Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@zuriva Problem je, ze v minulosti sme riesili nieco podobne - pisal si o sexe s inymi a ked som mu na to prisla, slubil, ze sa to nebude opakovat a ze by ma nikdy nepodviedol. Mali sme pred svadbou, verila som mu, lebo som mu chcela verit. A nielenze to zopakoval -s touto si pisal, ale teraz to dotiahol do "uspesneho konca" a rovno spolu spali, niekolkokrat. Takze aj ked mu chcem verit, neviem, ci to dokazem. Jedno viem a aj on, ze to trapenie, ktore mi teraz sposobil, by som uz druhykrat nepodstupila, rovno by som sa odstahovala a zacala novy zivot. Bola by to lahsia cesta. Teraz sa trapim kazdy den :( Ale tiez hladam na nete pribehy ludi, ktorym nevera pomohla a nakopla ich vztah k lepsiemu a dufam, ze u nas to bude tiez tak. Btw, sex je teraz lepsi ako ked sme spolu len randili. Tak v niecom nam to pomohlo.
@willbehappy idiot jeden....nakopat do guli 😠 tak potom by som si uz davala riadne pozor. Ist na terapiu, kde by som od psychologa ziadala, aby zistil, ci nie je uz patologicky klamar, ci je este schopny existovat aj bez toho. A pre vlastnu istotu, poobzeraj sa po niecom takom http://spionsvet.sk/eshop.php?mod=result&keywor... Mozno by Ti to bolo uzitocne, aby si zistila, ci je schopny dodrzat slovo.
A vies, na jednej strane si teraz uz aspon mozes pripravit v hlave, co by si robila v buducnosti, ak by sa to opakovalo...pretoze nikto z nas nemysli na to, ze nas niekto podvedie, a co by sme v danej situacii robili, alebo dokonca ze nas manzel splodi s inou zenou dieta...tak sa aspon mozes zariadit, odkladat si peniazky bokom, porozmyslat, akeby to bolo, keby ste sa rozviedli, co s detmi, a pod....
A aspon sa chranil proti chorobam? 🙄 🙄 🙄
@willbehappy no tak vitajme v klube.... sú to beštie aj tí chlapi aj tie ženské. A ona sa ho len tak vzdala? Tá moja, no neviem, napísala mi SMS že ano končí a že o nej viac nebudem počuť, ale neviem. Možno sa naňho niekde v robote vrhne a on ju neodmietne.... ničí ma to, mám tiež aj dobré aj zlé dni.... zajtra idem k psychologičke o deň neskôr pôjdeme k ďalšej spolu. Uvidíme.... ten môj nejako neplakal a neprosíkal.... takže neviem. My sme sa síce hádali, ale kto nie, bežné veci. aj sme spolu spávali... a takto to dopadlo... držím ti palce nech to dáte dokopy a ste šťastní.
@willbehappy aj nám to v spálni veľmi pomohlo 🙂
@zuriva no na pocitaci mam stiahnuty keylogger uz davnejsie, prave kvoli tej minulosti. Len som ho nezapinala, lebo som mu verila. Ohladom chorob, povedal, ze pouzivali ochranu, ale ze ak chcem, pojde na testy. No a mam uz zalozeny sporiaci ucet, kde mam nejaku sumu na zaciatok, okrem toho mam vlastne auto. On o tom vie - o tych peniazoch, takze chape, ze ma poslednu sancu.
Preco to ale hlavne idem skusit este raz je, ze povedal, ze sa bude liecit. Ze s psychologom prejdu to jeho chatovanie so zenami a ze bude robit vsetko preto, aby sa to uz nestalo. Ze je idiot, ze ho v tej chvili nenapadlo, kam to moze vies a ze mi uz nikdy nechce takto ublizit.
Ja sa snazim mu verit, ale presne ako hovoris, som nachystana na pripadne zlyhanie a mam plan B. Ruzove okuliare mi spadli, musim zacat zit realny zivot...
