Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@bambicka manžel nie.
@didadida cesta spat bola ale mam tu mamu sestru a da sa povedat ze mam splaene mosty na SK. cHODİEVAM TAM ALE NEVİEM Sİ PREDSTAVİT TU ZMENU A UPLNE SAMA. J som vyrastala bez otca a o 15 rokov aj bez matky takze jedine co ma zadrzalo je svedomie a strach , ze aj moj maly syncek pride o rodinu. Samozrejme , ze som ho stale milovala a on mi zasa dokazal , ze aj on ma stale miluje. Odpustit sa da ale zabudnut...?
@zuriva aby sme si rozumeli - v ziadnom pripade nevnimam toho chlapa tak, ze ho treba lutovat a ofukovat ho. Nie, za gule do prievanu by si zasluzil zavesit, to je bez debaty. Lenze na co to bude dobre... Ak sa raz zena rozhodne, ze chce to manzelstvo zachranit, musi - zial - uvazovat racionalne a za oboch.
Maloktory chlap dokaze dlhodobo celit vycitkam, otazkam (na ktore nechce odpovedat) a z odpovedi vyplyvajucim vycitkam a naslednemu zahanbeniu... Ked zil predtym dvojity zivot, kde druhu stranu presviedcal (a aj sam seba), ze jeho manzelstvo za vela nestoji, taketo spravanie manzelky by ho v tom iba utvrdilo. Najma ak je na druhej strane chrumkava milenka, ktora ma pre neho len pekne slovo, usmev, pochopenie...
Ano, chlap by sa mal ospravedlnit, mal by si popol na hlavu sypat, mal by to byt on, kto o manzelstvo bojuje, plazit sa po zemi... to je to, co pravom ocakavame. Ale tak budme realistky. Muz, ktory ma popri manzelke milenku a je schopny zit dlhodobo v lzi, spavat s obomi naraz, kupovat darceky dvojmo... nie je zrovna moralna autorita a nemozme od neho ocakavat, ze sa nou odhalenim zrazu stane a zacne konat odrazu spravne a cestne. Kiezby. On asi aj vie, co by urobit mal, ale citovo je predsa len rozpolteny, na dvoch stolickach... a to uvedomenie a uprimna lutost pride, len ovela neskor ako by sme si zelali - vtedy ked pochopia, co vsetko v manzelke (a rodine) maju a o co mohli prist.
Tie vycitky, bolest... to vsetko je na mieste, ale len po nejaku hranicu, od ktorej sa musi pozerat dopredu, inak sa obaja zblaznia alebo rozidu. Ja neviem, asi sme kazda ina, ale mne pride to rozpitvanie nevery ako vrtanie sa v hov.e, cim viac sa vrtas, tym viac smrdi. Aj tak sa nikdy nedozvies vsetko a nejaky nechutny detail moze vyplavat na povrch vzdy. Zivot po nevere je zivot s krivdou a cim viac o nej vies, tym viac ju citis a vidis na kazdom kroku (tu boli v restike, bol s nou, ked boli deti chore, tamtie saty jej kupil, zas je na sluzobke v Poprade - aj vtedy bol s nou...). Takze mi pride z dlhodobeho hladiska lepsie nerypat sa v tom a prehltnut to ako velmi nechutnu horku pilulku, ale naraz a neskumat do detailov, co vsetko je v tej pilulke, ze je tak hnusna...
@vierkatr Rozhodne sa nevzdavaj svojej "buducnosti", na VS sa prihlas a studuj. Nikdy nemas istotu v tom, ze sa o teba manzel postara a ked uz raz zlyhal, tym viac... Ak sa nedajboze rozidete, budes tahat za kratsi koniec aj v tom, ze budes bez prace, bez vzdelania, ktore ti k nejakej dostojnej praci pomoze. Ber to ako ponaucenie, ze sa mas spoliehat hlavne sama na seba a zacni na sebe makat 😉 .
