. Občas vás prečítam , usmejem sa na ňu 😀.... s manželom som sa vrátila z obeda ruka v ruke..... niekedy pomsta môže vyzerať aj takto . 🙂

natali1165
24. sep 2013

@sopkape Keď ja som k... Tvoj manžel je čo? Chudák, ktorý Ťa nedobrovlne podvadzal 8 mesiacov... Ako fakt, nechapem a zasnem, ako ludia dokážu odsudzovat toho druhého...

@kveta Keby som šla na to UPT, bohvie či by som tu dnes bola, keďže by som to asi neusniesla. Nie som úžasná, nikdy som o sebe nič podobné netvrdila, uznala som si, že som spravila chybu. Preboha som tiež človek, ktorý spravil chybu. Za to som k... a stetka? Mozno keby si ma poznala bez tohto hriechu, nesudila by si ma v zlom... Ja len nechapem preco tak tvrdo sudis? A preco sudis len stetku? A manzel co zradil? Ten je bez vinny? Naozaj si velmi tvrdá a sudis ludi, ktorý schybili. Ja som sa nikdy do nebies nevynasala, nikdy... Nemá to zmysel, nakolko si zatrpknutá...

adamuska
autor
24. sep 2013

@maminuska si dobrá, len tak Ďalej! 🙂 🙂 🙂

p.j.jacky
24. sep 2013

@ella555
a teraz si uz v pohode?veris tomu co ti povedal?

kveta
24. sep 2013

@natali1165 Sopkape Ti pekne napisala o tom, co nazyvas "chybou". Suhlasim s nou.

natali1165
24. sep 2013

@sopkape A svojej dcérke poviem pravdu a nikdy jej nepoviem, že jej otec bol hajzel, a nechcel ju.. poviem jej, aká bola situácia a prečo sa to "nedalo"... určite sa poradím so psychológom. Nikdy som na neho nenadávala a ani nebudem. Je to otec mojej dcéry.. bio otec.

p.j.jacky
24. sep 2013

@natali1165 suhlasim s tebou ze nielen milenka moze za to vsetko,ale v prvom rade podvadzajuci manzel.
Preto ja mam problem mojmu mm odpustit...lebo on rozhodol ze ma podvedie a zradi vsetko comu som verila ,co sme mali ...ON!!! Ona-sa "len" chytila prilezitosti...Aj keby bola ona iniciatorka,on mal povedat NIE! STOP!

natali1165
24. sep 2013

@kveta Chybou bolo, že som sa zaľúbila do ženatého muža a nedala ruky preč! To bola chyba! Že som som otehotnela bol následok a že som som si dieťa nechala neberiem za chybu.

natali1165
24. sep 2013

@p.j.jacky Keď to niekedy nie je o chytení sa príležitosti... To je aj o tom, že niektoré ženy sa zaľubia a naozaj tu spravia chybu, že do ženatého. Analyzovala som sa všetkými smermi, kde vo mne je chyba, prečo som to dopustila.

ella555
24. sep 2013

@p.j.jacky Verim, dotycna je uz uplne mimo hry a tak on bol 15 rokov vernym manzelom a snazime sa aj teraz udrziavat nas vztah v pohode, aj ked je to fuska, takze momentalne mu verim na 100 percent. On mi v podstate pravdu povedal, tehotna nebola, komunikovat uz nekomunikuju, nespaja ich uz nic, trosku mu neverim ohladne penazi, lebo sa nam zmensili vtedy rodinne uspory ( vytvara ich hlavne on), ale on to popiera, tak to uz neriesim, v tomto napr. neviem, ci viem pravdu. Teraz ma urcite nepodvadza, ci nam to vydrzi cely zivot, to mi neda nikto zaruku u nikoho, ale ja som momentalne v pohode a verim mu.

kveta
24. sep 2013

@p.j.jacky Jacky, pred styrmi rokmi ma balil jeden uspesny muz. Chystali sme sa na tretie rande a na nas prvy bozk. Pred rande som ho stretla s manzelkou a dietatom.. Sok. Tretie rande som zrusila, ale urobila som mu velku prednasku na temu manzelska vernost. Ostali sme v kontakte a podporovala som ho v manzelstve. Myslim si, ze ak by som kedysi chcela, to manzelstvo zvladnem rozvratit.. Ale zachovala som sa korektne a pani manzelka na buduci mesiac porodi babo.. Takze zalezi na tom, ako sa k tomu slobodna samicka postavi.. Velmi na tom zalezi..