@willbehappy V pripade rozvodu polka Tvojho sporiaceho uctu pripadne manzelovi. Nedavaj peniaze na ucet, ale do pancuchy.
@adamuska no fuchtla sa ho vzdala. Tajne dufam, ze ten ich spolocny sex nebol bohvieaky 😎 Alebo to moze byt aj kvoli tomu mailu, co som jej poslala, lebo som jej tam naznacila, ze mam ich konverzaciu o tom, ako mu pisala o svojej ubolenej vagine z obcasneho sexu a ze nebudem vahat to poslat do celej firmy, kde ma zaujimavu a vazenu funkciu. spravit to samozrejme nechcem, ale tak ona nevie, ci nie som nejaka psychopatka 😀
@kveta kym by doslo k rozvodu, peniaze tam uz nebudu , na to by som si dala pozor
@willbehappy ja nemam take maily,o takych podrobnostiach,vsetko vymazal az na rozhovory....inak mam sto chuti vsrtkym fuchtlam aspon vlasy ostrihat dohola napriklad 😠 vsetky by si zasluzili a chlapom urobit uzle aby to nerozchodili....mam hrozny den,bola som s mojim na nakupoch a pripadla som si ako s cudzincom.... nemame sa kedy rozpravat,on sa nechce poddat co len nieco o tom vztahu povedat,uvidime v stredu u psychologicky,ale aj tam ked bude hrat mrtveho chrobaka tak neviem,asi sa nakoniec rozvediem a basta.....
@adamuska Ja podrobnosti mam, lebo som mu pozrela konto na skype. A je to s prepacenim grc. Radsej nevediet. Uz sa na nic nepytam, aj som mu zakazala o tom hovorit (pre pripad, ze by som mala slabu chvilu a pytala sa ho). Viem aj, ze spali spolu dvakrat, zastavil sa u nej z firemnej akcie (vraj nevedel, ze to skonci sexom), nastastie som na to skoro prisla. A s tym cudzincom mas pravdu. Ja som tomu mojmu aj povedala, ze ho nespoznavam, ze to nie je clovek, ktoreho som si brala, ze ho vidim inymi ocami. Len ten moj ked na mna robi psie oci a naozaj sa velmi snazi, tak to lepsie zvladam. Ked som sama, su to hrozne depky, placem, nenavidim ho, pisem mu sms, nech odide z mojho zivota :( no a takto je to stale ako na kolotoci, raz dobre, raz hrozne. Dufam, ze mi psychologicka v tomto pomoze, sama to nezvladam :(
Ak zvladnes, nepytaj sa na podrobnosti, len ti to budem ublizovat. Len nejake zakladne info, to asi kazda chceme vediet, ale detaily nie.
Ozaj a čo som sa teraz od neho dozvedela, spolu robia, to už vieme, aaaale že však oni denne riešia spolu telefonáty - ale len fremné. Je to veliká fabrika. Tak to môžem rovno zabaliť.... dovi dopo. A robotu si znovu hľadať nechce, však je kríza, túto ledva zohnal.. cítim sa totálne odpísaná. Čo vy na to?
@ella555
@brumodoro
@willbehappy
@zuriva
a aj ostatné prispevateľky
@willbehappy ak nepocital so sexom, skadial mal ochranu, ked boli na firemnej akcii??? To bezne nosi so sebou taku vybavu??? A poviem Ti, ze vzdy je lepsie si hned na zaciatku vsetko povedat, aspon budes vediet, s cim a s kym mas do cinenia a uz v buducnosti nebudes musiet polozit ziadnu otazku ...
A to ako si mu na to prisla cez skype? Vari bol taky hlupy, ze ju mal pridanu medzi priatelmi??? 😕
@adamuska no na to nemam ziadnu radu 😒 Skus sa spytat psychologicky a nech on sa aktivne zaujima o ine miesto. Lebo sediet doma na riti, chodit do prace s byvalou milenkou a hovorit , ze niet inej prace, ak ju ani nehlada, tak to nie je velmi ok, nie?