@zuriva @ella555 @willbehappy @zeleny_cajik @adri266 ......
Dievčatá, tak absolvovala som jedno sedenie u psychologičky /so sebou/, a dnes aj s mužom u druhej /u tej sa neplatí/, musím povedať, že sme veľmi dobre dopadli 🙂 Veľmi dobrý dojem na nás zanechala tá pani psychologička. Manžel spolupracoval a dozvedela som sa tam viac ako doma... iba raz zájsť stálo určite za to /ideme aj nabudúce/.... veľmi poučne nám tá pani psychologička hovorila o tej nevere, aké dôsledky to prinieslo, ako sa má ku mne správať, samozrejme aj mne povedala rady resp. odporúčania čo máme ako komunikovať, ako by mal ten druhý reagovať. U nás to nebolo o sexe, keď sa ho pýtala, tak hned reagoval, že v našom vzťahu mu ten vyhovoval ! ale chýbalo niečo iné - vlastne obom-intimita, porozumenie, pochopenie.
On to riešil nájdením ulobelej bútlavej vrbvy /ženská, ktorá bola ubolená a nešťastná achcela odísť od manžela, klofla môjho na sladké rečičky a faječku? ..../ a postupne cítil niečo viac, ale stačil si to uvedomiť a ja som ako som na to prišla, tak sa snažil to v tom čase s ňou riešiť rozchodom... Povedala mu, že hrozne zle sa s ním komunikuje, že mám oprávnenie sa naňho hnevať, že to musí zlepšiť a pracovať na sebe. (inak ja som ju počúvala s otvorenými ústami-presne moje postrehy mu hovorila....) Samo aj ja sa zlepším správanie voči nemu...Moja dôvera je voči nemu je veľmi naštrbená a preto ma má ma ubezpečovať, dávať mi najavo, že je to za ním a že je tu so mnou, ma má rad.... . A to, že pracujú spolu, ale každý na druhom oddelení.... v skratke psychologička ho vyzvala aby mi povedal, či mi môže dať slovo resp. môžem mu dôverovať v tom, či ju vyhladá.... Povedal, že ju nebude vyhľadávať, keď ho ona osloví odmietne ju zdvorilo.... len sem tam pracovné záležitosti. A na záver, že to preňho má byť veľké ponaučenie..... Pssst. A čo sa týka či spolu spávali, to sa ho ona nepýtala, ale mne vonku povedal, že to bolo iba na pol /oral/l to si ešte poriadne preverím.....
Uvidím dokedy ma dobrá nálada bude držať. Želám vám veľa síl, odvahy a trpezlivosti s tými vašimi chlapmi a keď ste neboli na terapii , určite tam zájdite!
@zeleny_cajik chapem co chces povedat, ale ono je to tak, ze vo vacsine pripadov ten dany podvadzajuci chlap je spokojny s tym, co ma doma a nechce to stratit...ved preto placu a niektori prosikaju, aby sme ich nevyhadzovali 😖
@adamuska super, je to dobra sprava, tak nech sa vam obom dari....inak dnes som sa rozpravala s manzelom o niecom a spomenula som, ze keby ten dany clovek vedel v danej chvili, co sa stane, rozhodne sa inak, a na to manzel pristupil ku mne, objal ma silno...mne az slzy vyhrkli...tak dufam, ze to znamena, ze je to ozaj za nim