p.j.jacky
24. sep 2013

@sopkape vsetko chapem co si napisala,ale ak by ten chlap nechcel ,tak medzi jej nohy nepojde!!! Podla mna chlap ktory podvadza je hajzel a zenska ktora roztahuje zenacom nohy je kurva....Ale nedavam vinu len tej kurvicke,v prvom rade ja vinnym mm...Ale ako som prisla na neveru,najprv som bola nahnevana na tu fuchtlu,preco to urobila,ked vedela ze ma doma narodene dieta,vedela komplet nase problemi a aj tak ho k sebe pritulila...toto ma hrozne sralo,bolelo...dnes s odstupom casu to vidim,ze ak by on nechcel,nic by nebolo...ziadna nevera,ziadne klamstva...To on obetoval vsetko pre nu....takto to vidim a citim ja.

kveta
24. sep 2013

@natali1165 Zalubit sa nie je chyba.. Za to clovek nemoze.

aurorag
24. sep 2013

@kveta spravne. zalubit sa nie je chyba. ale ak je dotycny zenaty, je chyba akokolvek v tom pokracovat. kolko trva zatemnenie zmyslov?

ella555
24. sep 2013

@p.j.jacky Este, mne sa odpustalo o to lahsie, ze my sme mali vtedy problemy a nespavali sme spolu, ani ziadne vyznania lasky neboli, u nas to vyzeralo na rozvod. Proste nebolo to u nas take, ze mi tvrdil, ze ma miluje a zaroven to tvrdil inej. Sklamalo ma, ze ma klamal (ja som sa ho pytala, ci niekoho ma, hned som to tusila, ako to zacalo), a ze riesil nase problemy s niekym inym a nie so mnou. Len este chlapi maju na to svoj pohlad, on povedal, ze len sme sa hadali a nedalo sa so mnou rozpravat a do toho prisla dobra dusa, chapajuca, podporujuca, o tom aka je ta manzelka vlastne zla a ze to nema buducnost, tak naletel.

p.j.jacky
24. sep 2013

@kveta V tomto pripade si sa zachovala skvele.Tak by sa mala zachovat kazda zenska po ktorej ide zenac,ale...tu ide skor o to ze ten zenac CHCE...
mna by bolelo aj to ze by moj mm balil nejaku a ta by ho odmietla.K nevere by neprislo,ale uz je tu dolezita vec,ze ON chcel...

aurorag
24. sep 2013

@natali1165 "chybou bolo zalubit sa do zenateho muza"???? dievcata, co vas k tomuto vedie? ze sa zrazu tak bezhlavo zalubite? ze sa neviete ovladnut? keby si mala 15 a pubertu na krku, tak mozno pochopim....
Ja toto jedno nepochopim, ze leziete do vztahu, v ktorom ste v ponizujucej situacii tej druhej, musite cakat ci a ako sa vas don juan rozhodne, s pocitom viny voci zakonitej manzelke a kradnete detom otca! a potom sem kludne napises, ze to laska! laska je nieco uplne ine. Laska je, ked ste si rovnocenni, ked do vztahu idete obidvaja s cistym srdcom a uprimne, nie ked sa musite schovavat a zatajovat a hanbit sa vyjst na verejnost.
A to uz ani nehovorim o vsetkych ostatnych problemoch ako delenie majetku, rozvod, cudzie deti, vyzivne, s ktorymi sa budete pasovat najblizsich par rokov..... a take malickosti, ako vysvetlovat svojej babke, ze nebude svadba v kostole, lebo vies babi, on tam uz jednu mal.... to ani nehovorim...
Ja viem, ze aj dvaja rozvedeni sa mozu dat dokopy a maju posledne spomenute problemy, ale to mi pride ako situacia s cistym stitom, bez pocitu kradeze a rozbitia cohosi.
A celkovo, winner je len jeden. Chlap. on si uzil, otriasol a ide dalej.

bipsy
24. sep 2013

@natali1165 😀 je az trapne, ako sa zubami nechtami drzis toho bio otca... Cim skor pochopis, ze je ti na nic, tym lepsie... Ten scenar, ako si len urobila chybu, tebe zrejme pomaha pozerat sa vobec na seba do zrkadla, ale bohuzial fakt ostava, ze vzdy je moznost volby, ty si si vybrala byt milenkou zenaca,tie vulgarizmy su len synonymom, mozes sa za to hnevat kolko chces, uz to nezmazes... A prosim ta, ako moze robit niekto uprimne charitu, ked sa tu vyjadrujes o jeho zene ako o cudzej, na ktoru ty nemas dovod brat akykolvek ohlad, takisto na ich deti, hanba sa ti prasi z ust, len prekryvas svoje hriechy....

ella555
24. sep 2013

@p.j.jacky A ty vies, ze tvoj muz chcel? On bol iniciator? Lebo u nas bol scenar, ze kolegovia, obcasna veta o problemoch doma, nenapadna prosba kolegyne o pomoc, tym padom cas na dovernejsie rozhovory, ..... Nebolo to tak, ze moj mm po nej isiel, dokonca si ju predtym ani nevsimol, nijako ho nezaujala. Ale verim, ze su aj muzi co vyslovene vyhladavaju take rozptylenie.