@adamuska Ja neviem, tazko radit. Moj pristupil na zmenu prace, ked videl, ako sa kazdy den trapim. Lenze ked som sa trapila ja, tak sa vacsinou trapil aj on, lebo som mu to davala pocitit. Druha vec je, ze sme v Ba a nebude mat problem najst si pracu v jeho oblasti, len neviem, ci nepojde s platom dolu :( Ale za to trapenie to nestoji, radsej nech mame menej penazi ako mam mat nervy, ked pojde na nejaku firemnu akciu. Ale mozno aj v tomto vam pomoze psychologicka. Ked bude pocut, ako sa trapis, mozno pochopi, co ma robit.
@adri266 ona nebola na tej akcii, on miesto rovno domov isiel po akcii k nej. Ochranu mala fuchtla doma. Ako spravne fuchtle maju. Dokonca tam nesiel za sexom. Ona chuda od neho chcela prepilit nejaku policu. A potom sa to zvrhlo. Vsak samozrejme, ked si predtym pisali o sexe. Je mi z toho zle.
Skype - ano, medzi priatelmi, historia za posledne 3 mesiace, ked som checkla poslednu, vychvalovala sex v piatok, co mi doslo, ze tvrdil, ze bol na akcii. On tam aj bol, ale odisiel skor a isiel za nou.
Nieco viem zo Skypu, nieco mi povedal on, ale uz sa nepytam, lebo mi to len ublizovalo. Takze zaklad mozno vediet a potom sa nepytat. Lebo len ta podvedena osoba bude trpiet, nie on.
@adri266 ten skype bol ale na firemnom pocitaci, kam som nemala heslo. Preto si bol isty, ze nic nezistim.
@adamuska Podla mna sa tym nestresuj, ak chce ostat a zachranit vztah tak je to na nom, aby si uvedomil co chce a urobil pre to maximum. A ty sa necit odpisana, mas vsetky tromfy, si jeho manzelka, mate spolu deti, dom, prezili ste spolu kus zivota. Ona je len opojenie, pobluznenie a on z neho urcite vytriezvie, len treba dufat, ze skor ako to ty vzdas.
Ahojte.zatial sa ma to netyka-dufam.no neodolala som a musim vam napisat ze vas obdivujem.ze to zvladate uzasne a ze ti vasi hajzlici si vas nezasluzia.drzim vam palce.
Ps:my sme mali len take ze chatoval uplne na zaciatku vztahu...ale nie o sexe len tak o comkolvek...ale aj to mi vadilo a po par scenach s tym prestal...uz je to par rokov a zatial mu verim,ale ak by doslo k nevere asi by som nemala silu ako vy. A veru tej dotycnej by sa tiez nepacilo co by dostala... takze fakt obdiv baby a nech to dobre dopadne.
@ella555 no dnes reagujem nepríčetne, musím vychladnúť...
@vintagediva ženské zbrane som hneď zaviedla, niečo si všimol, niečo nie... uvidíme. díkes moc za povzbudenie 🙂
Este Ps:ja sa riadim heslom doveruj ale preveruj,mozno aj vdaka tomu nedoslo k nevere. Mal "kamosku" ktora ho velmi chcela. Neviem ako by to dopadlo keby ju nevypatram. On stale trval na tom ze len kamoska...no ja som bola ineho nazoru. A teda baby,vasi chlapi su na vine,ale suhlasim s tym ze dnesne zeny netreba prosit ony sa podsuvaju...
No este raz..drzte sa,ste super.