ja som tiez v prvom rade hladala pomoc u psychologicky a v manzelskej poradni. mozem ti povedat, ze to, ze ti slubil pred nou, ze sa jej bude v praci akoze vyhybat nie je v poriadku. Mam tu istu skusenost za sebou ako ty. Tiez som chcela aby zmenil zamestnanie alebo aspon sa nestretavali. Uvedom si cim skor, ze ked budes naliehat a patrat po tom ci slub dodrzuje a nestretaju sa spolu, tym viac ho to bude lakat. Chlapi uz akosi len z toho pocitu slobody si urobia posvojom a just naopak ako ty chces. radsej sa zmier s myslienkou, ze sa spolu porozpravaju, preberu co sa vlastne medzi nimi udialo a mozno prave tak ked nebudes tlacit zisti, aku slobodu ma pri tebe a si tolerantna.Mne tiez slubil, ze sa snou nebude stretat a opak bol pravdou.Potvrdili mo to jeho kolegovia.A ja som sa len trapila patranim ci dodrzuje co mi slubil.Ver mi som vydata 21 r. A prezivam manzelovu 4neveru o ktorej viem a myslim si, ze ich bolo viac. tato posledna je najhorsia. uz sa viac ako 2r. neviem na nic ine sustredid. Nesleduj ho, nepatraj, nechaj mobil a PC na pokoji. Ublizis si len sama sebe a ak aj nieco zistis, zase ta len recickami dostane tam. kde chce. ak si financne zabespecena a hlavne citovo ochladnuta voci nemu, tak urcite s nim rozved. Ak ho ale mas stale rada, tak to nedokazes, tak ako ja.A patranim co sa stalo, ako kedy a kolko krat ta bude len stale prenasledovat a budes mu to vykrikovat pri kazdej prilezitosti. Hod to vsetko za hlavu a vychutnavaj si zivot akoby sa nic nestalo. Zo ziadnymi zenami sa neporovnavaj, lebo sa z toho zblazni. Si jedinecna a prenho potrebna. Keby chcel uz by odisiel
Zienky este Vam napisem nazor jedneho MUZA, ked som sa chcela rozviest, co mi povedal:
Ak nie ste financne samostatna, tak je zbytocne aby ste sa rozvadzali. Vela zien plakalo nad smrtelnou postelou svojho milovaneho manzela a ani netusili, ze ich manzel podvadzal a pocet mileniek si uz ani nepamata. Ale ten Vas bol taky nesikovny, ze ste mu na to prisli.
Lepsie je zmierit sa s tym, ze ich to bude vzdy lakat aj ked budes v posteli neviem ako vykonna. Ak sa jedneho zbavis, nie je iste, ze ked stretnes druheho nebude este horsi, ale ten prvy je aspon otec tvojich deti.
@motylikova3 a preco si vlastne ostala Ty vo svojom vztahu? Len preto, ze si financne na manzelovi zavisla? Lebo si neviem predstavit, aby som prisla na manzelovu uz 4. neveru, trapila sa pre to dva roky a nechala to plavat, varila mu,s tarala sa o neho, tvarila sa v spalni, ze akoze nic..... Nechapem, preco s nim ostavas? nehovor, ze ho este vzdy lubis
A ten nazor toho muza 🙄 🙄 🙄 To plati aj pre podvadzajuce zeny a ich nestastnych manzelov??? A nie som si ista, ze je lepsie ostat s chlapom LEN kvoli tomu, ze je otcom mojich deti...ja verim tomu, ze su aj chlapi,ktori dokazu byt verni....ale ti asi maju za zeny prave tie k***, co s nimi spavaju nasi manzelia 😠 😠 😠
Aj ja mam podobnu skusenost. V januari som mu prisla na neveru. Dala som mu sancu, ale zacinam pochybovat, ci som urobila dobre. Viem, ze to s nou skoncil, nestretavaju sa, chce zostat so mnou,ale stale si posielaju SMS. Sice to predomnou skryva, ale ja o tom viem. Za par tyzdnov mame 20 vyrocie svadby a ak ma dovtedy nepresveci, ze s tym skoncil, koncim s nim ja. Mojou vyhodou je, ze nie som na nom zavisla, a on je ten kto rozvodom strati najviac. A tak isto nemozem s neho dostat jednu normalnu vetu, niekedy mam pocit, ze ja sa mam kajat a nie on. Ja sa mam tvarit, ze je vsetko o.k, ved chce zostat so mnou, tak co este chcem. Ach dievcata, co sme si mohli spolu uzivat zivota, sme zabezpecení, dieta je uz plnolete a on vseto zahodi za hlavu.
@motylikova3 Presne viem o čom pišeš akoby som čitala svoj pribeh a stale som s manželom ale ako sa hovori kto nezažil nepochopi ja ta chapem lebo som zažila ale zas nie je tak jednoduche hodit všetko za hlavu a tvarit sa že nič sa nestalo ved ta myšlienka na neveru pride aj ked nechceš 😉
@baba74 no neviem či by som to predychala keby že si stale posielaju sms mal to ukončit uplne podla mna a to že nemôžeš z neho dostat normalnu vetu s nečuduj to chlapi tak robia alebo povedia neviem typicka odpoved 😉 ved my mame byt ticho lebo oni su ti čo ubližuju a my sme len ticho trpiace manželky 😒
@baba74 nuz, ak chapec nevyuzil sancu, ktoru si mu dala, je hlupak. Skus mu dat na vyrocie *darcek*, ziadost o rozvod. Lebo oni niekedy, ak nevidia, ze my, zeny, to s rozvodom myslime naozaj vazne, tak to beru tak, ze sme radi, ze ich vobec mame, ze sa mozeme o nich starat a sediet doma, cusat ako musky a cakat ich kazdy den s vecerou, kym si oni idu vyhodit z kopytka 🙄 🙄 🙄 Im sa paci, ze im jedna starostliva zena doma operie spinave pradlo, uprace, atd, proste sa zderie, kym druha, cerstva , na neho caka v posteli 😠 😠 😠
Lebo povedz, ako Ti moze dokazat, ze s nou skoncil? SMS si vymaze, vypis Ti neda ani telefonny, ani bankovy, a do jeho hlavy nevlezies.
@ma77 presne, vsak co este chceme, vsak su tu, prisli domov, deti maju otca, donesie nejake prachy, tak CO my vlastne otravne zeny od nich chceme??? Dobre si to napisala....
zuriva zozaciatku som mu odpustila, lebo boli deti este male. A teraz uz nedokazem odist, lebo za tie roky nic ineho nepoznam,len zivot s nim a neviem v sebe urobit riaden sek. A ano aj ho stale lubim. Preto Vam tu vsetkym, ktore pisete hovorim, pokial mate svojich muzov v srdci aspon trochu, tak to nedokazete aby ste sa rozviedli pokial on sam neodide.
Ja som mu to po tom 4tom raze vratila. Tiez som ho podviedla. A kedze nie som dobra klamarka, hned mi na to prisiel. Uplne sa psychicky zrutil, tak ako ja. Myslel si, ze ja take nieco nedokazem. Jedinu vyhodu to ma, ze teraz s odstupom casu, keby som mu hazdala vycitky, ze ma podviedol,bol by urazeny, ze co chcem, vsak ostal somnou. Ale takto mi tie vycitky hadze aj on a sme na jednej lodi. Ale jeho velke ego bolo tym narusene a potrebuje teraz dokazovat, ze on moze mat ktoru chce. A pritom ma nedokaze opustit, to som si ista. Ak chcete pomoct svojej ubolenej dusi, tak im to tiez vratte a zivot ide dalej. Ale pozor: zatlkat,zatlkat,zatlkat. Nikdy sa k tomu nepriznat. Aspon im prestanete hadzat vycitky.
baba74 ak si zabespecena, tak nevahaj a rozved sa s nim kym je to cerstve. Daj sancu aj sama sebe. Ja som to nehala tak, ze ved sa ukaze casom. A viac ako dva roky sa hnietime v tom istom. Uz ani o ostatne sa poriadne nestarame. Uz som mohla byt za tu dobu zahojena.