@adamuska Nezistuj, ver mi, ze nechces vediet podrobnosti. K nevere patria vyznania, sluby, tajomstva, lzi.. ziaden muz milenke nerozprava o uzasnom manzelstve. Ak to chces spracovat a zit s tym, proste prijmi to ako balik zvany nevera a neskumaj, co vsetko je v nom. Viem, zvedavost je velka, chces vediet, ako daleko to zaslo, ale ublizis si zbytocne, zbytocne by si predlzovala cas vycitiek a bolesti. Ak chces manzelovi odpustit, nechaj to tak.
Podstatne je ine - aby ste si vykomunikovali, ci sa dostatocne lubite, ci jednemu na tom druhom zalezi, ci mate obaja zaujem zostat spolu, ci viete a chcete urobit ciaru, za ktorou si nebudete nic vycitat a zacnete obaja makat na tom, aby ste svoj vztah zachranili, resp. ho zlepsili, aby sa to uz viac neopakovalo.
Chodte spolu na vikend niekde mimo bytu, deti nechajte babke, aspon na jednu noc, potrebujete cas a sukromie. Povedz manzelovi, ze ti velmi ublizil, povedz mu vsetko, co citis, ze sa citis sama, stratena, vzdialena od neho... ale ze ho stale lubis, povedz mu, ze je dobrym otcom, vyzdvihni jeho kvality... (ziskas ho na svoju stranu) Tiez mu povedz, ze si pripravena snazit sa odpustit mu a zacat odznova, ale potrebujes citit z jeho strany podporu, ze potrebujes vediet, ze to lutuje a robi vsetko pre to, aby ste to dali dokopy. Lebo ak sa mas snazit sama, nikam to nevedie. Teraz alebo nikdy.
Pre mna by bolo hladanie novej prace klucove. Tazko date dokopy vztah, pokial bude cez den travit cas s dotycnou - to neprospeje ani jemu ani tebe, zrovna v tejto najtazsej faze, ked musis doveru k nemu budovat zas od zakladu.
@vintagediva ohladom tej hanby,mozno mas pravdu. Ale pozor, hanbi sa preto, ze bol prichyteny, alebo za to, co spravil manzelke??? A mozno ho len serie, s prepacenim, ze mu na to prisla a ze si uz nemoze uzivat 😖 No nie velmi suhlasim s tym,z e si ho *podavaju* v praci. Ak je to u nich bezne, ze aj kolegovia maju bocaky, tak sa mu nikto nesmeje, skor ho teraz, chudaka v uvodzovkach, lutuju, ze mu to ta jeho raketa zistila 😒 Bolo by dobre zistiti, v akom kolektive vlastne je, pretoze ludia su veeeeeeeeelmi ovplyvnitelni 🙄 . Takisto, byt sexi je dobra rada, ale su chlapi, ktori aj podvadzaju a maju aj doma skvely sex. Takze to nie je zaruka toho, ze vas muz nezahne. Tam ide o ine veci, komunikacia, pochopenie toho druheho, venovanie sa mu, vypocutie jeho problemov, akekolvek malicherne sa nam zenam zdaju. Ak to nespravime, hladaju si inu butlavu vrbu s inou dierou 😝
@adamuska mne v takych dnoch pomoze to, ze idem von, sama, bez dcerky, prejdem sa celym mestom, jednoducho potrebujem precistit hlavu...a tak sa aspon on musi postarat o dcerku, stravi s nou cas sam...a taketo dni su aj teraz, a to presli 4 mesiace od toho, ako som na to prvy x prisla 😖 😖 Ale aspon mi uz nie je na vracanie a niekedy sa o tom dokazem rozpravat aj s humorom...ale niekedy mam chut vziat noz a odfiknut mu jeho klenoty 😝 😝 😝
@zeleny_cajik velmi pekne napisane, ale ja som bola napr typ,z e som potrebovala vediet VSETKO, preco, ako, kedy to zacalo, co to spustilo, ako sa pritom citil,ci sa nehanbil, ze ako heslo k jeho tajnemu mailu mal meno nasej dcerky 🙄 🙄 bolo to pre mna dolezite...preto ma aj stvalo, ze on mi od zaciatku non stop klamal, obvninoval MNA, ze ja to zvelicujem,a td...aj to hovori nieco o jeho charaktere....pretoze s tou pravdou je to ako s vytrhavanim chlpkov...ak to robite pomaly, po kuskoch, veeeeeeeeeeelmi to boli...ak to spravite naraz, bolest je velka, ale mate to rychle za sebou....