@adamuska ahoj tak ja začnem asi tým že viem co je to byt neverny ale aj podvedeny. Este ked som svojho muža nepoznala mala som par vztahov dokonca jeden vysse 3r,ale žial bola som neverna ,nie s toho dovodu že "ked je koze dobre ide sa korčulovať na lad" ci ako sa to vraví,ale jednoducho so strachu,strach že sa moj priatel so mnou rozide a ja zrazu ostanem sama som rak čiže velmi citovo založeny takže každe jeho slovo je koniec ma ubyjal a ja som si hladala "zadné" dvierka...vtedy som o priatela prisla defitit.,a zaprisahala som sa že už to nikdy neurobim !! nasla som si už teraz mojho manžela bol to velmi rychly proces za pol roka som otehotnela prerobili sme si domcek u svokrov, a byvali tam spolu, o svojom manželovi som vedela len to co trebalo ale vždy mi utekala myslienka aj na toho mojho ex ako som len oho lahko prisla a to len vdaka mojej nevere a že to nikdy nechcem už prežit, tehotenstvo prebehlo pohode.potom prisiel porod manžel bol samozrejme pri nom vsetko krásne až pokym sme si nedoniesli domov krpceka,bol to necely mesiac co sme ho mali doma ja som dostala silny zapal prsnika a tym začali problemi dieta bolo plačlive,nespalo ja som bola unavena a tak som odisla k nasim aby mi pomohli "postavit sa na nohy" tuto chvilku moj manžel využil a vystažoval sa starej znamej kamoske cez net (par x mi ju spominal že rodinna znama nikdy s nou nic nemal a je aj tak v zahranici) ked som sa u nasich dala dokopy vratila som sa spokojna s drobcom dom,a manžel sa tešil že je opet snami a sme v pohode až pokym som nesadla za PC a neobjavila ich konverzaciu dohadovali si tak SEX POTICHU! ten text mam doteraz v pameti (a to je 4 r, dozadu) pisala ako sa nevie zmierit s tym že ju nechal odist a on si nasiel mna že aj ked nic pretym spolu nemali aspon nech sa takto "rozlucia" naposledy a on suhlasil 🤐 viem že kebyže tu konverzaciu vtedy nenajdem tak by sa to bolo stalo,ved si to planovali..ale len vtedy sa vo mne dialo peklo zožieral ma pocit že PRECO, preco ked mam doma mesacne dieta,prečo ked medzi nami to bolo take užasne prečo ta žena to chce urobit ked vie že ma v postielke novorodenca a mna?! samozrejme vsetko zapieral že to len take recicky že by to nikdy neurobil a take nemala som kam ist u nasich sa skomplikovala rodinna situacia a ja som každu noc ked som kojila plakala prečo ja ,prečo my..a vtedy mi prebehla spomienka na mojho byvaleho PRETO! každemu sa raz vsetko vrati žial je to pravda, my sme tuto situaciu ustali !manžel od vtedy net ani nezapol s dotycnou som sa dokonca stretla sama mala v tej dobe rocne dieta ked si pisali ale stroskotalo jej manželstvo tak to pocitovala že musi trpiet aj iny nielen ona.,a hladala utočisko niekde inde..:( žial.Ale , ANO da sa to ustat ja viem že u nas to zaslo len po reči a dohadovacky u vas doma už boli skutky ale ver mi da sa to ustat , a tebe sa bude lahsie dychat ked vies že sancu si dala ak ju zas premrha vieš že ten chlap zato naozaj nestojí, ..ja som sa presvečila že stoji a že by bola velka chyba hned ujst 😔 drž sa.
U nas odpustenie nevery znamenalo novy zaciatok, my sme mali problemy vo vztahu v komunikacii a pocas nevery to uplne gradovalo, toto sa snazime neopakovat. Podla mna nestaci len odpustenie nevery, dolezitejsie je to aby vztah opat fungoval, a aby sme sa v nom citili dobre, ak to nejde, nema to cenu, je to len trapenie. Neveru, kt. je len kratkou epizodou dlheho spokojneho manzelstva viem odpustit, ak by manzelstvo bolo jednou neverou za druhou, nedokazala by som v nom vydrzat, moj manzel sa pocas toho ako bol neverny choval neznesitelne, ja som sa chcela rozviest a ani som nevedela, ze je neverny(aj ked nieco som tusila), stacilo mi ako bolo u nas dusno a deti trpeli.
@byvala díkes, ja som ani len netušila, že koľko manželstiev takýmto niečim prechádza....
Každý máme ten svoj údel resp. kríž ktorý si nesieme. Tak vy ste mali takú light neveru 🙂 Som rada, že ste to ustáli.
Aj my sa snažíme, už viem všetko - že to bol z jeho strany úlet, ani nevie prečo, len sa chcel rozptýliť a príjsť na iné myšlienky-ona sa zaujímala o tie jeho filmy, pesničky, ktoré on zbiera. Ona chuderka ubolená životom sa naňho vrhla a vedela, že ho získa /chcela odísť od manžela s deťmi a on jej prišiel do cesty. Si predstav, že on začal v robote pracovať a o nejakých 6 -8 týždnov už z toho bolo zalúbenie /on bol v strese z novej roboty, stresy doma-deti, ja, dom, vyprahnutý, vlastne aj ja, poriadne sme sa nerozprávali/ tá dotyčná vedela čo a prečo to robí, on jej chudák naivný na to skočil a potom už nevedel ako z kola von. Mne sa priznať nemohol, aj keď na to často myslel. .... Našťastie k sexu - spávaniu nedošlo, iba nejaké bozky, dotyky ako tínežeri, nejaké snaha z jej strany mu vtáka vy...ť, ale že nie dokonca. Keď som mu na to došla, tak mi vôbec nechcel povedať až u psychologičky sa rozhovoril. Teraz sme doma, je na ňou vidieť, že opäť ožíva, užíva si pocit že má rodinu, začína robiť veci s úsmevom, aj ku mne sa pekne správa. Toto bolo veľké ponaučenie pre nás oboch, musíme si seba vážiť, dôverovať si, rozprávať sa, tešiť sa z maličkostí. To že to nebola klasická nevera som veľmi rada, že to v podstate s ňou ustál nejako, aj keď veľmi musím pri tom prižmúriť oči, keď to takto nazývam 🙂
@motylikova3 to by som nezniesla toľko krát neveru, to akože vždy mal mílenku a spáva s ňou, alebo aké to má vzťahy?! drž sa moja, ale mala by si sa nejako zobudiťa vstať na vlastné nohy... Alebo on by sa mal skôr liečiť, nie, nie je to nejaká sexuálna porucha...
adamuska, Divam sa na nas vztah poriadne z vysoka s nadhladom. Hovorim si, ze on bol taky celych tych 20 r. len je som to neviela, alebo nechcela vidiet. A kedze som s nim nevedomky zila stastne tolko rokov, lebo je velmi starostlivy a galantny, tak si hovorim, ze teraz je len ten rozdiel, ze o tom viem. Musim sa to naucit prehliadnut, lebo je taka povaha. myslim si, ze ked ho prestanem upodozrievat a ked bude flirtovat so zenami, este ho v tom aj podorovat, tak ho to prestane bavit. Zakazane ovocie najviac chuti.
BABY LEN ZIADNE VICITKY IM NEROBTE AK CHCETE ZOTRVAT S NIM VO VZAHU. LEBO TO BUDE KOLOTOC STALE ODZNOVA.