Nie som tá, ktorá má niekoho ospravedlňovať, pretože ak muž nemá toľko síl, aby povedal nejakej žene NIE, tak je možno chrapúň, ale viete... ktorému sa to nepáči, ak po ňom ide cudzia žena. A moja skúsenosť bola taká: mm cestoval do BA pravidelne ráno o 5.40 so svojim kamarátom. Neskôr sa pridala aj kamarátova známa, mladá baba. Spoznali sa a po 2 týždňoch začala prehovárať mm aby išiel robiť do ich firmy, vraj vie po angl.+po nemecky, viac peňazí by zarobil. My sme vtedy chodili spolu hádam 5 rokov. On fakt nezarobil veľa vo firme, tak že podá životopis a potom sa to uvidí. V životopise uviedol svoje tel. číslo a to mladej prefíkanej sekretárke, zvanej kamarátka, ktorá rada pomôže, to stačilo a tým aj začalo. Začala pravidelne vyvolávať manželovi, ktorým vlakom pôjde ráno do roboty, resp. ktorým sa bude vracať. To vraj preto, aby necestovala sama. Ak neprišiel tým vlakom, ktorým povedal, samozrejme zavolala, že čo sa stalo, resp. ako si to predstavuje 😲 . Ja som ho neraz čakala na stanici a odtiaľ sme spolu išli domov autom, čiže on nič nezatajoval, zdvihol mobil, povedal jej, čo chcel a zložil. Najprv som z toho nerobila vedu ale som mu začala sledovať telefón. Podotýkam, do dnešného dňa manžel tvrdí, že on jej telef. číslo nedal a asi ma neklamal!!!Keď sme jeden deň nakupovali a volala mu zas- už z kamarátovho telefónu- pretože jej jasne povedal, že sa mi to nepáči- tak to u mňa puklo. Jasne som sa ho spýtala, čo to má znamenať a on bol z toho zmätený, tiež to nechápal, čo robí, začalo mu to vadiť, lenže... keď chcel ísť do iného zamestnania a ona jej v niečom poradila... Vyvolávania pokračovali,kým som jeden deň nezdvihla telefón, a zavolala jej. Len toľko som sa jej spýtala, či tam má svojho zamestnávateľa a ona nato, že momentálne nie, ale môžem nechať odkaz... Tak som ju poprosila, nech mi na rovinu povie, či má ona v pracovnej náplni takú vec, aby vyberala zo životopisov tel. čísla a potom hoci aj večer o ôsmej, ráno o piatej vyvolávala.... To bolo ale veľké prekvapenie! A reku, však ja zavolám majiteľovi a spýtam sa aj jeho, ani mi nemusí odpovedať...začali manželovi na e-mailové adresy chodiť správy s akou psychopatkou chodí, aby som sa začala liečiť atď. Ale telefonovania končili!!!!Medzitým tam manžela prijali, bola na neho drzá, nepomohla, vrieskala v robote atď. po roku odtiaľ odišiel a už je dobre. Medzitým som sa dozvedela, že po firemných akciách nechodila domov, stretávala sa s cudzími mužmi, chodila s nimi do kina atď kým ju doma čakal frajer. Takže baby, plakala som dosť, manžel to ani nevedel ukončiť, bol by možno dotlačený do niečoho, čo ani nechcel, ale sa mi podarilo zachrániť náš vzťah a teraz som rada, že všetko dopadlo tak, ako dopadlo. Prajem vám veľa síl a keď si poviete, že v danom vzťahu chcete pokračovať, treba to uzavrieť a ďalej sa s tým nezaoberať, lebo len vy sa budete ničiť. držte sa! 🙂
@zuriva hej, ja absolútne chápem tu "potrebu" vedieť... ale racionálne si myslím, že je to z dlhodobého hľadiska kontraproduktívne a vedie práve k tým neustálym výčitkám "ako si mohol toto... ako si mohol tamto..."