@motylikova3 Vies, nie je lahke odist. Vela sme toho prezili. On sa ku mne sprava pekne, len keby neboli tie SMS. Syn bude maturovat a ja neviem ak zareaguje na rozvod. Mam strach, ze nezmaturuje. Je dost citlivej povahy. A dalsi problem je nas pes. Nedokazem ho opustit a zobrat by som si ho nemohla do bytu, je dost velky.
adri 226 - posledny pokus aky urobim je, ze k vyrociu mu dam vyplnenu ziadost o rozvod, ak sa nechyti, nema vyznam bojovat o zachranu manzelstva.
adamuska - drzim vam palce. Aj my sme sa po prevaleni nevery dlho a casto rozpravali, ze preco sa to stalo, zaacali sme spolu travit viac casu, bola som stastna, ale teraz mam pocit ze sa to vracia do starych kolaji. Vcera mi napriklad za cely den povedal asi 3 vety. Cely den sa hrabal v zahrade a ja akoby som bola pre neho vzuch. A mozem mu o tom hovorit stale dookola, ze ma zanedbava, ze pre to vzniklii vstky nase problemy. Mam pocit, ze samej by mi bolo lepsie.
no ahojte, pridavam pokracovanie nasho pribehu
V stredu som bola u psychologicky, kedze mame male babo, mozeme chodit len oddelene. Vysledok v skratke podla toho, co som jej porozpravala ja bol, ze vyzera, ze ten vztah je v poriadku, ked sme v nom obaja spokojni, ze asi ide o nejaku manzelovu sexualnu uchylku. Ze je tam cast jeho osobnosti, ktoru nepoznam a mala by som ju spoznat a na zaklade toho sa rozhodnut, co dalej. Ze sa nemam rozhodovat teraz. Rozpravali sme sa o tom s manzelom, nehovoril na to nic, resp. bol v strese, ze sa o tom chcem rozpravat. Este v stredu som bola na tom fajn, vcera a dnes som od rana trpela uzkostou, stale mi bolo do placu, nevedela som normalne fungovat. Dnes ale nastal obrat. V tom psychickom rozpolozeni, v ktorom som bola, som napisalal muzovi, nech pride domov, ze sa necitim dobre. Prisiel a asi o hodinu sme spolu isli na prechadzku s malym (kocikovat). No a muz sa rozrozpraval. Kladla som mu otazky, pod vplyvom psychologicky, preco si pise s tymi zenami, co mu to dava, ake pocity preziva. Najprv iba odpovede, robim to, lebo som idiot, uz to neurobim, neviem, nic mi nechyba atd. Nedala som sa no a nakoniec to z neho islo. On v nasom vztahu nie je stastny. Vraj o vsetkom rozhodujem ja (ja mam pocit, ze ked sa rozhoduje o nejakej velkej veci, vzdy je po jeho), ze ho nikam nepustam a ze potrebuje mat svoje konicky (jasne, ze teraz funguje v obmedzenom mode kvoli babatku), ze som prilis dominantna. Priznavam, ze asi som. Lenze keby ste ho poznali. On je neprakticky, vobec sa nevyzna v technike, u nas ja som ten technicky typ, vyberam spotrebice, instalujem pocitace a podobne. Nema orientacny zmysel, musim ho navigovat. Okrem toho mu vsetko dlho trva, nevie sa rozhodnut. Tak jasne, ze som prevzala iniciativu ja, inak by sme ani dieta nemali. Kazdopadne sa mi ulavilo. Bala som sa, ze ak to je nejaka sexualna uchylka, ze to ani nemam sancu ovplyvnit, bala som sa, ako to dopadne. Takto to mame vo svojich rukach. Budeme musiet nejak riesit parovu poradnu, aj keby moja mama mala raz do mesiaca cestovat 200km kvoli strazeniu maleho. Na druhej strane sa aj tak bojim, ze mi este bude neverny. Dnes ked som zazrela susedu, co sa nastahovala vedla do bytu, bola mi velmi sympaticka, uz sa napadali hlupe myslienky. Na tom ale uz musim popracovat sama, aby som sa dostala z toho soku. Dufam, ze to zvladnem, ked nie, dam si aj individualnu terapiu. Tieto dva dni, kedy som mala tie stavy uzkosti, boli hrozne, hladala som uz volne dostupne lieky, ktore by mi pomohli to zvladnut, nakoniec ale rozhovor s manzelom zmenil vsetko. Takze u nas sa potvrdilo, ze keby bol spokojny v manzelstve, nevera by nebola. Skoda, ze som nevedela, aky je nespokojny. Mohli sme to riesit skor :( Este dodavam, ze najviac mu vadi to, ze som dominantna a pritom vzapati hovoril, ze je to dobre, lebo inak by sme kopec veci nemali a on je s tym spokojny, len by som to na neho mohla nejak hrat, aby mal pocit, ze tie rozhodnutia robi on. Odpadavam. Musim sa naucit diplomaciu alebo kieho certa a prestat hovorit svoje nazory na rovinu, ale nejak rafinovane.
@motylikova3 tak skusim podviest manžela aj ja možno prestanem s vyčitkami 🙂 aj ked on vie že to neurobim je si mnou isty a vie že nie som toho schopna ale aj o tebe si to myslel 😉 ale zas mi povedal ked som s amu vyhražala že mu to vratim že on mi neveru neodpusti a ja ho nemôžem podviest 😉 chlapske ego oni môžu my nie 😠
@adamuska Ahoj, ja som si to prezila zhruba pred rokom, takmer sme sa rozisli, viackrat, ale nakoniec sme ostali spolu. Sice som najprv myslela, ze aj tak je to uz len otazka casu, kedy to medzi nami skonci, ale myslim, ze sa to v poslednej dobe dava do poriadku a sice si spomeniem, snazim sa na to nemysliet a zit tak ako predtym......ale stoji to fakt vela usilia aby som sa nad to povzniesla. A to som vzdy tvrdila, ze neveru by som nikdy nedokazala odpustit...... 😵
@zuzanka7117 tak ta posledna veta ako keby bola z mojich ust...
@adamuska Dom je pre neho na prvom mieste, nikdy by z neho neodisiel. Dnes som to uz nevydrzala a vyskocila som nanho, ze s nim koncim a rozvediem sa, ked neskonci s SMS. Povedal mi, ze to ona mu vypisuje,ze preco sa neozyva, ze uz jej neodpisuje na vsetky SMS. Ze ked sa s nou rozisiel aspon si chce s nim pisat. Slubil mi, ze si to s nou vybavi, aby mu uz nepisala - oni spolu totiz robia. Tak uvidim.Samozrejme sa citi urazeny, ze co ho s tym stale otravujem, ze mi to uz najmene 100 raz povedal ( co nie je pravda), ze sa nemam cudovat, ked ide z domu prec, ked ho stale otravujem takymito recami. Skoro ma porazilo, nemam byt ja ta urazena? Isiel dnes na chatu, samozrejme oduty, tak uvidim co bude zajtra, asi sa zacnem oduvat ja.

no dievcata , podelim sa aj ja o podobny pribeh. Mam 24 rokov a vsetko sa udialo vo Februari. Zistila som to na 3 narodeniny nasho synceka. Odpustila som hoc to bolo velmi tazke bala som sa velkej zmeny v zivote. Zijem od detctva v turecku manzel je Turek som docela pekna zena a poznam vela chlapov ktory by sa mi tocili okolo zadku. Nedokazala som to pochopit. Moja sebadovera klesla uplne na dno. Pritom vzdala som sa celej buducnosti pre nasho synceka mala som 20 a chcela som ist na vysku. Este stale to v hlave nemam vyriesene, niekedy nanho pozriem a hned mi pridu tie zle myslienky spat. Olutoval to, plakal ,krical, rozbijal, chcel sa zabit atd. Ako moze spravit nieco take chlap mladej peknej manzelkej ktorej stale tvrdi ze ju naodvsetko miluje???