Môj dojem a moja skúsenosť je, že tá hanba tam je - a je to aj hanba pred milenkou, že sa jej zo dňa na deň otočil chrbtom, aj pred kolegami a najviac pred manželkou...
Pokiaľ muž chce ostať s manželkou a chce manželstvo zachrániť, tak som za to, aby sa v tom nepitvalo, aby nebol muž zhadzovaný a zahanbovaný opakovanými výčitkami - hoci má žena na ne plné právo, skôr ho tým od seba odháňa. Nevieme, ako sa správa milenka - možno je to chrumkavica chrumkavá, ktorá má otvorenú náruč, ktorá ho chápe, poľutuje... a rovno ho k nej takým prístupom ženieme.
@adamuska super, že idete ku psychologičke. Dúfam, že pomôže vašej vzájomnej komunikácii...
@zeleny_cajik beriem Tvoj nazor, no mne skor pomohlo vediet, co tam vsetko bolo, co im povedal, co im napisal, atd...ako sa naopak umarat cely cas, ze co sa este mohlo stat...a bolo by to pre mna jednoduchsie, ak by sa manzel hned na zaciatku k vsetkemu priznal, pretoze ja som mu vtedy 1x vsetko odpustila...az ked som zistila, ze on v tom pokracuje, uz tajne, az vtedy ma chytil amok, lebo sancu dostal a sviniar jeden si myslel,z e aky je hrdina, ak uz maze historiu 🙄 🙄 🙄 A aj preto som sa dozvedela vsetko, co spachal, ked som to doho zacala sam vrtat...
ale zase je v Tvojom prispevku /aspon ja to tak interpretujem/ napisane tak, ze chudak podvadzajuci muz a Ty, zena, teraz okolo neho chod v rukavickach, aby si ho este viac neodohnala 😠 😠 😠 O tom je cely tento zivot...chlapa *musime* cely zivot hyckat, starat sa o neho, nekritizovat, venovat sa mu, mame byt sexualne bohyne, doma starostlive manzelky, ktora domacnost aj deti zvladaju lavou zadnou...ale ON, chlap, moze robit chyby, vsak je len clovek 🙄 🙄 🙄 Napisala si, aby sme muza nezhadzovali. A co ma robit ten muz, aby zachranil manzelstvo? Ako by sa on mal spravat k manzelke?
Ja sa tiez pridavam k zenam, kt. chceli vediet vsetko. A vyrovnala som sa s tym, ze vo chvilach ked jej pisal, tak bol zamilovany a podla toho ta komunikacia vyzerala. Podla mna treba vycistit vzduch. A myslim, ze ked viem vsetko, nemam uz otazky a mozem to hodit za hlavu ako minulost. Len jasne, ze s kazdym detailom sa treba vyrovnat a je mozne, ze to niekto nedokaze, lenze, kde ma zarucene, ze sa to nikdy nedozvie, ze to niekde neskor nevyskoci.
@zeleny_cajik podviedol ta niekedy manzel?

@willbehappy ale aspon vie, ze ked to spravi nabuduce, uz ziadna druha sanca nebude. Drzim ti prsty, ako sa vravi, cas zahoji vsetky rany. On uz spravil dost na to, aby si mu mohla raz zacat doverovat, aj ta terapia je vyborny napad.
Drzim Ti prsty. Ved ako sa vravi, co nas nezabije, to nas posilni 😝 😀